92 millin Eurojackpot voitto Siilinjärvelle

Heti somessa, ketkä voitti, jopa ex-tangokuningatar mainetta vetää 50 voittajan siivellä. Mitä se tänne Varkauteen kuuluu millään lailla? Nämä roskalehdet vielä paskaa hämmentävät, rollämmien kera
Ilmoita


17 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Kateellisia ovat siellä Siilinjärvellä. Minä toivotan onnea. Jospa joskus itselle sen verran osuisi,että voisi muualta ostaa asunnon. Taloa en halua. Liikaa pihatöitä. Hyvää yötä.
1 VASTAUS:
Nyt oli jo voitto lähellä, kävin Siilinjärvellä viime viikolla. Ehkä ensi viikolla on jo minun vuoro.
+Lisää kommentti
Voittajilla on rahaa,mitä se muille kuuluu. Jos itse joskus voittaisin,muuttaisin täältä heti. Ja eläisin rauhassa mukavaa elämää. Simppeliä.
Ilmoita
Joo,tulis muutama kymmentuhat niin ostaisin kaikki uusiksi, kalusteet ja muuttaisin täältä.
Ilmoita
Myisin halvalla tämän nykyisen osakkeeni ja muuttaisin vaikka Kuopioon. Eläisin kenenkään häiritsemättä. Kunnon valvonta taloon. Ja ajaisin taksilla ruokakauppaan :D Maksaisin siivoojan ja sen sellaista. Haaveilla saa, en tiedä voitanko ikinä isoa summaa.
Ilmoita
Sellaisia ihmisiä arvostaa jotka kulkevat omia polkujaan, eivätkä nuoleskele ja mielistele toisia,kuten nämä Zone goes porukat ja Demarit ja kokoomus heidän tukijokot. Taitaa sponsoreita olla vaikeata löytää tässä taloustilanteessa. Kukapa sponsssaa sellaisia jotka kaupungin ovat velkaannuttaneet ja kuittaavat tilanteen juhlimalla ja nuija naputtaa nuijaa maanantaina, Tiistaina mielistellään Ministereitä ja lauantaina kakutellaan verorahoilla
2 VASTAUSTA:
Kuljen omia polkuja. En ole ikinä missään zonessa edes käynyt. Eikö se ole nuorten paikka?
Kela tai edunvalvoja määrää.
+Lisää kommentti
Ottakee vuan mallia siilinjärveläisiltä. Voe mahoton paekka.
Ilmoita
ONNEA!❤! Monelle iloa kun jakautu😍!
Ilmoita
Onko teillä paha olla. Aina ei voi voittaa. Ois tuo summa kiva tai vähemmänkin. Mutta köyhänä elän. Olen tottunut,silti voin henkisesti hyvin enkä tarvitse mollata,haukkua,enkä miettiä paljonko kelläkin on ja mitä.
Ilmoita
Juhlikaa saatana vaikka joka kuukausi. Boikotoin kaikkia tilaisuuksia. Minun menoja ja tuloja ei Herrat määrää
1 VASTAUS:
Kyllä ne tuntuu määräävän, kun kelan tukia leikkaavat herrat. Ei pitäs meiltä vähävarasilta enää viedä.
+Lisää kommentti
Voi,kun voittaisin. Häipysiin kauas tästä käpykylästä. Omilleni ostaisin talot ja tänne en pitäisi kenenkään yhteyksiä. Heheheh. Jospa se Päivä tulee vielä,että rapshataa voitto meikälle.
Ilmoita
Demari kulma 27.8 käykääpä näille köyhien kyykyttäjille sanomassa suorat sanat. Ajellaan ökyveneellä ja teollisuusliitto rahoittaa. Köyhien asiallapa hyvinkin, suurimmalla osalla autot ja omakotitalot hyvät virat. Eio enää köyhä ja kippee.
Ilmoita
Eurojackpottaajille tiedoksi: Elokuuta 2019 jäljellä kaksi pörssipäivää, joten Tulikiven talkkitiedote tulee hetkenä minä hyvänsä. Talkkitiedotehan luvattiin elokuussa 2019. Jos Tulikivi saa talkkiesiintymästään 10 prosenttia siitä, mitä Mondo Minerals sai kahdesta talkkikaivoksestaan Elementisiltä (486 miljoonaan euroa), se tarkoittaa 48,6 miljoonaa euroa Tulikivelle. Tuohan vastaa 600 prosentin osakkeen nousua, sillä Tulikiven markkina-arvo on vain 8 miljoonaa euroa.
Ilmoita
unnosn valvontfa taloon. Ja ajaisin taksilla ruokakauppaan :D Maksaisin siivoojan ja sen sellaista. Haaveilla saa, en tiesdä voitanko ikinä isoa summaa. v
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

92 millin Eurojackpot voitto Siilinjärvelle

Heti somessa, ketkä voitti, jopa ex-tangokuningatar mainetta vetää 50 voittajan siivellä. Mitä se tänne Varkauteen kuuluu millään lailla? Nämä roskalehdet vielä paskaa hämmentävät, rollämmien kera

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta