TVO:lla liian tiukat säännöt

Anonyymi

Miksi sääntöjen pitää olla tiukat suomalaisille. Esim. jos baarissa tulee tappelu ja saa jonkin merkinnän poliisin kirjoihin vaikka pahoinpitely, vaikka kyseessä itsepuolustus, niin saa potkut TVO:lta vaikka olisi vakituisessa suhteessa. Samoin saa, jos ajaa vaikka kännissä jne. Ulkomaalaiset komennusmiehet saavat syyllistyä pahoinpitelyihin, rattijuopumuksiin jne. ilman mitään seuraamuksia. Miksi säännöt ovat aivan erilaiset ja ulkomaalaiset saavat tehdä mitä vain ja he eivät menetä työpaikkaansa?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä syy äänestää perussuomalaisia.

    • Anonyymi

      TVO taitaa olla hankala työnantaja, kun lukee kuinka vuosikausia kestäneistä ilmapiiri- yms henkilöstöongelmista. Nokialla oli aikanaan sama tilanne; baaritappelusta potkut, jos tapaus meni oikeuteen ja sai sakot. Potkujen uhka koski myös toimittajia ja alihankkijoita, jos nämä asioivat Nokia tiloissa.
      Työnantaja haluaa ulottaa valtansa valvoa työntekijän vapaa-aikaa ilman mitään järkevää syytä. Koska työnantaja tekee näin, se kertoo siitä että työvoimaa on saatavilla rajattomasti ja työntekijöillä ei ole työnantajalle mitään arvoa. Työnantaja arvostaa vain tehtyä työtä, jota tekemään riittää mikä tahansa artefakti. Työsuhteen jatkuvuus ei voisi olla työnantajaalle enää vähemmän merkityksellistä. Kylmää henkilöstöpolitiikkaa. Eipä ole ihme että ydintehtaan rakentaminen on yli kymmenen vuotta myöhässä.

    • Anonyymi

      Juu samaa mieltä. Ambulanssikuski ajaa vaimonsa rakastajan yli henkilöautollaan ja vammauttaa hänet vakavasti. Tuomio ehdollinen ja saa jatkaa ambulanssikuskina seuraamuksitta. Tällainen tapaus on Satakunnassa ollut, että silleen. Eikä noi potkusäännöt koske TVO:lla johtajia lainkaan. Heillä saa olla rikoksia.

    • Anonyymi

      Ne ammatit, joissa on henkilöstöpulaa kuten hoitajat, lääkärit, rekkakuskit yms. voivat tehdä mitä vain menettämättä työpaikkaansa. Rekkakuskeinakin paljon kriminaaleja. Yksi lääkärikin kerran leikkasi potilaan kännissä. Leikkaus meni pieleen. Lääkäri vain totesi: raskas työ vaatii raskaat huvit. Eikä tullut juuri mitään seuraamuksia. Joku pikkunen sakkotuomio ja sai äijä jatkaa virassaan.

    • Anonyymi

      Hyvä syy siihen., miksi perussuomalaiset ovat Suomen ylivoimaiseksi suurin puolue!

    • Anonyymi

      Vakuutuslääkärit kiellettävä. He ovat puolueellisia ja eväävät korvauksia. Kaikille samat säännöt (suomalaisille ja ulkomaalaisille). Siksi kannattaa äänestää perussuomalaisia, sillä muut puolueet ovat haluttomia puuttumaan tasa-arvoon ja mm. vakuutusyhtiöiden mielivaltaan!

    • Anonyymi

      Ihan oikein, että suomalaiset potkitaan työttömyyskortistoon rikoksista. Mielestäni ylinopeuskin voisi olla syy potkuille. Kukaan ei saa olla korvaamaton. Ulkomaalaiset puolestaan tulleet maahamme karuista oloista, joka osoittaa heidän olevan sitkeitä kavereita. Heille suotakoon paremmat oikeudet kuin kantis suomalaisille. Siksipä juuri äänestän vihreitä.

    • Anonyymi

      Pakolaisia tulisi ottaa töihin joka paikkaan. Ollaanko Tvo:lla rasisteja. Siellä ei nimittäin ole ainuttakaan somalia, yms. irakinpoikaa töissä.

      • Anonyymi

        Ei niitä irakilaisia, eikä somaleja näy missään muuallakaan työpaikoilla.


    • Anonyymi

      TVO:LLA kytätään vapaa aikaa juu. Siellä huumetestitkin. No kokaiini näkyy testeissä korkeintaan 2 päivää kannabis 3 viikkoa, mutta jos urheilee kovasti, niin näkyy vajaan viikon. Virtsatestissäkin helppo huijata. Laittaa omaan virtsarakkoon piikillä vaikka puolituntia ennen testiä kaverin virtsaa, joka on puhdasta, niin eipä näy kusitesteissä, vaikka olisi vetänyt mitä.

    • Anonyymi

      Saiko teksti jonkun kuumenemaan kun vastaus poistettiin😁

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe