Moi!
Mulla Skype lakkasi toimimasta, koska päivityksen aikana Norton Internet security kysyi estetäänkö yhteydet aina? painoin vahingossa "estä" ja siihen loppui. Kysymys kuuluukin mistä asetuksista saan sen taas toimimaan, ettei minun ain atarvitse käyttää palomuuria alhaalla yhdistämisen aikana. Toinen probleema: Miten voin poistaa omat tietoni Skypestä? Asensin tunnukseni uudelleen kun en heti tiennyt ongelmien johtuvan palomuurista. Nyt mulla on kaksi Skypetiliä ja toinen on turha. Sen vuoksi haluaisin poistaa sen, ettei tutut hae turhaan sillä väärällä minua. AUTTAKAA HYVÄT IHMISET NOVIISIA!!
Mulla Skype lakkasi toimimasta, koska päivityksen aikana Norton Internet security kysyi estetäänkö yhteydet aina? painoin vahingossa "estä" ja siihen loppui. Kysymys kuuluukin mistä asetuksista saan sen taas toimimaan, ettei minun ain atarvitse käyttää palomuuria alhaalla yhdistämisen aikana. Toinen probleema: Miten voin poistaa omat tietoni Skypestä? Asensin tunnukseni uudelleen kun en heti tiennyt ongelmien johtuvan palomuurista. Nyt mulla on kaksi Skypetiliä ja toinen on turha. Sen vuoksi haluaisin poistaa sen, ettei tutut hae turhaan sillä väärällä minua. AUTTAKAA HYVÄT IHMISET NOVIISIA!!
Vastaukset 5
Vanhimmat
Olet ilmeisesti romaani? Tilin saat poistettua tuhoamalla sen kansion seuraavasta polusta jossa admin on oma käyttäjätilitunnuksesi XPssä:
C:\Documents and Settings\admin\Application Data\Skype
Kansioasetukset tulee asettaa niin, että järjestelmä näyttää myös piilokansiot.
Samassa osoitteessa voit tuhota viestihistoriat.
Vaihda F-securen internet-security pakettiin ja käy sieltä asettamassa sovellusten hallinnasta kysely päälle tai salli Skype.
Tuttavasi=sukulaisesi eivät hae sinua väärällä nimellä vaikka sinulla olisikin kaksi tiliä tietokoneessa. sukusi ei löydä toista tiliäsi kun se on käyttämättä 48h.
Moi!
Sain toimimaan Skypen palomuurin kanssa. Mutta kun etsin yhetystietoja nimelläni, niin kaksi löytyy. Jos se poistuu 48h sisään niin poistuisko se kokonaan? Vai tarviiko se hävittää muullakeinoin. Jos menen tonne Documents Settingsiin poistamaan, niin poistuuko myös se tili mitä olisi tarkoitus käyttää? Kiitos paljon jo tulleista vinkeistä. P.S Manneilla ei ole tietokonetta, jos olisi sen olisi omistaja hakenut jo takaisin.
kaikilla käyttäjillä on siellä mapit nimettynä, eli poistat sen joka on ylimääräinen.
ei se itsestään sieltä katoa, mutta eivät sukulaisesi myöskään löydä sillä nimellä tietoja, vaikka et mappia poistaisikaan.