Täällä vielä valvotaan ja...

Anonyymi

Mistä juteltaisiin. Tartu aiheeseen, joku osaa jotain sanoa. Mitäs Lieksassa, miten menee?

oskuoo

71

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanoisin vain yhden jutun noista kiinniotetuista poliisin ammuskelijoista, että kuinka eilen illalla MV lehdessä julkaistu video on nyt ykisinoikeudella iltalehehden? Luuletteko iltalehden luovuttaneen videon MV lehdelle ennemmin esitettäväksi jo edellisiltana, vaikka se vihaa MV lehteä kuin ruttoa? Tuskin!
      Olisko asia toisinpäin?

    • Anonyymi

      Porvoon ampumisjutun takana oli yritys saada poliisit houkuteltua syrjäiselle teollisuusalueelle soittamalla hätäkeskukseen olemattomasta väkivallanteosta. Ampujien tarkoitus oli ryöstää poliisiauto pakoautokseen. Poliisit eivät kehotuksista huolimatta luovuttaneet rikollisille aseitaan ja haavoittuvat tulituksessa, mutta pääsivät kuitenkin pakenemaan varmaa teloitusta. Koska tekijät kuuluvat ulkomaiseen rikollisjengiin, poliisi pysyy vaiti tekijöiden kansallisuudesta.

      • Eivät tainneet olla ihan ruudinkeksijöitä. Miten huomaamaton pakoauto poliisiauto on, ja miten meinasivat päästä pakoon ammuttuaan ensin poliisia? Koko valtakunta oli tämän jälkeen heidän perässään.


    • Anonyymi

      Miksi poliisit ei ampunut takaisin, tai menneet paikalle jo aseet valmiina ampumiseen noustessaan autosta? Kaikkeenhan pitää nykyään varautua!

      • Anonyymi

        Amerikan maassa tällaisessa tapauksessa paikalle olisi mennyt ainakin parikymmentä poliisipartioautoa sekä panssariajoneuvot lisäksi ja kaikilla poliiseilla olisivat olleet aseet ojennettuina rikollisia kohti. Ruotsiin tällainen tapa on jo levinnyt, mutta Suomessa nukutaan vielä ruususen unta.


    • Anonyymi

      Ampujat ovat Ruotsin kansalaisia, mutta tuskin alkuperäisiä ruotsalaisia. Ruotsin meininki on leviämässä Suomeen. Kiitos siitä Ruotsin maahanmuuttopolitiikalle. Mekin saamme siitä nauttia!

    • Anonyymi

      Varovasti, kuten "eno, satakunnan mies, espoolainen" jne. hys.hys.

      • Älkää vielä nuolaisko ennen kuin tipahtaa. :)


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Älkää vielä nuolaisko ennen kuin tipahtaa. :)

        Mitä sillä tarkoitit?


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Älkää vielä nuolaisko ennen kuin tipahtaa. :)

        No tipahti ovat Balkanilta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No tipahti ovat Balkanilta.

        Ei ole yllättävää. Monet ammattirikolliset Ruotsissa ovat lähtöisin Balkanilta.


      • Anonyymi

        Taas oli pönttö melkein oikeassa ampumista. Miten on alkanut lipsua ja pahasti.


    • Anonyymi

      Kyllä on viisasta kommentointia. Tällaista neroutta kun lukee niin ei voi kuin ihmetellä miten on mahdollista, että Lieksa vetää alamäkeen melkein kaikilla mittareilla mitaten, vaikka kylässä asuu näinkin viisasta väkeä. Ainoat asiat joissa mittarit näyttää nousua on mielenterveyden ongelmat ja väkivalta.

      • Anonyymi

        Sitä nyt oikein suuresti jäin ihmettelemään, että miten oma kirjoituksesi eroaa jotenkin puoleen tai toiseen edellisistä, arvostelemistasi. Vaikutat vahvasti pelkästään ”haluan päteä jollakin ylivertaisella kommentillani” tyypiltä. Tai ”pääsinpä sanomaan” tyypiltä. Kenties oletkin ”haluan olla nokkelampi kuin muut” tyyppi.

        No, saatoinpa sortua siihen samaan. Entä sitten. Toisia on joskus mukava arvostella ja arvioida. Soisi itsensä arvioinninkin ja arvostelun olevan silloin tällöin yhtä mukavaa.


    • Anonyymi

      Näitä ylivertaisia kaiken tietäviä ja taitavia näilläkin palstoilla on. Yksi jopa yli muiden.

      • Ei tarvitse edes tietää niin paljon, kun vaan osaa guuglettaa ja osaa käyttää lähdekritiikkiä. Se tässä nykyajassa on niin kätevää.


      • Anonyymi

        No niin, ilmoittautui.


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Ei tarvitse edes tietää niin paljon, kun vaan osaa guuglettaa ja osaa käyttää lähdekritiikkiä. Se tässä nykyajassa on niin kätevää.

        Niin, se lähdekritiiki, sitä tulee joka tuutista ja mikä on luotettavaa tietoa ja mikä ei? Mistä sen tiedon, luotettavan saa parhaiten, se onkin kysymys monille.

        oskuoo


    • Tästä nähdään mistä suomalainen poliisi on tehty. Eivät luovuttaneet aseitaan rikollisille, vaikka aseilla uhattiin. Tämä siitäkin huolimatta, vaikka maahanmuuttovastaiset populistit Jussi Halla-Ahon johdolla yrittävät nakertaa suomalaisen poliisin uskottavuutta haukkumalla heitä polpoksi ym.

      • Anonyymi

        Kaukaa haettua juonittelua, iso osa poliiseista on persujen äänestäjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaukaa haettua juonittelua, iso osa poliiseista on persujen äänestäjiä.

        Sekä pankko että Jussi ovat oikeassa. Pankko tarkoittaa rehtiä, kentällä toimivaa poliisimiestä. Jussi taas poliisijohtoa, joka on alkanut viimevuosina hieman nuoleskelemaan Arkadianmäen hapanta kermaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sekä pankko että Jussi ovat oikeassa. Pankko tarkoittaa rehtiä, kentällä toimivaa poliisimiestä. Jussi taas poliisijohtoa, joka on alkanut viimevuosina hieman nuoleskelemaan Arkadianmäen hapanta kermaa.

        Kansallismieliset ovat ottaneet maalitaulukseen myös ihan tavalliset rivipoliisit. Ensimmäistä kertaa tällaisen ilmiön rantautumisesta Suomeen kerrottiin jo parin vuoden takaisessa uutisessa. Myös yksittäisiä poliiseja on valikoitu nimeltä loanheiton kohteeksi, samalla tavalla kuin toimittajiakin.


    • Viimeksi tänään Laura Huhtasaari arvostelee Suomen poliisia Twitterissä. Huhtasaaren mukaan kaikki poliisin työaika menee vain maahanmuuttokriittisten kuulusteluun. Tämä alkaa olla jo vaarallista, kun politiikasta painostetaan poliisia ja määrätään mitä rikoksia he eivät saisi tutkia. Jussi Halla-Aho kyseenalaisti taustaltaan vihreän poliisin, ja että tämä ei saisi siksi tutkia perussuomalaisen tekemää rikosta. Laki sanoo, että työntekijän syrjintä on kielletty huolimatta työntekijän poliittisesta taustasta. Harmailla vesillä liikutaan ja hämmennetään rajoja tarkoituksella.

      • Anonyymi

        Pankko on jo pitkän aikaa liikkunut pimeässäkin. Kerro kahvitarjousesta ja sammuta lamppuja.


      • Anonyymi

        Oikeassahan Laura on. Kyllähän turistit työllistävät poliisia ihan kiitettävästi.
        Mitä itse turisteihin tulee, mikään maa maailmassa tuskin heitä kovin kipeästi tarvitsee. Suomen työttömyys ja entisten oleskelijoiden työhön sijoittumattomuus huomioiden, emme tarvitse. Ilmaston pilaantumisenkaan vuoksi ei lisäväki ole tarpeen, puolet maapallon asukkaista on liikaa. Jos jokin rotu tai kansakunta on sukupuuttoon kuolemassa, sitten pitää suojella, mutta sellaisesta ei ole kyse.


    • Anonyymi

      Sepä se. Mitä sanoit. Poliiseilla ei ole mahdollisuutta keskittyä itselleen kuuluviin tehtäviin.

      T. oskuoo.

    • Anonyymi

      Pahempiahan ne mamukriittiset toisinajattelijat on kait yhteiskunnalle kuin rikolliset jotka mellastaa rötöstellen!
      Poliisin voimavaroja pitää kait suvakkien mielestä lisätä kyyläämään
      nettikirjoittelua!

    • Anonyymi

      Mitä nyt Pankko eikö ne muka olleet maahanmuuttajia joita sinä puolustat ikenet verillä.

    • Anonyymi

      Persut on pahoja, varsinainen elämäntyö jatkuva halveeraaminen, siihen ei väsy, kauhea vaino ei loppua näy. Kenen etu lienee loputon vihan kanto.

      • Anonyymi

        Pankkoa koko ajan tarkoitan tällä kirjoituksella, toki sen voi ymmärtää helposti toisin.


    • Anonyymi

      Samaa voinet kysyä myös niiltä jotka persuja halveeraavat, ei nekään väsy eikä vainon loppua näy? kenen etu se on loputon vihanpito! Suvakit on myös pahoja!
      Ei kannata aina yksipuolistaa, vaan tätä esiintyy kaikssa puolueissa!

    • Anonyymi

      Rasismi on aina vetävä puheenaihe, vaikka se ei mikään todellinen ongelma maassa olekkaan.

      Mutta kun kenraali Hägglund sanoi aikoinaan, että Juutalaiset ovat älyllisesti täysin ylivertaisia arabeihin nähden, niin miksi ei kentsua sanottu rasistiksi?

      Juttu löytyy vieläkin netistä, mutta tännehän ei saa linkkiä laittaa kun sananvapautta rajoitetaan.

      • Anonyymi

        Kyllä tosiasioita saa kenraalikin kertoa. Ei ole rasismia, jos minä sanon olevani viisaampi kuin sinä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tosiasioita saa kenraalikin kertoa. Ei ole rasismia, jos minä sanon olevani viisaampi kuin sinä!

        Suvaitsevaisten mielestä tuo on selvää rasismia mitä kenraali sanoi, ei väliä vaikka paikkansa pitääkin.


      • Mitäs mieltä olette sitten Jussi Halla-Ahon juutalaisvastaisista kirjoituksista?Aiemminhan hän vähätteli holokaustia ja kutsui sitä pilkkaavasti holo-hölinäksi.


    • I am back;)

      Viisautta on niin monenmoista. Ja sitä on varsin monimuotoista katsontakannasta ja vinkkelistä kuin mistäkin tarkasteltuna. Kuuntelin tuossa töissä ollessani moottorisahan laulaessa myös radiokuulosuojaimista Ylen toimittajan perspektiivipuhetta. Hän tunsi mielestään oletettavasti olevansa varsin viisas. Oletettavasti vain sen vuoksi, että enhän minä ole riittävän kykenevä, enkä varsinkaan riittävän viisas, kenenkään viisautta arvioimaan. Ei hän suoraan sanonut puhuvansa globaalistien ja kansallismielisten mielipide-eroavaisuuksista. Tilastokeskuksen ja muiden keskiarvokeskusten luettelo oli kyllä huolella laadittu, ja ilmeisesti toimittaja oli asiaan paneutunut asian vaatimalla tavalla, ja suurta ammattietiikkaa tuntien, äärettömässä viisaudessaan.

      Kappaleen kauneinta Suomea hän siinä litanian verran luetteli. Sen kuinka Suomi on tilastollisesti niin hyvä ja onnellinen maa, kärkipäässä monessa, onnellisuusmittarit, terveydenhoito, sosiaaliturva, rikollisuus, koulutus, ym. Luettelo oli pitkä, ja pitempi olisi ollut, jos ei olisi viisauttaan ymmärtänyt keskeyttää, ettei naiiviksi olisi mennyt. Yksinkertaisesti toimittaja halusi puolustaa tietyn ideologian aatetta keskustelun tukalassa tuoksinassa.
      Hänen mainitsemansa tilastotieteelliset ”totuudet” saattavat hyvin pitää paikkansa.
      Mutta hyvänä journalismina pidän sitä, että olisi voinut ottaa esille myös tulevaisuuden näkymät ja sen, miltä tilastot näyttävät muutamien vuosien jälkeen.
      En suuremmin halua olla kenenkään puolella. Laura voi tietyllä tavalla olla ”suomineidon" pelkkä keskiverto esiliina oletettavassa hyvyydessä ja pahuudessa. Ongelma on pelkkä tekopyhyys ja aivan käsittämätön likinäköisyys poliittisessa toiminnassa, jota valtalehdistö nuolee kuin jotain uskonnon globaalia mielisidettä. Verenvuotoon terveysside on sitten taas aivan eri juttu. Toivottavasti Suomi pysyy sen verran tolkussaan, ettei kiristyssidettä tai painesidettä tarvita. Huolestuttaa, mutta vain hieman kevyehkösti. Ylen toimittajat ovat metsätöitä vailla. Sen verran ovat vajaassa viisaudessaan.
      Pilkkoja, konemies ja suurmasinisti sen aina tietää, että kirveelläkin on aina hyväntahtoisia, leppoisan hetken töitä. Klapeja saunan uuniin on joskus helpompi kirveellä hetki pienennettävä. Käsityötä ei pidä konetyön ohella unohtaa;)

      https://www.youtube.com/watch?v=M3ZJEQQkVZE

      • Anonyymi

        Tervehdys Akseli! Sinulta, sanoisinko harvinaisen viisas ja ytimekäs kommentti, joka oli hyvin ymmärrettävissä. Keskutelun avaajana olen kiitollinen noinkin mielenkiintoisesta kommentissa. Se oli pitkä kommentti, mutta alusta loppuun asti kiinostava ja asiallinen, hyvin rakennettu kokonaisuus.

        Kommenttisi vielä lisäisin, että se kuva mikä valheellisesti annetaan Suomesta, että tilastollisesti ihanne maa.? Yksi esimerkki on vanhustenhoito. Se on Suomessa aivan surkeeta, mitä on saanut lehdistä ja tilastoista lukea ja jopa sukulaisten kertomana yksittäistapauksina. Ymmärtäisin, että Suomi ei ole mikääm ihanne maa, vaikka sellaista kuvaa yritetään antaa. Suomi oli ihannemaa aikanaan, mutta nykyasenteella ei nyt eikä tulevaisuudessa. Olen optimistinen luonne. Mutta kun Suomentilaa tarkastelen aikaisempien kokemuksien mukaan nykytilanteeseen, niin valoa ei ole näkyvissä nykyisellä asenteella.

        Kiitos Akseli hyvästä kommentista tähän viestiketjuun ja hyvät jatkot.

        oskuoo


    • Anonyymi

      Mitä sinä Pankko oikein höpiset. Sanot niillä olleen pakoautona poliisiauton. Eihän ollut vaan aivan tavallinen Volvo nuoremman miehen omistama. Kaiken lisäksi ei olleet kantasuomalaisia tai kantaruotsalaisia vaan Balkanilta pakolaisina tulleita. Justiisa sitä porukkaa jota puolustat ja joita tänne haluat lisää. Miten paljon on sinun mielestä tarpeeksi Suomessa miljoona vai enemmän?

      • Elähän hiillostu. Joku kirjoitti aiemmin, että yrittivät saada pakoautoksi poliisiauton, mutta tietenkään eivät saaneet, koska Suomen poliisi on terästä.

        Hyviä, työperäisiä maahanmuuttajia tarvitaan Suomeen aina. Rikollisten jotka poliiseja ammuskelevat ei mielellään kyllä tarvitse vaivautua.


      • Anonyymi

        Panko muuten vääristeli oman makunsa mukaan tuon Huhtasaaren twitterin. Halusi muutamalla sanalla ja sivuvirkatun tehostamalla omaa nypläystään agendallensa. Kannatta olla tuon trollin kera tarkka.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Panko muuten vääristeli oman makunsa mukaan tuon Huhtasaaren twitterin. Halusi muutamalla sanalla ja sivuvirkatun tehostamalla omaa nypläystään agendallensa. Kannatta olla tuon trollin kera tarkka.

        Jokainen voi lukea Laura Huhtasaaren Twitteriä ja arvioida kirjoitusten sävyt ja vivahteet. Minun mielestäni aika tiukka äärioikeistolainen täti on kyseessä.


      • Anonyymi

        Väittihän pankko vastoin pressan puhetta jottei pressakin sanonut.


      • Jopa perussuomalaisten kansanedustajat käyttävät Suomen poliisista pilkkanimeä polpo, joka tavallisesti esiintyy vain Mv-lehden kaltaisilla roskasivuilla tai äärioikeistolaisten vihaa tihkuvissa vuodatuksissa.


      • Anonyymi

        Ja sinä käytät sanaa rasisti,kaikista persuista. Sekä kaikista jotka eivät hyväksy haitta maahan muutos. En usko niitä kaikkia rasistiksi. Mutta sinähän varmasti oikaiset jos olen väärässä ja sadattuhannet muut.


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Jopa perussuomalaisten kansanedustajat käyttävät Suomen poliisista pilkkanimeä polpo, joka tavallisesti esiintyy vain Mv-lehden kaltaisilla roskasivuilla tai äärioikeistolaisten vihaa tihkuvissa vuodatuksissa.

        Pankkopoika on teidän vasurien sankari, vaikka on vaan ihan tavallinen blogisti.


    • Anonyymi

      Sehän on polpo eli poliittinen poliisi joka valvoo toisinajattelevien nettikirjoittelua? Sitä varmaan tarkoittanet! Eihän tuo ole mitään uutta!

      • Anonyymi

        Nyt ei ollut pankko guuglannut joka on kuulemma niin näppärä saa oikeaa tietoa. Mutta onhan bensakindieseliä.


    • Anonyymi

      Kuka oli se suuri laulajanainen jota kohdeltiin kuin roinaa, verrattuna nykyiseen maahanmuuttopopulismiin?

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Huomenna keskiviikko ja joillekin se on pikkuperjantai. Pitääkö sitä keskellä viikkoa juopotella. On sitä muutakin tekemistä. Vai mitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomenna keskiviikko ja joillekin se on pikkuperjantai. Pitääkö sitä keskellä viikkoa juopotella. On sitä muutakin tekemistä. Vai mitä?

        Kyllä, kyllä. Tosin todettakoon tuohon edelliseen, että eihän muu tekeminen ja juopottelu välttämättä toisiaan poissulje. Juopottelun ohessa on tosi mukavaa keksiä muutakin tekemistä. Varsinkin hyvässä heteroparisuhteessa muuta tekemistä voi harrastaa tiskipöydältä makuukammariin ja kaikkialla siinä välissä. Välillä tietenkin otetaan huikka laatutavaraa vaikka laatutavarasta.


      • Anonyymi

        Miten se nyt tiskipöydällä onnistuu. Tuntuu aika erikoiselta. Makuukamarissa sen ymmärtää. Mutta, että...


      • Anonyymi

        Yhteenveto kommenteista, kun jo yli 50 kommenttia on tullut. Mielenkiintoisia ja erilaisia kommentteja, ja sanoisinko asiallisia, maan ja taivaan välillä

        Se, että 9 viestä on poistettu sääntöjenvastaisina, niin onko ne sääntöjenvastaisia tai ei, en ota siihen kantaa. Tai ovat molempia. Ei ole minun, vaan ylläpidon ratkaistavissa.

        oskuoo


    • Anonyymi

      Tuskin on tarpeellista näitäkään puolustella, kalliiksi tulevat hekin valtiolle. Kiirettä riittää, kun täytyy ehtiä välillä pilkkaa esittämään.

    • Anonyymi

      Oululaisen kansanedustajan sanomiset on taas niin Lieksan asiaa.

      • Ensimmäinen ketjuun vastannut alkoi puhua Porvoon ammuskelusta, niin siihen suuntaan keskustelu lähti. Mistä sinä haluaisit keskustella?


    • Anonyymi

      "Kuolaan, hot" Iltaledessä kerrotaan kirjoitetun näistä poliiseja ampuneista, keitä he ovat? onko tänne kirjoittavia?

    • Anonyymi

      Vanha sanonta: "nähdä Napoli ja Kuola". Kuola on kaupunki, kaupunkikunta ja Kuolan piirin hallinnollinen keskus Murmanskin alueella Venäjällä. Mennään Kuolaan, hot!

    • Anonyymi

      Pistä korttia tulemaan, kun olet päässyt perille. Onnea vaan uuteen elämääsi.

    • Kiitos annettakoon myös aloittajalle palautteestasi 28.8.2019 23:58. Todettakoon kuitenkin, olettaen, että emme kumpikaan ole kissamaisia kehrääjiä. Leipänsä on muuten ansaittava. Harvoin kohtaa kiitosta täällä kuin peukalon muodossa tietenkin. Aloituksesi on niin avarat mahdollisuudet antava, että oli aika helppoa kirjoittaa mitä mieleen pälkähtää. Kuten nytkin.

      Kiitoksesta pälkähtää mieleeni minkä tahansa työpaikan viestintämoraali ja palautteen anto. Olipa kiitos tai moite, niin se rehellisesti ja ryhdisti annettuna parantaa aina ilmapiiriä missä vain. Se on ummehtuneen ajatuksen tuuletusta. Johtajatason ihmisillä olisi usein yksinkertaisen pohdiskelun kautta mahdollisuus parantaa työmoraalia ja työpaikan ilmapiiriä. Tuo niin helppo tapa ottaa tiukemmin ohjaksista kiinni, unohtuu vain valitettavan monelta. Aikoinaan työelämässä pyrin hoitamaan nämä seikat vähintään keskinkertaisella tasolla. Mieluummin hoidin hieman paremmin. Tällä palstalla se on vain unikuva kaunis, että osattaisiin esimerkiksi moite tai erimielisyys muotoilla kohteliaasti ja järkeenkäyvästi perustellen.

      Näinä aikoina intohimoni on sahaus ja erilaisten masiinoitten, härveleitten ja koneitten kera puuhastelu, täysin omalla ja vapaalla aikataululla. Sahaus on joskus myös pelkkää pitkää Z kirjainta. Heh.
      Erään Oskun muistan. Ei ollut O, oli silloin ennen muistaakseni T. Häneltä ostin varaosia yhteen traktoriin.

      Noista Tilastokeskuksen tilastoista vielä sen verran, että ne laahaavat aina hieman jäljessä. Otanta on jo vähintään viime lumia. Sulaneet ovat jo pois. Esimerkiksi huonolla hallinnolla, voi seuraava ensilumikin näyttää aivan erikoiselta.

      Eipä nyt muuta, kuin hyvää syyskesän jatkoa sinulle ja kaikille palstallisille, olipa palstanne tai tilanne sitten täällä tai metsässä.

      • Anonyymi

        Rönsyillään nyt sitten. Tulipa vielä mieleeni lisätä tämä tähän. Nyt en vaivaudu kirjautumaan, koska salasanani on niin vahva, että se vaatii kolmen tiedoston avaamisen ym. Hyvä ettei vaadi mustaa salaista salkkuani.

        Saha on vain yksi lempityökaluni. Tubetus ja tubettajat myös kiinnostavat. Sademetsäpalot ja metsäuutiset metsästäkin monin tavoin kiinnostavat. Tässä on mielestäni yksi hyvä esimerkki hyvästä tubettajasta. Ei aivan persuuksista.

        https://www.youtube.com/watch?v=5WeDPdar5Pc


      • Anonyymi

        Akseli, mistä aloittaisin kommentoinnin, kun olet ihan omaa luokkaansa oleva kommentoija. Et syyllistä ketään, et hauku ketään. Hyvä asenne, johon itsekkin olen pyrkinyt.

        Avaukselleni annoin tilaa, aiheesta kuin aiheesta, vapaamuotoisesti kommentoida. Sehän hyvä, että sinäkin löysit siihen kommentoitavaa..

        Aloitus pitää olla helppo, että siihen tulee kommentoitavaa. Joskus minua hirvittää, kun jonkun aloituksen teen, niin siihen tulee sata kommenttia.

        Kiitos ja moite? Arkielämästä poimittuna. Alkossa tänään kun kävin, kassa tervehti ovella ja vielä kassalla ja toivotti hyvää päivänjatkoa. On siinä asiakaspalvelu huipussaan ja annoin siitä kassalle positiivista palautetta, että mikä merkitys sillä on esimerkiksi yritykselle.

        Sinun intohimosi on sahaus...Minun luonnossa liikkuminen ja marjastus. En varmaan koskaan sitä voi lopettaa, kun ne tilaa minulta marjoja, vanhat eläkeläiset, jotka eivät enää metsään pääse..

        Jos et ole kiitosta kohdannut, niin kiitosta saat minulta. Kaksi kommenttiasi ovat senkaltaisia, muita kommenttejasi en ole lukennut, mutta kiitosta sinulle annan, näistä kahdesta kommentista, mitä julkaisit tosi peukut tässä mielipiteessäni. Voisit kuitata minun kommenttini, kun olet sen lukennut. ei kuitenkaan ole pakko. Olisit kuitenkin kuulolla kaikissa kommenteissa, hyvä tyyppi Akseli... on kommenteissaan.

        Kiitos,että vastasit aikaisempaan kommentiin.

        Kommenteissa mennään lähelle sataa lasissa. Olise minullekkin yllätys. Kiitos ja hyvät viikonloput. Ps. ei valiteta turhista asioista. Muistetaan se positiivisuus. Kommentoida voi kuiteskin, oli se positiivista tai kielteistä.

        Heippa hellurei kaikille.

        t.oskuoo


    • Anonyymi
      • Ei mitään mieltä. Samanlaista huuhaata kuin Tuomas Enbusken Veikkaus, Siilinjärvi ja kuukävelyjutut. On tämä puskia melko härkä. Ja sehän on hyvä asia. Tervejärkinen voi mielestäni lotota aivan hyvällä omallatunnolla, mutta venäläinen ruletti on jo tosi sairasta. Onkohan Tuomas itse pirua koskaan halveerannut;) Endorfiiniä tuntuu riittävän.

        Aloittajalle sen verran terveisiä, että luontoihminen olen minäkin. Sahuun lisäksi, metsästän, kalastan ja vaellan. Pelaan myös shakkia. Matti ei ole pakkomielle, mutta toki aina rehellinen tavoite sääntöjen mukaan tehtynä. Se on peli, jossa armoa ei tasaväkiselle vastustajalle anneta. Ei pidäkään antaa.

        Netissä kannattaa olla aina varovainen. Ei tuntemattomalle vieraalle kannata liikaa kiitostakaan jakaa. Tämä annettakoon pikku neuvona. Varsinkin verkkojuttelussa (chat) spontaani eteneminen johtaa totuuden ohittamiseen helposti. Poliitikot kutsuvat sitä kauniisti muunnelluksi totuudeksi. Ei ehditä aina miettiä kaikkia tuleman lopputuloksia. Pääsee sammakoita suusta jne. Rehellisenä olo on peilillekin joskus vaikeaa, saati verkon ulkopuolelle. Se huomioikaa aina. Minä myös pyrin olemaan jotain. Rehellinen. Täällä en sen merkityksellisyyden vaatimaan monipuoliseen yhteyteen täysin pysty. Täydellistä luottamusta täällä harvoin syntyy.

        Nyt en tämän pidempään jutustele, valmistaudun yli viikon matkalle. Palaan asiaan ehkä matkan jälkeen.


      • Akseli.Peräkorpi kirjoitti:

        Ei mitään mieltä. Samanlaista huuhaata kuin Tuomas Enbusken Veikkaus, Siilinjärvi ja kuukävelyjutut. On tämä puskia melko härkä. Ja sehän on hyvä asia. Tervejärkinen voi mielestäni lotota aivan hyvällä omallatunnolla, mutta venäläinen ruletti on jo tosi sairasta. Onkohan Tuomas itse pirua koskaan halveerannut;) Endorfiiniä tuntuu riittävän.

        Aloittajalle sen verran terveisiä, että luontoihminen olen minäkin. Sahuun lisäksi, metsästän, kalastan ja vaellan. Pelaan myös shakkia. Matti ei ole pakkomielle, mutta toki aina rehellinen tavoite sääntöjen mukaan tehtynä. Se on peli, jossa armoa ei tasaväkiselle vastustajalle anneta. Ei pidäkään antaa.

        Netissä kannattaa olla aina varovainen. Ei tuntemattomalle vieraalle kannata liikaa kiitostakaan jakaa. Tämä annettakoon pikku neuvona. Varsinkin verkkojuttelussa (chat) spontaani eteneminen johtaa totuuden ohittamiseen helposti. Poliitikot kutsuvat sitä kauniisti muunnelluksi totuudeksi. Ei ehditä aina miettiä kaikkia tuleman lopputuloksia. Pääsee sammakoita suusta jne. Rehellisenä olo on peilillekin joskus vaikeaa, saati verkon ulkopuolelle. Se huomioikaa aina. Minä myös pyrin olemaan jotain. Rehellinen. Täällä en sen merkityksellisyyden vaatimaan monipuoliseen yhteyteen täysin pysty. Täydellistä luottamusta täällä harvoin syntyy.

        Nyt en tämän pidempään jutustele, valmistaudun yli viikon matkalle. Palaan asiaan ehkä matkan jälkeen.

        Sorry, huomasin virheen ajatuksissani. Tuomas puhui iltalehdessä testosteronista. Taitaa olla ikääntyvää sukupolvea, aivan kuten minäkin.


      • Anonyymi
        Akseli.Peräkorpi kirjoitti:

        Ei mitään mieltä. Samanlaista huuhaata kuin Tuomas Enbusken Veikkaus, Siilinjärvi ja kuukävelyjutut. On tämä puskia melko härkä. Ja sehän on hyvä asia. Tervejärkinen voi mielestäni lotota aivan hyvällä omallatunnolla, mutta venäläinen ruletti on jo tosi sairasta. Onkohan Tuomas itse pirua koskaan halveerannut;) Endorfiiniä tuntuu riittävän.

        Aloittajalle sen verran terveisiä, että luontoihminen olen minäkin. Sahuun lisäksi, metsästän, kalastan ja vaellan. Pelaan myös shakkia. Matti ei ole pakkomielle, mutta toki aina rehellinen tavoite sääntöjen mukaan tehtynä. Se on peli, jossa armoa ei tasaväkiselle vastustajalle anneta. Ei pidäkään antaa.

        Netissä kannattaa olla aina varovainen. Ei tuntemattomalle vieraalle kannata liikaa kiitostakaan jakaa. Tämä annettakoon pikku neuvona. Varsinkin verkkojuttelussa (chat) spontaani eteneminen johtaa totuuden ohittamiseen helposti. Poliitikot kutsuvat sitä kauniisti muunnelluksi totuudeksi. Ei ehditä aina miettiä kaikkia tuleman lopputuloksia. Pääsee sammakoita suusta jne. Rehellisenä olo on peilillekin joskus vaikeaa, saati verkon ulkopuolelle. Se huomioikaa aina. Minä myös pyrin olemaan jotain. Rehellinen. Täällä en sen merkityksellisyyden vaatimaan monipuoliseen yhteyteen täysin pysty. Täydellistä luottamusta täällä harvoin syntyy.

        Nyt en tämän pidempään jutustele, valmistaudun yli viikon matkalle. Palaan asiaan ehkä matkan jälkeen.

        Kiitoksen antaminen on harvinaista näissä keskusteluissa, tarkoittaen suomi 24 kommentteja. Harvoin minä kiitosta annan, kun en kiitostakaan saa. Enkä kiitosta odottakkaan. Mikä sitten on liikaa kiitoksen anatamisessa? No, tietysti näillä suomi 24 sivuilla on totuttu haukkumiseen ja moittimiseen, unohtaen kiitoksen merkityksen. Se on arkipäivää. Huomenta osataan sanoa aamuisin, mutta päivän tapahtumista ei osata kiittää.

        Tietysti toinen ihminen kokee kiitoksen epäilevästi, että siinä on joku taka-ajatus. Ei se niin aina ole. Koska kiitoksen merkitystä ei ymmäretä.

        Tuntematon ihminen netissä? Ei se välttämättä tuntematon ole. Omalla kohdaltani joissakin keskusteluissa minut tunnistetaan kun esiinnyn anonyyminä ja joskus nimimerkillä, en rekisteröidyllä nimimerkillä.

        Luonto ihmisenä luonnossa liikkuen, ventovieraan ihmisen nähdessäni poistun sivummalle, pois näköetäisyydestä, se on sitä kunnioitusta toista ihmistä, ventovierasta kohtaan, joka luonnosta hakee sitä tilaa, tässä kiireisessä yhteiskunnassa, omalle yksityisyydelle. Se on jokamiehenoikeus luonnossa liikkuessa, jossa tilaa on harvaan asutussa Suomen ympäristössä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitoksen antaminen on harvinaista näissä keskusteluissa, tarkoittaen suomi 24 kommentteja. Harvoin minä kiitosta annan, kun en kiitostakaan saa. Enkä kiitosta odottakkaan. Mikä sitten on liikaa kiitoksen anatamisessa? No, tietysti näillä suomi 24 sivuilla on totuttu haukkumiseen ja moittimiseen, unohtaen kiitoksen merkityksen. Se on arkipäivää. Huomenta osataan sanoa aamuisin, mutta päivän tapahtumista ei osata kiittää.

        Tietysti toinen ihminen kokee kiitoksen epäilevästi, että siinä on joku taka-ajatus. Ei se niin aina ole. Koska kiitoksen merkitystä ei ymmäretä.

        Tuntematon ihminen netissä? Ei se välttämättä tuntematon ole. Omalla kohdaltani joissakin keskusteluissa minut tunnistetaan kun esiinnyn anonyyminä ja joskus nimimerkillä, en rekisteröidyllä nimimerkillä.

        Luonto ihmisenä luonnossa liikkuen, ventovieraan ihmisen nähdessäni poistun sivummalle, pois näköetäisyydestä, se on sitä kunnioitusta toista ihmistä, ventovierasta kohtaan, joka luonnosta hakee sitä tilaa, tässä kiireisessä yhteiskunnassa, omalle yksityisyydelle. Se on jokamiehenoikeus luonnossa liikkuessa, jossa tilaa on harvaan asutussa Suomen ympäristössä

        Lisään tähän kommenttini nimmarini, kun se unohtu. Kiitoksen antaminen.

        t. oskuoo


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kivitippu: Avajaiset suunnitteilla jo syksyn aikana

      Kivitipulle uudet omistajat https://ilkkapohjalainen.fi/talous/kivitipulle-uudet-omistajat-avajaiset-suunnitteilla-jo-s
      Lappajärvi
      80
      3619
    2. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      45
      2643
    3. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      46
      2015
    4. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      118
      1512
    5. Sehän on vain kymppi kuussa

      Ministeri Mykkäsen mukaan sähköautojen ajoneuvovero nousee vain alle10 eur/kk. Samaanaikaan muut ministeröt ovat veronma
      Maailman menoa
      111
      1429
    6. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1403
    7. Onko kukaan koskaan sanonut

      Sinulle nainen että olet vaikea luonne? Minusta sinä olet vähän vaikea mutta ehkä elämä on opettanut sinua varautumaan j
      Ikävä
      101
      1182
    8. Juontaja Roope Salminen lataa rajua tekstiä juopottelustaan: "Ei mulla oikeastaan ollut..."

      Roope Salminen on elänyt viime vuodet päihteetöntä elämää ja puhunut päihteettömyydestä avoimesti. Voimaa ja iloa Roopel
      18
      1078
    9. Miten tämän kaipuun saa loppumaan?

      En jaksaisi enää kaivata, on mennyt liiankin pitkä aika kaipaamiseen. Olen elänyt vain puolittain ja se harmittaa. Ei a
      Ikävä
      81
      1039
    10. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1007
    Aihe