Kuopion levällään olevat työmaat

Anonyymi

Onko kukaan ihmetellyt kuopion keskustan jokavuotisia samojen kohteiden saneerausurakoita ,jotka ovat levinneet ympäri kaupunkia ja työt seisovat monissa kohden pahastikin.Palkkauksesta,väärinrakentamisesta ja ammattitaidosta tämmöinen kertoo jotain.Kuka näitä projekteja valvoo ja mitenkä kaupungilla riittää raha moiseen uudelleen ja uudelleen rakentamiseen ,joka vaikuttaa hassaukselta.Meneekö myös kaikissa julkisissa uudisrakentamiskohteissa pintavedet oikein kaivoihin vai jääkö vesi seisomaan kivetykselle ritiläjiirauksien viereen.Anttilassa käydessäni torin puoleinen hissin yläkäytävä haisee eritteille sekä laskeutuessa puijonkadulla on outo aromi.Muuttuuko kultturimme nyt millaiseen suuntaan.Onko kauppojen,katujen puhtaanapidossa ongelmia ja onko kaupunkikuva muuttumassa epäsiistimpään suuntaan.Ihmetyttää tautienkin kannalta.Ennen oli puhtaampaa.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kulttuurimme on muuttumassa yleismaailmalliseen suuntaan. Eli erilaiset mausteet, maut ja tuoksut lisääntyvät. Turha niuhottaminen esim. puhtaudesta ja steriiliydestä vähenee ja tietynlainen rentous valtaa alaa. Töitäkään ei enää paiskita niska limassa, vaan leppoisasti, vähän väliä huilitaukoja pitäen.

      • Anonyymi

        Paska haisee Lidlin alaparkissa ! Ei ole kovin vanha keksintö tämäkään ruokakauppa,/alko !


    • Anonyymi

      Pääseekö sieltä Niuvasta käymään Anttilassa? Tiedoksi sinne Niuvaan, että Anttilaa ei ole ollut kolmeen vuoteen.

      Heinäkuun 19. päivänä 2016 Anttila haettiin ja asetettiin konkurssiin. Viimeinen myymälä suljettiin 10. joulukuuta 2016.

    • Anonyymi

      Keksitkö huumehouruissasi tuon ihan omasta päästä vai copypastesitko?

    • Anonyymi

      Pääprojektiksi kuopiossa on asettunut Snellmanin puisto.Työstä tulee hyvä ,mutta miksi noin suuri määrä työntekijöitä ja mestareita.Sama kymmenen vuotta kestänyt urakka oli valkeisenlammella ,johon panostettiin melkein koko puistopuoli tekniseltä virastolta .Kaikki tien liittymät ovat jatkuvasti auki ja tämä toistuu kuopiossa melkein joka vuosi.Toiseksi asiaksi monissa kuopion kerrostalosaneerauksissa asbestin hallinta on puutteellista ja valvojien ammattitaito on arveluttava lyhyellä sekä pitkällä aikavälillä näissä projekteissa.Entinen purettu Anttilan rakennus oli hieno ja vailla vertaistaan eikä siellä hajuja ollut.Kerrostalokyttääjä pölyn keskeltä.

      • Anonyymi

        Anttilan rakennus oli 70-luvun betonirakennustyyliä uljaimmillaan. Minusta se ei ollut ruma, oli vaan aikansa kuva jolloin funktio meni designin edelle. Pidin paljon enemmän sen ajan selkeän toimivasta linjasta kuin nykyajan sekavista pilvipäätaiteilijoiden luomuksista.


    • Anonyymi

      Eläkeläisille on olemassa juttukerhoja. Mene sinne juttelemaan jos on yksinäistä näistä kymmenistä keskustelualoituksista päätellen.

    • Anonyymi

      Ihmetyttää edelleen nämä pahasti kesken levällään olevat kaupungin ikuisuusprojektit ,joissa on paljon miehitystä ja työt etenevät hitaasti eri kaupungin osissa.Kädestä kiinnipitäen ja lähekkäin mututuntumalla hääritään milloin minkäkin liikenneympyrän kimpussa.Sivusta on seurattu tarpeeksi kaupungin eri tehtävissä työnteon kulttuuria,joka on arveluttava kestävän kehityksen kannalta.Tietotekniikan professori.

    • Anonyymi

      Minä jo luulin että tämä henkilö on lopettanut hourailun. Mutta eikö mitä.

    • Anonyymi

      Huolestuttaa järjestäytynyt rahan haaskaus julkisessa sekä ympäristörakentamisessa.Huolestuttaa nykyrakentaminen ,joissa jälkeenpäin korjaamisesta on tullut ikuisuushaaste.Huolestuttaa myös työnjohdon erityisosaaminen laadun valvonnassa .Koulujen sisäilmakorjausten vastuukysymykset ihmetyttävät julkisissa rakennuksissa ja ulkomaisen työvoiman tarpeellisuus suomessa.Viemärisukistustako se nykyrakentaminen on ja kosmeettista uudistusta uudistamisen vuoksi.Hourailu on kaukana ,kun seuraa myös asbestipurkutoimintaa laajemminkin käytännössä työmailla.Keskustelu ei lopu ,koska turvallista ei pölyille altistavaa rakentamista ei osata eikä haluta toteuttaa saneerauksissa.Tietotekniikan professori.

    • Anonyymi

      No....näistä saamistasi "vastauksista" voit päätellä miksi näin? Kuopiossa asuu älyvapaata sakkia joille oikeat asiat ovat täyttä hebreaa, tuskin edes ymmärtävät mistä kulloinkin puhutaan, pakkomielle vastaamiseen asiattomasti tuntuu olevan paljon helpompaa kuin kiinnostus omaan kukkaroon kolahtavista epäkohdista!Mikään ei näin voi muuttua, eikä tarvitsekkaan kun meno tuntuu kelpaavan kuopiolaisille!!!

    • Anonyymi

      Kuopion Prisman iso liittymä on vedetty auki taas jo kuudennetta kertaa muutaman vuoden aikana.Liikenteen ohjaus ei toimi turvallisesti.Onko näin asian laita,että puretaan vaan ja tehdään sutta taas ensi vuoden odotettavaan tieliittymänpurkamiseen .Onko kysymys hiljaisesta verorahojen edestakaisesta dumppaamiseta purkutoimintaan,kun toiminta pitäisi olla kestävän kehityksen mukaista ilmastonmuutoksenkin kannalta.Julkisen rakentamisen peruslähtökohdat ovat oikea huolellinen suunnittelu ja laadukas rakentaminen.Ennen rakennettiin kerralla ja tiedettiin ympäristörakentamissuunnitelmat vuosiksi eteenpäin.Miksi näin kuopiossa.Apuva Apuuva Apuua Apuva.

    • Anonyymi

      Kuopion neulaniemeen laajennettava tie on kyseenalainen projekti,koska eläinlajit ovat alueella sukupuuton partaalla.On olemassa oravalajeja ,hyönteisiä ja muita pieneläimiä.Kuka ottaa vastuun ilmastonmuutoksen kannalta eläinlajien hävityksen ,koska entinen tie olisi ollut riittävä mökkiläisille.Ihmisen kehitys on arveluttava tiedollisen ja tulevaisuuskehityksenkin kannalta.Luonnonmoninaisuus häviää ihmisen hölmön rakentamisen aikana ja eläinlajeja ei saada enää takaisin.Hirmumyrskyt johtuvat osittain luonnonlajien häviämisestä egologisen luontotasapainon järkkyessä planeetalla.Suomalaisille riittää jo tämä ylirakentaminen.Maan kansalainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe