Totaaliväsymys on määräävä tekijä, myös Dermatomyosiitissa ja Kipuoireyhtymässä

Anonyymi

Fatiikkia, eli totaaliväsymystä, on voimakkaana, myös Dermatomyosiitissa ja kipuoireyhtymässä, borrelioosissa ym vakavissa harvinaissairauksissa, vaikka julkisuudessa, siitä puhutaan "vain" CFS:n yhteydessä.

Voiko olla jotenkin lääkebisneksiin liittyvä, poliittinen, äärioikeistolainen asia, että niin on, koska CFS-lääkärinä- ja tutkijana julkisuudessa esiintynyt Olli Polo, oli äärioikeiston ehdokkaana vaaleissa ?

Väsymysoireet ovat erittäin voimakkaita, siis monissa muissakin sairauksissa, kuin siinä "pelkällä" väsymysoireyhtymän nimellä kulkevassa diagnoosissa. Siksikin on epäreilua, ettei fatiikista puhuta, esim. juurikin Dermatomyosiitin ja Kipuoireyhtymän yhteydessä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisätään vielä, että huomenna tiistaina 20.8.2019, on A-studiossa aiheena väsymysoireyhtymä.

      Sen tiimoilta löysin tämän tärkeän linkin:

      http://borrelioosi.net/foorumi/viewtopic.php?f=2&t=17&start=150

      Olisi tärkeää, että kaikki totaaliväsymysoireita sairastavat, joilla ne oireet ovat määrävinä tekijöinä sairaudenkuvassa, saisivat oikeutta ja näkyvyyttä sairauksilleen. On vähän sellainen tunne, että jotkut tahot ovat "omineet" totaaliväsymyksen, fatiikin itselleen, vain yhteen diagnoosiin CFS:ään kuuluvaksi ja rajanneet tiukasti muut fatiikki-potilaat pois. Se ei ole oikein ja siinä on jotain outoa.

      Tämän kirjoittaneelle kunnollinen kipulääkitys, Tradolan Retard, on paras toimintakyvyn ylläpitävä, auttaa nukkumaan väsymystä pois ja antaa toimintakykyä arjessa, eli auttaa hoitamaan arjen asioita, joista ei muuten tulisi mitään.

      Siksikin on erittäin raskasta, että lääkebisnes / terveydenhoito, on viime aikoina julkisuudessa uhkaillut ja pelotellut lääkkeiden saatavuudella - se on vaikuttanut kiristämiseltä ja sillä on ollut heti, tulehduksia, kipuja ja fatiikkia pahentava vaikutus.

      Tradolan Retard on erittäin hyvä kipulääke, ainakin Dermatomyosiittiin, Kipuoireyhtymään ja kroonistuneeseen borrelioosiin, ainoa joka pitää suht toimintakykyisenä, ja auttaa jaksamaan arjessa.

    • Anonyymi

      Kovista kivuista kärsiville, Tradolan ei todellakan ole mikään "opiaattijohdannainen" tai "huume", vaan ainoa mahdollisuus, elää ns. normaalielämää, ilman jatkuvia kovia kipuja, eli pystyä nukkumaan, kävelemään, käymään vaikkapa marjassa ja sienessä, kirjastossa, ruokakaupassa.

      Lääkebisneksillä on kovat keinot, jos potilaat eivät hyväksy niiden toimintatapoja, joten olisiko oltava terveysministeriöön yhteydessä tästäkin asiasta, että kunnon kipulääkkeiden saatavuus turvattaisiin ja se olisi varmaa ja tasaista. Potilaiden oikeudet tärkeitä oikeuksia.

    • Anonyymi

      Lisätään vielä, että kroonisesti sairaiden kipupotilaiden kohdalla, ei ole mitenkään relevanttia, puhua mistään "lääkeriippuvuudesta" tms, kun kyse on totaalisesti elämänlaadusta ja toimintakyvystä.
      Vakavien sairauksien kanssa eläminen, on jo itsessään raskasta, ei siihen tarvittaisi enää epävarmuutta avun saannissa, kivuhoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe