Totaaliväsymys on määräävä tekijä, myös Dermatomyosiitissa ja Kipuoireyhtymässä

Anonyymi

Fatiikkia, eli totaaliväsymystä, on voimakkaana, myös Dermatomyosiitissa ja kipuoireyhtymässä, borrelioosissa ym vakavissa harvinaissairauksissa, vaikka julkisuudessa, siitä puhutaan "vain" CFS:n yhteydessä.

Voiko olla jotenkin lääkebisneksiin liittyvä, poliittinen, äärioikeistolainen asia, että niin on, koska CFS-lääkärinä- ja tutkijana julkisuudessa esiintynyt Olli Polo, oli äärioikeiston ehdokkaana vaaleissa ?

Väsymysoireet ovat erittäin voimakkaita, siis monissa muissakin sairauksissa, kuin siinä "pelkällä" väsymysoireyhtymän nimellä kulkevassa diagnoosissa. Siksikin on epäreilua, ettei fatiikista puhuta, esim. juurikin Dermatomyosiitin ja Kipuoireyhtymän yhteydessä.

3

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisätään vielä, että huomenna tiistaina 20.8.2019, on A-studiossa aiheena väsymysoireyhtymä.

      Sen tiimoilta löysin tämän tärkeän linkin:

      http://borrelioosi.net/foorumi/viewtopic.php?f=2&t=17&start=150

      Olisi tärkeää, että kaikki totaaliväsymysoireita sairastavat, joilla ne oireet ovat määrävinä tekijöinä sairaudenkuvassa, saisivat oikeutta ja näkyvyyttä sairauksilleen. On vähän sellainen tunne, että jotkut tahot ovat "omineet" totaaliväsymyksen, fatiikin itselleen, vain yhteen diagnoosiin CFS:ään kuuluvaksi ja rajanneet tiukasti muut fatiikki-potilaat pois. Se ei ole oikein ja siinä on jotain outoa.

      Tämän kirjoittaneelle kunnollinen kipulääkitys, Tradolan Retard, on paras toimintakyvyn ylläpitävä, auttaa nukkumaan väsymystä pois ja antaa toimintakykyä arjessa, eli auttaa hoitamaan arjen asioita, joista ei muuten tulisi mitään.

      Siksikin on erittäin raskasta, että lääkebisnes / terveydenhoito, on viime aikoina julkisuudessa uhkaillut ja pelotellut lääkkeiden saatavuudella - se on vaikuttanut kiristämiseltä ja sillä on ollut heti, tulehduksia, kipuja ja fatiikkia pahentava vaikutus.

      Tradolan Retard on erittäin hyvä kipulääke, ainakin Dermatomyosiittiin, Kipuoireyhtymään ja kroonistuneeseen borrelioosiin, ainoa joka pitää suht toimintakykyisenä, ja auttaa jaksamaan arjessa.

    • Anonyymi

      Kovista kivuista kärsiville, Tradolan ei todellakan ole mikään "opiaattijohdannainen" tai "huume", vaan ainoa mahdollisuus, elää ns. normaalielämää, ilman jatkuvia kovia kipuja, eli pystyä nukkumaan, kävelemään, käymään vaikkapa marjassa ja sienessä, kirjastossa, ruokakaupassa.

      Lääkebisneksillä on kovat keinot, jos potilaat eivät hyväksy niiden toimintatapoja, joten olisiko oltava terveysministeriöön yhteydessä tästäkin asiasta, että kunnon kipulääkkeiden saatavuus turvattaisiin ja se olisi varmaa ja tasaista. Potilaiden oikeudet tärkeitä oikeuksia.

    • Anonyymi

      Lisätään vielä, että kroonisesti sairaiden kipupotilaiden kohdalla, ei ole mitenkään relevanttia, puhua mistään "lääkeriippuvuudesta" tms, kun kyse on totaalisesti elämänlaadusta ja toimintakyvystä.
      Vakavien sairauksien kanssa eläminen, on jo itsessään raskasta, ei siihen tarvittaisi enää epävarmuutta avun saannissa, kivuhoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3149
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2791
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2608
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2446
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1733
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1687
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1535
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1406
    Aihe