Harvoin saavutetaan tällaista uraa.

Anonyymi

Ja varsinkaan, kun puhutaan 2000 luvusta, tai tarkemmin sanottuna, viimeinen ottelu käytiin 2005. Tokihan ura oli kunnioitettavan pitkä, 25 vuotta.

Ammattilaisena käsittämättömät 115 ottelua, joista hävittyjä ainoastaan 6. Moninkertainen maailmanmestari ja oliko kolmessa vai neljässä eri painoluokassa.

Tuleeko jollakin mieleen vastaavia, siis nimenomaan näitä 2000 luvulle yltäneitä uria. Kyllähän tuolta historian hämäristä löytyy vaikka mitä ja eriäkin oli aikoinaan niin monta kuin tarvittiin siihen, että toinen ei yksinkertaisesti pystynyt jatkamaan.

Julio César Chávez teki tällaisen uran. Ei hän vieläkään ole edes 60 täyttänyt, eli voidaan puhua kuitenkin "nykyajasta".

3

<50

  Vastaukset

  • On kova jätkä, olisi pitänyt vaan lopettaa ajoissa, ottelumäärän huomioon ottaen, ennen neljää kymppiä ja vähän yli otti kovia matseja vielä, niinkuin tämä. Tosin tuli pahasti tyrmätyksi.
   https://www.youtube.com/watch?v=JIMLWQyTKVY
   Kuuleman mukaan voi kuitenkin hyvin, tosin ikääkään ei paljoa ole vielä, elikkä dementoitua vielä kerkeää tai sitten ei.

  • Törmäsin aikaan Tanskassa Mexikolaiseen mieheen joka siellä asuessaan tunsi Chavezin.Tämä mies toimi vuosia talonmiehenä salilla missä Chavez treenasi.Kertoi mestarin olleen mukava tyyppi.

  • No kiva että oli mukava tyyppi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   183
   3453
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   104
   869
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   760
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   502