Kysymys miehille. Mit vit... oikee aattelit?

Miksi hitossa pyydätte treffeille tai sänkyynne tai ehottelette jotain sellaselle jota ette oikeesti halua.
Mulla on ollu ihan ihme kohtaamisia ja neitsyys tallessa niinkun yli kolmikymppisenä.

Treffit. Menin kylään miehen luo joka ties miltä näytän. Saavuin ovesta sisään. Se tuijottaa leffaa jossa kaunis tyttö on pääosassa ja aina tanssahtelee lähellä kameraa. Se esitteli sitä tyttöä mulle että hyvä näyttelijätär. No kauniimpi kuin mä. Täysin meikattu filmitähti. Alko vähä vituttaa, koska sehän se on naisen ulkonäkömittari. Mä sitten hymyillen kehuin, että ompa kaunis tyttö ja pistin vähän vitsiksi että oon oikeesti tyttöihin.

Se halus discoon. Mä en semmosista älyttömistä paikoista välitä kun ei siellä ole mitään. Ei pysty ees puhua ja on likasta aina. Se vaan halus. Viis minusta. Se otti kaverinsa mukaan ja jätti mut kahestaan kolmeks tunniks discoon. Ite häipy tanssilattialle hinkkaa itteesä tyttöihin. Sen kaveri ei puhunu mitään yhteistä kieltä mun kaa. Mä ootin, että mun treffikumppani väsyis tanssimaan ja istuin vaan kattelees kelloa.
Olin tullut pitkän matkan miestä tapaamaan. Kun se viimein väsy niin mentiin niille ja nukuttiin eri huoneissa koska oli eka treffi. Aamulla se katteli telkkaria ja mä pakkasin kimpsuni ja kampsuni ja lähti.
Sain perään kasan viestejä, että oon sydämetön kun vaan lähin menee ja naiset aina jättää. Miks se halus mut sinne? Kattelemaan naista kuvaruudulta ja kattomaan naisia tanssilattialla. Kattomaan kun se tönii lanteillaan naisia??

Mikä on se miehinen idea siinä??? Avatkaa asiaa jos teette näin.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin treffeillä tietämättäni.
      Olin kreikassa ja etin töitä. Tarjoilijamies ehotti, että maksaa 20 e jos siivoon sen kämpän. No olin sillee että ok. Ootin sitä sovitussa paikassa auringonpaahteessa. Tyyppi oli tunnin myöhässä ja mä miltei auringonpistoksessa.
      Se vei mut sinne ja kotitöitä ei ollut. Sillä oli täysin autio koti. Joku pornovideo oli jätetty esiin pöydälle. Siinä oli kasa blondeja että blondiseksiä. No mä oon tummahiuksinen. Ois voinu laittaa sen hyllyyn piiloon.
      Pesin sitten vessan ja hinkkasin pöntön siistiksi. Muutaman muun kotityön tein mös vaikka ei mitään mitä ois tarvinnu tehä. Kysyin oliks sillä 20 e, Ei ollut. Antaa kun on. Se sano ja poltti tupakkaa sängyllä maaten. Läski mies sängyssä lojumassa röökin kanssa.
      Olin sillee että okei no mä lähenkii. Sanoin ja se ei tarjonnu ees juotavaa. Se tuli törkkii jääpalan kaa mun käsivarteen.
      -Sanoin ettei se tuntunu kivalta. Lemus vaa röökiltä muhun päin. Lähin kotiin korvesta ja ei ees kyytiä tarjonnut. Laskeuduin kuumaa hiekkatietä vuoristosta ja kävelin tienviertä kotiin. Jalat rakkuloilla ja rahaa ei ikinä kuulunut.
      Me ei oltu ees juteltu mitään.
      Mitä vittua???

    • Mut halus kerran yks mies kylään. Se tahto mut sänkyyn ja oltiin siinä. Mä olin silloo jotaa 20 v ja olin semisti jo tutustunut mieheen tutun kautta. En vaa tajunnu että se oli kiinnostunut musta. Sillä seiso mun kaa hetken eikä me kyllä tehty mitään. Sitten se alko puhuu eksästään ja tunnelma oli ohi ennekuin alkanutkaan. Mä jäin kuuntelee sitä ja myöhästyin bussista. Jäin yöksi ja me selattiin koneelta kuvia sen kavereista. Ne kaikki oli jotaa supernättejä 16-v tyttöjä. jätkä oli 27 v. Ei ne tytöt ees varmaan ees tuntenu sitä miestä. Se kävi teinien bileis ottaas kuvia tai sai kuvia joiltain kavereiltaan jotka oli ollu siellä.
      Tajusin, että se oli yön mittainen esittely siitä miltä mun pitäis näyttää.
      Mä kiitin seurasta ja sanoin, että oli ollu kiva tavata ja heippa. mitä vittua.

    • Anonyymi

      Miehenä sanoisin seuraavaa. On monia ja monia miehiä, joilla se todellinen aivokapasiteetti löytyy miltei pois suljetusti vain ja ainaostaan jalkojen välistä. Siitä johtuu seurauksena se, että narsistisuus sekä omien himojen seuraus on tyypillistã tuolle miehelle. Valitettavan yleistä kyseinen käytös.
      Sitten yleisenä nyrkkisääntönä kertoisin, että mitä enemmän mies sulle tekee asioita pyyteettömästi ja välittää susta persoonana, eikä siinä, mitä sulla on 'tarjota', sitä turvallisempaa sekä mielekkäämpää on miehen kanssa olla. Toki poikkeuksiakin löytyy, kuten jotkut miehet vaikuttaa tekevän suuriakin tekoja naiselle, mutta motiivina onkin vain himot, jotka sokassu toisen kerta kaikkiaan.
      Viimeisenä toivon, että jos monet tapaamasi miehet ovat olleet hieman.. ehkä rakkaudettomia sekä älykkyys ja myötätunto poskellaan, niin ettei johtopäätöksenä siitä olisi, että kaikki miehet sellaisia olisi. Jos kaikki elämässäni tuntevat naiset ovat olleet brunetteja, niin eihän se tarkoita, että kaikki maailman naiset ovat brunetteja, eihän? :)
      Siunausta

    • Anonyymi

      Sitä en tajua että kutsutaan nainen kylään jotta esitellään että kato kun muut naiset on suo nätimpiä.

      Tai että haetaan jossain kreikkalaisessa illassa yhen tytön ympäriltä muut tytöt tanssimaan ja jätetään yks istumaan. Millasta tytöllä on kun on kahen nätin kaverin välissä ja kummaltakin puolelta tytöt nostetaan ylös ja viedään lattialle ja mieslauma hurraa niitä.
      HAHA Mitäköhän jos oisin noussut ite ylös ja menny sinne pomppimaan vaikka ei ois pyydetty. Olin kiltti ja hymyili vain ja istuin aloillani. Hurrasin tytöille jotka kelpasi. Nauroin ja olin tyytyväinen niitten puolesta. Mietin vain joskus että oli aika tylyä. Ite en kehtais.

    • Anonyymi

      Ihan selvästi huomaa, että jos on porukka tyttöjä ja yks on enää pöydässä kun kaikki muut on lattialla eikä ollu kyse mistään paritanssista että yhelle ei ois riittänyt. Sehän nyt on ihan selvää että jos on kymmenen miestä ja 11 naista niin yks nainen odottaa.

      Toi että tahallaan muut haetaan ympäriltä ja lauma hurraa niille on mun mielestä kiusaamista. Tuntu kuin oisin tehnyt jotain tosi ilkeetä niille miehille. Tai sitten että väärä väri tai väärä mekko tai jotain väärää.

      Mun vanhemmatki jotka oli silloo mukana huomas, että ohhoh. Ne jätti sut rauhaan. Isä ihan väisty kun luuli, että mut haetan mutta ei tarvinnutkaan väistää. Ei haettu. Noloo koska olin jo nousemassa ylös ja ojentaas kättäni mutta se olikin vieressä olevia tyttöjä.
      Ei siellä nuoria ollut meitä kun muutama. Loput oli yli 50 v ja ukkojensa mukana. Mä olin siinä tyrkyllä vinkkailees miehille ja vasta 20v. Oisin ymmärtäny ettei ne ois jaksanu nostaa mua ja pyöritellä mutta olin silloo vaa jotaa 56 kg. No ok vähä tanakka sinäänsä mutta camoon kuinka laiha pitäs olla? Terkkari sano, että oli ihan normi painoindeksi.

      Vittu kun pitäis nykyään olla joku 45 kg. Multa näkyis kylkiluut jos laihtuisin niin paljon. Kuolisin. Anorektikko vois painaa sen verran. Anoreksia ei ole miehen arvoinen.

    • Anonyymi

      siis mitä? Eikai suomi 24 ole mikään seksinhakupaikka?
      Täältähän voi mode heittää ulos jos antaa osotettaan tai hakee seksiseuraa??

      • Anonyymi

        Idiootit täältä hakee kun ei livenä löydä jotta oma vika pikku sika mitäs läksit suuta hevosen kengälle 😁


      • Anonyymi

        Ei se ois mahollista hakee keskustelupalstalta koska ei ole ees sallittua. Tinder tai deittisivustoilt löytää. Samahan se on löytääkö kumppanin netistä vaiko baarista tai kaupan tuulikaapista. Ihminen on elävä ihminen sama se on mist sen tavottaa. Eikä ole mitään parempia ja huonompia ihmisiä olemassakaan.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      29
      5787
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      234
      3233
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      268
      2847
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      128
      2554
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      21
      2190
    6. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      112
      1893
    7. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      208
      1825
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      186
      1607
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      57
      1326
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      12
      1262
    Aihe