Osuuskauppa SuurSavon tilanne

Anonyymi

Mikähän osuuskauppaa vaivaa, muut osuuskaupat ovat julkistaneet tuloksensa elokuun kahden ensimmäisen viikon aikana ja Hämeenmaa jo heinäkuussa. Osuuskauppa salaa tuloksensa alkuvuodelta?

Osuuskauppa Hämeenmaa mm teki ennätystuloksen ja tiedotti hyvistä kasvuluvuista, mm autokauppa kasvoi 15%. SuurSavolla on kymmenen vuotta uutisoitu autokaupan lupaavista näkymistä.... ilman konkretiaa. Edelleen ostetaan autoja Ruotsista ja Helsingistä ja tuodaan Mikkeliin pihan täytteeksi, hyhvä business?

Aika moni osuuskaupalta on vaihtanut muihin hommiin ja useampi perustanut omia firmoja, mistähän se kertoo, eiköse Suursavo olekaan enää niin hyvä ja varma työpaikka?

Asiakasomistaja olen vain huolissani että eikö meidän Osuuskaupan johtajalla enää suksi luista vai mikä mättää? Pitäisikö johtoryhmää nuorentaan TJ:n ja ikuisen marketkaupan päällikön osalta? Kehitysideat ja palautteet kun ei tunnu menevän läpi; näin on tehty aina ennenkin.

Osuuskauppa voisi hieman ottaa mallia vaikka muista; Elannolla ja Satakunnan osuuskaupalla juuri ennen koulujen alkua kaksi viikkoa tuplabonusta, ei näy meidän Osuuskaupalla tuplabonusta tai se on vain yksi viikonloppu. Hämeenmaalla on tulpabonus kuukausi (se kauppa joka tahkosi taas ennätys tuloksen). PeeÄssä Savossa hehkuttaa ja käytännössä toteuttaa maakunnallisuutta hankintojen suhteen ja paikalliset tuotteet on tosi hyvin tarjonnassa mukana, Suursavolla virolaista Makulan salaattia ja eväsleipää. Kymenlaakson prismoissa hyvät kuulutukset mikä kassa aukeaa jos jonoa alkaa syntymään. Mikkelin prismassa valo syttyy jos muistaa kassa painaa valon päälle tai se ei ole palanut.

Suursavo on Etelä-Savolaisten kruununjalokivi, me omistamme sen, sen pitää pystyä parempaan ja nappaamaan lomalaisilta ja mökkiläisiltä eurot maakuntaan. Se ei onnistu niin että Anttolan navetalta näyttävän Salen hyllyt on tyhjät ja rullakot pitkin käytäviä purkamatta tai sillä että Prisman lihaosastolla on muovilaatikot sikin sokin odottamassa purkamista tuntitolkulla, sitä ei taida myöskään elintarvikkeiden ohje kylmäketjusta sallia. Parempaan pitää pystyä ja siihen on aiemminkin pystytty. Halpuuttaminen pitää lopettaa jos se on siitä kiinni tai sitten johto vaihtoon, uutta virtaan ja paremmat voiteet suksiin. Hymy on hyytynyt.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän meille maksettu edes osuuspääoman korkoa tänä vuonna eikä enempiä huudeltu miksi näin.

    • Anonyymi

      Minä olen pakkaamassa laukkuja, pakkaa sinäkin äläkä valita.

    • Anonyymi

      Tuo Anttolan Sale on kyllä Suursavon häpeäpilkku. Anttolass Suursavolla monopoli mutta pienestä navetan näköisestä myymälästä yhdellä kassalla yritetään palvella entistä kahden kaupan asiakaskuntaa. Ei ole tavaraa, ei ole parkkipaikkoja, ei ole henkilökuntaa, todella nolla suoritus. Eikä auta vaikka on palautetta annettu. Henkilökunta tekee varmaan kaikkensa mutta sitä on liian vähän ja myymälä on liian pieni. Vanha K-Kaupan rotisko pois ja uusi Sale tilalle.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse mennä pitkälle kun on s-kaupassakin tarjouksia ja kunnon alennukset. Jyväskylä, Lappeenranta, Lahti. Mikkelissä ei ole mitään kilpailua,. Täällä sokeasti mennään vihreät lasit päässä. Muualla asiakkaat sa oikeasti kaiken halvemmalla, kun on pakko kilpailla myös hinnoissa. Citymarketin legendaarinen vihannesosasto mätäne hedelmineen ja vihannekdineen ei ole kilpailija ja lihat ja maidot 2 päivän päiväyksellä. Ymmärrän miksi mennään Suomen karmeimpaan ja vanhimpaan ja pienimpään prismaan. Autokauppalla sitten poljetaan tulos hautaan. Miksi tuota autokauppaa elätetään. Herätys ihmiset nämä rahat on pois teiltä ns. Asiakasomistajilta. Kaikki vaan hyväksyy sinisin silmin, että taas tuli 2 miljoonaa tappiota? Ne on teidän rahoja puupäät. Johto ryhmä ja pomot käy Monacossa ja muualla ottamassa selviät teidän laskuun. Korruptio rehottaa ja ketään ei kiinnosta. Onnea asiakasomistajat. Paljon oisi juttuja ja tarinoita reissuilta, mutta jääköön tähän

    • Anonyymi

      Ei ihme jos Mikkeli uppoaa. Täällä taulapäät ostelee ihan vääristä kaupoista. Itse olen Lidl-asiakas. Hinnat kokonaisuudessa alhaisimmat ja sama hinnoittelu ympäri Suomea. Ettekö nyt tajua, että kaikki nuo "asiakasetuudet" te maksatte monin kerroin verrattuna mitä saatte "etuina". Sitten tulette vielä valittamaan täällä vaikka suurin syyllinen ja paukapää olette itse. No... sitä saa mitä tilaa.

    • Anonyymi

      Osuuskaupat toimii jokaisella alueella suunnilleen samalla tavalla, ainoat erot ovat sijainti, alueen elinvoima, työpaikkojen määrä ja kuluttajilla käytössä oleva rahamäärä. Jos Mikkelissä on epävakaata/miinusta ja muualla on 15% plussaa, niin jokainen varmaan ymmärtää nyt mistä tämä johtuu...

    • Anonyymi

      Kävin taas tänä kesänä Mikkelissä Vaakunassa yötä. Haluatteko mennä näihin uusiin hotellihuoneisiin vai vanhalle puolelle? Hitto minä vuonna se uusi puoli oikein valmistui, aika monta kesää on tarjottua uusia huoneita. Ja ruokaa odotimme 49 minuuttia ja toiselle meistä se oli väärä. Muuten meni ihan hyvin.

      Kyllä tällaisena vakimökkiläisenä voi sanoa että ei se ole mIkkeliläisten vika jos homma ei toimi, kyllä johtaminen ja resurssit on nyt jotenkin kateissa. Sukulaistyttö Prismassa ihmettelee miten siellä on koko ajan porukalla niin paljon poissaoloja ja koko ajan tarvii käyttää tuuraajia, kassoille hälytellään vähän väliä kun ei riitä väki ja kuormat jää purkamatta ja tästä asiakkaat tulee silmille ja aiheesta. Prisman vessojen siisteydestä ja pullopalautuksen hajusta saisikin sitten oman juttunsa. Tässäkin voi käydä ottamassa mallia vaikka lähikaupungeista, miten hommat voi hoitaa myös siististi. Ne opit ei välttämättä löydy Monacosta tai Berliinistä tai Prahasta missä johto käy törpöttelemässä.

      • Anonyymi

        Ensi vuonna olisi kivaa päästä vaikka Austraaliaan. Tai Amerikkaan🤔


    • Anonyymi

      Suursavo on aika sovinistinen työpaikka. Naisille luvataan toimipisteissä ummet ja lammet, ei tapahdu mitään vuosiin ja sitten tulee joku jolla on munat ja pääsee sitten toimipisteen kakkoseksi tai toimipaikan ykköseksi, ihan tosta noin vaan. Olihan se noloa kuulla radiohaastattelussa kun Hege naureskeli että voihan ne naisetkin käydä nykyään armeijan. Vittu haloo pahvi, 25 vuotta sitten jo pääsi ekat naiset inttiin. Millä kivikaudella..... Jutut on kuin Savon Pavarotti vainaalla mutta hän osasi heittää ne huumorilla.

    • Anonyymi

      Savolaisen busineksen ongelma on liian pienet piirit ja korruptio. Miten on samat urakoitsijat, suunnittelijat, tavaran toimittajat Suur-Savon hankkeisiin. Ulkopuolisilta ei edes kysytä. Onko se sitten taas halvin tai paras vaihtoehto asiakasomistajan kannalta? Kilpailua lisää.

      Mutta asiaan, muutamat Suur-Savon toimipisteet on aika lääviä, Anttolan Sale ja Peitsarin market kaipaisi laajennusta ja remonttia. Tavarat ei mahdu varastoihin vaan varastoidaan käytäville ja ulkoinen olemus ei pal houkuttele ja parkkipaikkoja ei ole. Mutta minkäs teet kun ei ole kilpailua.

      • Anonyymi

        Käy Lidlissä, ei ole mikään pakko ostaa s-ryhmältä yhtään mitään. Mikään muu ei saa näitä paikallisia toimijoita parantamaan juoksuaan, kuin se että rahahanat pistetään kiinni.


    • Anonyymi

      Tulis vaan siihen Visulahteen uuteen Pieksämäentien risteysalueelle iso LIDL

    • Anonyymi

      Taitaa hiihtomiehen lähtölaskenta olla alkanut.... eiköhän tää ole nähty.

      • Anonyymi

        Ei taida. Ei löydy syrjäyttäjää


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe