Narsisti vain elää elämäänsä

Anonyymi

Narsisti tekee asiat niin kuin tekee, välittämättä yhtään muista. Hän seisoo sinulle tulevan ilmaletkun päällä tietämättä että se estää hapentulon sinulle. Hänelle se on mikä tahansa letku, eikä hän tiedosta mitä tapahtuu kun hän tekee jotain. Hän vain tekee ja ajattelee itseään. Jos hänet todistetaan syylliseksi hän sanoo: Eihän hän tiennyt..Ja ehkä oikeasti onkin ettei narsisti tai narsistinen henkilö tunnista osuuttaan asioihin. Jos hän aiheuttaa onnettomuuden ei hänelle omatunto soimaa koska hän ei ole omasta mielestään tehnyt mitään sellaista johon hän on syyllinen.
Hän toimii kuin olisi ääliömäisen tyhmä ja ehkä hän onkin sitä. Jos narsisti ajaa jonkun päälle autolla suojatien kohdalla hän varmaan jatkaa matkaa, pakenee siis paikalta, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Syyllisyys ei paina koska sille ei ole sijaa narsistin mielessä. Narsistin elämä on yksinkertaista siinä suhteessa, ei moraalisia ristiriitoja mielessä. Ei syyllisyyden tunnetta. Tunteettoman elämä on helppoa jos sitä ei huomata. Narsistia ei jarruttele samat asiat kuin tervettä ihmistä, siis vastuu muistakin kuin itsestä. Narsistin vastuu on aiheuttamansa onnettomuuden jälkeen on se ettei hän vain jäisi kiinni...

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin se tekee. Mutta kun tajuat että se on mielenvikainen, niin voit olla täysin välittämättä hänen puheistaan tai epäkohteliaasta käytöksestä. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen että käyttäydytkö itse siten että vedät kiusaajia puoleesi, eli oletko liian kiltti, haetko hyväksyntää koko ajan muilta, annatko aina muille tilaa pöydässä yms... Narsisti käsittää vain voimaa ja hierarkiaa ja mielistelyä. Jos kehität itseäsi siten ettet näytä enää hänen mielestään "heikolta" niin hän ei voi sinulle mitään. Mutta kysymys on, haluatko itse olla vain yksi hirviö lisää hirviöiden maailmassa ja pelata heidän pelejään? Mutta jos narsistille osoittaa heikkoutta, hän hyökkii siihen kuin kärpänen paskaan.

      • Anonyymi

        Riippuu vähän mistä roikkuu. Missä asemassa uhri on. Vaikka narsisti, joka kasvattaa lapsensa itselleen, saa aikamoisen yliotteen uhrista, koska lasta yritetään aivopestä. Vanhempien ideologia istutetaan lapseen eikä lapsen anneta luodan vapaasti omaa ideologiaansa. Lapsi havaitsee maailman samanlaisena kuin vanhempansa. Jos vanhemmilla olisi arvona se että maailmassa saa olla vapaasti ja saa luoda oman ajatusmaailmansa ilman manipulointia, se olisi hyvä siirtää lapselle.


    • Anonyymi

      Vai ei ymmärrä? Riippuu tapauksesta. Kyllä ne kiusaa tahallaan, oletko nähnyt sitä ilkeää ja vahingoniloista ilmettä? Se saattaa pontevasti lausua: "vahingonilo on paras ilo, joka muuta väittää se valehtelee".
      Narsisti toimii tilanteen mukaan ja suunnitelmallisesti. Testaa jatkuvasti uusia ihmisiä. Toiminta on monitasoista, sillä on eritasoista kiusaamisprojektia moneen suuntaan. Kyllä ajojahti voi olla suunniteltua. Kyllä ne tietää, että toisen kuviteltu onnellisuus pitää yrittää tuhota.

      • Anonyymi

        Olen täysin samaa mieltä, kyllä narsisti ymmärtää täysin mitä tekee. He nauttivat siitä, että voivat hallita muita omalla omatunnottomuudellaan. Tunteettomia he ovat, mutta nauttivat kyllä toisen kärsimyksistä, siitähän he elävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä, kyllä narsisti ymmärtää täysin mitä tekee. He nauttivat siitä, että voivat hallita muita omalla omatunnottomuudellaan. Tunteettomia he ovat, mutta nauttivat kyllä toisen kärsimyksistä, siitähän he elävät.

        Ja nauttivat siitä, kun nostavat itsensä muiden yläpuolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä, kyllä narsisti ymmärtää täysin mitä tekee. He nauttivat siitä, että voivat hallita muita omalla omatunnottomuudellaan. Tunteettomia he ovat, mutta nauttivat kyllä toisen kärsimyksistä, siitähän he elävät.

        💡Lukemani_

        Lukeamani tietotiedon mukaan narsistit tietävät mitä tekevät...
        Kokemukseni mukaan narsistit tietävät mitä tekevät, mutta koska sitä tahallista vahingontekoa riittää ja riittää niin luultavasti narsisteilta menee suuri osa nautinnosta sivu suun kun eivät ennätä näkemään kaikkia tekojensa seurauksia eivätkä ennätä laskea kaikki tekojensa aiheuttamia seurauksia.
        Osa seurauksista tulee sitten ilmi jälkikäteen ja narsistilla piisaa naurua....


    • Anonyymi

      Eräällä narsistilla oli hovinarri, joka kävi selittelemässä uhreille, että N ei voi itselleen mitään, sillä hän on mystinen luonnonvoima, joka pyyhkäiseen yli. Todellisuudessa narsisti laskelmoi pirulliset tekonsa ja sanomisensa tarkkaan. Yhtälailla hän halusi tietää, mitä muut ihmiset ajattelevat ja suunnittelevat. Tämän selvittämistä varten hänellä oli narrit hoitamassa tiedustelua. Samaiset ihmiset myös keksivät N:lle söpöjä lempinimiä ja yrittivät levittää niitä kaikkien käyttöön. Narsisti näki paljon vaivaa antaakseen itsestään luontevan ja kaikkia tärkeitä henkilöitä miellyttävän kuvan. On hauska huomata, että narsisti/psykopaatti toimii samalla kaavalla olipa hän suurvallan diktaattori tai syrjäkylän ainoan työyhteisön sekoittelija. Vain mittakaava on toinen.

      • Anonyymi

        Vaikuttaako tämä narsisti jollain lailla sinunkin elämääsi, kun hänestä päivittäin tänne kirjoitat?


    • Anonyymi

      Millaisen tuomion narsismia sairastava henkilö, voi saada oikeudessa.
      Jos oletetaan, että on kiusannut toista ihmistä vuosikausia ja haitannut tämän toisen ihmisen elämää tosi törkeällä tavalla?
      Kuinka narsismia sairastava henkilö valitsee uhrinsa, onko uhrilla ja narsistilla ollut joskus jonkinlainen suhde toisiinsa?

      Mitä tapahtuu jos uhri kykenisi niin sanotusti yli kävelemään, hylkäämään narsistin - pääseekö eroon näin jos ei, niin mikä auttaisi vainoon?

      • Anonyymi

        Pelkästä kiusaamisesta nyt tuskin raastuvassa edes oikeutta käydään. Minkähän takia uhrin pitäisi "kävellä narskun yli"? Pääseehän niistä muutenkin eroon, jos vain halua on.


      • Anonyymi

        Välinpitämättömyys. Jos tulee jossain vastaan, niin älä näe eli kuvittele hänet näkymättömäksi. Älä edes mene tilanteisiin, jossa voisi tulla puheillesi. Jos tiedät, mitä ruokakauppaa käyttää, älä koskaan mene sinne, muitakin kauppoja on olemassa. Älä vastaa soittoihin, viesteihin tai tykkäile somessa, vaikka näkisit, älä reagoi. Aseta estot luuriisi.


      • Anonyymi

        Kyllähän tällä narsistilla ja "uhrilla" on jotain kanssakäymistä täytynyt joskus olla. Eihän heidän välisessä suhteessaan ole voinut muuten mitään edes tapahtua.


    • Anonyymi

      Jokainen elää omaa elämäänsä, ja narsisti tuhoaa elämänsä aikana monta elämää. Ihan vain eläessään (loismaista) elämäänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe