Aspergerit kiusaavat

Anonyymi

Aspergeroireinen osti minulta työkalun ja ei osaa itse etsiä käyttöhjetta netistä. Tukeutui muistini varaisiin ohjeisiin, jotka olivat sinnepäin muttei aivan pilkulleen. Sanoi tulevansa takaisin, toivottavasti ei tule ja lukee ja ymmärtää lähettämäni Bilteman käyttöhjeen.

Ex vaimoni ja kolme lastani ovat aspergereita ja kiusaaminen jatkuu elatusapumaksun muodossa nuorimmaisesta pari vuotta vielä. Yhteisomistuksessa oleva asunto on myynnissä alihintaan ja jos se menee kaupaksi, niin assi tuhoaa elämäntyöni. Asunnosta 2/3 osaa on oikeasti minun. Aspergerit koska ovat mieluiten yksin, aikuiset lapsetkaan ei käy katsomassa isäänsä saatika soittele. Assit tulee jättää rauhaan, se on paras hoito.

Ikävintä on julkisen sektorin aspergeroireisuus, empatiaa, keskustelukykyä ja avarakatseisuutta ei kommunistella ole. Verotus ja ddr-politiikka aiheuttaa sodat, köyhyyden ja kurjuuden.

4

<50

Vastaukset

 • Eihän se assi edes ymmärtänyt käyttöhjetta ja luulee varmasti että huijaan vaikka lupasin antaa rahat takaisin jos terän vaihto ei oikeasti toimi. Varmasti työkalu on toiminut kun myin, koska testaan myymäni tavarat ennen myyntiä. Olen viimeaikoina tavannut pelkkiä asseja, jotka elävät yksin ja kaipaavat ohjaavaa henkilöä johon tukeutua. Olen saanut aivan tarpeekseni aspergeista ja kuukaan ei suojele aspergeroireisilta, edes yhteiskunta. Esim vanhuksen päälle saa ajaa autolla suojatiell ja selviää ehdonalaisella.

 • Hupaisa tämä palsta. Ihmiset senkun leimaavat toisiaan. Osoittelevat sormella ja haukkuvat sairaaksi. Patologista touhua sinänsä.

  Eiköhän nuo sinunkin ihmissuhdeongelmasi ratkea ihan toisenlaisin konstein. Peiliin katsomalla, neuvottelemalla, ja etäisyyden otolla silloin kun se ei onnistu. - Hyvin rumasti puhut omista lapsistasi, sitä paitsi.

 • Ei assi ymmärtänyt manuskaa ja piti näyttää kuinka terä vaihdetaan ja antaa työhjeitakin vaikka laite on ollut assilla jo pari viikkoa. Toivottavasti diili on nyt ohi ja urheilla pitää jotta pysyy järjissää aspergreiden maailmassa.

 • Aspergerystäväni on samanlainen. Hermot menee.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  131
  3961
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  95
  3752
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  87
  2309
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1059
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  34
  495