Pyhäjärvinen kiekkoyleisö

Anonyymi

Apaattinen. Osa jo valmiiksi kännissä kuin paviaanit.

20

<50

  Vastaukset

  • Vielä kaiken päälle haisevina öristään ja tungetaan lasten eteen.

  • Hei ja Hoi! Mitä tämä on??

  • Apaattinen on arenan väki. Ja halli melkoisessa homeessa kun ylöspäin katseli..... Osa tuntuu oireilevan, vieressä juttelivat. Miten on kaupunki päästänyt hallin niin huonoon kuntoon? Ikkunat tippumaisillaan ja moni paikka hajalla.

   • Se koko laitos pitää purkaa ja tilalle 10 - kerroksinen talo. Raitiovaunu pitää saada kulkemaan ympyrää, yläkylä, alakylä, tk ja Sustie siinä sivussa. Muu liikenne pois Ollintieltä. Rollaattorit ja kolmipyörämopot ainoa liikenneväline muille tieosuuksille. Vanha Pohti raitiovaunuhalliksi. Kyllä sinne yksi ja kaksi mahtuu vuorottelemaan. Siinä hyvä malli vanhusten joukkoliikenteeseen. Jää parantelemisen varaa. Ehdotuksia!


   • "Miten on kaupunki päästänyt hallin niin huonoon kuntoon?"
    Joo, kaupunki, kaupunki, yhteiskunta, yhteiskunta...
    Tätähän se aina ja kaikkialla on.
    Muistellaanpa hallin historiaa. Nokkamiehenä kuntapolitiikko Paavo Leskinen toimi puuhamiehenä. Hallia, sen rakentamista jne. mainostettiin sekä markkinoitiin sillä että se tehdään talkoilla ja toiminta pyörii siitä saatavilla varoilla jne. jne. Toisinajattelijat, epäilijät tyrmättiin.
    No miten on käynyt. Toisinajattelijat olivat täysin oikeassa. Ei se halli millään talkoilla pyöri eikä tule pyörimään ja kuntaa huudetaan apuun.
    Eiköhän nykyisenä ja tulevana aikana tule taas miettiä kuntien perustehtäviä. Ne ovat terveydenhuolto, sosiaalihuolto,vanhustenhuolto, koulu, tekninen toimi.
    Kaikki tämän yli ja päälle menevä on lisäpalvelua ja ne voi toteuttaa sekä hoitaa ja huolehtia talkootyöllä, yksityisillä mainosrahoilla jne.


   • Se on hyvä kun nuorisolla on liikunta. urheilu harrastuksena, pysyy terveepänä pitkään aikuis ikänä . . ja onhan sieltä kiekko puolelta jotkut löytäneet ammatin. uutta teemu selännettä saku koivua ootellessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on hyvä kun nuorisolla on liikunta. urheilu harrastuksena, pysyy terveepänä pitkään aikuis ikänä . . ja onhan sieltä kiekko puolelta jotkut löytäneet ammatin. uutta teemu selännettä saku koivua ootellessa.

    No eikai homehallissa terveenä pysy??!!
    Häh. Jos nuorena jo saa keuhkosairauden, sillä koko eliniän vaikutus joka vaikuttaa mm. ammatinvalintaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No eikai homehallissa terveenä pysy??!!
    Häh. Jos nuorena jo saa keuhkosairauden, sillä koko eliniän vaikutus joka vaikuttaa mm. ammatinvalintaan.

    Kaljatölkki pikkupulleroiden välissä. Mopo tai bemu pyllyn alla. Homehalleihin ei kuolevassa kunnassa väki riitä. Kuinka sinne riittäisi, kun ei riitä kouluihin eikä muuallekkaan.


  • jäähalli on isompien esimerkin innoittamana pössyttelijöiden kasvualusta sekä keskustasekaverisyyden istutushalli, siinähän sitä saavutusta kerrakseen!
   Seinät kaatuu haaveiden kera, on vetovoimahuuhaahalli sekä humpuukikypärän alus homeisena --ei yllätä.
   Eikä sekään, että kaikessa niin erinomaiseksi itsensä kehuvien leuhottajien tyhjä eväsreppu on epäonnistumisten myötä katkeruuden kalkissa.

   Jotta nyt on uusi huuto voimistumassa, kulttuuritalo-kirjasto-liikuntatilat väistyköön hulppeean suomi-areenajäähallin saamiseksi.
   Muut väistyköön, kirjasto takaisin saavutettavuuden äärelle.

  • Oli erittäin läpinäkyvästi aikaukkojen kesken pelailua, vaikka muka tosissaan, taatusti kättäpäälle sopupeli. tais olla kulisseissa sovittu hien irrotuspeli ennen iltamyöhän saunaremuamista. voi että meillä on kaikenlaista touhuilua samojen piirien suojaamana....

  • Taas tämä sama porukka (2 henkilöä) kirjoittaa asioista josta ei tiedä yhtään mitään! Tosin ei nämä tiedä yhtään mistään asiasta yhtään mitään, eikä sitäkään! Eiköhän liikuntapaikat kuulu kuitenkin yhteiskunnalle? Montako yleisurheilukenttää on rakennettu yksityisillä varoilla? Ei yhtään (ei edes olympiastadionia)! Golfkentät taitaa olla ainoita jotka on rakennettu pääsääntöisesti yksityisin varoin, tosin esim. Kokkolassa golfkentän omistaa ja hoitaa kaupunki!

   • Ketähän ovat "porukka" ( 2 henkilöä). Nyt kaikki kansa, joka oli paikalla tuumailemaan, keitä tässä tarkoitetaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ketähän ovat "porukka" ( 2 henkilöä). Nyt kaikki kansa, joka oli paikalla tuumailemaan, keitä tässä tarkoitetaan.

    Tiedät ihan varmasti, kuuluu hyvinkin paikalliseen liikkeeseen!

    nimim. Sivistys loistaa poissaolollaan


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedät ihan varmasti, kuuluu hyvinkin paikalliseen liikkeeseen!

    nimim. Sivistys loistaa poissaolollaan

    Sinä olet "mainitsemistasi" 100% joko ensimmäinen tai vähintäänkin toinen! Ei JÄÄ muuta mahdollisuutta.
    nimimerkki "sivistyneenä asioiden olettaminen tulee yhteiskunnalle kalliiksi "


   • Kasso,kasso, kenen kans olit jäähallissa. Jospa löydät kirjoittajat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedät ihan varmasti, kuuluu hyvinkin paikalliseen liikkeeseen!

    nimim. Sivistys loistaa poissaolollaan

    Mikä liike se paikallinen on mielestäsi? Eihän täällä ole muuta kuin yksi Alko ja siellä ei käydä. Tarkennatko?


  • Oliko joillekin yllätys tuo kiekkonurten alkoholin, tupakan, nuuskan ja höpöheinän poltto . Mitä isommat kiekkonperässä luisteliat edellä, sitä lapset perässä.

  • polliisille on,kun niijen omat puoliMM mestarit touhuaa siellä-

   • Ei kannata näille poliiseille urputtaa.Annan pienen vinkin.


  • Olis kiva tietää, keitä ovat ne kaksi . Annapa viiden pisteen vihje. Onhan Teitä ollut siellä jäähallissa katsomassa otteluita, joten tietänette tarkoin, kuka tänne kirjoittelee negaa..... tai sitten totuuksia, joita et kärsi kuulla.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   8970
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3793
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   129
   3405
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   53
   796
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   596