Harvoin saavutetaan tällaista uraa.

Anonyymi

Ja varsinkaan, kun puhutaan 2000 luvusta, tai tarkemmin sanottuna, viimeinen ottelu käytiin 2005. Tokihan ura oli kunnioitettavan pitkä, 25 vuotta.

Ammattilaisena käsittämättömät 115 ottelua, joista hävittyjä ainoastaan 6. Moninkertainen maailmanmestari ja oliko kolmessa vai neljässä eri painoluokassa.

Tuleeko jollakin mieleen vastaavia, siis nimenomaan näitä 2000 luvulle yltäneitä uria. Kyllähän tuolta historian hämäristä löytyy vaikka mitä ja eriäkin oli aikoinaan niin monta kuin tarvittiin siihen, että toinen ei yksinkertaisesti pystynyt jatkamaan.

Julio César Chávez teki tällaisen uran. Ei hän vieläkään ole edes 60 täyttänyt, eli voidaan puhua kuitenkin "nykyajasta".

3 kommenttia

Vastaukset

  • On kova jätkä, olisi pitänyt vaan lopettaa ajoissa, ottelumäärän huomioon ottaen, ennen neljää kymppiä ja vähän yli otti kovia matseja vielä, niinkuin tämä. Tosin tuli pahasti tyrmätyksi.
    https://www.youtube.com/watch?v=JIMLWQyTKVY
    Kuuleman mukaan voi kuitenkin hyvin, tosin ikääkään ei paljoa ole vielä, elikkä dementoitua vielä kerkeää tai sitten ei.

  • Törmäsin aikaan Tanskassa Mexikolaiseen mieheen joka siellä asuessaan tunsi Chavezin.Tämä mies toimi vuosia talonmiehenä salilla missä Chavez treenasi.Kertoi mestarin olleen mukava tyyppi.

  • No kiva että oli mukava tyyppi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.