Aihe

Aspergerit kiusaavat

Anonyymi

Aspergeroireinen osti minulta työkalun ja ei osaa itse etsiä käyttöhjetta netistä. Tukeutui muistini varaisiin ohjeisiin, jotka olivat sinnepäin muttei aivan pilkulleen. Sanoi tulevansa takaisin, toivottavasti ei tule ja lukee ja ymmärtää lähettämäni Bilteman käyttöhjeen.

Ex vaimoni ja kolme lastani ovat aspergereita ja kiusaaminen jatkuu elatusapumaksun muodossa nuorimmaisesta pari vuotta vielä. Yhteisomistuksessa oleva asunto on myynnissä alihintaan ja jos se menee kaupaksi, niin assi tuhoaa elämäntyöni. Asunnosta 2/3 osaa on oikeasti minun. Aspergerit koska ovat mieluiten yksin, aikuiset lapsetkaan ei käy katsomassa isäänsä saatika soittele. Assit tulee jättää rauhaan, se on paras hoito.

Ikävintä on julkisen sektorin aspergeroireisuus, empatiaa, keskustelukykyä ja avarakatseisuutta ei kommunistella ole. Verotus ja ddr-politiikka aiheuttaa sodat, köyhyyden ja kurjuuden.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän se assi edes ymmärtänyt käyttöhjetta ja luulee varmasti että huijaan vaikka lupasin antaa rahat takaisin jos terän vaihto ei oikeasti toimi. Varmasti työkalu on toiminut kun myin, koska testaan myymäni tavarat ennen myyntiä. Olen viimeaikoina tavannut pelkkiä asseja, jotka elävät yksin ja kaipaavat ohjaavaa henkilöä johon tukeutua. Olen saanut aivan tarpeekseni aspergeista ja kuukaan ei suojele aspergeroireisilta, edes yhteiskunta. Esim vanhuksen päälle saa ajaa autolla suojatiell ja selviää ehdonalaisella.

  • Anonyymi

   Hupaisa tämä palsta. Ihmiset senkun leimaavat toisiaan. Osoittelevat sormella ja haukkuvat sairaaksi. Patologista touhua sinänsä.

   Eiköhän nuo sinunkin ihmissuhdeongelmasi ratkea ihan toisenlaisin konstein. Peiliin katsomalla, neuvottelemalla, ja etäisyyden otolla silloin kun se ei onnistu. - Hyvin rumasti puhut omista lapsistasi, sitä paitsi.

  • Anonyymi

   Ei assi ymmärtänyt manuskaa ja piti näyttää kuinka terä vaihdetaan ja antaa työhjeitakin vaikka laite on ollut assilla jo pari viikkoa. Toivottavasti diili on nyt ohi ja urheilla pitää jotta pysyy järjissää aspergreiden maailmassa.

  • Anonyymi

   Aspergerystäväni on samanlainen. Hermot menee.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   228
   15136
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13491
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   291
   9231
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6577
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   244
   3881