Chat olisi nopea

Anonyymi

Voisiko Finnair ottaa käyttöön chat- palvelun. Muistaakseni se oli joskus ja hyvä tapa kysyä asioita. Nyt yritin etsiä sitä kissan kanssa mutta tuloksetta

9

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei se huono palvelu tekniikasta ole kiinni, tai siitä etteikö Finnairillakin tiedettäisi miten vastataan asiakkaiden kysymyksiin. Finnair tinkii ja säästää palvelun tasossa. Vaikka olisi minkälaista viestintäkanavaa tahansa, langan päähän ei haluta palkata henkilökuntaa. Mieluummin maksetaan miljonia ja random-bonuksia ökypalkkoja nauttivalle johtajille, kuin parannettaisiin palvelun tasoa. Johtajat päätää mitä ja miten tehdään,j kukapa sitä nyt omaa oksaansa lähtisi sahaamaan. Onneksi edes kiinalaiset ovat tuoneet vähän kilpailuhenkeä helvantaalle.

    • Anonyymi

      Kyllä Finnairilla on chat-palvelu, mutta se on usein ruuhkainen ja joskus saa odottaa pitkään, että chatin symboli tulee ruutuun.

    • Anonyymi

      Varmaan tätä kauttaa saa varmimmin vastauksen. Eli kysymys kuuluu. Suunnittelemme kevääksi meno-paluulentoa maakuntakentältä Helsingin kautta Milanoon. Koska parhaiten soveltuva lento lähtisi maakuntakentältä hyvin varhain aamulla, ajattelimme lentää jo illalla hesaan ja yöpyä hotellissa. Mutta netin kautta ei voi ostaa tällaisella järjestelyllä lentoja samalle lipulle. Onko joku ratkaissut tällaisen ongelman?

      • Anonyymi

        Finnairin lento Milanoon lähtee aamulla klo 8. Yleensä maakunnista tulee kyllä syöttölennot siten, että tuohon ehtii hyvin jatkolennolle vaikka lähtisi maakunnasta samana aamuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Finnairin lento Milanoon lähtee aamulla klo 8. Yleensä maakunnista tulee kyllä syöttölennot siten, että tuohon ehtii hyvin jatkolennolle vaikka lähtisi maakunnasta samana aamuna.

        Emme jaksa herätä aamulla koska olemme kelaloisia.


    • Ainakin allekirjoittaneella Finnairin Chat palvelun "laatikko" ilmestyy Finnairin sivujen oikeaan alakulmaan. Chat on auki Ma-Pe klo 7-23, La 8-20 ja Su 9-23.

      Olen useampaan kertaan ollut Finnairiin yhteydessä juurikin tuon Chat palvelun kautta ja aina on vastaukset tulleet kohtuullisen nopeassa tahdissa.

      Mikäli aloittajalla ei Chat palkki tule sivuilla näkyviin, kannattaa tarkistaa selaimen asetukset.

      • Anonyymi

        Olen aloittaja. Käytän yleensä Mozillaa mutta nyt kokeilin Goglecromia ja chat ilmestyi rutuun ja sain vastauksen heti. Samalle lipulle voi ostaa eri päivinä tapahtuvia lentoja kun valitsee päävalikosta "muut vaihtoehdot/ useampi kohde". Silloin saa lentonsa haluamilleen ajoille.


    • Anonyymi

      Ei se aina ole asetuksista kiinni. Välillä tulee chat, välillä taas ei.
      Myös Messengerin kautta voi kysyä mutta vastauksen saanti kestä ikuisuuden. Toisin esim Qatarilla. Illalla Suomen aikaa klo 22 tekemääni kysymykseen vastattiin puolen tunnin kuluttua.
      Finnair ei ole mikään palveluyritys. Oli kyse sitten maapalveluista tai palveluista Aasian lennoilla.
      Eikä voi odottaa parannusta koska johtajana on ex Nordea-päällikkö. Nordeassa asiakas oli aina ongelma eikä haluttu palvella.
      Ei voi kuin odotella että kiinalaiset tai Thai avaisi suoran reitin.

      • Anonyymi

        Sulla ei kuule saldo riitä Thain kyytiin. Venyttele pennejäsi vaan siellä Tallinnan eläkeläsiristeilyllä ma-to.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe