Mä oon aivan hajalla ja yksinäinen.

Anonyymi

Mun elämässä ei oo mitää muuta ku nukkumista ja unirytmi sekasin ja pelkkää epäonnistumista elämässä. Isä ei halua olla hirveesti tekemisis. Äiti vain. Sukulaiset ei koskaa ota yhteyttä eikä halua olla missää tekemisis. Oon kaivannu kovaa tyttöystävää ku aivan kamalaa olla yksin. Mutta ei naiset kiinnostu. Oon kokoajan yksin katon tv käyn kaupas ei muuta nukun päivät ja herään 17. Mulla ei ole elämässä mitään. Masentunut ja ihmiset vihaa vaan mua. Kukaan ei ota yhteyttä eikä yhtään kaveri ole. En jaksa enää!

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin suret sitä kun naiset ei tule sinun kotiin pelastamaan sinua? Jos joku on käynyt yrittämässä sillä välin kun nukut esim klo 15.00? Jos olisit nainen, kiinnostuisitko miehestä joka elää kuin sinä?

      • Anonyymi

        Näin elämää käsitteli kirjoittaja klo 5:23. Aamun virkku opastaa masennuksen ja yksinäisyyden kuiluun pudonneita viisauksillaan...

        Toivottavasti löydät edestäsi tuonkin.


      • Anonyymi

        Kollimaatorille elämän tehtävä on trollata ja haukkua ihmisiä suomi 24 palstoilla ja poistella niiden kirjoituksia miten sattuu.

        Vihapsykoosi iski.


    • Anonyymi

      En tiedä minkä ikäinen olet, mutta tekstistä päätellen aika nuori?
      No, olet minkä ikäinen tahansa, ensimmäisenä sinun pitäisi saada sen verran energiaa ja voimia että hakeudut lääkärin vastaanotolle.
      Vaikutat olevan hyvin masentunut, ja tuosta et yksin nouse. Suosittelen puhumaan vaikka äitisi kanssa, ja pyytämään häntä tueksesi jos yksin on mahdoton päästä liikkeelle. Varatkaa aika lääkärille, ja kerro tuo sama siellä. Masennukseen on saatavissa apua, mutta lääkkeen lisäksi se vaatii myös omaa panosta ja halua parantua.
      Juuri nyt tuntuu toivottomalle, mutta toivoa on kun vain lähdet liikkeelle ja haet apua!

      • Anonyymi

        Olen 34 ja mulla on diagnosoitu epävakaa persoona massennus ja heikkolahjaisuus. Oon käynyt lääkärissä silti hajottaa saatana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen 34 ja mulla on diagnosoitu epävakaa persoona massennus ja heikkolahjaisuus. Oon käynyt lääkärissä silti hajottaa saatana!

        Siis sinä klo 15.38 olet Aloittaja varmaankin. - Nyt on hankalaa kun me kaikki ollaan Anonyymejä! Ei tässä enää tiedä, kuka vastaa kenelle ja kuka sanoo mitä, en tykkää tästä Anonyymi-ideasta ollenkaan. - Kommentoin vielä aloitukseenkin, hetki...


      • Anonyymi

        Tää on harvinaisen paska foorumi. Vaikea käsittää, miten siitä saatiin vielä paskempi, mutta näköjään sekin onnistui nimimerkkiuudistuksella. Erinomainen tapa välttää trolleja sinänsä.


    • Anonyymi

      Hei Aloittaja! Ihan mua itketti kun niin riipaisi aloituksesi, kuvauksesi olostasi. Se on ihan hätähuuto. Masentunut olet ja näet kaiken synkästi ja varmaan yli-pahasti. On kurja kaivata omaiselta rakkautta ja huomiota saamatta sitä, näin olen nuorena itsekin kokenut. Yksin olo on raskasta, kun ja jos identiteetti, itseluottamus on hukassa. Toisten ihmisten kautta usein saatamme kuitenkin saada jotakin positiivista peiliä, millaisia olemme. Kun on paljon yksin, ei pääse kokemaan itsestään hyviä ominaisuuksia.

      Voi kun sinä keksisit jonkin asian, minkä takia lähtisit liikenteeseen. Jokin kuvio, mikä edes vähän kiinnosaisi ja loput voimat kaivaisit esiin pakottautumalla. Jospa se siitä lähtisi. Kokemuksestani tiedän, että mieli tulee epärealistiseksi kun on paljon itsekseen, nukkuu ja puuhaa omiaan, lisäksi tv ym. tekee passiivisuutta lisää. Ymmärrän että ilman vastakkaista sukupuolta eläminen on taakka jo yksinään, aikoinaan koin sitäkin, ja edelleen elän yksin. Siis se asia ikääntyessä helpottaa, mikä tulee avuksi siinä tilanteessa että kumppania ei löydy.

      Sanomatta selvää ja tiedät itsekin, että vuorokausiryhmiä sinun tarttis ekana alkaa työstää. Jospa iltapäivälle-illansuulle löytäisit jonkin meno-osoitteen, jonkin pakon lähteä kotoa.

      Minä en ollenkaan usko, että sukulaiset jotenkin tarkoituksella tietoisesti eivät halua olla tekemisissä saatika että vihaavat sinua! Eivät taatusti !! Heillä on oma maailmansa ja varmasti myös ongelmia, heidän pieneen mieleen ei tule, että huomioisivat sinua! Oletko kokeillut ottaa yhteyttä? Samoin sanon, etteivät kaverit sinua mitenkään tarkoituksella karta. Itsekin se koen, liekö aika myös semmoinen, että kukaan ei jaksa ja ehdi ja keskity ottamaan yhteyksiä oikein kehenkään, eikä minuun. Eivät minunkaan ystävät ja kaverit, joita aikoinaan on ollut. Ihan kuin puheenaiheet olisivat kadonneet. Se että on jotakin asiaa toiselle, auttaisi kovin siinä, että yhteydenottoja tulisi puolin ja toisin. Mutta miten löytää sitä asiaa, sukulaisille, mahdolliselle kaverille, naisille. Sinulla on arvokasta, että on yksi joka huomioi ja rakastaa, jolle olet tärkeä. Äiti. -Voisitko yhtään itse ajatella ottaa sukulaisiin tai kaveriehdokkaaseen yhteyttä, johonkin heistä, yhteen kerrallaan. Sopisit treffipaikaksi vaikka kahvilan tai mitä vain.

      Näitä ajatuksia sinulle pisteli Wanhempi Nainen. Helppo oli eläytyä kokemaasi. Toivon että jaksat ja haet apua sinnikkäästi, kuten edellä joku kirjoitti. Ystävällisesti terveisin.

    • Anonyymi

      Miten niin vihaa?

      Mitä muuta voisit alkaa tehdä kuin noita kuvailemiasi juttuja.

      Toi on aika hyvä, että heräät aina klo 17. Sulla on säännöllinen vuorokausirytmi. En käytä hymiöitä, eikä ne tähänkään tietty kuuluisikaan, kuten ei muuallekaan.

      • Anonyymi

        ...Itse en herää klo 17, välttämättä.


    • Anonyymi

      Olen välillä miettiny itsemurhaa

      • Anonyymi

        No, sekin kuuluu kai asiaan. Jos alkaa liikaa pyöriä mietteissä, niin sitten kannattaa hakea luultavasti jotain apua. Alkaa usein ehkä aika helposti luupata nämä jutut, niin hyvä välillä saada jotain muuta näkökulmaa niihin, varsinkin jos/kun tiukka paikka tulee.

        Et vastannut oikein mihinkään kysymyksiin, joten vaikeempi sanoa muuta lisää.

        Kyllä muutoksetkin kuitenkin mahdollisia on, vaikkei välttämättä helppoja, tai varsinkaan helposti nähtäviä aina. Paljon voi muuttua, jos paljon voi olla huonostikin...


    • Anonyymi

      Aloittaja, miten sinulla tämä päivä ja ilta on mennyt?
      Älä ajattele itsemurhaa, se ei ole ratkaisu mihinkään.
      Suunnittele ja päätä minne menet nyt justiinsa apua hakemaan, terveyskeskus tai jos voit, niin yksityinen lääkäri, tai edes joku päivystävä hoitaja tai seurakunnan diakoni.
      Tuntuu varmaan vaikealta, kun tässä tulee kuin käskyjä. Masentuneena ei oikein pysty toimimaan. Entäs äitisi puoleen kääntyminen nyt hädässä ja hänen kanssaan..?

    • Anonyymi

      No ei kovin hyvin, yksinäistä ja kaipaisin lähinnä ihmiskontakteja elämään, oon jääny vain niin yksin.

      • Anonyymi

        Se on että pakko kärsiä tämä elämä ihan yksin, vailla mitää ihmiskontakteja, töitä, ei omitään, ei saa naista, vanhemmat vihaa kun on tyhmä ja luuseri työtön, ei pärjää missää ja oon vain taakka muille ihmisille.


      • Anonyymi

        Voi hyvä mies! Nyt sinä keskustelet niin paljon itsesi kanssa vain, että nuo väitteet joita itsestäsi pistät, millainen olet, eivät ole todenmukaisia.
        Itsekin sen sanot, että olet liian yksin, että tarvitsisit jonkun tai joitakin ihmisen, jonka kanssa puhua. Sellaisessa tilanteessa aina näkee asiat todenmukaisemmin ja siis sinun tapauksessa valoisammin! Sinussa on paljon hyvää ja kykyjä joissakin asioissa, kukaan ei ole tuollainen kuin kuvaat. Olet arvokas, Jumalan on sinutkin luonut, niin minä uskos. Ei kukaan ole täällä sattumalta.

        Miksi syytät itseäsi esimerkiksi siitä, että olet työtön? Itsekin olin aikoinaan useampaan otteeseen työttömänä, mutta en siitä itseäni syyttänyt, ei vain ollut sopivaa työtä tarjolla. Kun olet vailla minkäänlaisia ihmiskontakteja niin se nyt on ihan ensimmäinen asia, minkä eteen sinun tarttis ottaa askel johonkin suuntaan. Ensin etsi joku virallinen tai puolivirallinen kuuntelija ja myös hakeudu johonkin joukkoon, missä tiedät olevan muita ihmisiä. Vaikea tässä nyt sanoa, mikä olisi sinun joukkosi, mutta kokeile jotakin! Jos ihminen tarvitsee apua, ei se tarkoita että hän on taakka! Lopeta tuo ajattelu. Yleensä ihmiset haluavat auttaa jumiin joutunutta.
        Älä laita vanhempiesi tunteista totena sitä, että vihaavat sinua, jos et ole heiltä itseltään kuullut että niin olisi. Ei ole! Sitten vielä, älä nyt tässä vaiheessa haaveile naisystävästä, sillä käsittäisin että näin jumitilanteessa sinun on aika vaikea aloittaa tuollaisesta ihmissuhteesta. Ei mahdotonta tietenkään, mutta kokeile ensin tavallisempia ihmissuhteita, niissä olemista jollakin lailla. Terv wanhempi nainen


    • Anonyymi

      Oon miettiny jo itsemurhaa.

    • Anonyymi

      Hei Aloittaja. Tee nyt jotakin ihan muuta tänään kuin ajattelet tätä asiavyyhtiäsi, josta olet kirjoittanut tähän ketjuun. Miksi et ota kantaa asioihin, mitä ihmiset miettivät kohdallesi, avuksesi ! Monesti on niin, että kommentoija on itse kokenut samaa ja siksi tietää hyvinkin, mitä tilanteeseesi sanoo.

      Itsemurhan hautominen on vakava asia sinänsä. Et saa yrittää tehdä itsellesi mitään, mitä luulet sen ratkaisevan. Usein yrittäjille tapahtuu niin, että moinen itsensä satuttaminen ei mene niinkun asianomainen luulee, vaan ihminen jää vammaiseksi tai sairaaksi pahemmin lopuksi ikää. Älä jauha nyt samaa, se on pakkomielle. Katkaise kehä ihan vaan kävelemällä jonnekin, puhumaankin jollekin!

    • Anonyymi

      Ei ole mitään tarjottavaa. Kun ei ole kavereit ja joka pvä yksin. Herään kello 16. Masennun. Valvon yöt.kukaa ei soita koskaa ei kiinnosta mikään. Ei huvita ees ulos ku masentaa niin. Elämä on aivan jumissa. Jossai vaihees kai hyppään junan alle.

    • Anonyymi

      En saa yöllä nukuttua. Vihaan olls yksin kun naista ja mitään. Olen hullu jo. Ei tekemistä päivisin. Syön masennuslääkettä ja ei oo mitää elämää.

      • Anonyymi

        En tiedä miten elämä on menny tähä pisteeseen. En oikeestaan tiedä miks oon olemas ees ku kaikki vihaa ja haukkuu mua ja oon viel ilkee ihmisille aina negatiivinen ja valitan ja haukun.


    • Anonyymi

      Toi on just täydellinen aika aloittaa wow classic. Palaa takaisin elävien kirjoihin 5 vuoden jälkeen :D

    • Anonyymi

      Lähemmäs 8000 e velkaa ja ei työtä ei mitää. 500 e kk tulot. Kaikki on täyttä tuskaa ja paskaa eikä naisia kiinnosta koskaan.

    • Anonyymi

      En itekää osaa olla murehtimatta tulevaa kun terveys rapautuu mut tälläsen nähin telkasta. "Onneton on mieli joka tulevia murehtii". ( Lucius Annaeus Seneca ) Yle Teksti-Tv 895.
      Kuoli v.65 ajan laskemisen jälkeen, ei jlk jessen.

    • Anonyymi

      Ei kai nyt kaikki sua vihaa? Ehkä olet itse vihainen.
      Liikunnan harrastaminen auttaa moneen potutukseen

      • Anonyymi

        Olen ja äiti vihaa mua luuserina työttömänä ja en sas naista. Naiset ei kiinnostu.


    • Anonyymi

      No naisen voit saada sitten kun olet vähän järjestellyt asioitasi, Ryhdy pitämään huolta itsestäsi.

      • Anonyymi

        Kuka tällästä kattoo. Heikkolahjaista luuseria. Joka istuu päivät kotona. Ei ees kavereita. En tiedä enää mitä teen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka tällästä kattoo. Heikkolahjaista luuseria. Joka istuu päivät kotona. Ei ees kavereita. En tiedä enää mitä teen?

        No mene ulos hyvä ihminen. Mitä annettavaa sulla on jollekin naiselle?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      65
      3137
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      547
      2985
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2195
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1785
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1562
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      100
      1284
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe