Kuntalaisaloite: Tappotuomio paskomahanhille

Anonyymi

Kuntalaisaloite tehty. Siitä vaan allekirjoittamaan tuonne, jotta puistot ja rannat paskovat hanhet saadaan hävitettyä Raumalta vaikkapa porilaisten kiusaksi evvk. Jos et allekirjoita, haluat kävellä ja uida hanhenpaskassa seuraavatkin vuodet.

https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/10110
"Kanadanhanhet ja valkoposkihanhet ovat vallanneet Rauman uimarannat, puistot, leikkipaikat ja urheilukentät. Hanhien ulosteet pilaavat rannat ja muut alueet käyttökelvottomiksi ja hanhien läsnäolo aiheuttaa vaaratilanteita etenkin lapsille (etenkin kun hanhilla on poikasia). Hanhia, joita on jokainen ranta ja puisto täynnä, ei voi pitää mitenkään uhanalaisina tai suojelua vaativina sen enempää, kuin rottia tai ampiaispesiäkään.

Hanhet tulisi häätää ja/tai lopettaa kokonaan kaikilta Rauman uimarannoilta, puistoista, leikkipaikoilta ja urheilukentiltä. Hanhien häätöä/tappoa varten kaupungin tulisi hakea asiaan kuuluvat poikkeusluvat asianmukaisilta tahoilta ja toteuttaa häätö/kaato joka vuosi, jotta hanhet pysyisivät kokonaan poissa.

Kaupungin on asetettava kaupunkilaisten viihtyvyys ja julkisten tilojen käytettävyys etusijalle - siitä kaupunkilaiset verovaroja maksavat, että nämä kaupungin alueet ovat HEIDÄN, eivätkä hanhien käytössä! Hanhille riittää tilaa muualla saaristossa ja sisämaassakin, kaupunkilaisille ei sen sijaan ole enempiä uimarantoja, puistoja, urheilukenttiä jne. käytettävissään!"

32

<50

Vastaukset

 • Istuta sinne pari minkkiä niin johan lähtee hanhet.

 • Kun maailma ei riitä valitse syöpä.

 • Tänä aamuna teen parannuksen. Minusta tulee hyvä orja.

  • Aamen. Siitä on hyvä aloittaa ja hakea ammattiapua.


 • Pistäkääs tätä aloitetta jakoon kavereille Facebookissa jne. jotta saadaan kannatuksia täyteen. Vai veikkaatteko, että kaverinne tykkäävät talloa ja maata hanhenpaskassa?!? Nyt on mahdollisuus tehdä asialle jotain, eikä sitten vaan kirota ensi vuonna, kun mitään ei taaskaan tehty!

 • Kuulkaas nyt tytöt ja pojat. Hanhet ovat tallustelleet täällä miljoonia vuosi ennen meitä ihmisiä ja tulevat tallustelemaan jatkossakin ihmisen kuoltua sukupuuttoon. Itsellä ongelmana, mitä hyvää viiniä lohen kanssa huomiseksi. Jotain Chileläistä ajattelin. On niin pirun vaikea päättää. Kuten huomaatte ihmisillä on myös todellisia ongelmia.

  • Niin rotat ja ampiaisetkin. Muista tämä, jos kotiisi tallustaa rottia ja ampiaisia, anna niiden vaan olla. Älä vaan häädä tai tapa niitä. Anna vaan olla. Onhan niitä vuosimiljoonia täällä tallustanut.


  • Täällä on muutenkin niin myrkyllisiä elukoita, kyllä se ilmapiiri häätää ne pois.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin rotat ja ampiaisetkin. Muista tämä, jos kotiisi tallustaa rottia ja ampiaisia, anna niiden vaan olla. Älä vaan häädä tai tapa niitä. Anna vaan olla. Onhan niitä vuosimiljoonia täällä tallustanut.

   Kuka täällä maalla saa mitään. Vain ääliöt äänestää, onhan se nähty arkadianmäen tasollakin. Vihreiden huomiohuora mainostusta koko ketju.


 • Ei ole hanhet vielä tallustellut melle kotiin.

 • Voi vittu kun on kova särky. Ei ihan tiedä päivien määrää mitä saa elää. Kauan olen kärsinyt, mutta sitten helpottaa, kun saa jättää tämän maallisen vaelluksen. Ai niin oliko hanhet ongelmana. Anteeksi siirryin aiheesta, olen pahoillani. Taistelkaa hanhia vastaan, itse en enää pysty.

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Ai, Ai, menit pilkkaamaan minua. Nyt alkoi sinun alamäki elämässä. Karma nääs. Huomaat kohta, että mitään hupia ei kohdallasi enää ole. Sairaudet alkavat salakavalasti tulla sinuun. Älä, Älä pilkkaa koskaan toista ihmistä, se tulee omaan nilkkaan. Valmistaudu.


  • Oletko itse siis vammainen, langetitko nyt kuolemantuomion mulle ja suuren kirouksen. Omaatko yliluonnollisia kykyjä. Heikkomielinen paikallinen selkeästi. Ei ei saa sanoa heikkomieliselle rumasti varsinkin jos on suomen alaarvoisimmasta kaupungista. Sulla ei hupia ole itselläsi jos meinaat tappaa itsesi ja taistella mahdollisesti siitä. Vitussa on helvetisti hiekkaa. Mutta sullahan on jo selkeästi mielisairautta. Ja sulle toivottavasti tulee syöpä ja auton allekin voit jäädä ei se auto aina anna tietä ja voi nilkka katketa tai muuta. Mene vaikka ylilautaan ja tee johtopäätökset millaista on elämä rauman ulkopuolella ja kuka vaan voi sulle sielläkin sanoa mitä tahansa
   ilman nimeä, rauma kun on maailman ainut oikea kaupunki muuta elämää ei muualla ole. Sisäänpäin kääntyiden "ihmisten" kanssa kun ei olla tekemisissä kuin näin päin. Kaikki totuus ja tieto löytyy juuri täältä. Tärkeintä on vain se että sinä ennustat ja ennustajat joutuu helvettiin jotka valehtelevat ihmisille rahasta kun et edes ole sellainen vain elämässäsi täysin epäonnistunut potilas. Oletko joku mopojengiläinen vai mikä nutipää luuseri. Tajuatko että netissä sanotaan mitä tahansa muuallakin ja tehdään vaikka mitä ilkivaltaa. Anonyymin taikasormi se elämää johtava sormi vaikka todellisuudessa mitätön pikkunakki.


  • Kerroppa milloin maailmanloppu tulee?, milloin suomen hallitus kaatuu taas?, lottonumerot?, minä vuonna ihminen kuolee sukupuuttoon vai kääntyykö asiat toisinpäin?, tai yleensä Suomen tulevaisuudesta tulevina vuosikymmeninä?.


  • Vai jos vaikka sanon Jääkiekko on ihan syvältä perseestä, Älä älä älä pilkkaa.


  • Henkisiä ongelmia selkeästi, tai jollekkin 15v tasolle jäänyt olet selkeästi, ja mätä menneisyys, kun pitää tuollaista teatteria pitää joita omalaatuiset tapaukset pitää, vittu kun jaksa enää on paha olla jätän elämän tähän jääkää tänne, ja jos on vakaa tilanne niin jutut ja huumori on sen mukaista, siksi annoin selkeästi ressukalle vähän tuollaista palautetta T: Porilainen


  • Uskot varmaan kaiken mitä uutissivuilla lukee, ja se on juuri niin kuin niissä sanotaan, täytyy olla täysin nollaleveleillä oleva jos on kaksinaismoralisti medioiden idoli eikä limiitteriä turhaan tarvita.


  • Tunteisiin sisimpääni matkustan... Suomi on kansainvälinen ja hieno maa. Maailmassa monta on ihmellistä aasia. ja täällä on tilaa kaikille, suosittelen katsomaan isommasta perspektiivistä elämää, muutenhan tänne ulostepisteen alle kuristuu.


  • Tärkeintä on että näppis laulaa mutta täysin nuotinvierestä.


  • Mene langettamaan tuomioita muillekkin yhteiskunnan kieroille julmureille, ei toimi älyleluilla vain minä tiedän miten se toimii, mulla on valta ja voima.


  • Eikä kostosignaalit toimi Poriin saakka, Kuppanen Wi-Fi alkaa tökkimään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Katsoppa tämä klippi ja totea missä menee sairauden huippuraja vaikka nyt ei ole oikeasta päästä oleva ohjelma:

   https://www.youtube.com/watch?v=TicPu92CePo
   Tällaista se elämä on ihmisiä koulukiusataan, pahoinpidellään
   hyväksikäytetään, vainotaan lista on loputon, ja ihminen ei ole kenenkään yläpuolella, eikä tämä ole mikään taistelutanner, pieni molokki tässä isossa äärettömyydessä jossa häikäilemättömyydellä ei ole rajaa worldwidewebissä joka on paisunut isommaksi ja yhä isommaksi johon mahtuu kaikkea niin paljon kuin ikinä uskotkaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oletko itse siis vammainen, langetitko nyt kuolemantuomion mulle ja suuren kirouksen. Omaatko yliluonnollisia kykyjä. Heikkomielinen paikallinen selkeästi. Ei ei saa sanoa heikkomieliselle rumasti varsinkin jos on suomen alaarvoisimmasta kaupungista. Sulla ei hupia ole itselläsi jos meinaat tappaa itsesi ja taistella mahdollisesti siitä. Vitussa on helvetisti hiekkaa. Mutta sullahan on jo selkeästi mielisairautta. Ja sulle toivottavasti tulee syöpä ja auton allekin voit jäädä ei se auto aina anna tietä ja voi nilkka katketa tai muuta. Mene vaikka ylilautaan ja tee johtopäätökset millaista on elämä rauman ulkopuolella ja kuka vaan voi sulle sielläkin sanoa mitä tahansa
   ilman nimeä, rauma kun on maailman ainut oikea kaupunki muuta elämää ei muualla ole. Sisäänpäin kääntyiden "ihmisten" kanssa kun ei olla tekemisissä kuin näin päin. Kaikki totuus ja tieto löytyy juuri täältä. Tärkeintä on vain se että sinä ennustat ja ennustajat joutuu helvettiin jotka valehtelevat ihmisille rahasta kun et edes ole sellainen vain elämässäsi täysin epäonnistunut potilas. Oletko joku mopojengiläinen vai mikä nutipää luuseri. Tajuatko että netissä sanotaan mitä tahansa muuallakin ja tehdään vaikka mitä ilkivaltaa. Anonyymin taikasormi se elämää johtava sormi vaikka todellisuudessa mitätön pikkunakki.

   Olen katsos kauhea Hitleri jonka kunniamitalin olen saanut. En ole ihminen ja sinulla on siitä tietoa.


  • Ja sano vielä mitä vain, koska olet kaikkivoipa ja maailmanvaltias ja kunnon kingi jonka totuudet löytyy kirjojen kansista. ja jos ei ole valittaja ja juorukello ei ole yhtä suurta valiojoukkoa ja valittua ja eikä jauha jonninjoutavuuksia. vain harvat ja joilla menee elämässä huono hyvin kelpaa. Millainen Sää huomenna on kerro Bää Bää sinä yksi ja ainoa ainutkertainen.


  • Täällä asuu yksinkertaista porukkaa joku sanoi juuri tällä alueella näillä sivuilla näin, hän loukkasi kaikkia syvästi nyt ja hänelle kostetaan hän sairastuu verisuonitautiin ja minä langetin sen magicsyntikallani. Valmistaudu ankeaan tulevaisuutesi, Jolla on likainen loppu. Allah tuhoaa sinut. Menee tämäkin kaikki sisältö kategoriaan tekstaritaliaivojen
   mielinkielin palsta, josta toimittajat sensuroi vääriä mielipiteitä jotka ovat täysin vääriä heidän imagolleen. Isot toimittajat vetää pieniä toimittajia narussa. Narsistit on kaiken alku ja loppu


  • Olet kyllä vain omasta mielestäsi näppärä ja kunnon jantteri.
   Vittusärkyyn löytyy hoitoa ihan telkkarin mainoskatkoilta.
   Alapää mediat ovat tärkeitä.


  • Somejen sormettajat on tällaisia, itse en ole sellainen kun sehän on yksi curse, siitä tulee neurologisia vaurioita päähän, mutta sehän on vain elämän tarkoitus täällä maan päällä koska valtaväestö on sitä mieltä. Jos on toistamieltä niin ollaan turpa kiinni ja tuumitaan vain itsekseen että ehei ole sen takia olen syntynyt.


 • Huh huh kova kliimaksi lähestyy, saadaanko 15 nimeä täyteen. Jännittää!!!!!!!!!

  • VOI JUKU 15 ÄÄNTÄ


 • Hanhet mielestäni ihan mukavia, eivät ainakaan minua häiritse. Kakkapötkäleet kyllä ne sinne maahan maatuvat ja luonto kiittää. Mistä näitä tiukkapipoja siunaantuu?

 • Siinä olisi työttömille töitä. Työkkärissä ne valittaa ettei työtön tee mitään joten voisin mennnä pistää pari latausta ja hanhet saisi kyytiä.
  Mutta ei , ei työttömälle anneta tuotakaan hommaa. Työttömän pitää vaan maata kotona.

  • Kyllä Suomen ykkösihmiset löytyy juuri täältä, rauma on hyvinvoinnin kehto, kärsä pystyssä kuljetaan kaupungilla, yhteiskunnassa kaikki hyvin. puhelimet ohjaa zombeja, plip plop puhelimet rallattaa, onneksi en ole sairastunut puhelinriippuvuuten, ip ja mac osoitteen takaa tekee egolle hyvää ammuskella, ei se netti kaikille sovi, yhteksien takaa tiedetään ja ennustetaan ihmisten yksityisasiat vain avainsanalla anonyymi. Uutiset ja internet sosiaalipornoa tietyssä määrin parhaimmillaan vähän niinkuin harhaanjohtavat ennustaja ohjelmat sun muu tv viihde. On vain tärkeää ja pitkin nettiä sanoa kaikenmaailman asioita. Ja ennenkaikkea päästä ampumaan lisää luoteja nallipyssystä kun se tuntuu päässä että kehossa huipulta. Ja jos ei ole samaa mieltä itse laukojan kanssa niin ei ole kunnon Kans... korjaan raumalainen niin. kyllä tämä 40000 asukkaan on juuri tällainen, pitää olla ringissä mukana, jos ei ole niin ei ole mitään. Jos kuvittelet tieväsi minusta asioita olet aivan väärässä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.