Kyllä vituttaa!!!11

Anonyymi

Pakko muuttaa muualle, kuolen vitutukseen kun näitä saatanan turvenuijia pökiöitä alkaa kohta pyörimään tuulipuvut kahisten ja lompakko satkun seteleistä turvoksissa. 🤬🤬😠👿

15

<50

  Vastaukset

  • Onhan se varmaan aivan käsittämätön riemu ja onni saada melki kaksi miljoonaa. Voi ostaa vaikka puolen miljoonan mersun ja vielä jää lähes puolitoista miljoonaa kaikkeen mitä ikinä haluaa, loistokasta elämää. Itse kans varmaan muuttasin pois sieltä.

  • Emmää osta ainakaan mersuja jotakin parempaa talliin, sukupolvien kestävää mallii.

  • Kannattaa sijoittaa rahat osakkeisiin, pian on kymmenen miljoonan omaisuus. Valtiokin auttaa rikkaita rikastumaan yhä enemmin. Köyhistä kukaan ei välitä. Hieno auto kyllä pitää olla, sillä voi ravat roiskauttaa köyhien silmille ja näyttää miten sitä nyt eletään 🤑

   • En suosittele osakkeita oman pienellä rahalla kokeilemani kokemuksen perusteella. Ihmisiä syytellään rahojen makuuttamisesta "tuottamattomana" pankkitileillä mutta pörssiosakkeissa ne rahat vasta tehokkaasti häviävätkin!!
    Osakkeiden arvo heiluu niin rajusti että et kyllä pysty ajoittamaan osakkeen ostoa oikein, arvo putoaa jatkuvasti ja eiköhän vielä ole jollain aikavälillä todella murskaava pörssiromahdus edessä kun osakkeiden hintoihin on puhalleltu ilmaa niin helvetisti.
    Osingotkin ovat epäluotettavaa tuloa, firma voi maksaa niitä tai olla maksamatta.
    Jokatapauksessa osingot ovat muutenkin vähän hölmä tapa "tienata", maksa sata euroa osakkeista että saat 1 euron tuloa niistä osinkona. Sitten se sadan euron sijoitus hupenee pörssikurssien tippuessa vaikka nollaan.
    Mutta odota, ei tässä vielä kaikki!
    Lisäksi esim. Nordnet ottaa palkkion välistä aina kun sijoitat tai myyt osakkeita! Verottajakin vie välistä jolloin osakkeiden pitäisi nousta epärealistisen hurjasti että jäisit voitolle.

    Näin ollen pörssiosakkeissakin on varmistettu että häviät lähes aina. Saatat voittaa vain yhtä suurella todennäköisyydellä kuin lottovoitto...

    Sijoittajat kun ovat hävinneet kaikki omat ja lainatut rahansa niin siksi yrittävät nyt pelata taivaan tuuliin tilisäästäjienkin rahat!

    Älkää helvetissä sijoittako pörssiosakkeisiin!!


  • Ei rahaa onnea tuo. Laskujen maksua vaan helpottaa. Vai onko joku nähnyt rikkaan,ja onnellisen?

  • Sun pitää olla onnellinen voittajien puolesta alottaja.Ei saa olla kade

   • Miksi Minun pitäisi olla onnellinen tuntemattomien ihmisten puolesta? Hulluja kirjuutat.
    Asun kaukana Siilinjärveltä. On ihan sama voittiko siellä joku jottai.


  • Itse asiassa sanon suoraan, että minua ei vituta se, että jotkut ovat sattuneet voittamaan joko Sallimuksen, tai kenties jonkin muun instanssin junailemana, tai järjestämänä suurvoiton, eli Eurojackpotvoiton Siilinjärvelle. - Jollekin suhteellisen pienelle porukalle ottaen, jos ollaan ihan rehellisiä.

   Itse olen ennemminkin huolissani yhteisöllisyyden, ja toisista välittämisen ja kunnioittamisen puolesta. Sekä hyvien käytöstapojen katoamisesta.

   - Samoin muistuttaisin myös siitä, että aika moni on veikannut koko ikänsä, eikä välttämättä ole koskaan saanut sitä ns, isoa voittoa osalleen.

   Toki Suuret Onnittelut jokaiselle ja kaikille tämän ison voiton osakseen saaneille.

   Mutta kuten edellä jo sanoin, niin ainakin miljooona suomalaista on laittanut eri paikoissa, kaupoissa, R-kioskeissa, huoltamoilla, ja baareissa oleviin pelilaitteisiin omat kolikkonsa ja jopa sitä suuremmat setelit, saamatta ja voittamatta välttämättä mitään.

   Joten hieman enemmän konkretiaa tähän voitonhuumaan, ja kaikkeen siihen, mitä tähän on liitetty.l

   Jos olette onnellisia joidenkin "hyvin onnistaneiden kohdalla", niin te saatte niin tehdä.

   Silti muistakaa, että tässä maassa on lähes puoli miljoonaa köyhää ja pienituloista, joilla ei todellakaan mene hyvin.

   Keskituloisilla ei ole mitään syytä kateuteen, tämä sanottakoon viestinä eräälle Kuopion alueella toimivalle piispalle. Nimi alkaa etukirjaimella J. - Sillä kyllä he pärjäävät. Ainakin jotenkuten. Toisin on todella köyhillä, asunnottomilla ja pienituloisilla ihmisillä

   Tämän asian Savon Sanomissa esille tuodessaan hän oli täysin väärässä ja aivan pihalla koko asiasta, Tästä aiheesta vähän aikaa sitten kolumnoidessaan.

   Nimittäin köyhät joutuvat edelleenkin kulkemaan kumarassa, nöyrtyen ja hyväksymään Jumalan ja maailmankaikkeuden epäoikeudenmukaisuuden.

   - Joten onko tämä maailmankaikkeus, Universumi ja Jumala ihan oikeesti, ja todella oikeidenmukainen kaikkien ja jokaisen osalta.

   Sanoisin, että ei.

   Omien tekemieni havaintojen ja jopa kokemuksieni perusteella; EI.

  • "Jollekin suhteellisen pienelle porukalle ottaen, jos ollaan ihan rehellisiä."

   50 voittoporukan voitto olisi tosiaan voinut mennä myöskin yli 50 henkilö vähemmälle.
   Niinhän ilmeisen monikin toivoo. Mutta miten huomattavasti alle 50 henkilöä olisi voinut voittaa 50 osaan jakautuneen voiton, noin edes vähän realismia käyttäen??!!

  • Kuulin kyllä että yksi perhe olisi ainakin saanut 3 osaa ...

  • Pitää paikkansa, 3-osaa saaneet. Kuopiossa jo käyneet, tähtiliikkeessä.Oli kuulemma pääjohtaja juossut tilauksen jälkeen ovesta perässä ja huutanut, että minkä värisiä ne pitäis olla?Kadulla olevat kuulijat kertonevat, että ei väliä, kunhan ovat mustia ja 6-koneella.Tämän jälkeen olivat suunnistaneet kumijalkapysäkille. Tarinan mukaan matka jatkui, johonkin Rissalaan, siellä ilm. on noin 2-kilometrin suora, josta pääsee vaikka ulkomaille.Palaavat sitten maisemiin, kunhan kerkeevät.

   • Vittu mitä legendaa, rupeaa jo naurattamaan :D


  • Niin, ja ei siinä vielä kaikki. Lennonjohto kertoo, että paikalla oli jonkinlainen pankinjohtaja heihettelemässä porukkaa, ilmoittain, että tulee vastaan, kun saavutte takaisin. Tarina ei kerro, oliko pystytolpanmies, jolla on korvat, vai oliko se ruattalainen pankin nimi. Matkaan he kuitenkin lähtivät ja lennon numero oli joku ay alkuinen ei mikää d.

  • Aloittajalle tiedoksi, voiko vitu*****seen kuolla. Ne jotka siihen ovat kuolleet, niin kertonevat, että voi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   162
   4284
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   93
   4062
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2369
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   214
   2047
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1941