Koiran palautusjuoma. Onko mitään virkaa ?

Anonyymi

Ostin koiralle palautusjuomajauhetta. Onko tuosta apua ?

7

<50

Vastaukset

 • On ehdottomasti! Minun bordercollieni tekee intervalliharjoituksia ja nautimme aina palautusjuomaa agilitytreenien jälkeen. Olen hankkinut hänelle palautumista helpottamaan myös hierovan koirien tuolin.

 • jos koira ruokitaan monipuolisesti ja riittävän kauan ennen kovaa rasitusta niin ei, mutta jos saa koiran juomaan rasituksen jälkeen niin palautumisen nopeuteen se voi vaikuttaa. en ole omilla ajokoirilla huomannut sen vaikuttavan mitään.

 • Chihuni ja minä inä treenaamme tosissamme ja optimoimme hänen liikuntansa. Treenaus ja lepo ovat kokonais-valtaisesti erotellut. kuljetan häntä rattaissa, jotta hän saa levätä kun ulkoilutan häntä. Kotona hänellä on juoksumatto, jossa hän juoksee säätämääni nopeutta.

  Tulokset ovat olleet erinomaisia. Olemme tehneet myös puruvoimaharjoituksia.

 • Miten ennen pärjättiin ilman palautusjuomia ja tutkapantoja, huh.

  Toki hyvä, että tietoa tulee lisää, mutta onko kaikki välttämättä tarpeellista.

 • Itse ole ottanut perjantaisin yhden pullollisen palautusjuomaa ja voin sanoa että toimii.

 • Ei toimi. Taas on soiteltu ja huudeltu kyliltä että kohta ammutaan teijän rakit saa**na jos ne on vielä kerrankin irti. No irtihän ne on kun eivät tule kotiin, pelkäävät saavansa kettingistä täällä.Palautusjuoma ei kiinnosta koiria yhtään.

  Meillä siis laumanvartijakoiria lauma ja ne tarvitsevat ison reviirin, ei niille pelkkä piha riitä. Yritä sitten selitellä näille koirista ymmärtämättömille naapureille asiaa, jotka ovat ihan raivoissaan, kun niiden kissat on tapettu, poneja raadeltu kyljistä ja syöty elävältä, ja kai joku lapsikin oli koulumatkalla kaadettu ja vähän ravistettu niskasta.

  Koiranvihaajat muuttakoot kaupunkiin tai pitäkööt ponit, lampaat ja lapset sisätiloissa!

  • Samaa mieltä. Koiran reviiri on koiran omaa aluetta.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.