Mahlahallin laajennus

Anonyymi

Miten kunta jaksaa pumpata mahlahalliin älyttömiä summia?! Nyt 800000 euroa laajennukseen, eiköhän voisi vaikka teitä korjata jollakin summalla! Pohjaton kaivo mikä ei edes työllistä montaa paikkakuntalaisia ja jos töihin menee (pääsee) niin 8.40€ tunti, naurettavaa! Annetaan rahaa mutta vapautetaan vastuusta henkilöt ketkä ei saa perittyä vuonratuloja yrittäjiltä, hyvin on jotkut pyöritelly pikkurillin ympärille "vastuuhenkilöitä". Jos ja kun koivumahlan tuotanto loppuu niin kunnalla on kiinteistö mikä ei sovellu mihinkään, kannattaisi välillä ajatella...

13

2388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viime vuonna suunniteltiin 60 tonnilla laajennusta, tänä vuonna sosiaalitilojen uudistusta. hyvin pyyhkii suunnittelijalla, kun saa joka vuosi kymppitonneja tekemättömästä työstä..

    • Erikoisesti tänä aikana tulisi tarkkaan mietittävä mihin kunta sijoittaa verovaroja/mme. Todellisuus on, ettei mahlahalliin sijoitetut verovarat tule koskaan takaisin tämän yritystoiminnan kautta.

      Sitäkin tulee ihmetelleeksi - päättäjien aatoksia. Tämän hetkinen yritttäjä "Tohmacin hallissa" - Power Tech Group olisi ollut kiinnostunut ostamaan koko kiinteistön omistuksensa. Samalla yrittäjä olisi sementoinut toiminnan - itsensä Tohmajärvelle,, joka olisi ollut positiivinen tekijä. Myyminen ei käynyt kunnan päättäjille.
      Kunnan varat huomioiden . Milloin kunta aikoo remontoida alkuperäisen hallin alueen, joka on kehnossa kunnossa? Sateella vettä valuu monesta kohtaa noronaan ja taannnoin hitsaamo oli käyttökiellossa juuri vesivuotojen tähden.
      Se on totta, miten kunta on laajentanut hallia moneen kertaan verovaroillamme, mutta jokainen laskinta käyttävä omaa ymmärryksen, miten sijoitettu raha on poikinut takaisin. Toisin kuin mahlahalin tapauksessa.

      Soisin päättäjien omaavan ymmärryksen, miten yrittäjälle on yleensä anattava vastuuta toiminnastaan.
      Kun / jos mahlahallin omistajat nostavat kytkintä Tohmajärveltä, niin koko revohka leviää kunnan syliin.

    • Anonyymi

      Peruna päättäjillä päässä.

      Laittakaa vaikka vanhusten hoito kuntoon ja terveyskeskuksen väki uudelleen koulutukseen niin saadaan ystävällistä palvelua eikä puhelimen räpläystä!

    • Anonyymi

      Tämä nykyinen kunnanjohtoporras ajaa jopa tulevat yrittäjät tiehensä. Pakko kysyä, mitä esimerkiksi kunnanjohtaja on saanut aikaan? Muissa pienissä kunnissa johtaja on aktiivinen, Tohmajärvellä korkeintaan Puskaradiossa Facebookissa, jos sielläkään.

    • Anonyymi

      Ollaan kuin neuvostoliitossa, kadut pimeänä mutta mahlahallille sähköä piisaa!

    • Anonyymi

      Jatkuva työnhaku päällä, mutta ei edes vastata työhakemuksiin. Johdon tunteva tiesi sanoa että näyttää vaan hyvältä kun haetaan työntekijöitä, jolloin ollaan olevinaan työllistävä pulju tohmajärvelle.

      • Anonyymi

        Kukas tätä yhtiötä nykyään käytänössä pyörittää?


    • Anonyymi

      Eiköhän tämän päivän someaikakausi liene vielä vahvistanut ihmisessä määrätynlaista haavemaailmaa. Todellisuudesta etääntymistä.
      Siis ihminen loppujenlopuksi pyörii ajatusmaailmassaan kehää ja kuvittelee ihmisten tiedostavan tarpeensa.
      Esim. kunnanjohtaja voi olla maailmassa, jossa ajatelee koko valtakunnan tiedostavan Tohmajärven tarpeet ja mitä yrittäjille / ihmisille onkaan tarjolla.
      No, todellisuus on, miten aniharva ihminen edes tietää missä päin Tohmajärvi sijaitsee puhumatakaan mitä Tohmajärvi tarjoaa vai tarjoaako paljoakaan verraten muihin kuntiin.

      Aivan sama tilanne yrittäjillä. Yritys / ihminen voi seiniensä sisällä kuvitella sitä sun tätä ja elää sisäistä maailmaansa - irti todellisuudesta. Siis todellisuus - ympäristö ei tiedosta koko haavemaailmaa / asioista mitä hän kuvittelee ihmisten tietävän. Tieto ei kulje ihmisten välillä.
      Ihminen voi luulla tiedon kulkevan, mutta taas vastaanottaja / toinen ihminen ei tiedä koko aisasta mitään. Monasti vielä ympäristön tiedostettuaan haavemaailman koko kupla puhkeaa. Ei ole realistisuutta koko toiminnassa.

      Tai, miten ihminen mahdolistuu ohjaamaan suurenkin ihmisryhmän mielikuvia näkemään jonkun asian tavoittelemisen arvoiseksi, vaikka asia olisi ätysin arvoton - jopa toteutusmis kelvoton.
      Niin, ihminen on ihmeellinen otus ajatellen käyttäytymistä ja mielikuvien ohjausta. Todellisuuden näkeminen on kuin unesta herääminen.

      m.l

      • Anonyymi

        Monta vuotta Markku on ollut yrittäjä vai oletko nauttinut vain yrittäjien tarjoamista työpaikoista?


    • Anonyymi

      Ajatellen yritysten toimintaa, niin ulkopuolisille toiminnan tasosta on olemassa varma merkki. Mitä enemmän yrityksen pihassa on rekka / autoliikennettä, niin sitä menestyneemmässä tilassa toiminta on.
      Rekkaliikenne hiljenee juuri lamaan lähestyessä. Siis yrityksissä, joiden tuote on materiaa / fyysistä toimintaa.
      m.l

    • Anonyymi

      Aina vaan valitusta tästäkin. Tilinpäätös vuodelta 2018 kertoo, että liikivaihto oli 2,2 miljoonaa. Ja tulostakin jäänyt vielä verojen jälkeen ihan hyvin.Montako vastaavan kokoista yritystä Tohmajärveltä löytyy?

      • Anonyymi

        1. Tilikausi, joka on voitollinen reilusti. Odotellaan jatkoa. On kyllä imenyt verorahaa tähän mennessä.


    • Anonyymi

      Taitaa mahlahallilla olla aika hiljaista????

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe