Kuka kaupunkia johtaa?

Anonyymi

Tämän aamun OS tiesi kertoa kuvan kanssa, että jätteiden keräyspisteet kaupungin alueella puolitetaan. Lisäksi ilmeni, että kaupunki on osakkaana Jätekukko oy:ssä. Millä kaupungin luottamushenkilö- ja virkamiesjohto luulevat rollaatoriihmisten pystyvän kuljettamaan ja lajittelemaan kierrätysjätteensä kilometrien etäisyydeelle?
Kuka lie ollut se kaupungin virkamies, joka on nukahtanut sopimusta allekirjoittaessaan tai luetun ymmärtäminen jollakin on nolla. Kunnallisneuvos Mononen on aivan oikeassa epäillessään, että sivuteitten lähimetsät ja ojanpientareet ovat pian murheellista katseltavaa. Jäteiden määrä lisääntyy koko ajan ja lajittelu tulee yhä tarkemmaksi. Miettikäähän poloiset vielä pari kertaa mitä saitte aikaan? Eikös nyt olisi kilpailutuksen aika???

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paikkakuntaa ei johda kukaan ainakaan näkyvästi. Viiksivallu lie lataamossa ja hänen sijaisesta ei tietoakaan kuka lienee.. Sanonta kun kissa ei kotona niin hiiret hyppii pöydillä pitää niin paikkansa.
      Kaupunginhallitus ja valtuusto kulkee laput silmillä ja säästöt mielessään että pieni ihminen unohtuu kokonaan muulloin kun veronmaksun hetkellä.
      Roskaaminen on kiellettyä ja rangaistavaa mutta toimiva jätehuolto jos puuttuu rangaistusten on oltava lieventävien asianhaarojen myötä pieniä..
      Puhas oy päivastoin lisää pisteitä alueellaan, roskiksia ja pisteitä löytyy jätteille kaikkialla sopivien välimatkojen sisällä...

      • Anonyymi

        Kyllä nämä politiikassa Arkadianmäellä olevat ovat lataamossa tuon tuostakin, näin meitä puoli hullut johtaa, ei soisi että outokumpukin, mutta niin vaan on!!


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa, jotta puhas olisi lisänyt pisteitä, päin vastoin vähensi. Martonvaaran piste tuli avaimella aukaistavaksi. Itse en ole vienyt mitään tänäkesänä, mutta lasku tuli yli 74 euroa. Kun on mökki siellä, maksa vaan pois. Porolan pisteellä olen nähnyt kolme kertaa, kun polvijärven taksi tuo roskat sinne. Kyydissä oleva ei tuo itse, mutta seuraavan kerran otan rekkarin ylös ja soitan jätekukolle. Ei heillä ole lupaa tuoda Outokummun puolelle. Sitä on jatkunut jo vuosia, silloin kun kaupunki hoiti jätekuljetuksen. Miksi muuten sieltä tuodaan tänne, jos siellä on niin hyvät keräyspisteet...maksu tietysti.


      • Anonyymi

        Sininen päällikkö hurjana kaupunginjohtajan kimpussa. Säälittää kun polttaa heti hihat, kun kuuleeko kaupunginjohtajan nimen. Säälittää


    • Anonyymi

      Millä ilveellä yllä oleva mielipide on läpäissyt palstan seulan ja päätynyt julkaistavaksi. Törkeää tunnistettaviin henkilöihin kohdistuvaa herjaamista.

      • Anonyymi

        Eiköhän tuo viimeistään ole kunnianloukkauksen mitat täyttävä. Perästä kuuluu!


      • Anonyymi

        Taisi erän nousukas vetästä herneen nenään, hyvä niin, jos hänelläkään ei viisaus riitä alkeellisenkaan ymmärrykseen kaupungin hyvinvointiin, kannatta hänen luovuttaa johtopaikka seuraavalle. Tätähän hä ei itse ymmärrä, vaan luulee olevansa korvaamaton!!!


    • Anonyymi

      Persut on kaupungin johdossa.

      • Anonyymi

        Persut johdossa on sama kuin liikkuva auto vailla kuljettajaa. Tällä kaavalla on menty Outokummussa jo kauan, vuosikymmeniä kuin lastu laineilla...


    • Anonyymi

      Ei muuten taida ihan johtopaikoilla olla yhtkään "persua", jos tarkoitat poliittisen puolueen jäsentä. Enhän siellä ole minäkään?

      • Anonyymi

        Sininen on hevosenottoihin keskittyvässä lautakunnassa. Johtoa sekin!


    • Anonyymi

      Hevosenottolautakunnat lakkautettiin jo 50 vuotta sitten. Ota selvää, ennen kuin möläyttelet mitä sattuu!

      • Anonyymi

        Varmaan kova työ etsiä. Ns. Oikeita työ hevosia hommaan kuin hommaan.
        Muutama Ruunattu lie jo ns. Töissä, ai nin omasta mielestä.


    • Anonyymi

      Joensuun lähiötä tuskin kenekään tarvii päätä vaivata

    • Anonyymi

      Jos ei ole kykyä viedä lajittelujätteitänsä asianmukaiselle paikalle, voihan ne jättää sekajätteisiin. Sehän on vain seurausta fysiikan laeista.

    • Anonyymi

      Nyt sitten Kyykerilläkin voi jokainen jätteensä heitää ties minne, kun jätepysäkin aidatkin on viety pois! Kiitokset kaupungin virkamiesjohdolle huonosta kaupunkilaisten palvelusta?

      • Anonyymi

        Ei niitä "ties minne" tarvitse heittää - sekajätteisiin vaan reilusti. Sehän se on sijoituspaikka, jos ei muuta paikkaa ole osoittaa.


    • Anonyymi

      Omistajaohjaus johtaa yleensä kaikkia kaupunkeja.
      Kaupunginvaltuusto ja kaupunginhallitus antaa ohjeet.

      Ota selvää ennen kyselyjä.

    • Anonyymi

      Jätepisteet katoaa vaikka kierrätystä opetetaan kaikkialla.
      Vastedes vien kaiken jätteen sekajäte keräykseen en lajittele enää turhaan. En aja kilometrien päähän jonkin pikkuasian vuoksi, Jätekukko saa sitä mitä tilaa...

      • Anonyymi

        Jätekukon kosto sinulle on julma. Hinnat nousee.............


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jätekukon kosto sinulle on julma. Hinnat nousee.............

        Hinnat nousee olkoon keräyspisteet harvassa tai tiheässä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jätekukon kosto sinulle on julma. Hinnat nousee.............

        Sinisten OneCoin ukkoo ei näy eikös kuulu ku pimeällä ABC: llä jätkiä naurattaa Siniset pökäleet. Sinisten johtomöly kas on Joensuuhun kallellaan ja tilannut jo muuttoauton ku rankka tappio tulossa kunnallisvaaleissa. Joensuu ja huolii pois, nii on ite ihan kertonut Kulman kahvilassa. Paniikki on ja kova. Joensuuhun Sininen menee heti vaaliin jäkimaininkissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jätekukon kosto sinulle on julma. Hinnat nousee.............

        Riittävästi hinnat nousee niin kaivan oman kaatopaikan perämehtään, näin on toimittu vuosisatoja onnistuu se nytkin..
        Kaikki palava jäte palaa jo nyt kun en viitsi ryhtyä niitä roudaamaan minnekään. Hyvin palaa kaikki kun riittävän iso notski on missä polttelen..


    • Anonyymi

      Onneksi on perämetsiä ja kaivinkone..
      Tuli polttaa melkein kaiken lasi ja metalli poisluettuna joten ei ongelmaa jos lajittelua ei järjestetä..

    • Anonyymi

      Kaupunkia ei johda ilmeisesti kukaan. Vaaleilla valitut edustajat löytyvät mutta heistä ei ole kuin harhaan johtajiksi...
      Kaupunginjohtaja nauttii palkkaansa virkavapaalla, eipä kyllä virassaan ole johtajan elkeitään näyttänyt. Harmaa hiirulainen jota ei näe julkisuudessa.

      Näen pienen paikan johtajan esimiehenä joka on kunnan käyntikortti ulkomaailmaan sekä esimerkillinen omissa toimissaan alaisilleen.
      Pauli Vaittinen Polvijärvellä oli pidetty mies ja talousmies viimeisen päälle jonka vaikutus näkyy edelleen kunnan menestyksenä monipuolisesti.
      Kaltaisensa johtaja saisi Outokummun uuteen kukoistukseen...

      • Anonyymi

        Meidän talousneromme matkailee yhdessä tämän yhden nuoren vasemmistolaisen kulttuur neromme kanssa, mm. Tampereella.
        Miksi, mitä ja kuka maksaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän talousneromme matkailee yhdessä tämän yhden nuoren vasemmistolaisen kulttuur neromme kanssa, mm. Tampereella.
        Miksi, mitä ja kuka maksaa?

        Veronmaksajien piikkiin menee kaikki matkakulut viinarahoineen päivineen, tämä on itsestään selvä asia.


      • Anonyymi

        Pali ei rupee rypyhimmaileen okussa ja eläke ansioista


    • Anonyymi

      Kaikki kuntaa kusettavat virkamiehet eikun Pörsänmäen junaan

    • Anonyymi

      Asiaa.. Kuntaamme ei johda ilmeisesti kukaan ainakaan järkevällä tavalla.

      Meillä on mökki Outokummussa ja sopimus vähäisten jätteiden kuljetuksesta yleiselle pisteelle. Piste jolle veimme jätteet poistettiin kaikki kierrätysmahdollisuudet, molokin kita jäi ainoastaan paikalle.
      Itse tykkäämme kierrättää ja lajitella kaiken mahdollisen mutta se on mahdotonta kun lähin täysin varustettu keräyspiste on syrjässä kilometrien päässä mökkimatkan varrelta. Molokin kitaan menee kaikki lajittelematta, metsiin emme jätteitämme hylkää.
      Jäteyhtiö vastuuseen jos metsissä alkaa roskaaminen lisääntyä kierrätys / jätepisteiden poiston vuoksi. Julkinen kilpailutus ja toimiva jäteyhtiö nykyisen tilalle olisi saatava ennen kuin liian myöhäistä.
      Ilmeisesti kirjelmä kaupungin jätehuollon ajamisesta retuperälle ympäristöministeriöön olisi paikallaan...

    • Anonyymi

      Mistähän Suomen Venäläiset löytyvät. Kuulemma monilla on Suomalainen Sukunimi peitenimenä, Minkähän takia. Onko kukaan törmännyt heihin sellaisessa tilanteessa jossa yritttävät makeilla ja kääntää mielialat Venäläimielisiksi. Alkuvaiheessa saatetaan Venäläismielistämisen sijasta kohdata uskonlahkoon tai kulttiin ohjaamista. Loppuvaiheessa vasta voi paljastua mistä on kyse, tietysti uskonnolla pyritään pitämään ajatusmaailma Venäjämielisenä.. Psykedeelisiä huumeitakaan ei kaihdeta. Näillä samoilla aineilla joita perinteisesti on käytetty "tajunnanlaajentajina" yritetään asentaa ihmisen mieleen näitä asenteita. Joskus ihminen ei muista mitään näistä tapahtumista. mutta silti heidän alitajuntaansa pyritään vaikuttamaan tällä tavalla. Jopa kapakoissa tarjoilijat saattavat tiskin alta sujauttaa näitä aineita sovitusti drinkkeihin, jos ihminen kulkee jonkin tietyn henkilön seurassa. Uusia huumeitakin voi tulla markkinoille ja näitåkin voidaan käyttää.

      Kannatta tarkkaan miettiä kenen kanssa lähtee baariin tai istuu pullakahville.

      • Anonyymi

        Et ole vielä selvinnyt tajuntani laajennuksesta.
        Hakeudu pian hoitoon.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe