Missing 411 (USA:n kansallispuistot)

Anonyymi

http://onpaoutoa.blogspot.com/2019/01/kadonneet-411-missing-411.html

Tämä lähenee tavallaan salaliittoteorioita, mutta on tilastoitua totisinta totta. Missing 411 on siis David Paulidesin kirjasarja, joka kertoo poikkeuksellisista katoamisista USA:n kansallispuistojen alueilla.

Paulides on siis eläköitynyt poliisi, joka on tutkinut myös mm.Isojalkaa (Bigfoot), mutta ei silti väitä kirjoissaan, että Isojalka olisi näiden katoamisten takana, vaan jättää päätelmät jokaisella itselleen.

Paulidesin kirjoissa ei siis kerrota nk."tavanomaisista" katoamisista, vaan niistä jotka ovat jo katoamistapauksinakin käsittämättömiä.
Monet henkilöt ovat mm.kadonneet muiden ihmisten läheltä (esim.jättäytyneet kävellessä viimeiseksi, ja kadonneet sitten äkkiä jäljettömiin)ja löydetyt ovat monesti löytyneet mahdottomista paikoista, joihin eivät olisi yksin päässeet, taikka eivät olisi ehtineen kyseisessä ajassa omin avuin kulkea.
Myös jälkikoirat ovat monesti kieltäytyneet tehtävästään.

Kuten todettua niin kriittiset äänet tietenkin eivät näe kyseisissä katoamisissa mitään poikkeavaa. Mutta tilastoja ja etsinnöissä aina tietyillä alueilla ilmenneitä samankaltaisuuksia ei kuitenkaan käyne kenenkään kieltäminen.

3

1667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://fi.starsinsider.com/lifestyle/309610/mysteeri-ihmiset-katoavat-amerikkalaisista-kansallispuistoista

      Vähän näistä on tietoa suomeksikin, mikä tavallaan on ymmärrettävää. Outoa, että National Park Servicellä tilastoinnit ei ole toimineet. Mutta outojahan nuo katomisetkin tuntuvat olevan.
      Esimerkiksi pikkutyttö, joka menee veden äärelle ottamaan valokuvia(Stacy Ann Arras), ja hetken päästä ei jäljellä ole kuin kameran linssi. Jälkikoira ei saa tytöstä vainua.
      Tai hyväkuntoinen vaeltaja-lääkäri, joka katoa salaperäisesti mentyään hetkeksi toisten vaeltajien edelle. Löytyy pari viikkoa myöhemmin kilometrien päästä. Kaikki vaellustarvikkeet ja -muonat koskemattomia, vain kengät olivat kadonneet jaloista.

    • Anonyymi

      Youtubesta katsoin joskus Paulidesin jonkun dokumentin näistä katoamisista. Kohtuu outoja tosiaan osa oli. Käsittääkseni hän oli rajannut omalle listalleen vain sellaiset "uskottavat" oudot tapaukset, joissa mm. itsetuhoisuus ei pitäisi olla selittävä tekijä.

      Lasten kohdalla saattaa turhankin usein olla jokin häikäilemätön (ihmis)vaanija puistossa. Osaavat olla todella taitavia ja nopeita liikkeissään.

      Paulidesi muistaakseni väitti, että hyvin varustautunut, eli henkilö jolla ollut GPS-paikannin mukana, ei ole koskaan kadonnut samalla tavalla ainakaan, kuin nämä oudot tapaukset, tai jotain sellaista.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe