Uuden maalipinnan saaminen vanhan tasolle?

Anonyymi

Moro,
poistin olohuoneesta vanhat verholaudat ja kotelon. Kotelon alta paljastui maalaamatonta pintaa ja vanhan maalipinnan sauma. Päätiin katkaista seinän maalipinnan 11 senttiä katon rajasta koko entisen verholautakotelon matkalta. Tarkoituksena saada ennen piilossa ollutta seinää nyt näkyviin. Olen nyt puhdistanut maalattavan alueen kittaamalla ja hiomalla. Huomasin että entisen maalipinnan ja betonin korkeusero on 2-3 milliä. Millä saisin nämä pinnat samalle tasolle ja pääsisin maalaamaan niin ettei uuden ja vanhan maalin välille syntyisi suurta korkeuseroa?
Kuvia tilanteesta:

https://photos.app.goo.gl/DKcsX66weT6YBYY87

Kiitos paljon avusta!

1

<50

Vastaukset

 • Katon joudut ruiskutasoittamaan uudelleen jos siistiä jälkeä haluat, seinät taas menee ihan hiomalla ja pakkeloimalla ja hiomalla uudelleen ennen maalausta.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996