Kuka kauppasi Nykäsen rahat?

Anonyymi

Nykäsen keikkatulot on olleet Cheekin luokkaa ja verotustiedoissa aina yli 1000000. Tulot..luottotoimittajan mukaan Nykänen sai seiskalta eniten rahaa päätoimittajan jälkeen...

Helmikuussa kuolleen Matti Nykäsen Pia-leski yllättyi ikävästi. Perunkirjoituksesta selvisi, ettei mäkilegendalta jäänyt ollenkaan rahaa.

– Paljastui yllättäviä asioita. Matti oli ottanut 12 000 euron joustoluoton, josta oli ehtinyt maksaa vasta puolet. Sen lisäksi hän oli vinguttanut luottokorttia seitsemällä tonnilla, ja tietenkin oli myös lähes 40 000 euron autolaina, Pia kertoo Seiskan haastattelussa.

37

898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei Oikealla Työnteolla tollasiin rahoihin pääse käsiksi.

    • Anonyymi

      no eikä ollu Matin verotettavat tollasia heko heko.. mistä vetäsit.
      tuliko yks nolla lapinlisää

    • Anonyymi

      Uutinen 01.11.2018
      "Matti Nykänen tienaa edelleen hyvin, tuloissa kuitenkin laskusuunta

      Entisen mäkihyppääjääjän ja nykyisen viihdetaiteilijan Matti Nykäsen tulot ovat viime vuosina pysytelleet vähintäänkin kohtuullisella tasolla. Viime vuonna mäkilegenda ansaitsi 79 720 euroa. Pääomatuloja hänellä ei ollut.

      Nykäsen tulot putosivat hieman edellisvuodesta, jolloin hän tienasi 86 579 euroa.

      Nykäsen tulot ovat olleet huomattavasti korkeammatkin, sillä vuonna 2014 hän tienasi jopa 242 000 euroa.

      • Anonyymi

        Luulisi noilla viimeisen kymmenen vuoden tuloilla uivan rahassa...Nykäsen tulot on ylivertaisen mm verrattuna näihin tango ja räppäri porukoihin jotka keikaroi hienoilla autoilla ja luksus lomilla


      • Anonyymi

        Taksilla ajelu on yllättävän kallista


    • Anonyymi

      Alottajalla ei ole lääkitys kohilla tai sit vaihdettu ja noup, ei toimi vieläkään

    • Anonyymi

      Menikö Matin kaikki keikkatulot henkilökohtaiseen verotukseen ja menot maksettiin viivan alta ?

      Voisi selittää jos noin suurilla tuloilla ei kuitenkaan mitään ole jäänyt käteen ja autokin on omissa nimissä autovelalla ostettuna eikä liisattuna jollekin yhtiölle kuten artistien tapauksissa yleensä on.

      • Anonyymi

        Jep, kuski sai myös osansa.


    • Anonyymi

      Pialla ei ongelmaa jos oli avioehto.
      Jos avioehtoa ei ole joutuu vastaamaan Matin veloista.

      • Anonyymi

        No ei joudu.Velat otetaan matin omaisuudesta ja jos ei riitä niin ne ei periydy!Talo menee myyntiin jos tarvii velkojen maksuun.


      • Anonyymi

        Naimisissa onnellisesti ja velat maksaa perikuntaa!


    • Anonyymi

      Joo jos kuolipesän varat ei riitä velkojen maksuun ,velat peritään omaisilta. Näin ainakin äitini tapauksessa.Hän kuoli ja minun nimellä sossu hankkii hautauksen /tuhkauksen jne ja sossu ei maksa ilman perunkirjan jäljennöstä ja verotoimiston mukaan siihen menee 6-12kk joten velkojat laittaa maksut ulosottoon minun nimellä.
      Joten älkää missään tapauksessa väittäkö ettei velat mene perintään.En edes ole tilannut äitini hautaus/tuhkaus juttuja ja silti minä vastaan veloista.Että on todella törkeetä tämän yhteiskunnan toiminta.

      • Anonyymi

        Outo juttu ..kyllä Sossu hoitaa vähävaraisten hautauskulut tosin minimin mukaan....vähävaraisella ei tarvi edes perunkirjoitusta kun mitään ei ole eikä perintöä tarvi ottaa vastaan jos se on vain velkaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outo juttu ..kyllä Sossu hoitaa vähävaraisten hautauskulut tosin minimin mukaan....vähävaraisella ei tarvi edes perunkirjoitusta kun mitään ei ole eikä perintöä tarvi ottaa vastaan jos se on vain velkaa

        Perunkirjasta saa kopion, kun tekee sen ja vie leimattavaksi (vastaanotetuksi) verovirastossa. Sieltä voi samantien pyytää kopion itselleen. Ei tarvitse odottaa lopullista hyväksyttyä perintöveropäätöstä.


    • Anonyymi

      Velat ei periydy.Kaikki omaisuus pitää reaalisoida eli myydä pois ja sen jälkeen velat ei periydy.Jos sinulle jää jotain kiinteää esim. talo jota et halua myydä pois niin sitten makselet velkoja.

      • Anonyymi

        Velat periytyy siinä tapauksessa, että perunkirjoitusta ei ole hoidettu 3 kk sisällä kuoleman jälkeen. Ainoastaan perunkirjoituksen laiminlyönti johtaa perilliset vastuuseen vainajan veloista.

        Moni ei tiedä tätä.


    • Anonyymi

      Autovelkaa? No myykää auto pois.

      • Anonyymi

        Ei se lähde samalla hinnalla, millä oli ostettu. Siitä ei näytä leskiparalla olevan hajuakaan, eikä juuri muistakaan virallisista asioista. Pelisilmää puuttuu, ja ennen kaikkea tietoa.


    • Anonyymi

      Matilla oli melkoinen leegio siipiveikkoja, joten kyllä siinä rahaakin paloi enemmän kuin laki sallii. Pia ja Matti ostivat yhdessä talon Joutsenosta. Talolainasta ei kirjoiteta mitään. Joko velka on Pian nimissä tai sitten talo amksettiin Matin tienesteillä eikä velkaa talosta ole. Miksi sen Pian pitää levitellä asioitaan lehtien palstoilla ja anella sieltä tukea ja apua. Menisi ennemminkin oikeusavustajan puheille, joka tietää paremmin lain pykälät kuin joku juorulehden toimittajaplanttu tai lukija.

      • Anonyymi

        No saapahan tuollakin lööpillä hieman rahaa henkensä pitimiksi. Ja varmaan kohu-uutiset ja paljastukset jatkuvat vähän väliä. Matilla rahastetaan ja ku pataan vielä monia vuosia.


      • Anonyymi

        Kun ei näyttäisi leskelllä tai pesällä olevan varaa lakimiehen käyttöön. Siihen tuossa kuitenkin päädytään, jos ei pesä pääse sopuun. - Velat ja verot laitetaan maksuun. Sitten on muistelujen aika.


      • Anonyymi

        Kerrotko tarkemmin noista siipiveikoista, meitä moniakin Matin hyppysuoritusten ihailijoita niin kiinnostaisi? Kiitos paljon jo ennakkoon tarinoistasi!


    • Anonyymi

      Eikö Matin velkoja voitaisi maksaa urheiluministeriön varoista

      • Anonyymi

        Ei voida. Se olisi sitä paitsi verotettavaa tuloa pesälle. Kaikkea sitä kehdataan edes esittää. Matti ei ole edes ollut urheilija vuosikausiin, eikä ministeriö kenenkään veroja maksele.


    • Anonyymi

      Pia valitteli lehdessä, että Matti ei ehtinyt tehdä testamenttia hänen hyväkseen poislukien lasten lakioikeudet. Eipä se olisi tässä tilanteessa pelastanut Piaa ongelmilta, sillä hän olisi joutunut maksamaan velat ja lakiosuudet sekä perintöveron joka tapauksessa, vaikka sitten asuntovelkaa tekemällä.

      • Anonyymi

        Ihmettelen eräänkin lehden otsikointia valtavista veloista. Yhteensäkin muutamasta kymppitonnista kai tuossa on kyse. Auto jos on onnistuttu suunnilleen käypään hintaan myymään jo, siitä on saatu jotain jne. Monilla on pelkästään asuntolainaa pitkästi päälle 100000 Euroa, ehkä vähän lainaa siinä kylkiäisenä autostakin jne.
        Mitä apua siitä testamentista sitten tässä olisi leskelle ollut, testamentilla ei lasten lakiosuuksia olisi voinut ohittaa eikä liioin sitä, että edesmenneen jäämistöstä maksetaan aina ensimmäisenä pois mahdollisimman tarkoin häneltä mahdollisesti jääneet velat?


      • Anonyymi

        Onpas melkoisen tietämätön tämä Pia-leski.

        Lasten lakiosuuksia ei voi pääsääntöisesti testamentilla kieltää. Lakiosuus on puolet perintöosuudesta. Jotta lapsi ei voisi saada lakiosuuttaan, täytyy lapsen syyllistyä vainajan elinaikana johonkin asiaan, joka raskaasti loukkaa tai vahingoittaa perittävää vanhempaa. Hyvin harvinaista, ja vielä harvinaisempaa että vainajan vaatimus perinnöttömäksi tekemisestä menee läpi valitusprosessissa.

        Toinen asia: perintökaaren mukaan leskellä on aina oikeus jäädä asumaan avioparin yhteiseen kotiin. Tästä syystä moni perillinen voi joutua odottelemaan perintöä jopa vuosikymmeniä. Kotina käytettyä yhteistä asuntoa ei tarvitse myydä perillisten vaatimuksesta. Myöskään vainajan velkojat eivät pääse lesken elinaikana kotina käytettyä asuntoa realisoimaan.

        Kokonaan oma käänteensä jutussa tietysti on se, että Pia-lesken on nyt maksettava yksin jäljellä olevaa asuntovelkaa. Se lienee syy, miksi Pia-leski haluaa myydä itkuvirttään lehdistölle.

        Pthyi.


    • Anonyymi

      Aloittaja siis kysyi, että kuka kauppasi...

    • Anonyymi

      Pia kertoo, että koska talossa on vielä velkaa ja Matilta jäi velkaa, saattaa talo mennä myyntiin.
      Lieneekö Matin puolisko talosta sitten jo maksettu, johonkin hän on tulonsa käyttänyt. Auto velalla ostettu.
      Menikö Matilla tulot suoraan kulutukseen ja asuikohan hän Jyväskylässä vuokralla vai omassa pikku asunnossa ennen Pian kohtaamista?

      • Anonyymi

        Siinä hyviä kysymyksiä,,,,,,,,vuosia asui Mervin täyshoidossa ja keikkaili samaan aikaan hyvää tuloa......mihin ne rahat katosi.


    • Anonyymi

      Eiköhän Matti elättänyt Piaa, yhdessä reissailivat ulkomailla.
      Matti osti talon. Eiköhän Pia lyöttäytynyt Matin kelkkaan julkisuuden ja rahan takia.

      • Anonyymi

        Kyllä Piia oli kokopäivätöissä Matin vielä eläessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Piia oli kokopäivätöissä Matin vielä eläessä.

        Onko talo molempien nimissä?


    • Anonyymi

      Tänään taas Pia on valittamassa että talo menee myyntiin jos kukaan ei auta häntä....Eikös nyt kannaattaisi vain lähteä talosta ja myydä se ...tuntuu olevan tosi vaikeeta:-) Matti kuitenkin kuoli jo yli vuosi sitten.

      • Anonyymi

        Ennustukset kävivät toteen. Iltiksen lööppijulkkis tästäkin matamista kehkeytyi. Mitä haluaa saavuttaa noilla lööpeillään. Ehkä joltakulta raharikkaalta avustusta velkojen maksuun. Ja puhutaan mukamas jättivelasta? Tuollaisen pikkusumma maksamiseen voi ottaa edullisen pankkilainan kiinteistö vakuutena, jos luottotiedot on kunnossa. Tai myy koko lafkan pois ja muuttaa vuokralle. Kyllä yhteiskunta elättää. On tainnut elää Matin siivellä ja nyt ei oo toimeentuloa. Mattia nyt näköjään pitää solvata juorulehtien lööpeissä vielä kuolemankin jälkeen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennustukset kävivät toteen. Iltiksen lööppijulkkis tästäkin matamista kehkeytyi. Mitä haluaa saavuttaa noilla lööpeillään. Ehkä joltakulta raharikkaalta avustusta velkojen maksuun. Ja puhutaan mukamas jättivelasta? Tuollaisen pikkusumma maksamiseen voi ottaa edullisen pankkilainan kiinteistö vakuutena, jos luottotiedot on kunnossa. Tai myy koko lafkan pois ja muuttaa vuokralle. Kyllä yhteiskunta elättää. On tainnut elää Matin siivellä ja nyt ei oo toimeentuloa. Mattia nyt näköjään pitää solvata juorulehtien lööpeissä vielä kuolemankin jälkeen...

        Todettakoon että maton lapsista yksikään ei taida käydä töissä eli kyllä se 50000 euroa yllätysperintövelkaa saa pienituloiset la jalat tutisemaan..

        Jos tupa saa myytyä 9erunk7rjoituksen arvolla niin lapsokaiset pääse nippanappa kuiville...piakin saa sen toisen puolikkaan talorahoista ja sillä se voi hankkia itselleen kaksion kerrotalolähiöstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennustukset kävivät toteen. Iltiksen lööppijulkkis tästäkin matamista kehkeytyi. Mitä haluaa saavuttaa noilla lööpeillään. Ehkä joltakulta raharikkaalta avustusta velkojen maksuun. Ja puhutaan mukamas jättivelasta? Tuollaisen pikkusumma maksamiseen voi ottaa edullisen pankkilainan kiinteistö vakuutena, jos luottotiedot on kunnossa. Tai myy koko lafkan pois ja muuttaa vuokralle. Kyllä yhteiskunta elättää. On tainnut elää Matin siivellä ja nyt ei oo toimeentuloa. Mattia nyt näköjään pitää solvata juorulehtien lööpeissä vielä kuolemankin jälkeen...

        Todettakoon että maton lapsista yksikään ei taida käydä töissä eli kyllä se 50000 euroa yllätysperintövelkaa saa pienituloiset la jalat tutisemaan..

        Jos tupa saa myytyä 9erunk7rjoituksen arvolla niin lapsokaiset pääse nippanappa kuiville...piakin saa sen toisen puolikkaan talorahoista ja sillä se voi hankkia itselleen kaksion kerrotalolähiöstä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe