Syntyvyys laskee meilläkin, koko Suomessa. Maahanmuuttajia tarvitaan...

Anonyymi

Niin täällä Lieksassa ja kaikissa Suomen kaupungeissa. Kuka meillä enää tekee työt, kun suomalaisia syntyy yhä vähemmän. Ja kuka maksaa verot, kun suomalaisia veronmaksajia on yhä vähemmän?

Suomalaista työvoimaa on vaikeata tulevaisuudessa saada. Siksi Suomessa tarvitaan maahanmuuttajia, jotka ovat valmiita tekemään töitä kaikilla aloilla.

64

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No siitä vain naimaan ja sikiämään.Mamuille tämäkin on pedattu valmiiksi.Mutta kun kantis saa "syrjähypyn"seurauksena mukulan niin on jo toinen ääni kellossa.

      • Anonyymi

        Miksei se sitten suomalaisten kohdalla onnistu syntyvyyden nousu, jos se maahanmuuttajilta onnistuu. Suomalaiset eivät osaa sänkyhommia, tai sitten perheenperustaminen ja lastenhankinta nyky-yhteiskunnan epävarmasta tulevaisuudesta pelottaa. Jotenkin pitäisi suomalaisia kannustaa tekemään lapsia ja yhteiskunnan perhepolitiikkaa pitäisi parantaa lapsiperheille ystävällisemmäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei se sitten suomalaisten kohdalla onnistu syntyvyyden nousu, jos se maahanmuuttajilta onnistuu. Suomalaiset eivät osaa sänkyhommia, tai sitten perheenperustaminen ja lastenhankinta nyky-yhteiskunnan epävarmasta tulevaisuudesta pelottaa. Jotenkin pitäisi suomalaisia kannustaa tekemään lapsia ja yhteiskunnan perhepolitiikkaa pitäisi parantaa lapsiperheille ystävällisemmäksi.

        Kaikki ne, jotka eivät lisäänny, pitäisi palkita oikein kunnolla, vaikka tuhdilla tukulla euroja. Se on viisautta. Se on myös paras teko ilmaston saastumista vastaan. Mitä hyödyttää kakaroiden ja piipertäjien marssimiset ja kaduilla huutelut, se on vain julkisuuden hakemista, joka ei maksa mitään ja jossa ei tarvitse luopua mistään. Ihmisiä on puolet liikaa, siitä pitävät huolen köyhät, kehittymättömät maat. Köyhän ainut ilo on lisääntyminen, ei tajuta sen johtavan vain syvemmälle köyhyyteen.
        Olisi äärimmäistä tyhmyyttä oikein kannustaa ketään missään, eikä enää koskaan lasten tekoon. Jos ken on tosissaan huolissaan ilmastosta ja saastumisesta, ymmärtää tämän. Maapallon liika kansoitus syöksee tuhoon niin rikkaat kuin köyhätkin, ihmisten takia olemme nyt tässä jamassa. Kun vouhottajat älyäisivät sen. Eihän olisi oikein, jos suomalaisia kehotettaisiin synnyttämään ja tiheimmin asuttua puolta pallostamme toppuuteltaisiin samasta.
        Suomessa on työttömiä ja vajaatyöllisiä niin paljon, että heitä kouluttamalla tulee työvoima riittämään yhä väheneviin työpaikkoihin. Suomalaisten ammattiin koulutus ei ala aakkosten opettelusta, vaan suoraan ko. ammatista.
        Lieksankin työttömät olisi koulutettava niihin töihin, joita täällä on tarjolla, taitaa vain tarjonta painottua enemmän lääkäreihin ja muihin korkeakoulutettuihin. Suomen työvoimapula on suuresti liioiteltu, sillä vain siloitellaan ja tasoitellaan tietä mamutukselle. Eipä heitä näy eikä kuulu työn tiimellyksessä, vaikka alkuun uho oli melkoinen: kuka ajaa teitän pussit, kuka hoitaa teitän vanhukset!


      • Anonyymi

        100% samaa mieltä.


      • Anonyymi

        Jos 100% olisi mahdollista ylittää, niin olisis silloin sitä mieltä.

        Missä ovatkaan ne uutiset ja aivoriihet, jotka pureutusivat maapallon väestöräjähdykseen. Kyllä se Pentti Linkola oli vaan niin oikeassa, kuin vaan voi olla.


    • Anonyymi

      Tarvitaan maahanmuuttajia mutta jos ovat samanlaisia "työtekijöitä"kuin nämä nykyiset niin pikkasen toppuuttelen.Mutta tietysti kun ollaan täyden ylläpidon hotellissa niin kukapa sieltä poistuisi.Mutta se on varmaa että sikiävät.Ovatko sitten yhtä ahkeria aikuisena työntekoon vai samanlaisia.Jää nähtäväksi.

      • Anonyymi

        No etkö jo näe miten on ahkeria,suorastaan ripeitä työntekijöitä nää muutaman vuoden lieksassa asustelleet maahanmuuttajat. Mitä isät edellä sitä lapset perässä. Joten laskeppas tuosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No etkö jo näe miten on ahkeria,suorastaan ripeitä työntekijöitä nää muutaman vuoden lieksassa asustelleet maahanmuuttajat. Mitä isät edellä sitä lapset perässä. Joten laskeppas tuosta.

        Hyvä, että Lieksassa. Tääällä Helsingissä on toinen meininki.


    • Anonyymi

      Suomalaiset nuoret ovat viisaampia kun ne ei lyki pentuja sossun elätettäväksi! Kantiksella ei ole sellaisia etuja joilla kannattaisi ruveta pantutalkoisiin, vaan päinvastoin kantiksilta leikataan lapsilisä ja lisätään nuorisotyöttömyyttä! Ulkomalaisilla on tilanne eri kun niiden ei tarvitse töistä huolehtia eikä vuokranmaksusta kuten kantiksen että saisi laskut maksettua ja vuokran!
      Tässä se on hyvin pitkälti syy! Nuoret ei ota enää asuntovelkaa kun ei ole työtäkään millä sitä velkaa voisi lyhentää!
      Politikot kun luulee että kaikilla on yhtä hyvä palkka kuin heillä!

    • Anonyymi

      On tämä hiukan ristiriitaista. Toisaalta huokaillaan, että maapallolla on liikakansoitusta, että maapallon ilmakehä ei kestä tätä menoa. Näinhän mallioppilas Suomi on hillinnyt kulutusta.. Sitten kuitenkin ollaan vailla lisää kansaa ja kulutusta. Teollisuuden, metsätalouden ja vähänkään päästöjä tuottavien uusien laitosten ja työpaikkojenkin pitäisi olla ns. kusi sukassa. Globaalisti koko homma on vaikea ratkaistava ja hieman päälaellaan. Joku suuri katastrofi ilmeisesti ratkaisee tämän ongelman, johon ihmiskunta ei näköjään ole kykenevä. Joskus tuntuu siltä, että sodat ovat ainoa asia jonka ihmiset hallitsevat valitettavan hyvin. On paljon mahdollista, että luontokaan ei tunne muita keinoja valtavien ihmismassojen hillitsemiselle. Joku liitukauden tapainen iso asteroidi tai supertulivuoren jysäys kyllä ratkaisisi ilmaston lämpenemisen ja liikakansoituksen. Aurinko pimenisi joksikin aikaa. Ihmissuvun selviäminenkin olisi aika kyseenalaista. Sitten ei tälläkään palstalla tarvitsisi kiistellä onko rasse vai suvakki oikeassa.
      Aloittajan ajatus on toisaalta aivan oikein, mutta täysin kypsymätön. Emme tarvitse sellaisia maahanmuuttajia jotka jäävät työttömiksi eläteiksi. Ja missä ovat ne maahanmuuttajat jotka ovat valmiita tekemään töitä kaikilla aloilla? Ovatko he edes niille kaikille aloille kykeneviä ja suomalaisen ammattiedellytysten suhteen päteviä, hyväksyttyjä ja työnantajan näkökulmasta katsottuna riittävän hyviä kattamaan työmarkkinalainsäädännöstä löytyvät kiemurat. Työnantaja on kuitenkin lopulta vastuussa siitä kaikesta onnistumisesta, kannattavuudesta ja vahingoistakin. Ei kannattamaton meidän valtion velkaa vähennä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Yellowstonen_kaldera

      • Anonyymi

        Hyviä kommentteja. Kiitos! Jospa kommentoisin, kun minuun aloittajana viitattiin.

        Emme voi tietää etukäteen, kun otamme maahanmuuttajia, ketkä jäävät työttömäksi tai eläteiksi. Heidät pitää sopeuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan, niin että ovat tuottavia veronmaksajia yhteiskunnalle.

        Toisaalta myös ei pidä unohtaa suomalaisia, hekin syrjäytyvät, eivät kaikki, mutta osa työttömäksi ja eläteiksi. Samaa voisi kysyä, missä ovat ne suomalaiset, jotka ovat valmiita tekemään töitä kaikilla aloilla? En näe siinä eroa suomalaisen tai maahanmuuttajan välillä. Eikä erilaisesta ihonväristä ole kyse.

        Hyvä kommentti oli myös, kun joku totesi, että suomalaiset eivät lyki pentuja sossun elätettäväksi , leikataan lapsilisiä, kun ei ole työtäkään. Sanoisin, kun ei ole pysyvää työtä, vaan osa-aikaista työtä, niin ei se syntyvyyskään lähde nousuun.


    • Anonyymi

      Pidän nykyisinä Lieksaan maahanmuuttajina Venäjän kansalaisia, joita asuu pakkakunnalla jo toista sataa. Heistä suuri osa työskentelee monissa eri ammateissa ja suuri osa opiskelee sekä peruskoulussa että ammattiopisto Riveriassa. Lieksassaan on muuttanut useita työntekijöitä myös Liettuasta, Virosta, Puolasta, Marokosta, Turkista ja Thaimaasta. Joitakin irakilaisia on työharjoittelussa Lieksassa.

    • Anonyymi

      Tilastokeskuksen sivuilta voipi katsella suomalaiset alkavat synyttää, jottei tässä mitään täyteitä ulkoa tarvita ja porkkanaa vielä lisäksi lapsista niin hyvin pärjätään

      keturit vain kiemurtelee kaikilla konsteilla ulkolaista sakkia vain sisään ja väenväkisten

      kaaosta suomi ei kaipaa eikä suomalainen

    • Anonyymi

      Mitäs työtä maahan tulleet lieksassa tekevät,
      -muutakuin siitä työstä vain huuvetaan ja huuvetaan

      • Anonyymi

        Lieksaan muuttaneet ulkomaalaiset ovat töissä esimerkiksi opettajina (venäjä, italia, tietotekniikka), lääkäreinä (esim. hammaslääkärit...), liikkeenharjoitajina (esim. autojen korjaus, pitseriat, matkailu, ...), myyjinä (esim. S-Market, Tokmanni...), teollisuuslaitokset, puutavarayhtiöt, jne. Tässä vain muutamia esimerkkejä.


      • Anonyymi

        Lupaavat mennä ja taas lupaavat mennä miten kauvan tuo lupaus kestää päivänvaloa vielä, vaikka kauvan sitä on kestetty ja suomalaisia vähätöisiin sitten parjaukset liitetty, elikkä huomio -kun eivät nämäkään mee töehin-

        lupauksilla elätettäviä


    • Anonyymi

      mitä vitun väliä myöskään sillä on ettei veroja makseta jos suomalaisia ei täällä enää kohta edes elä. kenelle niitä veroja edes silloin pitäisi maksaa ja miksi.
      vittu mikä kehitys vammainen ajatuksenjuoksu

    • Anonyymi

      Kaikki tuki on ja tuet on poistettava täällä olleilta ulkolaislta
      Tänne saavat tulla vain ja ainoastaan itensä elätävät
      jotka vielä hyväksyvät suomen kulttuurin ja nourattavat sen vaatimuksia

      • Anonyymi

        Suomen kulttuuriin kuuluvat muun muassa maan kielet. Jos siis joku ei edes osaa kirjoittaa erisnimeä "Suomi" oikein, isolla alkukirjaimella, niin ei kai hän saa täällä ollakaan, vai kuinka?


    • Anonyymi

      21v on elätet mitään vastinetta tulematta muutakuin lupauksia, mites kauvan vielä tätä jatketaan noin niinkuin suurinpiirtein silti suomalaiset ohittaen.

    • Anonyymi

      Pidän nykyisinä Lieksaan maahanmuuttajina Venäjän kansalaisia, joita asuu pakkakunnalla jo toista sataa. He muodostavat maahanmuuttajista suurimman ryhmän. Heistä suuri osa työskentelee monissa eri ammateissa ja suuri osa opiskelee sekä peruskoulussa että ammattiopisto Riveriassa. Lieksassaan on muuttanut useita työntekijöitä mm. myös Liettuasta, Virosta, Puolasta, Italiasta, Marokosta, Turkista ja Thaimaasta. Joitakin irakilaisia on työharjoittelussa Lieksassa.

      Lieksaan muuttaneet ulkomaalaiset ovat töissä esimerkiksi opettajina (venäjä, italia, tietotekniikka), lääkäreinä (esim. hammaslääkärit...), liikkeenharjoittajina (esim. autojen korjaus, pitseriat, matkailu, ...), myyjinä (esim. S-Market, Tokmanni...), teollisuuslaitokset, puutavarayhtiöt, jne. Tässä vain muutamia esimerkkejä.

      • Anonyymi

        Juuri tällaisia maahanmuuttajia Lieksaan tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Pakolaisista ei ole apua Lieksan työvoimapulaan. He viipyvät Lieksassa turvapaikkahakuprosessin ajan eikä heillä ole edes työlupaa Suomeen. Suuri osa heistä käännytetään takaisin kotimaihinsa.


      • Anonyymi

        Näin sekotellaan varsinainen ongelma ja annetaan nuo lomailijat vain lomailla piikissämmmeee
        -työperäinen maahanmuuto on aivan eri asiaa


      • Anonyymi

        Maahanmuuttajia on monenlaisia. Esim puolalaisia jotka työskentelee ex Joptekilla,hammaslääkärinä jne minä hyväksyn ja tervetuloa. Mutta nämä jotka lötkyilevät päivästä toiseen mitään muuta tekemättä kun ravataan Metka talolla,keskustassa hypistelemässä,rypistelemässä kaupassa esim tomaatteja ( ja kuitenkaan ostamatta ) ja vaatteita. Nämä joutaisivat ihan takas kotimaahan kun siellä niin paljon lomaillaankin. Ja muutenkin,kyllä jollain alueella on rauhaisaa elää niin sinne vaan muuttakoot. Mut nää on opetettu vaan niin hyvälle et rahaa tulee ja ei tartte pelätä töihin lähtemistä. (kieliongelmat???).
        Työperäinen maahanmuuttaja on mulle ok muut ei. Paitsi nää pizzerian pyörittäjät,heidän ruokapaikkojaan en suosi,en osta ruokaa kun en luota heidän hygienia tasoon ja mitä kuulleenna niin yök,,,ei kiitos jää pizzat syömättä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maahanmuuttajia on monenlaisia. Esim puolalaisia jotka työskentelee ex Joptekilla,hammaslääkärinä jne minä hyväksyn ja tervetuloa. Mutta nämä jotka lötkyilevät päivästä toiseen mitään muuta tekemättä kun ravataan Metka talolla,keskustassa hypistelemässä,rypistelemässä kaupassa esim tomaatteja ( ja kuitenkaan ostamatta ) ja vaatteita. Nämä joutaisivat ihan takas kotimaahan kun siellä niin paljon lomaillaankin. Ja muutenkin,kyllä jollain alueella on rauhaisaa elää niin sinne vaan muuttakoot. Mut nää on opetettu vaan niin hyvälle et rahaa tulee ja ei tartte pelätä töihin lähtemistä. (kieliongelmat???).
        Työperäinen maahanmuuttaja on mulle ok muut ei. Paitsi nää pizzerian pyörittäjät,heidän ruokapaikkojaan en suosi,en osta ruokaa kun en luota heidän hygienia tasoon ja mitä kuulleenna niin yök,,,ei kiitos jää pizzat syömättä.

        Kantasuomalaiset matkaisi etelään loisimaan ihan samalla tavalla jos etelän maissa olisi yhtä anteliaat sosiaalituet ulkomaalaisille, nää meidän vierasperäiset maleksijat ovat vain riittävän häikäilemättömiä ja ovelia käyttämään hyväksi Suomen avoimien ovien maahanmuuttopolitiikkaa.


      • Anonyymi

        No niin, ei siis esim.somaleita, muslimia. Venäläiset voi laskea saamaan kastiin kuin suomalaiset.


    • Anonyymi

      Pakkoruotsi jää vissiinkin pois kouluista ja tilalle tulee pakko arabia!
      Nyt jo kaavaiklevat että englanninkieltä aletaan opettaa jo ekaluokalta lähtien? Tulevaisuutta ajatellenhan nuo ovat hyvät vaihtoehdot kun Suomenkieli on jäämässä pois kun suomalaiset vähenee hurjaa vauhtia!

    • Anonyymi

      En minäkään hyväksy afrikkalaisten maahanmuutajien kaupasskäyntikulttuuria. Esimerkiski Lidlissä heistä naispuoliset availevat maitotölkkien korkkeja ja haistelevat niiden sisältöä ja panevat tölkit takaisin hyllyyn. Nuoremmat availevat karamellipakkaksia maistellakseen tuotteita. Jokainen tarjolla oleva hedelmä pitää hypistellä ja vain muutama niistä lopulta valitaan. Olen jättnyt havaintoni jälkeen Lidlin rauhaan ja siirtynyt kokonaan S-Marketin asiakkaaksi. Olen raklamoinut Lidliä, mutta saanut vain ympäri pyöreän vastauksen. Syväitkää!

    • Anonyymi

      Kotisohvillaan lojuu satoja tuhansia suomalaisia, jotka väittävät, että töitä ei ole. Heille kai sopii, että mamuja tuodaan maahan massoittain tekemään työt jotta kyseiset suomalaiset voivat jatkaa sohvilla lojumistaan ja muita harrastuksiaan.

      Mitä taas alhaiseen syntyvyyteen tulee niin siihen on ainakin huomattavana syynä se, että avioliitto ei ole enää perheen perustamista ja lasten kasvattamista varten vaan kahden aikuisen välinen sopimus vastavuoroisista seksipalveluista. Kun avioliiton tarkoitus ei ole enää lapset ja perhe vaan yksinomaan seksi niin lapset ovat vain riesa ja este elämästä nauttimiselle.

      • Anonyymi

        Päivän vitsi,,,mamut tulee tekemään työt! Jos joku mamu ajaa helsingissä bussia niin se ei vielä kesää tee! Suomalaisissa on se pahapuoli jos ikää on yli 40 niin työmarkkinoille on melkein turhaa norkoilla, pätkätöihin korkeintaan voi tuurilla päästä!
        Toinen seikka on että nykyisin sateenkaarihomma on pop, eli ei mielellään mennä mies ja nainen avioliittoon, vaan samaa sulupuolta olevan kanssa mieluummin! No siinähän ei synny lapsia juurikaan, ja varmaan on toisen miehen hankala saada toista miestä tiineeksi vaikka kuinka hoonaisi hanuria!


      • Anonyymi

        Kotisohvillaan lojuu satoja tuhansia suomalaisia, jotka väittävät, että töitä ei ole.No ehkä on tai ei ole.Mutta ennen veromarkkani sijoitan heihin.Sitten mamut.


    • Anonyymi

      Aloittajan teksti on täyttä hepreaa ja täyttää valtion harjoittaman aivopesun merkit. Kaikilla ei ole kykyä nähdä metsää puilta, koska psykologiset syyt tämän estävät – ts. suurimmalta osalta aikuisista puuttuu se, mikä lapsilla kukoistaa – kyseenalaistaminen, joka siis lapselta pyritään tuhoamaan koulutuksellla (aiheesta voi jokainen etsiä materiaalia, ellei oma ajatuksenjuoksu riitä).

      Osa koulutuksesta on hyvää, mutta mukana on paljon muokkaamista ja väärää tietoakin. Tätä on harjoitettu läpi historian ja sitä kutsutaan hallitsemiseksi. Tarkoitus on tietysti saada massasta lammasmainen ja "yhteiskuntakelpoinen orja", kun samalla kaiken omistava taho loikoilee ja määrittelee kaiken. Näitä aivopestyjä sitten lähetetään milloin sotimaan rahan omistavan tahon sotia, eli tappamaan muita viattomia ihmisiä ja muulloin pitäisi maksaa muuten kallis hinta, jotta saisi elää... Totuushan on, että ihminen pärjäisi vaikka metsässä yksin, mutta kun vapaa ei saisi olla. Pieni mitätön hiirikin pärjää ilman rahaa. Eikä ole kovin kauaa kun ihmiset syntyivät ns. luontoon eli maaseudulle ja työllistivät itsensä. Kuinka sitä onkaan pärjätty tänne asti? Raha ja verotus ovat maailman suurimmat huijaukset, enkä tarkoita, etteikö raha voisi toimiakin kaupankäynninvälineenä, jos se olisi oikeasti ihmisten omistuksessa, eikä yksityisten yritysten eli pankkien.

      Tämä tilanne on täysin järjestetty ja suunnitelmallista (maan tila ja pakoloiset yms.), mutta kaikki eivät pysty sitä ymmärtämään hyväuskoisuutensa vuoksi, joka heihin on tartutettu massahypnoosissa koulussa jne. Nämä kyseiset ihmiset eivät pysty kyseenalaistamaan sitä, mitä heidän kalloonsa on kerran painettu. He siis mielummin suoraan kieltävät uuden asian ilman, että reagoisivat: "Kappas, onpas mielenkiintoinen ajatus – täytyypä alkaa selvittää, että mistä on kyse - voisiko asia sittenkin olla toisin". He eivät kykene tähän, koska sisimmässään he pelkäävät, mutta eivät ymmärrä sitä. Muitakin psykologisia syitä käytökselle on, mutta suurimpana pelko, johon liittyy myös laumasieluisuuden tuottama auktoriteettikunnioitus (jos iso määrä ihmisiä vaikuttaa ajattelevan jotenkin, niin olen samaa mieltä automaattisesti, tai jos jonkun arvokkaamman tittelin omaava tuuma näin, niin... (jokaisen pitäisi kuitenkin ymmärtää, että suurin osa ihmisistä ei välttämättä ajattele niin kuin annetaan ymmärtää)). Osa porukasta elää siis ns. silmät kiinni ja ruusuilla tanssien, eikä heillä ole mitään käsitystä, että miten maailma oikeasti toimii – raha on tietyn tahon omistuksessa, sodat eivät syty, vaan ne tahallisesti sytetään ja, että moni mediassa esiintyvä asia ei ole totta, vaan pelote, jolla pyritään hallitsemaan...

      Suomalaisten "elinvoima" ja hyvinvointi on ajettu alas erinäisten hallitusten myötä – maan ja kansan eteen ei tehdä oikeita päätöksiä, vaan raha lypsetään tietyn piirin taskuihin – tämän voi jokainen selvittää ja nähdä jos halua on. Kaikki tämä tapahtuu ja on tapahtunut pitkään, mutta silti on sinisilmäisiä ääliöitä, jotka tuputtavat sitä, mitä auktoriteettiasemassa oleva valtio kätyreineen ilmoille päästelee. Tästä syystä, täällä on vaikea elää sellaisen, jolla on omat toimivat silmät ja korvat.

      Ei tietenkään voi tehdä lapsia, koska eihän maassa ole töitäkään. Onko joku niin tyhmä, että uskoo töitä syntyneen tyhjästä kymmeniätuhansia, vaikka juuri sellaiset määrät täältä hävisi kun valtion firmat ja muut isot yritykset ajettiin alas. Mistä ihmeestä sellainen määrä töitä syntyisi muutamassa vuodessa? Muutenkin ollaan matkalla automaation maailmaan eli robotit, koneet ja tekoäly työskentelee. Työpaikat tulevat vain vähenemään. Mitään tarvetta Suomessa ei ole ulkomaisille työntekijöille, vaan tarve on tuulesta temmattu selitys ja vale. Työllistetään ensin omat 500 000 työtöntä ja katsotaan sitten uudestaan.

      Politiikka on teatteria. Ihan sama onko siellä asioista päättämässä vihreät tai perussuomalaiset, päätökset tulevat maan ulkopuolelta. Enemmin uskon ja luotan Raamatun kertomuksiin kuin politiikkaan, jonka mädänneisyyden näkee silmät kiinnikin. Ongelma poistuisi sillä, että kansa aidosti jotakin itselleen vaatisi ja jättäsi äänestämättä.

      • Anonyymi

        Aloittajana en ymmärrä, kun sanoit mielipiteessäsi minun puhuvan hepreaa. On olemassa tilastoja syntyvyyden laskusta, sitä ei kukaan voi kiistää. Syntyvyys laskee, verotulot vähenevät. Maksetuilla veroilla pitäisi pitää yhteiskunnan toimivuus, palvelut, terveydenhoito, kulttuuri, maantiet ymm...kunnossa.

        Totta sekin kuten sanoit, että ensin pitäisi, jos sanoisin, että pitäisi ensin työllistää suomalaiset kokopäiväiseen työhön, ei pätkätyöhön, niin silloin nähtäisiin Suomeen tarvittavien maahanmuuttajien määrä työllisyyden näkökulmasta katsottuna.

        Yksi ongelma on,josta harvoin puhutaan on ahneus, johon viittasit. Voittojen maksimointi ja niiden keskittyminen harvoille, joilla on valtaa yhteiskunnassamme. Optiot, boonukset, palkkiot joita saavat ne, jotka saaneeraavat tavallisia työntekijöitä pois työpaikoilta. Ahneus ja vallan keskittyminen pienelle ryhmälle, jotka useimmiten ovat päätöksentekijöitä saavat tämän aikaan.

        Kommenttisi oli sellainen, että monissa mielipiteissäsi olen samaa mieltä. Tosin et varmaan ymmärtänyt sitä kun sanoin, että maahanmuuttajia tarvitaan suomessa. Totta, että työllistettäisiin ensin ne suomalaiset työttömät. Ilmeisesti suomalaisten työttömien työllistäminen joidenkin mielestä, josta mainitsin, tulee heille, pienelle joukolle liian kalliiksi.


    • Anonyymi

      Itse en kelvannut suomalaisena edes marjanpoimijaksi, joten kokemusta on. Kyse on ahneudesta. Ei haluta maksaa suomalaiselle oikeudenmukaista palkkaa, koska ulkomaalaiselle voi maksaa vähemmän. Ulkomaalainen tulee toimeen tukiensa ja pikku palkkojensa turvin. Suomalaiselle ei tukia välttämättä heru. Tuossa joku kirjoitti, ettei töitäkään ole tarpeeksi, ei varmasti olekaan. Sitä eivät ne ymmärrä, joilla työ vielä on ("terveenä on helppo huudella"). Enpä olisi itsekään ymmärtänyt asian laitaa silloin kun vielä työtä piisasi ja juoksin sen perässä tukka putkella. Voisi todeta, että työ tyhmistää. Syy on yksinkertainen. Kun ei ole aikaa muuhun kuin työhön, miten voisi oppia ja tietää uudesta, vanhasta, todesta ja valeesta.

      • Anonyymi

        Kun on kerran tehnyt sen virheen ja mennyt sairastumaan, ovet työelämään loksahtavat kiinni. Työnantaja ei ikinä palkkaa enää häntä, koska sairastaneen yllä leijuu heikkouden ja vajavaisuuden eima, ja töihin pitää saada virheetöntä, nuorta porukkaa jotka jaksaa tehdä töitä viimeiseen tappiin asti. Sairastanut on työmarkkinoilla ikuisesti Ö-luokan vaihtoehto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun on kerran tehnyt sen virheen ja mennyt sairastumaan, ovet työelämään loksahtavat kiinni. Työnantaja ei ikinä palkkaa enää häntä, koska sairastaneen yllä leijuu heikkouden ja vajavaisuuden eima, ja töihin pitää saada virheetöntä, nuorta porukkaa jotka jaksaa tehdä töitä viimeiseen tappiin asti. Sairastanut on työmarkkinoilla ikuisesti Ö-luokan vaihtoehto.

        Huomattu myös on, että lihavat karsiutuvat pois työpaikan saaniissa viimeistään haastattelutilanteessa. Työnantajan mukaan lihava ihminen on suuri riski juuri mahdollisen sairastavuuden takia. Valmiiksi sairaita ei tarvita työpaikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomattu myös on, että lihavat karsiutuvat pois työpaikan saaniissa viimeistään haastattelutilanteessa. Työnantajan mukaan lihava ihminen on suuri riski juuri mahdollisen sairastavuuden takia. Valmiiksi sairaita ei tarvita työpaikolla.

        Sitämieltä olen minäkin ettei lhavaa kannata ottaa töihin, vaan mieluummin ummikkomatu joka ei osaa kirjoittaa eikä laskea ja kielitaidotonkin vielä! Ne ei sarasta eikä älyä kysyä palkkaa!


    • Anonyymi

      Eihän se syntyvyys kamalasti nouse homojen ja lesbojen suhteissa ennekuin tiede vielä kehittyy että nuokin sikiää keskenään jotain hybridiä uusiksi kansalaisiksi! Muotisuuntaus on ettei eri sukupuolta olevat mene keskenään naimisiin, vaan pitää olla sateenkaarta!
      Sitten ihmetellään kun lapsia ei synny! Ja toisekseen valtion pitää pitää huoli että lapsiperheillä on mahdollisimman tukalaa, ja samoi ettei nuorille ole töitä että pystyisi perheen perustamaan!
      Toivottavasti Rinne jatkaa edellisen hallituksen perinnettä!

    • Anonyymi

      Miksi kukaan, joka on valmis tekemään työtä, tulisi Suomeen? Täällä on vain vähän työmahdollisuuksia, huonot palkat, osa työnantajista ei halua maksaa palkkaa lainkaan, vaan odottavat saavansa jostain ilmaisia tai puoli-ilmaisia maahanmuuttajia tekemään työt, huono ilmasto talviloskineen, pakkasineen. Tänne ei kannata kenenkään muun tulla kuin kouluttamattoman matun, joka saa vastikkeettoman asunnon ja ylläpidon luultavasti loppuelämäkseen. Kukaan ei huoli töihin, mutta ei matu sitä kaipaakaan eikä töitä tekisikään, vaikka löytyisikin.
      Siis mihin niitä maahanmuuttajia sitten tarvitaan? Ei Suomessa ole työtä kouluttamattomalle ja kielitaidottomalle ja koulutetun taas ei kannata tulla Suomeen, kun jossain muualla pääsee huomattavasti paremmille palkoille ja miellyttävämpään ympäristöön.
      Se taas, että syntyvyys laskee, on ympäristöteko vailla vertaa. Ei sotketa tuota ympäristötekoa imuroimalla maahan vieraita ihmisiä, jotka eivät täällä viihdy eikä ainakaan ihmisiä, joita suomalainen veronmaksaja joutuu elättämään, mutta jotka eivät pysty hyödyttämään suomalaista yhteiskuntaa millään tavalla.

    • Anonyymi

      Eikös viimeksi tulleista ollut pääosa nuoria miehiä! Miten ne lisääntyvät keskenään?
      Mutta sanovat hän ne jotta tiukassapaikassa koiraskin poikii. Ja onhan bensakindieseliä.

    • Synnyttämään vai siementämään?

      • Anonyymi

        Ei ole elämää, jos ei ole synnyttämistä tai siementämistä. Yhtä kaikki, niin eläin, kasvi ja ihmiskunnassa. Lisääntumiseen tarvitaan siementämistä ja sen jälkeen synnyttämistä. Ihan luonnollista.


    • Anonyymi

      Se on paha paikka, kun rikkaat joutuvat jostain maan hyväksi luopumaan. Väännetään ja käännetään kaikki mahdollinen ennen sitä päivää. Raadatetaan vaikka koko kansa hengiltä. Mikään ihme että aivovuoto vaan paheenee ja syntyvyys laskee. Rantaruotsalaisetkin tekevät jo lähtöä.

      • Anonyymi

        Voisikohan jotenkin vielä nopeuttaa rantaruotsalaisten lähtöä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisikohan jotenkin vielä nopeuttaa rantaruotsalaisten lähtöä!

        Ei rantaruotsalaisten lähtöä tarvitse nopeuttaa. Heilläkin on täällä paikkansa. Kun tiedetään, että he ovat varakkaita, hyvin kouluttautuneita, hyvissä ammateissa, omistavat metsää ja peltoja.

        Heillä on potentiaalia kuluttaa, siis ostaa euroilla ihan mitä vaan ja maksavat veroja siinä missä me vähän köyhemmät rantasuomalaiset.


    • Anonyymi

      Valoitusta yritävän minin konstein ja vielä ilmaisella ylöspidolla
      onhan järestelmällistä touhua vaatimuksineen

    • Anonyymi

      Syntyvyys huuhailakos suomi luovutetaan mitään tekemätömille ulkolaisille
      Suomalainen suap väistyä tieltä ja tyystin

      • Anonyymi

        Mikäli suomalaisten syntyvyyttä ei saada nousuun, on todennäköistä että Suomesta tulee monikulttuurinen maa. Suomalaisuus häviää kartalta, mutta Suomen rajat säilyvät. Ulkomailta otetaan halpaa työvoimaa ja suomalaiset elävät työttöminä sosiaaliavustusten turvin


      • Anonyymi

        Syntyvyys on nuorten harteilla ja isoja lapsiperheitä on alkanut muorostua
        Tämä on luonnon laki, kyllä suomi pärjää omillaan -siirtymisiä kyllä silti on
        jottei niitä pidä noteerata väen kokonaisvähenemiseen ja tämä on tunraa ei tämä isoa porukkaa muutenkaan elätä varsinkaan loisjoita.


      • Anonyymi

        Toivottavasti suomalaisten eikä minkään muunkaan maalaisten syntyvyys ei nouse, vaan laskee entisestään. Maailmassa on jo kauan ollut enemmän kuin puolet liikaa ihmisiä., miksi pitäisi tehtailla vielä lisää? Pitäisikö Suomesta tulla maa, jossa myydään vain seisomapaikkoja kalliilla hinnalla? Ei kannata mainostaa, että kyllä tänne mahtuu, onko Suomesta tarkoitus tehdä yhtä tiuhaan asutettu kuin vaikkapa jostain Aasian maista. Olisiko se joku ihanne? Suomessa ja myös Lieksassa on nyt ihan sopivasti asukkaita. Kun väki vähenee niin pidot paranee eikä suinkaan päinvastoin. Miksi haalia ja sallia eri kulttuureista tulevien täyttää maatamme, ei meillä ole heille tarjota työtäkään, kun sitä ei riitä edes omalle koulutetuille väestöllemme. Mitä järkeä on elättää ja kouluttaa porukkaa, jolle ei ole työtä ja jolla ei taida olla liiemmin työhalujakaan.
        Maailman väestöä on saatava nopeasti vähennettyä, muuten meidän kaikkien elinmahdollisuudet loppuvat muutamassa kymmenessä vuodessa. Liika ihmismäärä tuhoaa luontoa, eläimistöä ja ilmastoa. Ihmisten takiahan syntyy päästöjä, ihminen on luonnon pahin vihollinen. Floora ja fauna pärjäävät ilman ihmistä, mutta ihminen ei ilman niitä.
        Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa syntyvyys on suurinta. Juuri näillä alueilla se on saatava laskemaan rajusti. Lapsiluku ei todellakaan ole enää kunkin oma asia. On naurettavaa ruikuttaa, kun suomalaiset eivät lisäänny, kyllä lisääntymään ihan sopivasti. Työmahdollisuudet vähenevät koko ajan ja jos väki vähenee pidot paranee. Esim. kaikenlaisia tukia ja ilmaipalveluja tarvittaisiin vähemmän.
        Ei voi olla oikein, että köyhissä kehitysmaissa lisäännytään holtittomasti niin että osa pursuaa yli rajojen vaatimaan työtä ja elätystä ns. varakkaimmista maista. Avainsana on turvapaikka. Sillä saa jalkansa oven väliin, ainakin muutamaksi vuodeksi, useinmiten loppuelämäksi.
        Nämä ovat vaikeita asioita, jotka jakavat mielipiteitä. Kuitenkin kannattaa olla yhtä mieltä ainakin siitä, että meitä ihmisiä on maapallolla liikaa, eikä siitä seuraa mitään hyvää. Vain sotia, luonnon katastrofeja, köyhyyttä ja eripuraa. Siksi ei kannata vaatia suomalaisiakaan lisääntymään, kun toisaalla asia hoidetaan liiankin tunnollisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti suomalaisten eikä minkään muunkaan maalaisten syntyvyys ei nouse, vaan laskee entisestään. Maailmassa on jo kauan ollut enemmän kuin puolet liikaa ihmisiä., miksi pitäisi tehtailla vielä lisää? Pitäisikö Suomesta tulla maa, jossa myydään vain seisomapaikkoja kalliilla hinnalla? Ei kannata mainostaa, että kyllä tänne mahtuu, onko Suomesta tarkoitus tehdä yhtä tiuhaan asutettu kuin vaikkapa jostain Aasian maista. Olisiko se joku ihanne? Suomessa ja myös Lieksassa on nyt ihan sopivasti asukkaita. Kun väki vähenee niin pidot paranee eikä suinkaan päinvastoin. Miksi haalia ja sallia eri kulttuureista tulevien täyttää maatamme, ei meillä ole heille tarjota työtäkään, kun sitä ei riitä edes omalle koulutetuille väestöllemme. Mitä järkeä on elättää ja kouluttaa porukkaa, jolle ei ole työtä ja jolla ei taida olla liiemmin työhalujakaan.
        Maailman väestöä on saatava nopeasti vähennettyä, muuten meidän kaikkien elinmahdollisuudet loppuvat muutamassa kymmenessä vuodessa. Liika ihmismäärä tuhoaa luontoa, eläimistöä ja ilmastoa. Ihmisten takiahan syntyy päästöjä, ihminen on luonnon pahin vihollinen. Floora ja fauna pärjäävät ilman ihmistä, mutta ihminen ei ilman niitä.
        Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa syntyvyys on suurinta. Juuri näillä alueilla se on saatava laskemaan rajusti. Lapsiluku ei todellakaan ole enää kunkin oma asia. On naurettavaa ruikuttaa, kun suomalaiset eivät lisäänny, kyllä lisääntymään ihan sopivasti. Työmahdollisuudet vähenevät koko ajan ja jos väki vähenee pidot paranee. Esim. kaikenlaisia tukia ja ilmaipalveluja tarvittaisiin vähemmän.
        Ei voi olla oikein, että köyhissä kehitysmaissa lisäännytään holtittomasti niin että osa pursuaa yli rajojen vaatimaan työtä ja elätystä ns. varakkaimmista maista. Avainsana on turvapaikka. Sillä saa jalkansa oven väliin, ainakin muutamaksi vuodeksi, useinmiten loppuelämäksi.
        Nämä ovat vaikeita asioita, jotka jakavat mielipiteitä. Kuitenkin kannattaa olla yhtä mieltä ainakin siitä, että meitä ihmisiä on maapallolla liikaa, eikä siitä seuraa mitään hyvää. Vain sotia, luonnon katastrofeja, köyhyyttä ja eripuraa. Siksi ei kannata vaatia suomalaisiakaan lisääntymään, kun toisaalla asia hoidetaan liiankin tunnollisesti.

        Olipa harvinaisen hieno kommentti Herättää ajatuksia. Heti en pysty kommentoimaan, pitää antaa ajatuksille, mielipiteille tilaa.


      • Anonyymi

        Mielestäni syntyvyyden suomalaisissa pitäisi ehdottomasti nousta ettei tarvittas ulkomailta työvoimaa. Ei kaikki ole vätyksiä työnteon suhteen,ei pidä yleistää.
        Kunnon ammatit ja työllisyys nousuun ja suomalaiset työntekijät. Mutta onhan se miten hallitus vuodesta toiseen lyö maahan lapsiperheitä.
        Eihän se kannusta perhettä perustaa kun epävarmuus kuinka menee kun esim paluu töihin on äitiysloman jälkeen. Onko välttämättä enää työpaikkaa äitiys/isyysloman jälkeen. Hallituksessa itse potkii nilkkaan laatimalla ihme lakejaan,pykäliään.
        Kaikilla kenellä on halu,mahdollisuus perustaa perhe sitä pitäsi tukea kunnolla.
        Olipa vaikka sit yh- vanhempi .Kyllä Yh- vanhemman jälkeläisestä voi tulla kunnon kansalainen vaikka aina epäilläänkin. Kun on vaan vanhemmasta lapsensa kasvattajaksi,huoltajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti suomalaisten eikä minkään muunkaan maalaisten syntyvyys ei nouse, vaan laskee entisestään. Maailmassa on jo kauan ollut enemmän kuin puolet liikaa ihmisiä., miksi pitäisi tehtailla vielä lisää? Pitäisikö Suomesta tulla maa, jossa myydään vain seisomapaikkoja kalliilla hinnalla? Ei kannata mainostaa, että kyllä tänne mahtuu, onko Suomesta tarkoitus tehdä yhtä tiuhaan asutettu kuin vaikkapa jostain Aasian maista. Olisiko se joku ihanne? Suomessa ja myös Lieksassa on nyt ihan sopivasti asukkaita. Kun väki vähenee niin pidot paranee eikä suinkaan päinvastoin. Miksi haalia ja sallia eri kulttuureista tulevien täyttää maatamme, ei meillä ole heille tarjota työtäkään, kun sitä ei riitä edes omalle koulutetuille väestöllemme. Mitä järkeä on elättää ja kouluttaa porukkaa, jolle ei ole työtä ja jolla ei taida olla liiemmin työhalujakaan.
        Maailman väestöä on saatava nopeasti vähennettyä, muuten meidän kaikkien elinmahdollisuudet loppuvat muutamassa kymmenessä vuodessa. Liika ihmismäärä tuhoaa luontoa, eläimistöä ja ilmastoa. Ihmisten takiahan syntyy päästöjä, ihminen on luonnon pahin vihollinen. Floora ja fauna pärjäävät ilman ihmistä, mutta ihminen ei ilman niitä.
        Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa syntyvyys on suurinta. Juuri näillä alueilla se on saatava laskemaan rajusti. Lapsiluku ei todellakaan ole enää kunkin oma asia. On naurettavaa ruikuttaa, kun suomalaiset eivät lisäänny, kyllä lisääntymään ihan sopivasti. Työmahdollisuudet vähenevät koko ajan ja jos väki vähenee pidot paranee. Esim. kaikenlaisia tukia ja ilmaipalveluja tarvittaisiin vähemmän.
        Ei voi olla oikein, että köyhissä kehitysmaissa lisäännytään holtittomasti niin että osa pursuaa yli rajojen vaatimaan työtä ja elätystä ns. varakkaimmista maista. Avainsana on turvapaikka. Sillä saa jalkansa oven väliin, ainakin muutamaksi vuodeksi, useinmiten loppuelämäksi.
        Nämä ovat vaikeita asioita, jotka jakavat mielipiteitä. Kuitenkin kannattaa olla yhtä mieltä ainakin siitä, että meitä ihmisiä on maapallolla liikaa, eikä siitä seuraa mitään hyvää. Vain sotia, luonnon katastrofeja, köyhyyttä ja eripuraa. Siksi ei kannata vaatia suomalaisiakaan lisääntymään, kun toisaalla asia hoidetaan liiankin tunnollisesti.

        Tähän ei kyllä ole mitään lisäämistä. Hieno kirjoitus "seisomapaikkoineen" kaikkineen. Kiitos! ;D


    • Anonyymi

      Onkohan homot ja lesbot saaneet taiteidenyössä paljon lapsia alulle, eli onko nyt syntyvyys 9kk päästä kasvussa?

    • Anonyymi

      Siirtomaa isännät tulevat nauttimaan alkuasukkaiden tarjoilua ja samalla varmaan hoitavat väen lisääntymisen. Elikkä historia toistaa itseään.

      • Anonyymi

        Perheen perustus ei pitäisi nojata ilmaiseen rahan tuloon. Niitäkin on, jotka elättävät itsensä ja jälkeläisensä ihan omatoimisesti. En ymmärrä, miksi maksetaan siitäkin, kun äiti hoitaa tervettä lastaan kotonaan. Miksi lapsen paikka on päiväkodissa vaikka vanhemmat ovat kotona työttöminä. Pois kotoa vain, kun hoito on ilmaista. Entisessä Neuvostoliitossa lapset vietiin seimiin suoraan synnäriltä ja meillä tapaa kauhisteltiin. Nyt täällä tehdään lähes samoin. Lapsilisät pitäisi maksaa vain tulojen mukaan, eikä keskituloinen suomalainen todellakaan ansaitse loppuun neljää tonnia vaan paljon vähemmän. Kyllä lapsiperheitä tuetaan ihan tarpeeksi, jopa liikaakin. Eihän lapsia tehdä valtiolle vaan lähinnä itselle.
        Jos ei syystä tai toisesta pysty elättämään edes itseään niin miksi hamuta lisää elätettäviä. Erilaiset odottamattomat tapahtumat ovat eri asia, erot, sairaus, työttömyys.
        Ei syntyvyydestä tarvitse olla huolissaan, kyllä luonto pitää sen tasapainossa on aina pitänyt. Enemmän huolissaan pitää olla Suomeen kertyneestä miesenemistöstä. Luonto on pitänyt huolen, että miehet / naiset ovat lukumääräisesti tasapainossa. Nyt meillä on huomattavan suuri miesenemistö johtuen Suomeen pesiytyneistä ulkokuntalaisista. Mitä tästä seuraa, jää nähtäväksi, osittain siitä on saatu jo esimakua. Luojan töitä ei pitäisi mennä sorkkimaan. Miehethän eivät voi lisääntyä keskenään, eivät myöskään seks. vähemmistöt. Siksi ihmetyttää miten heitä ilmestyy uusia kuin tatteja sateella. Kaikkein kummallisimpia ovat ns. muun sukupuoliset, jotka ovat uusia tulokkaita. Miten voi olla muu kuin mies tai nainen, kun muita ei ole olemassa. Jos olisi mahdollista, että ihminen ja vaikkapa talousjakkara voisivat sekaantua toisiinsa, tulos olisi muun sukupuolinen, mutta kun ei voi vielä ainakaan. Nähtäväksi jää, mitä vielä on tulossa, erikoisuuden tavoittelulle ei rajoja löydy.


    • Siinä missä Suomen väestörakenne jatkaa vain harmaantumistaan, Ruotsissa talous porskuttaa, ja on laskettu että työikäisen väestön osuus jatkaa Ruotsissa maahanmuuton ansiosta kasvamistaan ainakin vuoteen 2050 asti. Ekonomistien mukaan Suomen väkiluku olisi nyt 5,9 miljoonaa jos oltaisiin nautittu samanlaisesta maahanmuutosta kuin Ruotsi 1990-luvun alusta asti.

      Lieksassa puolestaan on ehkä parikymmentä hassua nuorta miestä parhaassa työiässä jotka odottelevat Märäjälahdella saavatko tehdä mitään hyödyllistä. Suomi pelkää heitäkin niin paljon, että heille pyritään kaikin tavoin pyritään antamaan kielteiset paperi, että päästään eroon tästä työvoimasta. Tämän jälkeen he ehkä jäävät roikkumaan maahan paperittomina kerjäläisinä joista ei ole hyötyä kenellekään. Vielä on matkaa siihen, että Suomessa uskallettaisiin luottaa maahanmuuttajiin ja siihen, että heistä voisi olla apua tämän yhteiskunnan rakentamisessa.

    • Anonyymi

      Työstähän se autonpoltto, raiskaus ja muu väkivalta käy Ruotsissa, niin miksei myös Suomessakin!

      • Anonyymi

        Peukut sinulle, ihan suoraa puhetta!


    • Anonyymi

      Pankolle on herkkäpaikka kun mamutuksen kuluista puhutaan! Miljardit menee hukkaa paskaa hoivatessa!

      • Ruotsissa ja Saksassa puhutaankin maahanmuuton hyödyistä. Talous on nousussa ja väestörakenteen kehitys suotuisa.


    • Anonyymi

      Suomessa ei nouse kuin kebab kuminauhan valmistus mamujen myötä, eipä aljon muuta!

      • Anonyymi

        Eivät somalit mitään kebabeja harrasta. Se on turkkilaisten tehtävää ja turkkilaiset ovat työllistyneet hyvin Suomessa ja myös Lieksassa. Turkkilaiset ovat tulleet tekemään työtä Suomeen. Heitä on töissä pitserioista yliopistoihin. Esimerkiksi Turun yliopistossa on turkkilaisia opettajina ja tutkijoita 20 henkilöä.


    • Anonyymi

      Saksan autoteollisuus vetää hyvin, mm. palaneiden autojen tilalle tarvitaan paljon uusia.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe