Maailmantalous on sakkaamassa pahasti

Anonyymi

Maailmantalouden vaikeudet näkyvät tavallisten suomalaisten elämässä työpaikkojen yt-neuvotteluina ja työttömyyden lisääntymisenä.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt ei sitten kannata sijoittaa mihinkään, eikä myöskään kuluttaa tai ostella mitään, fyrkat tiukasti sukan varteen.
      ja kun ja jos maailmantalouden sakkaus vaikuttaa kaipolaan niin se on jämsä loppu, ei siinä verovaroin tuetut isäntien viljely harrastukset mitään pyöritä, samoten nuo huvikseen synnytettyt tuki firmat joissa tuen loputtua kenkä paukkuu persiille.

    • Anonyymi

      Synkät pilvet maailmantalouteen muodostavat muun muassa Yhdysvaltain ja Kiinan välinen kauppasota ja brexit, jotka ovat lisänneet markkinoiden epävarmuutta ja vähentäneet kaupankäyntiä ja investointeja.

      Myös Kiinan talouskasvun hiipuminen heijastunee maailmanmarkkinoille.

      Suomen talouden haasteena on myös työmarkkinatilanne, jossa on jatkuvaa pulaa ammattitaitoisista työntekijöistä. Tämän lisäksi työikäisten määrä vähenee Suomessa jatkuvasti.

      Syntyvyyden jyrkkä lasku jatkui viime vuonna, kertoo Tilastokeskus. Syntyvyys on nyt laskenut Suomessa kahdeksan vuotta peräkkäin.

      Tästä voi jokainen itsekin tehdä oikeat johtopäätökset, suomen tulevaisuudesta.

    • Anonyymi

      Tähän olisi helppo ratkaisu. Eroon eu:sta rajat kiinni, kaikelle ulkomaan tuonnille kova verotus kotimaisille elintarvikkeille hyvin matala verotus. lopputulos: maatiloja alkaa nousta kuin sieniä sateella entiseen loistoon, tämän johdosta kaikkien kulutus ja työpaikat ja talous räjähtää kasvuun.

      • Anonyymi

        Siitä huolimatta nämä Suomen älykääpiöt luulee, että Suomen talous nousee siitä, että nostetaan puoluetukea ja avustajien määrää. Määrä ei koskaan korvaa älyä ja joukossa tyhmyys tiivistyy.


      • Anonyymi

        Aivan oikea havainto. Jos tosiaan haluamme palata alkujuurillemme ja saastettomaan elämäntapaan, niin ainoa ratkaisu siihen on: "Punainen tupa ja perunamaa." Nyt kaikki pienemmän hiilijalanjäljen omaavat muuttajat elätetään täällä sata kertaa suuremmissa hiilijalanjäljissä kuin kotimaissaan. Eikös juuri vihreiden pitäisi tämä huomata, mutta hehän tätä jalanjäljen suurentamista juuri haluavat Suomeen.


      • Anonyymi

        Luuleeko hän todella, jotta nykymaailmasa me pärjäisimme ihan issekseksemme ja omavaraisesti rajat kiinni menttaliteetilla???


      • Anonyymi

        todellakin ja hyvin pärjäisimmekin suorastaan kukoistaisimme.


    • Anonyymi

      Ja silti Suomen aloitteleva hallitus syytää rahaa sinne sun tänne!!??
      Esim. päivähoito-oikeus lapsille joiden vanhemmat ovat kotona. Voi sun...
      Lisäksi esimerkkejä älyttömyyksistä, puoluetukeen rahaa lisää. Eikö kannattajien tule kustantaa puolueiden toiminta talkootyöllä, omilla lahjoitusvaroilla jne.
      Joo, hirvittää kun katsoo mitä kaikkea Demarihunajaa on luvassa.
      Seuraavalla hallituksella viimeistään 4 v kuluttua tulee olemaan kova homma parsia taloutta plussalle.

      • Anonyymi

        Mielestäni puoluetet pitäisi lopettaa kokonaan, ja kaikilta. Jos puolue ei pärjää jäseniltä keräämillään maksuilla, saa puolue lopettaa itsensä. Samalla pitäisi luopua kaikista yrityksille annettavista yritystuista. Verotuksella voitaisi säädellä yritysten elinkelpoisuutta, ja maataloudelta poistaa verot kokonaan, koska maatalous vähenee ja omavaraisuus kärsii, kun valtavien investointien ja niistä johtuvien korkomenojen vuoksi moni maajussi lopettaa, kun ei jaksa. Rinteen hallitus ajaa maamme syvälle suohon lisälainanotolla. Ei kenenkään pidä ottaa lainaa enemmän kuin on maksukykyä. Ei se valtion ottama lainakaan ole korotonta.En ylensäkkään ymmärrä miksi valtio rahoittaa ylisuuret kulut lainarahalla. Kaikista "turhista" menoista tulisi yksinkertaisesti luopua välittömästi. Näistä voisin luetella pitkän listan, mutta jätän sen tekemättä, koska moni foliohattutäti ja setä pahottaisi mielensä. Noiden eduskunnassa toimivie avustajie määrä on Suomen kokoiselle maalle järkyttävä menoerä. Näin päättäjämme näyttävät mallia kansalle kuinka säästetään. S. Marin esittää, että tulevaisuudessa tekisinne tyotä kuusi tuntia vuorokaudessa neljänä päivänä viikossa. Ei se työnantaja maksa nykistäpalkka vähemmistä työtunneista. Pienituloisten täytyisi suunnatta fattan luukulle avustuksia anomaan, ja taas verot nousisi, eläkköön Sanna. Aivan yhtä pöljiä ratkaisuja saataisi aikaan 100 edustajan eduskunnaalla, joten kenkää liioille edustajille, ja avustajille.


    • Anonyymi

      Säästäö suomen tulsi kohdentaa toimensa, Julkisen talouden koko on pidettävä hallittuna; jota se nyt ei ole, eikä ole ollut pitkiin aikoihin. koko ajan on vaan lisäilty " virkoja " esim. heinäsirkka invaasio synnytti tuhansia tyhjänpäiväsiä iänikuisuus suoja virkoja kovalla likulla. julkisen puolen viroissa on n.750.000 ihmistä eli lähes miljoona nostaa liksaa vero rahoista ja siihen päälle ne sadat instituutiot joissa he lymyää on pelkästään ylläpidon kustannuksiltaan miljaardeja. mutta ja mutta tähän ei millään hallituksella ole intoa ryhtyä esim. puolittmaan ..

      ei miikään valtio nouse, ellei oikeesti ole intoa ja kiinnostusta ja mitä enemmän ollaan " naimisissa golbaalien sidosten kanssa, sitä enemmän muut isännöi suomessa, suomalaisten sijaan.

      Suomi kaipaa nyt teollisuuttaan takaisn ja valtion myytyjä firmoja.kuten esim.sähkö yhtiöitä,joita kukaan täyspäinen ei ikinä olisi myynyt....
      Maatalouteen ja sen kestävään kehitykseen on satsattava. siinä sivu tuoteena syntyy kosolti biomassaa, josta tehdä kaasua ja nestemäistä poltto ainetta. ja kauppa sopimuksia voidaan alkaa tulkitsemaan itsenäisemmin ja koittaa/ yrittää murtautua jälleen venänäjän loputtomille markkinoille takaisin. kas venäjä kun ei ole riippuvainen kiinan tai eu.n. tekemisistä.

      Mitä enemmän suomen kansaa käy töisssä sitä enemmän vero tuloja ja bisnestä syntyy ja syntyvyyskin nousee.jolloin ei tarvita läpsyjä.
      Yhteinen asiamme on olla ME.

    • Anonyymi

      valtoin omistukseen takaisin kaikki menetetyt firmat pakkolunastuksella , sähkö, posti, tielaitos, terveydenhuolto, yms,yms. näin ihmisille saadaan töitä. kaiken ei ole tarkoitus tuottaa maksimaalista voittoa vaan pyörittää taloutta ja työllistää ihmisiä.

      • Anonyymi

        Aivan tuo olisi se oikea ja toimiva suunta josta ei alun perinkään olisi tarvinut luopua. ellei sitten valtion kuppaaminen ykistyistämällä olis ollu kepun ja kok.tarkoituksena.


    • Anonyymi

      Jokohan piankin Jokilaakson tehtaat laittavat koneet seis...?
      Sit on halvalla taloja ja mesejä myynnissä...

      • Anonyymi

        Jossakin vaiheessa sekin käy toteen ja tuskin siihen enää pitkästi menee, investointeja on jo tehty muihin maihin ja isosti, niin ei tänne etäisyyksien epävakaaseen hourulaan mitään uutta tule.


    • Anonyymi

      Suuri ja mahtava neuvostoliitto perustui samaan kuin eu.kin. ja johan se todettiin toimimattomaksi ja kuka kaipaa kommari meininkiä?

    • Anonyymi

      äkkiä pitäisi suomenkin erota eu:sta ennenkö sukeltaa ja uppoaa.

    • Anonyymi

      Mitä oikeesti muka hyvää eu on suomelle tuonut? vapaat rajat, joka näkyy tuntuu ja maksaa. sekä menetetyt venäjän markkinat, ja suomi on menettänyt itsenäisyyden kun päätökset tulee muualta, ja suomi maksaa eu.uhun. paljon euroja ja saa sitten takasin murto osan... oikeesta vasempaan taskuun siirtelyä jossa väli käsi ottaa sen omansa.. voi v...ttu.

      suomi on myynyt lähes kaikki valtion firmat jotka toi työtä ja raha liikkui suomessa kuten sisämarkina aluelle kuuluukin terveesti tapahtua. no nyt ei liiku.

      • Anonyymi

        Jep nopea täysi ero eu:sts. -Rajat kiinni,elätettävät ulos, venäjän kauppa kukoistamaan, kotimaiselle tuotannolle pieni verotus, kaikelle ulkomaantuonnille korkea verotus, kaikki valtionomistukset pakkolunastetaan takaisin. Jopa rupeaisi tehtaita taas nousemasn kuin sieniä sateella, kotimaan maatalous taas alkaisi kukoistamaan alihankkioille töitä talous räjähtäisi kasvuun. Mikä tässä on niin vaikeaa, ainiin eu on sellainen rahasampo valtaeliitille että siitä pidetään kiinni kynsisin hampain loppuun asti kunnes kaikki rahat on pumpattu. kyllä britit vaan on fiksuja ja vielä on kansallis ylpeyttä jäljellä he eivät niele eu:n valloittaja isäntää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep nopea täysi ero eu:sts. -Rajat kiinni,elätettävät ulos, venäjän kauppa kukoistamaan, kotimaiselle tuotannolle pieni verotus, kaikelle ulkomaantuonnille korkea verotus, kaikki valtionomistukset pakkolunastetaan takaisin. Jopa rupeaisi tehtaita taas nousemasn kuin sieniä sateella, kotimaan maatalous taas alkaisi kukoistamaan alihankkioille töitä talous räjähtäisi kasvuun. Mikä tässä on niin vaikeaa, ainiin eu on sellainen rahasampo valtaeliitille että siitä pidetään kiinni kynsisin hampain loppuun asti kunnes kaikki rahat on pumpattu. kyllä britit vaan on fiksuja ja vielä on kansallis ylpeyttä jäljellä he eivät niele eu:n valloittaja isäntää.

        Ei britit mitään fiksuja ole, osa päättäjistä on. Osa ulkomaankauppaa käyvistä brittti yrittäjistä pelkää ja kiukuttelee eu erosta, mutta katsotaan parin vuoden kuluttua kuinka kävi. Veikkaan, että britannialla menee paljon paremmin kuin nyt. Euroopanunioni tulee vielä kaatumaan omaan järjettömyyteen. On täysin järjettömiä toimia, kuten kahden maan väliä reissaaminen ja papeereiden kuskaaminen viikoittain edestakaisin. Eu.sta ei hyödy kuin muutamat itserakkaat maat, jotka tekevät nitä haluavat kuuntelematta eu.n sääntöjä.Nämä maat ovat välimeren rannoilla ja entisen neuvostoliiton alueilla loisivat. Suomelle ei ole kuin kuluja. Ainoat hyötyjät ovat usein euro alueella reissaajat, joiden ei tarvitse valuuttaa vaihtaa. Saaterin kalliiksi eu suomalaiselle kansalle on tullut ja tulee jatkossakin.


    • Anonyymi

      Eu on suora kopio entisestä Neuvostoliitosta.jossa valta oli keskitettyä kuten nyt on eu.ssa.homma ei toiminut ja oli kommunistinen..no miksi monet suomalaiset haluaa kommunismia? ( EU.ta )

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe