Karsinta97kg

Anonyymi

Ei ihme,että Suomi-paini on alamaissa,kun seuraa Kuortaneen karsintaa.Valmentajat kannustavat Savolaista todella kiihkeästi,jos he fiksuja olisivat,he käyttäytyivät puolueettomasti,mikä olisi koko painin etu.Ei tarvitse ihmetellä painin lopettaneiden määrää,jos käytös on pääsääntöisesti tuota luokkaa,ei fiksut ihmiset halua käyttää aikaansa tuontason porukassa,kun tietää,ettei nauti sisäpiirin hyväksyntää,mistä lienee Kuosmanenkin hampaisiin joutunut,olisko liian rehti ja fiksu kaveri.

3

<50

Vastaukset

  • Paikan päällä olleena voin kertoa, että molemmilla oli omat kannustajansa. Toiset saivat vain äänensä kuulumaan... Ja päävalmentaja ja apuvalmentaja olivat molemmat täysin hiljaa!

  • Muutkin valmentajat ovat mukana painitoiminnassa kilpailu- ja leirimatkoilla,ei ole urheilijan hieno olla kisoissa,kun tietää,että ei ole valmentajan suosiossa.Varsinkin ekassa matsissa oli kannustus aikalailla yksipuolista,oliskohan joku huomauttanut pahimmille mölyapinoille,red passiv on niin helppo huutaa,onneksi oli hyvät tuomarit.Painin pitäisi olla urheilijan näyttämö,ei valmentajien,eikä tuomareiden,tämä olisi Suomalaisen painiporukankin syytä muistaa,muuten katoaa loputkin leireilyn kustantajat ja valmennettavat.

  • MM kisoissa voi olla niin hyvät tuomarit ettei ne anna roikkua kokoajan yhdessä kädessä yrittämättä mitään. Toisessa matsissa Arvin toinen varoitus olisi kuulunut Eliakselle.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.