VW vauriokorjaamo ja pitkät jonot

Anonyymi

Siitä huolimatta, että vauriokorjaamo painaa yötä päivää kolmessa vuorossa, niin se ei riittänyt koska paska-asiakkaat!!! On sanomattakin selvää, että VW maahantuojalle on sattunut maan huonoimmat asiakkaat, kaikkea olivat vaatimassa, mikään ei kelvannut, tähän tultiin, onko nyt hyvä mieli? Kyllä on, tähän nimittäin pyrittiin.

K-Auto ajautui kriisiin, nyt lähes 200 irtisanotaan. Ei ole kenellekkään kiva uutinen, mutta jos jotain huumoria tilanteessa voi irti repiä niin revitään nää:

Syy: Työnantajan mukaan tilanteeseen on vaikuttanut kuluttajien epävarmuus autoalalla. Osa kuluttajista haluaa säästää auton hankintahinnassa, on tuonut käytetyn auton ulkomailta ja nyt säästää huolloissa, koska merkkikorjaamo ei heidän mielestään ole oikea paikka korjauksille.

Kommentti edelliseen: sallikaa mun nauraa, haa haa haa. Että on oikein asiakkaiden syy että paljon väkeä pitää irtisanoa. Hyi teitä asiakkaat. Ensin te ite rikotte valmistusvialliset volkkarit ja sitten te hylkäätte hyväntekijän, ettekö ees häpeä!!!

Vauriokorjaamo: Yhteistoimintaneuvottelut kattavat koko organisaation. Pääkaupunkiseudulla huollossa ja vauriokorjaamossa jonot ovat pitkät. Herää kysymys, onko vähennettävien määrää mietitty loppuun saakka.

Kommentti edelliseen: on ihmeellisen paljon vaurioita ollut uudehkoissa valmistusviallisissa volkkareissa, kansalaisten ajotaito on selvästi heikentynyt, he eivät enää osaa ajaa niin, että auto kestäisi käyttöä. Miettikää uudelleen autokoulun menoa, käytte hieman kertaamassa perusteita, kyllä se siitä. Sitten menette ja pyydätte nätisti anteeksi maahantuojalta ja maksatte kiltisti korvauksen siitä mitä olette rikkoneet ja huorin tehneet laatuautoille.

Lähde: https://www.proliitto.fi/uutiset/tyomarkkinat/k-auto-ja-k-caara-aloittavat-ytt-190-tyopaikkaa-vaakalaudalla

13

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Repesin: "nyt säästää huolloissa, koska merkkikorjaamo ei heidän mielestään ole oikea paikka korjauksille"

      • Anonyymi

        Ei ollut ainakaan mun kohdalla. Vein transporterini nokkahihnan katkeamisen jälkeen K-Caaralle. Korjausarvio 6800€ koska kansi rikki.. Luvattiin korjausaika kahden viikon päähän. Hätäpäissäni annoin korjaukselle luvan. Seuraavana päivänä tulin järkiini: minkään auton kansi ei voi maksaa noin paljon! Halusin keskeyttää työtilauksen ja autoni pois ja toiseen korjaamoon. Yllättäen auto olikin kuulemma jo purettu ja testattu kansi kieroksi ja uudet osat tilattu!! siis seuraavana päivänä.
        Piti maksaa 1200 euroa että sain autoni pois. Sisältäen yli 500 euron "osien palautusmaksun" josta ei ollut mitään ennakkotietoa missään, keksivät sen siinä lämpimikseen.
        Toisessa korjaamossa sanottiin että ei ole mitään syytä vaihtaa ehjää kantta!!!
        Korjauskulu kaikkineen 1600€ ja pesu kaupan päälle. Ja huom. samoilla alkuperäisosilla, takuilla ja vastuilla.
        Minusta K-Caaran toiminta lähentelee petosta mutta voimat ei riitä taisteluun omien oikeuksien puolesta


    • Anonyymi

      Taas repesin: "Pääkaupunkiseudulla huollossa ja vauriokorjaamossa jonot ovat pitkät"

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Siitä huolimatta, että vauriokorjaamo painaa yötä päivää kolmessa vuorossa, niin se ei riittänyt koska paska-asiakkaat!!! "

      Kun alkaa trollaamaan, kannattaisi säilyttää edes jonkinlainen uskottavuus. Oma uskottavuutesi karisi jo 1. virkkeestä.
      Iha asiaperusteisesti kysyn, mikä autokorjaamo tekee töitä kolmessa vuorossa tai edes kahdessa?

      • Anonyymi

        No älä ny suutu, sellasta sattuu paremmissakin piireissä. Siis että ensin leuhkitaan ja esitetään maailman omistajaa ja sitten kontataan ojassa...nyt te konttaatte ja meillä on hauskaa :)


      • Anonyymi

        Hei, aika korjaa valmistusviat, 100 vuoden kuluttua sunkin 2010 vuonna valmistetun TSI moottorin öljynsyönti on taatusti loppunut kuten huolto ja myyjä lupasivat, sun pitää vaan jaksaa olla kärsivällinen ja odottaa kiltisti.


    • Anonyymi

      Kotkassa "uuden liikkeen" avajaiset, kiva nähdä riittääkö tarjottavaa kaikille, sillä kaupungissamme on paljon Golf-miehiä, jotka "henkeen ja vereen" ovat uskollisia omalle suosikilleen/omalle tutulle korjaamohenkilökunnalle.

    • Anonyymi

      Toyotahörhöllä paniikki kasvaa. Vw tuo kohta uuden Golfin ja liudan sähkiksiä ja hybridejä ja Toyota jää ruostekasoineen ihmettelemään.

      • Anonyymi

        Oletko nähnyt uuden golffin ulkoa ja sisältä.
        Aika ruma ja papparaiset ei uskalla enää ostaa kun sisällä ei nappeja enää ole kun toimii(siis jos toimii)kosketusnäytöltä.
        Ei sähkikset vielä lyö myyntiennätyksiä moneen vuoteen ja volkkarin kevythybridit on kyllä ihan turhanpäiväisiä kun ei kulje yhtään sähköllä.


      • Anonyymi

        Golf 8 peruttiin koska liikaa teknisiä haasteita, piti tulla myyntiin jo aikoja sitten. Ihmeellinen maailman valloittaja kun myynnin estävät suunnittelun viat tulee esiin vasta koeajolla juuri ennen H-hetkeä, melkein oli jo kaupoissa, sitten todettiin ettei mikään toimi oikein. 85 miljardia laittovat taas tiskiin ja tässä tulos. VW on valovuosia perässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Golf 8 peruttiin koska liikaa teknisiä haasteita, piti tulla myyntiin jo aikoja sitten. Ihmeellinen maailman valloittaja kun myynnin estävät suunnittelun viat tulee esiin vasta koeajolla juuri ennen H-hetkeä, melkein oli jo kaupoissa, sitten todettiin ettei mikään toimi oikein. 85 miljardia laittovat taas tiskiin ja tässä tulos. VW on valovuosia perässä.

        Siis ensin itket, että autot tuodaan keskeneräisinä myyntiin, nyt itket kun autoa ei tuoda keskeneräisenä myyntiin...


    • Anonyymi

      Toyotahörhöllä on kovat paineet kun VW tuo uusia malleja ja tekniikkaa markkinoille ja pelko siitä kuinka Toyota kyykkää siinä sivussa on kova.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe