Masentaa ei kivaa

Anonyymi

Elämä on aika tyhjää. Ei lapsia ja niitä en halua. Ei naista. Otti eron. Ei vakitöitä koskaan ollut. Eläny pienellä rahalla. Ei ketään kavereita. Kuntoilen mutta ei sekään auta. Haluan naisen joka rakastuu muhun ja mä häneen.

17

<50

Vastaukset

 • Sen huomannu että tälläsiä ihmisiä vain vihataan. Ihan sama oisko olemassa vai ei.

 • Onks tuo eka vastaus myös aloittajan lause? Joka tapauksessa en mitenkään usko, että vihataan. Jollain muulla tavalla voipi olla hankala löytää ihan eri tilanteissa elävien ihmisten kanssa yhteisiä asioita, puolin ja toisin. - Itsellän aika vastaavanlainen tilanne. Olen jo päässyt eläkkeelle, niin ei työ-työttömyyshuolia enää ole. Mulla täysin sinkkuna tämän elämäni olen elänyt. Ja myös vaihdellen, aaltoillen, elämääni masennus ja ahdistus kovasti haitanneet. Minua ei edes mikään kiinnosta. Elikä ei siitäkään, että alkaisin tehdä jotakin uutta, ole ratkaisuksi. En löydä sellaista, vaikka kyllä edelleen yritän suunnitella eteenpäin. Elämäni on kapeaa ja lisää menee suppuun, kun vähemmän jaksankin. Myös on tarkkaa rahan kanssa. - Kaiken keskellä kyllä pyrin näkemään itseni arvokkaana ja tärkeänä, en ole mikään sattuma. Katselen asiaa niiden ihmiskohtaktien kautta, mitä ikinä minulla onkaan. En ole tyhjä kolo heille, vaikka oma elämäni tuntuu tyhjältä. Minusta lähinnä tuntuu, ettei ketään kiinnosta elämäni, kukaa ei minulta kysy mitään mun elämästä, vaikka mä kysyn usein toiselta häntä miellyttäviä kysymyksiä elämästään, niin saa sitten kertoa. On tämä ankeaa ja raskasta. Yritän vain katsella, että kun tähänkin asti oon räpiköinut. tuskaisesti välillä, niin kyllä varmaan loppuunkin asti. Loppuni on isommissa käsissä. Minulla on taivastoivo ja se auttaa hurjasti.
  Aloittajalla ei ollut kysymystä, ja mä nyt tähän niitä näitä laitoin. Ymmärrän kyllä aloittajan fiiliksiä.

  • No kyl mua vihataan. Ku olen työtön luuseri ja en tee mitään ja ei ketää kaveria. Jumittaa koko elämä.


 • Mä oon ihan samassa tilanteessa nyt ja samat on toivomukset elämän suhteen kuin aloittajallakin. Tuntuu ettei juuri kukaan arvosta minun kaltaistani ihmistä, en enää edes itse arvosta itseäni. Täälläkin kun kertoo murheistaan niin saa usein vain lisää vittuilua tai trollausta osakseen.

  AhdistunutMies

 • Naiset koettavat löytää vähän itseään "ylempää" miehen, se on tosi. Biologinen pohja, pyrkimys saada edes vähän paremmat geenit lapsille kuin itsellään on (sama ajattelu jatkuu, vaikka lisääntymisikä on ohitettu). Joten heikoimmilla olevat miehet ovat tavallaan "tarpeetonta ylimäärää".

  Mutta ei kaikilla naisillakaan helppoa ole. Olen itse keski-ikäinen, eläkkeellä (pienen pieni eläke), eronnut, lapseton. Ei uraa tai erityisosaamista. Kieltämättä omaa olemassaoloaan on vaikeaa perustella mitenkään.

  Tässä tilanteessa kelpaan nk. toiseksi naiseksi tai panoksi. Kivoja miehiä sitenkin voi tavata, mutta tilanne ruokkii ulkopuolisuuden tunnetta. Ja ei, en halua ikäistäni työtöntä tai eläkkeellä olevaa miestä. En vaan halua!

  Kaikkea hyvää sinulle/teille silti. Pienenä vinkkinä, että kansalais- ja työväenopistoissa ja seurakunnissakin on edullista harrastustoimintaa, jota kannattaa hyödyntää. Voi kehittää itseään, tavata toisia ihmisiä, unohtaa omia murheitaan ja viettää ainakin osan aikaa mukavasti. Näin olen itse tehnyt.

 • "Pienenä vinkkinä, että kansalais- ja työväenopistoissa ja seurakunnissakin on edullista harrastustoimintaa, jota kannattaa hyödyntää. Voi kehittää itseään, tavata toisia ihmisiä, unohtaa omia murheitaan ja viettää ainakin osan aikaa mukavasti. Näin olen itse tehnyt."

  En innostu tuollaisestakaan ellei se johda täydellä varmuudella naisen saamiseen. Mieluummin sitten olen vaikka yksin kotonani, katselen jotain penkkiurheilua, juon kaljaa ja murehdin paskaa elämämääni.

  AhdistunutMies

  • Eipä nuo mun mainitsemat asiatkaan enää kyllä riitä elämän sisällöksi, senpä takia toivoisin ettei mulla olis yhtään kaveria tai läheistä että voisin päättää päiväni ilman kauheita tunnon tuskia.

   AhdistunutMies


 • Kyllä täs sillain ihan ok asiat, asunto hieno. Ja luottotiedot kunnos,ja rahaa ostaa ruokaa maksaa laskut. Ei alko ongelmia. Mutta ongelma lähinnä olla yksin, ja kun naiset ei kiinnostu.

 • Kun ei ketää kaveria ja useammat päivät tylsiä yksin. Naisia ei kiinnosta tällänen masentunu ja mielenterveysvikainen mies ja työtön. Että se siitä.

 • Niin kaikki muutkin miehet. Ala juttelemaan naisille. Voi olla että sanovat jotain takaisinkin!!

 • No en tiedä. Jumittaa tää elämä niin
  Kun ei ole rahaa ja töitä enkä tiedä mitä haluan tehdä ja mikää ei kiinnosta ja kaveriton yksinkertanen mies saa naiset juoksemaan kauas,ei pysty mitää asialle.

 • Olen miettinyt päättää päiväni, mutta en silti sitä tee, koska asiat ei ole niin huonot, kun voi olla.

  • Hanki koira!! Siitä on seuraa ja koirien omistajat juttelevat keskenään ulkoluttaessaan lemmikkejään-.


 • Useammat yli 30 ihmiset käy töissä ja tienaa on rahaa. Ite ihan pihalla työelämästä. Tehny vain pätkätöitä. Ei ole sillain mitää suuntaa. Apua olen hakenut.mutta joudun kuntoutukseen.

 • Taida kirjoitella myös tuolla sinkut palstalla kuten minäkin mutta vain eri nimimerkillä kuin täällä.

  AhdistunutMies

 • Kyllä tääkaikki on perseestä, miksei voi olla ees rikas ja ois kaunis nainen.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.