Saako velaton aviopuoliso ostaa talon itselleen ?

Anonyymi

Hei !
Olen itse ulosotossa, aviopuolisoninei. Velkani ovat henkilökohtaisia, eivät yhteisiä. Voiko puolisoni ostaa talon omiin nimiinsä, asuisin tietenkin siinä myös, mutta en olisi millään lailla siis omistaja. Ei kait ulosotto voi tähän puuttua, kun en siis omistaisi sitä ?

16

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puoliso ei vastaa veloistasi millään tavalla. Hänen nimissään olevaa omaisuutta ei voi ulosmitata sinun velkojesi katteeksi. Puolisot ovat keskenään toki elatusvelvollisia, eli velkainen saisi vähätuloisesta lisää suojaosuutta, mikä ei liene teidän tilanteessanne relevanttia.

      • Anonyymi

        Kiitos tiedosta !


      • Anonyymi

        Ei se ihan näin menee. Jos olet jo ulosotossa on nyt myöhässä myydä oma osuus puolisolle. Neljä vuotta enäen ulosottoa olisi pidänyt se tehtä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ihan näin menee. Jos olet jo ulosotossa on nyt myöhässä myydä oma osuus puolisolle. Neljä vuotta enäen ulosottoa olisi pidänyt se tehtä.

        Niin siis en omista taloa, velkani ovat tulleet ennen talon ostoa. Puoliso ei ole näistä vastuussa. Jos velaton puoliso NYT ostaa talon, omiin nimiinsä, ei kait mulla ole siihen mitään osuutta ? Tilannehan olisi toinen, jos talo olisi ollut yhteisesti ostettu ????


    • Anonyymi

      Miksei saisi, jos tekee parhaan tarjouksen? Jos joku tekee paremman tarjouksen, uo myy hänelle.
      Omistat siis koko talon nyt? Puoliso ei omista puolikasta? Vai onko sittenkin puoliksi omistettu? Et sano sitä kovin selvästi ja joku tuossa puhuu osuuden myynnistä.

      • Anonyymi

        Ei taida aloittaja omistella yhtään mitään. Varakas puoliso suunnittelee ostavansa jostakin talon. Sinne sitten muutetaan yhdessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taida aloittaja omistella yhtään mitään. Varakas puoliso suunnittelee ostavansa jostakin talon. Sinne sitten muutetaan yhdessä.

        No juuri näin ! En omista yhtään mitään, puoliso ostaisi talon. Velkani ovat henkilökohtaisia, muuttaisin siis asumaan puolisoni omistamaan taloon. Uskon, että ensimmäinen vastaus on pätevä ; mitäpä uo siihen puuttuisi.


    • Anonyymi

      Ulosotto voi käsitellä asian keinotekosena järjestelynä , jolla pidetään omaisuutta ulosoton ulottomattomissa ole varovainen . Ulosotolta onnistuu mikä vaan oikeusistuimet ovat heidän talutusnuorassa heitä koulutetaa tunnistamaan/soveltamaan lakia mm. hovioikeudessa. Onnea vaan yritykselle myydä omaisuus puolisosi nimiin.

      • Anonyymi

        Aloittajalla ei ole mitään omaisuutta. Aloittajan puoliso aikoo ostaa omaisuutta itselleen. Mikä ihme piinaa ihmisten sisälukutaitoa nykyään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittajalla ei ole mitään omaisuutta. Aloittajan puoliso aikoo ostaa omaisuutta itselleen. Mikä ihme piinaa ihmisten sisälukutaitoa nykyään?

        Huokaus. Juuri näin.


    • Anonyymi

      Pystyykö aviopuoliso selvittämään, mistä rahat ovat tulleet? On säästänyt vuosia vai voittanut lotossa/raveissa? Onko ollut tuloja?

      Onko ap sittenkin onnistunut jotenkin kiertämään konkkalakeja ja salannut rahojaan? Nämä jutut voisi tietenkin joku tarkistaa...

      • Anonyymi

        Selvittämään kenelle? Ja ennen kaikkea - miksi?
        Miten varakkaan puolison omat, erilliset raha-asiat kuuluvat kenellekään, kun hän ei ole vastuussa toisen veloista? Mihin konkkalait tässä liittyvät, jos henkilö on omista, itsetehdyistä veloista ulosotossa?


      • Anonyymi

        Ainakin verottaja on kiinnostunut, jos jollakulla on yhtäkkiä talon hinta taskussaan ja epäilee pimeistä tuloista. Voi pyytää selvitystä aiheesta. Jos ei osaa selittää ja omistukseen on siirtynyt vaikka millin maksanut tupa, voi varautua lisäveroihin.

        Jos velkapuoliso on epäiltynä vaikka "velallisen epärehellisyydestä", luulisi jonkun tutkivan jotain läheisten tekemisistä kuten asunnon osto, jonka ostamiseen ei ole säästänyt t. ottanut lainaa tms.

        Multa se ei ole pois, ostelkaa mitäs lystäätte.


    • Anonyymi

      Itselläni oli velkaa uo:ssa . Solmin avioliiton ja mieheni osti talon Tehtiin avioehto. Ulosottomiehet kävi ovella näytinheille avioehto paperin tämä tapahtui 2002.

    • Anonyymi

      Näin toimiin ulosottoviranomainen

      Ulosotolla ylin valta Suomessa ohi oikeislaitos järjestelmän.

      Olettaan ja vääristää eivät osaa tulkita tilioitteita oikein. Tilaavat täysin ulkopuolisen tilioteet vain yhdestä tilistä (ulkopuolisella useita eri tilejä). Tekevät puhelimessa sivullis selvityksen pystymättä varmistamaan 100% et on juuri oikea henkilö jolta kysytään asioita. Puhelin numero ei ole tae oikeasta henkilöstä.

      Tulkinta eri tileistä on tälle viranomaiselle utopiaa. Kun ei ole omien tilien väleillä lue siirto omalletilille / lukee ainoastaan pano tämä tulkitaan tarinoija-manipuloijan varoiksi. Yksinkertainen tilien stemmaus siirto/nosto ensimmäiseltä tililtä summa on ilmestynyt toiselle tilille!!

      Kietäytyvät jatko selvittelystä jossa olisi heti tullut asiaan oikaisu sekä selvitys.

      Tarinankertoja-manipuloija päättää ryhtyä rehelliseksi kansalaiseksi. Ennen yhteydenottoa tulee teksiviesti jossa suoraan ilmoitetaan hän maksaa tietyn summan kunhan jätän kaikki hänelle ja hän ottaan kaikki pankkivelat nimiinsä Älä mieti kauan. oli kysy perjantai illasta. Heti seuraavana arkiaamuna olikin jo tekemässä selvitystä ulosottovirastossa ja tietysti kaveri mukana.

      Todisteena oli "tekaistut" virhelliset kirjalliset todisteet. Siellä sitten tarinoitsia alkoi selittää miten oli joutunut kustantamaan kaiken itse, niinpä niin. Tästähän ulosottoviranomainen innostui ja alkoi hieroa käsiään nyt saada rahaa olihan tarinoijalla runsaat velat perinnässä ulosotossa. Suuri osa kymmeniä tuhansia mennyt vanhaksi.

      Tarinoija oli vuosikymmeniä huiputtanut ulosottoviranomaisia selvityksiä tehdessä. Omaisuuttaan pitänyt sukulaistensa nimissä. (todisteet olemassa). Ulosottoviranomainen uskoi asioiden olevan juuri tarinoijan kertoman mukainen.

      Ulosottoviranomainen haki toisen osakeyhtiön kirjanpidon ilman oikeudenlupaa luovuttaen vastapuolen asianajajalle (todisteet olemassa).Aiemman yrityksen kirjanpidosta oli hävinnyt tarinnakertojan toimesta ratkaisevilta vuosilta kaikki lainmukaan säilytettävä materiaali joka oli luovutettu tarkinnankertoja-manipuloijalle olihan hän ky. osakeyhtiön omistaja.


      Ulosottoviranomainen tilasi tiliotteet ja kuinka ollakkaan laski tiliotteista nostetut käteiset ja tulkitsi ne kaikki hänen henkilökohtaiseksi varoikseen huh huh. Tämä olisi selvinnyt tilaamalla virastosta tilinpäätösasiakirjat joista ilmenee hän osingot ja lukemalla tarkasti verotarkastus. Niistä on kaikkien luettavissa käteisellä maksetut aliurakkalaskut. Kaksi suomalaista yritystä antoi kirjallisen todisteet joissa huolehtinut omien miestensä työjohdon!!


      Tämä toisen yrityksen kirjanpito haetaa ja luovutaan kuten edellä jo oli mainitaa tästä. Kirjanpito siis luovutetiin tarinankertoja manipuloijan asianajalle joka toimitti sen yhteisiä intressejä (kirjanpitäjä/asianajaja) haltuun. Toimistolla oli odottamassa tarinankertoja-panipuloija pengottin ja otettiin valokopiota. Josta jouduin 3 kertaan kuulusteluihin. Ulosottoviranomainen olikin muuttanut asioiden kulkua kirjanpidonosalta (todisteet olemassa).

      Ulosottoviranomainen kieltäytyi antamasta kirjanpitäjän nimeä mille olisi voinnut toimittaa loput puuttuvat tositteet. Kirjapitäjä lähti tekemään ns. kirjanpitoa , kirjasi mitä kirjasi. Ulosottoviranomainen palautti kirjan pidon minulle sekä edellytti tekemään kirjanpidon loppuun niin sitä pitää. Myöhemmin osottautui kirjanpitäjä joka teki kirjanpidon ulosotolle oli tehnyt kirjanpitorikoksen.

      Aina joka kerta jostain asiasta tiedusteltiin, Vastaus oli Tässä tapauksessa, mikä tekee asian tässä tapauksessa. Ulosottoviranomainen ei halua oikaista omia virheitä!


      Näin sallitaan ulosottoviranomaisen toimia.

      Ulosottoviranomainen rikkoin Hovioikeuden määräystä korvaus asiassa jossa koko summa oli määrätty minulle käyttämällä puolet korvauksesta tarinankertoja-manipuloija hyväksi. Aiheuttaa kiirehtimällä toimitilan myyntiä pilkkahintaa vaikka oli tietoinen saatavastani etten vain saisi osaani saamisesta. Ei saannut yrityksen pankkikaan kaikkea. yli puolet jäi saamatta.

      Mitä ulosotto pystynyt tekemään saatavilleni ei mitään lisää on tulossa jatkossa tarinkertoja-manipuloijalle. Ulosottoa ei kosko laki näyttää/todistaa oikeilla ja paikkansapitävillä todistella olevansa oikeassa. Ei käynnyt näin kaikki tehtii olettamuksen mukaan. Hovioikeussa todistajana
      kuultuna (tarinankertojan-manipuloijan) todisti valalla hänen OLETTANEE asioiden olevan näin.

      Ulosottoviranomainen toimii oletuksen mukaan!!!!

      Samaa voisi itsekin sano: OLETAN ulosottovirastossa/virastoissa työskentelevän henkilöitä joilla ei ole lainkaan pätevyyttä hoitaa asioita niin kuin laki edellyttää tehtävän

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe