Miksi Meghan törttöilee?

Suurena Englannin kuninkaallisfanina ihmettelen Meghanin touhuja. Seuraan useista medioista ympäri maailman hänen ja Harryn touhuja. Eipä juuri ole mitään positiivista saanut lukea, kuin että nätti nainen, hienot häät ja pieni Archie näki päivänvalon. Äitini tutustutti minut jo pienenä Elizabethiin ym. ja siitä asti olen seurannut. Mitäpä muut fanit olette mieltä?

15

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Törttöilee? Mitä tarkoitaa ??

    • Anonyymi

      Amerikkaan muutto pitkään harkittu teko? Hahhah! Ennemminkin Megan on tuulihattu joka hetken mielijohteesta tekee harkitsemattomia päätöksiä miettimättä hetkeäkään tekojensa seurauksia ja vaikutusta tulevaisuudessa. Pätkästään lyhyen tuttavuuden kanssa naimisiin, hankitaan samantien lapsi. Lyhytjännitteinen Megan ei ole oikeasti edes yrittänyt sopeutua brittihoviin, ns talon tavoille pääseminen vie aikaa. Mutta nyt sitten, huiskis vaan, äkkiä muualle. Oman taloutensa " kuningaskunnassa" Amerikassa voi toteuttaa älynväläyksiään, brittihovissahan ne eivät lyöneet läpi. Aikamoinen harakka. Herttuattaren tittelistä pitää kyllä kynsin hampain kiinni, mikään muu ei sitten miellyttänytkään. Harry-parasta tulee todella onneton.

      • Anonyymi

        Meghan on itsekäs narsisti ja ei sopeutunut Ellun määräysvaltaan. On katkaissut välit omiin sukulaisiinsa äitiä lukuunottamatta. Ja nyt tekee saman Harrylle, jota vie kuin pässiä narussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meghan on itsekäs narsisti ja ei sopeutunut Ellun määräysvaltaan. On katkaissut välit omiin sukulaisiinsa äitiä lukuunottamatta. Ja nyt tekee saman Harrylle, jota vie kuin pässiä narussa.

        välit on mennyt jo toistakymmentä vuotta takaperin eikä ihme ! hän on vaimo ja tukee varmasti miestään tässäkin asiassa ja ottaa huomioon että miehellä on mielenterveys ongelmia jotka tuossa esillä olossa ym vain pahenisivat senhän tietää jokainen että nämä ns lähteet tai puheet sisäpiiristä jotka puhuisivat ovat puppua tämä on nyt suuntaus eri hoveissa euroopassa ja valinnan vapaus on hieno asia eikä kukaan tuollaista lynkkaus menetelmää pitkään jaksaisi pahat puheet ja haukkumisethan tulee pääasiassa joiltakin rasisistisilta lähteistä , tietysti jotkut katkerat niin sanotut ystävät kostaa nyt näille ... kuka haluaisie juoruavaa ilkeää toimittajaa edes lähelle hovia ja kun lukee hänen juttujaan on selkeää ettei hän tajua itse sitä ettei hovi edes hyväksyisi tätä lähelleen ja ne ystävät jotka ei piiriin kuulu on tuskin ystäviä olleet
        näinhän on mennyt sivuun ruotsissakin prinsessat ja prinssit olemalla hovissa muttei sen ytimessä rohkeaa tehdä se näin ja suojella sitä ydin perhettä pahoilta puheilta mitä siittä olisi tullut jos tämän olisi toimeen laittanut itse ylin tai hänen poikansa he ovat nyt samassa asemassa kuin Anne . ja muiden lapset ja puolisot


    • Anonyymi

      Jos noi nyt herttuana ja herttuattarena myyvät ympäri maailmaa kaikenlaista rompetta ja rahastavat läsnäolostaan kissanristiäisissä, niin polkevat lopulliseen lokaan koko Firman. Tätä menoo Charlesista ei tule kuningasta eikä liioin Williamista.

    • Anonyymi

      Ihmeellistä, että hienot ihmiset käyttää aivojaan.

    • Anonyymi

      No miksi he eivät saisi irrottautua "kuninkaallisista" tehtävistä? Charles ja Camilla voivat tehdä vähän enemmän töitä ja Elisabethilla on muitakin lapsia. Esim Edward voi vaimoineen osallistua virallisiin tapahtumiin. Anne taitaa ollakin aika lailla edustamassa. Mutta mitä ihmettä varten Harryn ja vaimonsa pitäisi olla osallisina kuningashuoneessa.? Charlesistahan tulee uusi kuningas kun Elisabethista aika jättää. Ja varmaan uudelle kuninkaalle on luoja suonut pitän iän, joten ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen ei Williamista tule kuningasta.
      Sitten ovatkin hänen lapsensa jo täysi-ikäisiä ja voivat osallistua kuninkaallisiin tehtäviin. Jos prinssi Harry ei tulevaisuudessa halua olla kuningas niin aivan oikein että eivät sille yhtiölle tee töitä.
      Tuokin Meghanin arbvostelu ihmetyttää. Mistäpä me tiedämme vaikka Harry on lopenkyllästynyt olla marionettina kuningashuoneessa.

    • Anonyymi

      En sano mitään Meghanin luonteesta kun en häntä tunne, mutta ymmärrän sen kyllä että halutaan ottaa etäisyyttä hoviin ja sitä omaa rauhaa. Ei ole varmaan Meghanillakaan helppoa ollut tottua kuninkaallisiin säädöksiin ja etikettiin mikä säätää lähes kaiken hovin jäsenten elämän, varsinkin kun Meghan on aiemmin tottunut elämään vapaasti.

      Meghan on muutenkin ollut jatkuvasti suurennuslasin alla ja kaikkea mitä hän tekee, sanoo tai pukeutuu vatvotaan mediassa.

      Täysin ymmärrettävää että pariskunta haluaa omaa rauhaa ja yksityisyyttä.

      • Anonyymi

        Omaa rauhaa? Niiden tarkoitushan on hyödyntää kuninkaallista arvo-asemaansa ja tahkota miljoonia eikä sitä tehdä kotona Archien kanssa leikkien, ei Royal Sussex firma siten pyöri. Kiertueita, luentotilaisuuksia, PR-tilaisuuksia...Kaikkeen tuohon he tarvitsevat valtavasti julkisuutta. Kalifornialainen B- luokan näyttelijätär haluaa myös näytellä. Rauhallinen kotielämä tulee olemaan olematonta.


    • Anonyymi

      Kuningashuone itseasiassa on vaivautunut kun tuli väriviallinen hoviin. Nyt saadaan se toiselle mantereelle dianan syrjähypyn kanssa.

      • Anonyymi

        Mutta elämä jatkuu


    • Anonyymi

      Hoville on oikeesti vaan helpotus että kohupariskunta painuu mahdollisimman kauas. Koska ovat irtisanoutuneet Firman palveluksesta on palkanmaksu ja etuudet lopetettava ja tittelit poistettava.

      Pari aikoo ratsastaa kuninkaallisilla titteleillään ja tehdä niillä rahaa, ilman niitä heillä ei ole mitään myyntivalttia, glamouria, kysyntää eikä kiinnostavuutta. Vaikee on ymmärtää mitä kirjoja nuokin aikovat kirjoittaa ja mitä luentoja pitää...

      Pyrkyri- Meghan saa huomata että hänen hienot uudet tuttavuutensa Obamat ja Clintonit ovat kääntäneet hänelle selkänsä ja ovat lojaaleja kuningattarelle. Nyt Meghanin on alas pudotessaan kohdattava ne ihmiset joita tallasi ylös kiivetessään. En usko että Harryn ja Meganin liitto tulee kestämään, Megan ei saanutkaan haluamaansa joten Harry saa mennä.

      • Anonyymi

        Harry saa todellakin mennä, ei Megu kauan jaksa sitä tahdotonta tolvanaa raahata perässään. Varsinkin kun heiltä riistetään kuninkaalliset tittelit, niin eihän Harrysta ole Megulle yhtään mitään hyötyä.


    • Anonyymi

      Onpa teatraalista tämä Meghanin esiintyminen, kuin suoraan saippuasarjasta. Onko Meghanille jäänyt vanha rooli päälle? Meghan näyttäis menettäneen kaiken ennen kuin oli mitään saanutkaan, kuninkaallisen herttuattaren rooli meni sivu suun, valui käsistä, haihtui savuna ilmaan. Meghan hävis kaiken. Onnistuu vielä tekeen Harrysta onnettoman. Varsinainen pahanilman lintu. Meghan tuhoo kaiken mihin koskee.

    • Anonyymi

      Aloittaja siis lukee kaikki valheet ja uskoo niihin kuin joulupukkiin.

      Olisiko aika kasvaa aikuiseksi?

      Meghan on nyt varmasti hyvin pettynyt aloittajan luokattoman huonoon aloitukseen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2779
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      370
      2645
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2200
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1818
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1783
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1774
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      142
      1687
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1462
    Aihe