Totaaliväsymys on määräävä tekijä, myös Dermatomyosiitissa ja Kipuoireyhtymässä

Anonyymi

Fatiikkia, eli totaaliväsymystä, on voimakkaana, myös Dermatomyosiitissa ja kipuoireyhtymässä, borrelioosissa ym vakavissa harvinaissairauksissa, vaikka julkisuudessa, siitä puhutaan "vain" CFS:n yhteydessä.

Voiko olla jotenkin lääkebisneksiin liittyvä, poliittinen, äärioikeistolainen asia, että niin on, koska CFS-lääkärinä- ja tutkijana julkisuudessa esiintynyt Olli Polo, oli äärioikeiston ehdokkaana vaaleissa ?

Väsymysoireet ovat erittäin voimakkaita, siis monissa muissakin sairauksissa, kuin siinä "pelkällä" väsymysoireyhtymän nimellä kulkevassa diagnoosissa. Siksikin on epäreilua, ettei fatiikista puhuta, esim. juurikin Dermatomyosiitin ja Kipuoireyhtymän yhteydessä.

3

<50

  Vastaukset

  • Lisätään vielä, että huomenna tiistaina 20.8.2019, on A-studiossa aiheena väsymysoireyhtymä.

   Sen tiimoilta löysin tämän tärkeän linkin:

   http://borrelioosi.net/foorumi/viewtopic.php?f=2&t=17&start=150

   Olisi tärkeää, että kaikki totaaliväsymysoireita sairastavat, joilla ne oireet ovat määrävinä tekijöinä sairaudenkuvassa, saisivat oikeutta ja näkyvyyttä sairauksilleen. On vähän sellainen tunne, että jotkut tahot ovat "omineet" totaaliväsymyksen, fatiikin itselleen, vain yhteen diagnoosiin CFS:ään kuuluvaksi ja rajanneet tiukasti muut fatiikki-potilaat pois. Se ei ole oikein ja siinä on jotain outoa.

   Tämän kirjoittaneelle kunnollinen kipulääkitys, Tradolan Retard, on paras toimintakyvyn ylläpitävä, auttaa nukkumaan väsymystä pois ja antaa toimintakykyä arjessa, eli auttaa hoitamaan arjen asioita, joista ei muuten tulisi mitään.

   Siksikin on erittäin raskasta, että lääkebisnes / terveydenhoito, on viime aikoina julkisuudessa uhkaillut ja pelotellut lääkkeiden saatavuudella - se on vaikuttanut kiristämiseltä ja sillä on ollut heti, tulehduksia, kipuja ja fatiikkia pahentava vaikutus.

   Tradolan Retard on erittäin hyvä kipulääke, ainakin Dermatomyosiittiin, Kipuoireyhtymään ja kroonistuneeseen borrelioosiin, ainoa joka pitää suht toimintakykyisenä, ja auttaa jaksamaan arjessa.

  • Kovista kivuista kärsiville, Tradolan ei todellakan ole mikään "opiaattijohdannainen" tai "huume", vaan ainoa mahdollisuus, elää ns. normaalielämää, ilman jatkuvia kovia kipuja, eli pystyä nukkumaan, kävelemään, käymään vaikkapa marjassa ja sienessä, kirjastossa, ruokakaupassa.

   Lääkebisneksillä on kovat keinot, jos potilaat eivät hyväksy niiden toimintatapoja, joten olisiko oltava terveysministeriöön yhteydessä tästäkin asiasta, että kunnon kipulääkkeiden saatavuus turvattaisiin ja se olisi varmaa ja tasaista. Potilaiden oikeudet tärkeitä oikeuksia.

  • Lisätään vielä, että kroonisesti sairaiden kipupotilaiden kohdalla, ei ole mitenkään relevanttia, puhua mistään "lääkeriippuvuudesta" tms, kun kyse on totaalisesti elämänlaadusta ja toimintakyvystä.
   Vakavien sairauksien kanssa eläminen, on jo itsessään raskasta, ei siihen tarvittaisi enää epävarmuutta avun saannissa, kivuhoitoon.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   208
   3750