Todella simppeli kotisivu

Anonyymi

Moikka, tarvitsen todella yksinkertaisen "kotisivun", tarkoituksena laittaa joitain linkkejä ja kuvia, joista pääsee paikkaan X. Paljonko maksaa kuukaudessa vai miten se maksu menee ja pääte olisi oltava .com kiitos asiallisista vastauksista. En tarvitse mitään hienouksia, vaan jonkunlaisen kotisivutilan jonne laittaa muutamat kuvat ja linkit. Mikä olisi luotettava ja eikai tuollainen paljoa maksa? Miten pääsen alkuun?

6

<50

Vastaukset

  • Google Sites

  • Minä tarkistin sinun kuuluvan Elisan huippunopean laajakaistan piiriin. Palvelun kylkiäisenä saat kotisivutilaa, jonne voikin tehdä pelkästään niitä simppeleitä kotisivuja. *.COM domainia tuskin ilmaiseksi mistään saa, mutta *.TK domain kyllä saa ja palveluusi kuuluvan *.fi päätteen myös.

  • jos nyt teen oman domainin tonne ilmaiseen .tk palveluun, niin miten jatkan ja saan sivuni näkyviin?

    • Jos teit ne simppelit sivut Elisan palvelun antamaan kotisivutilaan, käytät uudelleen ohjausta (Forward this domain to) . Silloin tuo *.tk päätteinen verkko-osoite on se joka ohjaa sinne sinun simppelille sivullesi. Otin viiden kuvan kuvasarjan tuosta, kuinka asiaa viedään eteenpäin, mutta linkitän vain tämän yhden (viimeisen) malliksi jospa se riittää. Viiden kuvan linkit saattaa poikia poiston.

      https://s3.gifyu.com/images/Shopping-Cart---Freenom---Chromium_070.png


  • Ainakin ubuntusa omalta koneelta voi jakaa nettiin päin mitä ikinä haluaa ja kaikki onnistuu ilmaiseksi. Ei ole sidonnainen mihinkään palveluun.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.