Korvakorulliset ovat lauman ulkopuolella

Anonyymi

Rauhanyhdistysten seuroissa ja erityisesti suviseuroissa käy yhä enemmään korvakorullista kansaa. Monet haluaa viestittää korvakoruillaan, etteivät he ole enää mukana lammaslaumassa, mutta haluavat kuitenkin tulla seuroihin tapailemaan tuttuja, tai muuten vain vanhasta tottumuksesta. 2010 luvun alkupuolesta aina puoleen väliin oli sellaisiakin korvakorullisia, jotka väittivät olevansa Jumalan lapsia ja kulkivat joukossa mukana. Nyttemmin hekin ovat kuitenkin käsittäneet, ettei uskovaisten joukossa tänä päivänäkään hyväksytä korvakoruja osaksi uskovaisen ihmisen kehoa. Jos olet ripustanut korvakorut korviin, ehkä nenään, luomiin, tai ihan minne vain kohtaa, niin olet lauman ulkopuolella. Ei auta, vaikka koru killuisi muille näkymättömässä paikassa, aivan, kun sekään ei auta, että ottaisit vaikka tatuoinnin kielesi alle. Yksinkertaisesti korvakoru on automaattinen merkki uskon jättämisestä ja vaikka vain sinä tietäisit, että sinussa on korvakoru ja se olisi muilta salassa, niin olet sittenkin lauman ulkopuolella. Niin yksinkertaista!

63

<50

  Vastaukset

  • Fundamentalisteista ei voi enää tehdä pilkkaa, koska tekevät sen itse paremmin.

   https://hikipedia.info/wiki/Parodiahorisontti

   Ei kukaan enää pysty sanomaan oliko aloitus ihan oikea huolestuneen fundamentalistin avaus syntisestä tilanteesta vai kieli tukevasti poskessa kirjoittaneen satiirikon ilveily.

   Vanhoillislestadiolaisuus on ylittänyt parodiahorisontin, ollen jo kaiken pilkan tuolla puolen.

   • Vanhoillislestadiolaisuudessa ei tunnetusti koskaan olla hyväksytty korviksia. Sen sijaan alkulestadiolaisuudessa korvakoruja oli aika paljonkin. Suurten hajaannusten myötä vanhoillislestadiolaisuuskin syntyi. Tosin korvakorut ovat yrittäneet muutamaan otteeseen tehdä tuloaan Jumalan lasten keskuuteen, mutteivät ole siinä onnistuneet. Aina aika ajoin korvakoruasia nousee tapetille ja jotku alkavat niitä vaatimaan. Ajautuvat vaatimuksinensa kanssa kuitenkin aina yhteisen rakkauden ulkopuolelle!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanhoillislestadiolaisuudessa ei tunnetusti koskaan olla hyväksytty korviksia. Sen sijaan alkulestadiolaisuudessa korvakoruja oli aika paljonkin. Suurten hajaannusten myötä vanhoillislestadiolaisuuskin syntyi. Tosin korvakorut ovat yrittäneet muutamaan otteeseen tehdä tuloaan Jumalan lasten keskuuteen, mutteivät ole siinä onnistuneet. Aina aika ajoin korvakoruasia nousee tapetille ja jotku alkavat niitä vaatimaan. Ajautuvat vaatimuksinensa kanssa kuitenkin aina yhteisen rakkauden ulkopuolelle!

    Mutta yksinkertainen se on laumakin, kun kiinnostaa Raamatun vastaiset asiat, sekä Jumalan kehoitukset.
    Kuka viitssi olla tuollaisessa ihmisten laumassa?
    Todellisuudessa vain pieni osa koko jengistä.


  • Hiljaiseksi vetää, jos korvakorut ovat oikeasti jonkun yhteisön mielestä merkki uskon jättämisestä, Sairasta suorastaan.

   • Älä yleistä. Monet vanhoillislestadiolaiset hyväksyvät korvakoruja. Veikkaan että kymmenen vuoden kuluttua enemmistöllä on korvakoruja.


  • Eipä haittaa minua.

  • Jos miehellä on korvakorut, onko mies teollaan kieltänyt uskonsa, eikö se ole paremminkin naisten juttu.

  • Mitähän Raamattu sanoo asiasta?

   • Käskee naisen kaunistua mm korvakoruilla, ettei "kiellä teoillaan uskoansa".


  • just niin:

   erinäissäännöt, "älä koske, älä maista"

   korvakorutko esteenä "pelastukselle" ???

  • Kyllä me eletään lopun aikoja, kun laittavat korvakoruja.

  • Onko teineillä sellaisia lyhyitä siis tosi lyhyitä hameita ja ovatko ne sallittuja.

   • Tytöillä on ja siksi siinä käy aina niin.


  • Ry:n eteisessä voisi olla paikat, mihin "turhuudet" voisi jättää. Meikkien pesupaikka...

  • katoin kuvaa lampaista.

   oli musta aja valkoista pässiä sarvellista j a nupoa, mutt a kaikilla oli korut korvissaan½!

   vieläpä isot keltaiset huhhuu.

   • raamatussa sanotaan jotta olemma yksi lammaslauma ja menemmä taivaaseen yhtenä korvamerkittynä laumana

    korvamerkki on merkki jumalaa varten.
    taivaaseen on nii paljo pyrkijöitä että jono siinä taivaan portilla on huisin pitkä.
    korvamerkityt lampaat (uskovaiset) pääsee ripeämmin ikuisille laitumille


   • Anonyymi kirjoitti:

    raamatussa sanotaan jotta olemma yksi lammaslauma ja menemmä taivaaseen yhtenä korvamerkittynä laumana

    korvamerkki on merkki jumalaa varten.
    taivaaseen on nii paljo pyrkijöitä että jono siinä taivaan portilla on huisin pitkä.
    korvamerkityt lampaat (uskovaiset) pääsee ripeämmin ikuisille laitumille

    Raamatussa ei puhuta asiasta yhtään mitään, paitsi laumasta, mutta ei korvamerkinnästä ja silloin ei ollut lestoja ollenkaan, joten heidän opeillaan sitä ei saavutata.
    Uskovaisitakin putaan vanhoissa käännöksissa, mutta uusimmissa, sekä alkuteksteissä uskovaisa ei edes minita, ainoastaan Jeesukseen uskovat mainitaan.


  • Kaikella uskovaisuus testataan jos siitä on merkkinä ettei korvissa ole koruja.

  • Eikös raamattu sano niin että ulkokuori ei kerro ihmisestä mitään,Pitää tutustua ihmisen sisimpään että mitä sielä on.

   • Voi sentään! Mennäänkö vl-ssä omin teoin taivaaseen? Oli korvakorut tai ei, ne eivät ratkaise sydämen tilaa. Miehelleenhän nainen koristautuu! Näin edellinenkin totesi.
    Sydämen uskolla ja suun tunnustuksella pelastutaan Raamatun mukaan. Ei mainita yhtään ulkoista seikkaa. Meidät on luotu erilaisiksi. Toinen haluaa koristautua, toinen ei.
    Yhdysvalloissa lähes kaikki naiset on meikattuja ja koruja on. Tosin se voi mennä ylikorostukseenkin. Kuka voi heitä siitä tuomita? Tuomiovalta on Jumalalla.
    Ihmiskäskyjen mukaan eläminen menee harhaan. Kannattaa itse tutkia Raamatusta asioiden laita. Moni asia voi yllättää. Jos riittää kuulla vain puhujia, eikä mitään itse tutki, voi häntä!


  • "2010 luvun alkupuolesta aina puoleen väliin oli sellaisiakin korvakorullisia, jotka väittivät olevansa Jumalan lapsia ja kulkivat joukossa mukana. Nyttemmin hekin ovat kuitenkin käsittäneet, ettei uskovaisten joukossa tänä päivänäkään hyväksytä korvakoruja osaksi uskovaisen ihmisen kehoa.2

   Tämä seuraava ei liity korvakoruihin, muuta kuin asiayhteytensä vuoksi.

   Eli hoitokokouksissa ja tilaisuuksissa - mm. sillä perusteella, ettei saa olla tekemisissä yhteisön ulkopuolisten kanssa - ihmisiä kiusanneet ja pilkanneet ja asiaan liittyvillä perättömillä juoruillaan ja aiheettomilla puhutteluillaan todella arvokkaita hyvin läheisiä ihmissuhteita rikkoneet "hoitajat", jotka eivät ole missään vaiheessa katuneet ja korjanneet tekojaan, kulkevat yhteisön mukana ja väittävät olevansa uskovaisia. Tällainen saattaa olla jopa puhujana.

   Etenkin tänä kesäna on puheissa painotettu ystävyyttä ja sen tärkeyttä. Ystävä voi olla myös yhteisön ulkopuolisen kanssa. Samaan aiaan liitty myös viime Päivämieslehden pääkirjoitus "Rauhanyhdistyksen kynnys matalalle".

   Tässä on valtava ristiriita hoitokokousten aikojen "opin" kanssa, jolloin moni kiusattiin ulos juurinkin yhteisön ulkopuolisten kanssa tekemisissä olemisen vuoksi. Asiat tulee julkisesti korjata. Aina, jos vahingoittaa toisen elämää se on jo astetta vakavampi ja laajempi asia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katsokaa videosta kohdasta 5.20 min, jossa Esko Takkula kertoo, miten siihen suhtauduttiin, kun oli tekemisissä eri tavalla uskovien kanssa.
    https://www.youtube.com/watch?v=BeOBOPpC2DI

    Katsoin tuon videon ja ajattelin että onkohan noista ajoista minkäänlaista järjen kipinää saapunut valaisemaan noita jumalattomia päätöskia ja erottamisia ym !?

    Mitään Kristillisyyttä ei tuohonkaikkeen sisälly vähän vähää, mutta edes sitä talonpoikaisjärkeä, olispa edes sitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katsoin tuon videon ja ajattelin että onkohan noista ajoista minkäänlaista järjen kipinää saapunut valaisemaan noita jumalattomia päätöskia ja erottamisia ym !?

    Mitään Kristillisyyttä ei tuohonkaikkeen sisälly vähän vähää, mutta edes sitä talonpoikaisjärkeä, olispa edes sitä.

    Uskon, että eri paikkakunnilla hoitamisia toteutettiin eri tavalla. Siksi varmaan joidenkin on vaikea uskoa, että "väkivaltaista hoitamista" on edes tapahtunut. Hoitajat ajoivat ihmisiä ulos yhteisön toiminnasta täysin perusteettomasti keksimillään juoruilla ja puhutteluilla. Kotipaikkaunnallani hoitajiksi ryhtyivät juurikin suulaat ja huonosti käyttäytyvät juoruakat ja -äijät/häiriköt, joita en ole missään elämäni vaiheessa pitänyt sielultaan uskovaisina. Näillä hoitamisilla ei todellakaan ole mitään tekemistä kenenkään autuaaksi tulemisen kanssa - oikeassa olemisen pakkomielle on voimakas.


  • Ilman pakkosynnytysoppia Srkvlkultti lakkaa olemasta.

  • Ensiksikin pitäisi miettiä sitä, mihin tarkoitukseen kristitty tarvitsisi korviin kiinnitettyjä koruja?

   Toiseksi pitäisi miettiä mihin kristitty on autuutensa toivon kiinnittänyt, näihin ajallisiin vai iankaikkisiin?

   Pitää muistaa että kaikki mikä ei tule uskosta Kristukseen on syntiä.

   Myös se on syntiä (lupumista Jumalan armosta Kristuksessa Jeesuksessa), jos kristitty turvaa siihen, ettei hänellä ole korvakoruja, tai muita omassa hengellisessä liikkeessä kiellettyjä esineitä, asioita tai ajatuksia, nehän ovat kaikki tästä maailmasta! Ihminen ei pelastu sillä että hän noudattaa vanhoillislestadiolaisessa liikkeessä olevia ihmisoppeja ja ihmiskäskyjä, tai vastaavia jossakin muussa liikkeessä.

   Ihminen pelastuu USKOLLA KRISTUKSEEN, joka on verensä vuodattanut ja henkensä antanut juuri minun syntieni sovitukseksi. Tämä on evankeliumi, tämä on se usko, jolla syntinen pelastuu iankaikkiseen elämään.

   Tarvitseeko Kristuksen morsian korvakoruja? Tarvitseeko hän muita koristeita, joilla on joko itseä miellyttävä, tai seksuaalisia viestejä itsestä ulospäin antava vaikutus? Pelastuakseen hän ei kuitenkaan tarvitse tällaisia.

   Mutta ei hän pelastu silläkään, vaikka hänellä ei tämänkaltaisia merkkejä olisikaan. Painostakoot ryhmä jäseniään millaisten merkkien kantamiseen hyvänsä, niin niillä ei pelastu. Jeesus pelastaa. Ja usko Kristukseen vaikuttaa toki ulkoiseenkin käyttäytymiseen ja pukeutumiseen. Silloin kun tämä tulee sydämestä, se on oikein. Silloin kun toimitaan jonkun ihmisen tai jonkun yhteisön vaatimuksesta jollakin tavalla, niin silloin ei ole enään kysymys USKOSTA Kristukseen.

   Room. 4:5 mutta joka ei töitä tee, vaan uskoo häneen, joka vanhurskauttaa jumalattoman, sille luetaan hänen uskonsa vanhurskaudeksi;

   • Mihin uskova ylipäätään tarvitsee sitten myös kaulakoruja, rannerenkaita, nilkkakoruja ym ym?! Aivan sama asia.
    Rasismia suorastaan tuollainen asenne.
    Sanassa sanotaankin varoittavasti toisten tuomitsemisesta, että miten tuomitset,
    niin myös sinut tullaan tuomitsemaan.

    Rakkaudettomuus, sydämen kylmyys muita kohtaan, arvostelu ja tuomitseminen on kaikista pahimmat synnit.

    Se mitä on ihmisen sisällä, se saastuttaa ihmisen, ei se mitä hän on ulkoisesti! Sanoi Jeesus.

    Järkikäteen!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mihin uskova ylipäätään tarvitsee sitten myös kaulakoruja, rannerenkaita, nilkkakoruja ym ym?! Aivan sama asia.
    Rasismia suorastaan tuollainen asenne.
    Sanassa sanotaankin varoittavasti toisten tuomitsemisesta, että miten tuomitset,
    niin myös sinut tullaan tuomitsemaan.

    Rakkaudettomuus, sydämen kylmyys muita kohtaan, arvostelu ja tuomitseminen on kaikista pahimmat synnit.

    Se mitä on ihmisen sisällä, se saastuttaa ihmisen, ei se mitä hän on ulkoisesti! Sanoi Jeesus.

    Järkikäteen!

    Ne helv***tin verhot pois ikkunoista!!!
    Ja matot pois lattioilta!
    Joku lestaadiolaisuuden haara (ei VL) edustaa sitä ainoaa oikeaa oppia. Miehillä kravattikielto!
    Se on pienistä jutuista kiinni se Taivaaseen pääsy!


  • Hienoa että kiinnitetään nykyään huomiota sisäiseen uskon elämään - eikä ulkoisiin asioihin. Kenenkään uskoa ei pahenna esim.jos meikkaa tai ehostuu muulla tavoin.
   Tärkeintä on lämmin ja hyväksyvä ilmapiiri, täytyisi olla sellainen asenne ja teema ihan seurakunnassa että:" jokainen rakastaa".

   Pelossa on jo tuomio, tuomio synnyttää pelkoa, kyräilyä, pahan puhumista ym.

   Rakkaudellisessa ilmapiirissä ihminen eheytyy, tulee kokonaiseksi, uskaltaa olla oma itsensä.

   Yksin Jumala on tuomari, emne me ihmiset. Meidän tehtävä on vain rakastaa, ei tuomita.

   Tuomitsevalla asenteella ajamme ihmiset ulos seurakunnasta. Kun seurakunnassa jokainen rakastaa ja kokee hyväksyntää, silloin siellä viihdytään ja voidaan hyvin.

   Usko on armolahja, tämä on tärkeä ymmärtää. Ei voi pakottaa ketään uskomaan. Rakkaus lähentää, arvostelu ja tuomitseminen ajaa pois yhteydestä.

   • Jumalako tuomari?
    Missä maailmassa elät, sillä Jumala on antanut kaiken vallan Jeesukselle joka sanoo; Joh 5;22 Isä itse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle,

    Eikö Sinulla ole Raamattua?


  • Kyllä vaikkapa Tohon kristityt ja Venäjän vastaavat käyttää korva-
   koruja. Myös Helsingin uskovaisille on niitä. Rajat ovat vapautuneet erityisesti oppineiden pa-
   tossa. Ja onpa jollain pu-
   hyvään veljen vaimollaki
   ollut korvanapit. Ei uskoa voi päältä päin valvoa!

  • Kielteinen suhtautuminen korvakoruihin on peräisin Saksan pietismistä. Minä en henkilökohtaisesti pidä sitä oleellisena kysymyksenä, se on lähinnä tapakulttuuria.

   Saa sen tavan tietysti pitääkin, kun ei vain tuomita sellaisia, jotka vähän laittautuu.
   Että ei mennä yli Raamatun, siellä puhutaan hillitystä kaunistautumisesta.

   Korvakoruttomuutta ei ole kaikissa maissa.

  • Hoitokokousaikoina tuli ainakin selväksi, että vähiten oikeaa uskoa jos ollenkaan löytyy juuri toisten kyttääjiltä ja toisten neuvojilta ja elämän arvostelijoilta. Miten se voikaan olla niin usein iso fakta, että suutarin lapsella ei oo kenkiä?

   • Huuuhhaaa..naurattaa toi hoitokokous..mutta totta.. Apinat pitävät hoito kokousta..heh ja ei parannu...mikä vittu siinä on jos tekee mieli pillua ja viinaa..Ei parnannu..ei se ole saatana, mitä lestit höpisee.. kyllä kauniit meikatut naiset joilla on koruja sekä tuoksuja viehättää enemmän, kuin lestiakat harmaa päineen..30v lestiakka näyttää jo 65v.. ei mulkku seiso niin hyvin, kuin ..:))


  • Mitenkä näin epäluterilainen srkvlkultti voi olla luterilaisen kirkon ”sisällä”? Raha ja korruptoitunut poliittinen vallankäyttö ratkaissee...?

   • Olemme alkuperäisessä luterilaisuudessa, mutta ennen kaikkea olemme Jeesuksen opetuslapsia.


   • TÄHTIKANAVA- kirjoitti:

    Olemme alkuperäisessä luterilaisuudessa, mutta ennen kaikkea olemme Jeesuksen opetuslapsia.

    Kukaan terveesti Jeesuksen seuraaja ei puhu sanan sanaa jostain typerästä luterilaisuudesta !

    Puhuivatko Apostolit jostain laisuudesta häh, eikö j ovois alkaa herätä noista laposellisuuksista!


   • TÄHTIKANAVA- kirjoitti:

    Olemme alkuperäisessä luterilaisuudessa, mutta ennen kaikkea olemme Jeesuksen opetuslapsia.

    Oikeinko tosissasi kuvittelet että siellä lopputiskillä sitten katsotaan onko ruksia lutterinruudussa, niinkäö meinaat !?

    Jos et niin meinaa, mitä sitten meinaat, kerro hyvä ihminen jo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oikeinko tosissasi kuvittelet että siellä lopputiskillä sitten katsotaan onko ruksia lutterinruudussa, niinkäö meinaat !?

    Jos et niin meinaa, mitä sitten meinaat, kerro hyvä ihminen jo.

    Alkuperäinen luterilaisuus on osa vuosituhantista apostolista jatkumoa. Mutta kuten sanoin, niin ennen kaikkea olemme Jeesuksen seuraajia.


   • TÄHTIKANAVA- kirjoitti:

    Alkuperäinen luterilaisuus on osa vuosituhantista apostolista jatkumoa. Mutta kuten sanoin, niin ennen kaikkea olemme Jeesuksen seuraajia.

    Taas soopaa, Tähtikanavan soopaa Lutherista, Hitlerin oppi- isästä, juutalaisvihaajasta, jonka Raamattu tuomitsee, lue Gen 12:1-3.


   • ja,miten sinun kaltainen vieraslaji saa elää.


   • TÄHTIKANAVA- kirjoitti:

    Alkuperäinen luterilaisuus on osa vuosituhantista apostolista jatkumoa. Mutta kuten sanoin, niin ennen kaikkea olemme Jeesuksen seuraajia.

    Älä hyvänen aika viitsi tuollaista soopaa laittaa ikkunaan, jos sulla yhtään säteilee ppipon alla niin tutustu hyvänen aika kristilliseen historiaan ja anna sen munkin jo olla rauhassa< !

    mutta niinhän se taitaa ollakuteneräs nainen ruudussa snoi että kerran lesta aina lestalainen, ei nsiitä pääse eroon, omatunto on iäksi ankkuroitu leevin harhoihin.


   • TÄHTIKANAVA- kirjoitti:

    Alkuperäinen luterilaisuus on osa vuosituhantista apostolista jatkumoa. Mutta kuten sanoin, niin ennen kaikkea olemme Jeesuksen seuraajia.

    Sano jo pelle, missä se jatkumo esiintyy Raamatussa muualla kun Jumalan omaisuuskansassa, Israelissa.


  • Korvakorut on selvästi saatanasta.

   • Mitä enemmän naisessa on reikiä, sen parempi.

    Jumalan rauhan terveisin
    Oiva veli


   • "Korvakorut on selvästi saatanasta."

    Olihan rumasti ja loukkaavasti sanottu epäkunnioittavalla ja riettaalla sydämellä!


  • Minulla on korvakoru lerssissä ja vaimolla käynnissä.

  • kyrpee

  • Korvakorulliset ei Taivaaseen pääse, se on saletti se.
   Jeesuksella ei ollut korvakoruja. Kikulilävistys sillä kyllä oli. Ja nännärit.

   • Voi turhuuden turhuutta nämä korvakorut


   • Mitä horiset?
    Kuka UT;N mukaan, ja kuka pakana ylipäätään on mennyt Taivaaseen? Voitko näyttää paikan Raamatusta?

    Kaikki menee Tuonelaa, Pyhät Pyhien puolelle, Jeesusta ilman olevat pahoihin.


   • Ei ollut, mutta ei Hän tupakoinutkaan, eikä ajanut valkealla neliveto BMW;lläkään.


  • Miten viattomalta tuntuu ja näyttää korvakorut jonkun korvissa siihen nähden kun hoitajat vahingoittivat toisten täysin syyttömien ainutlaatuista elämää.

   Hoitajilla on ehkä vielä mahdollisuus palata. -Ehkä - korjaamalla tekonsa. Tämä korjaaminen tarkoittaa monessa tapauksesssa julkista asian selvittämistä ja useammalla ry:llä julkisesti asian selvittämistä/korjaamista. Luopioilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta palata.

   • On jumalan suuri lahja se, että jokaisella rauhanyhdistyksellä on ainakin yksi hoito

    nimim.
    säkit tyhjiksi


  • Mitäpä sitten.
   Onko alottaja sitä mieltä että kaikilla niillä joilla ei ole korvakoruja ni on lauman sisäpuolella?
   Onhan sielä ny saletisti ihmisia joilla ei korviksia näy ni on lauman ulkopuolella vaikka seuroissa käyvätkin.

   • Ei pidä väheksyä klitoriskoruihin jo siirtyneitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei pidä väheksyä klitoriskoruihin jo siirtyneitä.

    No niittenki puolesta pitäisi rukoilla,Osa porukasta ei todellakaa rukoile kenenkään puolesta mitään vaan ennemminkin haluaa että osa porukasta saakin painua maailmaan.


  • Ettekö ymmärrä, teillä on ihmisten määräämä suuntaus. (vanhat ukot määräävät, mitä on Jumalan ja Jeesuksen tahto)
   Lukekaa itse, älkää luottako puhujan sanaan.
   Ideologia/lahko on väärin, kun sitä ei johdeta rakkauden takia, vaan ihmisten.
   Minä synnyin tänne elämään ja kokemaan elämän ihmeellisen tunteen. Rakkauden ja vihan sekä onnellisuuden. Kasvan niistä, kuin siemen maasta, kohottaen kohti aurikoa( Isää Jumalaa, että olisin täydellinen).
   Meillä on monta matkaa edessä vielä, sen tulette kokemaan.
   Älkää antako teidän vapaata sielua määrätä lahkon tai suuntauksen takia.
   Teidän oma sielu on Jumalasta, sen hän loi teille.
   Hän Jumala, ei tahdo, että olisitte alistettu vaan iloitsisitte elämästä minkä saatte kokea.
   Te, opetatte lapsianne väärin ja väärään suuntaukseen, missä pelko elää.
   Te, ette ymmärrä. Geenit lapsessa, ne määräävät ja osa teistä lähtee elämään erillaista elämää.Elämää mitä Jumala tahtoo, teet virheitä ja opit siitä oikean elämän. Elämä on meille oppikoulu,ei jäärien sanoma, kuten lahkoissa ihmisen elämä laitetaan ruotuun.
   Niin pitkään, kun te ette elä ja koe virheitä ja onnistumisia( oikeaa elämää)..Te, jatkatte matkaa maanpäällä syntymäkiertona. En tarkoita tätä pahalla, mutta teidät on luotu Jumalan tahdosta ja olemme osa Jumalaa. Kaikkien meidän on kohdattava tunteiden värikirjo elämässä. Mieti, oletko syntynyt tänne lahkon tai yhteisön palvelijaksi? Onko se luojamme tahto? Sinä synnyit tänne, kokemaan, rakastamaan, tuntemaan elämän aapista. Ole onnellinen, rakastasta ja saa raakkautta..Sitä toivon kaikille !

  • Lestadiolaisuus on lähes kaikille sairaus. Miten sen sen sanoisi, saatanan lohikäärme nostaa päätänsä taas. Alistaminen,anteeksi anto vaikka rikos,naisten pakko synnyttäminen,ukot tyrkkii kyrpää kokoajan..huh..Mielen vikaisuutta paljon, kun raamattua lukee puhujan sekopää..eivät itse lestit lue..luulevat olevan toisten ylä puolella..lahko mikä lahko..

   • Sairautta koko paska,Rohkeimmat nostaa syntipukiksi ite jumalan,Kaiken alkuu laittajan.


  • Mä olen syntynyt vl uskoon ja mua oksettaa niin paljon että voisin oksentaa pohjattaman kuilun yli että heilahtaa,Syy on se että armoa mainostetaan kaikille vaikka sitä ei tarjota kaikille mahdollisille!!!!!!

   • Jospa sitten alkaisit viimeinkin tutustua Raamatun opetuksiin, vielä ehtii, luulen!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9040
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3831
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3592
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   56
   837
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   696