Tyksin asiakkaat eivät löydä Helsingintien päälle rakennettuun pysäköintitaloon

Anonyymi

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4668651/Tyksin+asiakkaat+eivat+loyda+Helsingintien+paalle+rakennettuun+pysakointitaloon++Siella+on+runsain+mitoin+tilaa

Tyksin asiakkaat eivät löydä Helsingintien päälle rakennettuun pysäköintitaloon – "Siellä on runsain mitoin tilaa"

Miksi koko Tyksin alue on Q-Parkin temmellyskentää
Niin, miksi? Kaupunki tai sairaanhoitopiiri ylläpitää infraa ja Q-Park rahastaa. Eikö tuohon voitaisi tehdä edes hoitoon tai tutkimuksiin tulevien osalta yksinkertaista muutosta. Hoito/tutukimuskutsussa olisi mukana pysäköintikoodi, jonka jättämällä näkyville autoon voisi pysäköidä maksutta. Helppo toteuttaa, mutta arvatenkin eräille tahoille mahdoton ajatus! Nopealla vilkaisulla netistä löysin Tyksin opaskartan, jossa tuo mainittu uusi pysäköintikansi on merkattu työmaa-alueeksi????

4

<50

Vastaukset

 • Tyhmempikin sen tietää :

  Ilman muuta se syy on se ettei työmaa-alueelle voi viedä auto parkkiin.

  Ei kukaan järkevä ihminen lähde seikkailemaan millekään työmaa alueella kun se parkkipaikan hakeminen on TYKSIN lähipiiristä muutenkin hankalaa.

  KUNNON OPASTUKSET JA KUNNON TIEDOTUS KAIKILLE SAIRAALASSA ASIOIVILLE POTILAILLE JA OMAISILLE AUTTAISI TÄSSÄ ASIASSA..

 • Yksikö kerros vain on varattu asiakkaille?
  Loput henkilökunnalle?

 • Usein on tuleva potilas liikuntarajoitteinen ,tai ei ainakaan pidempi matka luonnistu. Tämä ainakin omalla kohdalla syy miksi en edes yritä hakeutua Parkkitaloon.Aloittajan kommentti koodista ja ilmaisesta parkista tutkimuksiin tulevalle on kuningas ajatus jossa on ajatusta sekä mielestäni toteutuskelpoinen hyvä oivallus

 • Kaikki Tyksin työntekijöiden paikat parkkiin pysäköintitaloon.

  Kaikillee tutkimuksiin tuleville parkkipaikka koodi jolla voivat parkkeerata ILMAISEKSI autonsa parkkitaloon tai muualle.
  Ainakin muualta kauempaa sinne tuleville asiakkaille siis tutkimuksiin tai lääkärille asiakkaille. Monella on todellakin vaikeuksia liikkumisessa mutta autolla ajo sujuu.
  Pääsi siitä ikuisesta epätoivoisteta parkkipaikan hakemisesta kaikilla ei ole sellaista kuskia lähipiirissä jonka saisi avuksi asiassa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.