Voisiko näyttöteknologia jo kehittyä!!

Anonyymi

Mitä hemmettiä! Jos ostaa 1000€+ näytön, niin voisi kuvitella saavansa priimaa. Mutta on kuulemma täysin normaalia ja "valmistustoleranssien" sisällä, että reunat hohtavat kuin aurinko niin, että ns. synkkien pelien pelaaminen on pelkkä huono vitsi.

Miksi ihmeessä ihmiset ostavat näitä ala-arvoisella teknologialla varustettuja näyttöjä? Jättäkää ne reunahehkuiset romut hyllylle mätänemään niin valmistus loppuu kun kukaan ei niitä enää osta!

19

<50

  Vastaukset

   • Näyttöjä on moneen tarkoitukseen, mutta avaajan ongelmana ei ehkä ole näyttö, vaan onko kyseessä w10 tunnettu pelikuva ongelma?
    Moni sanookin että ei windows 10 voi pelata.


   • Tietoturva varoitukset kuuroille korville!
    Ihmiset suhtautuvat todella leväperäisesti tietoturvaansa. Ihan liian helposti he ovat hyväksymässä vakoilua tietokoneissa ja puhelimissa sekä muissa moibile laitteissa.
    W10 hän osoittautui haitakkeeksi joka kuuntelee ja katselee sekä vie kaiken koneestasi!
    Digitoday kirjoitaa asiasta!

    OLISKO AIKA TOIMIA!


   • Windows ongelma. W10 on surkee


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näyttöjä on moneen tarkoitukseen, mutta avaajan ongelmana ei ehkä ole näyttö, vaan onko kyseessä w10 tunnettu pelikuva ongelma?
    Moni sanookin että ei windows 10 voi pelata.

    Avaajan näytössä ei ole vikaa, tuo vika on windows 10:ssä!


  • Olen aloittajan kanssa täysin samaa mieltä, paitsi että samalla tavalla kuin autoissa pitää hyväksyä tietty määrä rengasmeteliä, näytöissä pitää hyväksytä tietty määrä valovuotoa - se nyt vain on niin.

   Omasta kokemuksesta sanoisin, että osta monitori, älä etsi siitä vikoja vaan käytä sitä ja olet todennäköisesti tyytyväinen.

   Minulla on valovuodon suhteen ehkä pahin monitori mitä lähihistoria tuntee ja vaikka pimeässä huoneessa, ruudun ollessa musta, näen "ongelman", sitä ei edes huomaa normaalikäytössä tai pelatessa, ei ainakaan siinä määrin että se häiritsisi.

   Kuolleita pikseleitä en ole havainnut, mutta en myöskään etsi niitä, vaan lähden siitä että niitä voi olla. Tähän mennessä en ole havainnut ainuttakaan vaikka tämä on ns. halpismonitori luokassaan.

   Niille jotka valittaa että Windows 10 ei osaa HDR:ää, suosittelen sen kytkemistä sekä käyttöjärjestelmän, että monitorin asetuksista, niin jo toimii. Ne joiden mielestä näyttö menee harmaaksi ja kontrasti huonoksi, eivät ole huomanneet, että se pitää kytkeä sekä asetuksista, että monitorista. Se on sitten makuasia, että pitääkö niin suuresta kirkkaudesta koko ajan arkikäytössä, vai haluaako tuon kytkeä päälle vain pelatessa.

   Gsync/Freesync toimii todella hyvin ja mahdollistaa pelaamisen varsin sulavasti jopa niin alhaisilla framerateilla, että sitä ei uskoisi kokeilematta.

   • Oled näytöissä ei ole valovuotoa, ellei sitä siihen ohjata! ja w10 ei tunnu tuupaavan niihin parasta kuvaa! vs mm w7 .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oled näytöissä ei ole valovuotoa, ellei sitä siihen ohjata! ja w10 ei tunnu tuupaavan niihin parasta kuvaa! vs mm w7 .

    Oled-näyttöjä tietokoneisiin ei käytännössä ole. Harvat mallit mitä on, maksaa 5000€ ja on kooltaan epäkäytännöllisen pieni.

    Windows 10 tuottaa kyllä parempaa kuvaa peleissä kuin Win7, koska Kymppi tukee DX12. Jos jossain konsolikurttauksessa on ongelmia, niin se on pelin vika.


   • Pelaa Debianilla, niin ei uskoisi kuinka hauskaa se on. Freesync, LFC, hdr ja muut hienoudet ovat open source koodia kun käyttää AMD:n rautaa.


  • Ootko nyt ihan varma että syy on näytössä, ettei taas olis w10 kuva ongelma syynä!

   • Avaus kuulostaa niin tutulta windows 10 peli ongelmalta!

    Ja nyt näyttö parka saa syyt niskoileen!


  • Vaikee sona kun taaskaan merkkiä eikä tyyppiä kerrota!
   Minalla ei kristallipallosta paljoa katsota!

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Luulosairas jatkaa luulemista ilman tietoa mistään.


  • Voi voi. W10 hän osoittautui haitakkeeksi joka kuuntelee ja katselee sekä vie kaiken koneestasi!
   Digitoday kirjoitaa asiasta!

  • Näyttöteknologia tulee aina olemaan vajaata, koska ihmissilmä on äärimmäisen herkkä instrumentti, joka poimii pienemmätkin virheet helposti. Jos haluaa parasta mahdollista laatua, parempi ostaa Eizo tai vastaava ammattikäyttöön suunnattu merkki. Pelaajille riittää, että on paljon hertsejä ja kokoa, kuvanlaadusta voi tinkiä. Mutta on sitä sentään kehitystä kuitenkin tapahtunut! Pitkään 80-luvulla odotettiin värimonitorin (VGA) tuloa sekä tarkempaa resoluutiota (SVGA). CRT-monitoreiden välkkyminen rasitti silmiä ja huippumonitoreissakin oli aina tekniikalle ominaista geometria- sekä konvergenssivirhettä. TFT korjasi nämä virheet, mutta väritoisto meni takapakkia huimasti ja siksi CRT eli vielä pitkään TFT:n rinnalla. Musta "väri"toisto on taas tälle tekniikalle iso haaste ja OLED on tuomassa siihen parannusta. Mutta ei sekään mikään autuaaksi tekevä asia ole; valodiodien kestoikä on suoraan sanoen onneton TFT:hen nähden.

   Paras näyttötekniikka on ilman näyttöä - kuva syötetään suoraan aivojen näköhermoihin sähköisellä signaalilla ilman välimuunnoksia.

   • Heh. Avaajan näytössä ei ole vikaa, tuo vika on windows 10:ssä!


  • mainitse yksi esimerkki

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   178
   4363
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2245