Vihaan itseäni sekä elämääni

Anonyymi

Elämä käy päivä päivältä raskaammaksi. En saa unta eikä ruoka maistu. Pelkkä tuska seuranani, kyynelten valuessa pitkin poskiani. En saa itkua loppumaan enkä mieltä kirkastumaan.

Olen kyllästynyt olemaan oman elämäni ja kehoni vanki. Vihaan etten pysty itsenäiseen elämään. Joudun tuon tuosta turvautumaan toisiin. Ahdistavaa! Koen lähipiirini kävelevän ylitseni ja kohtelevan minua kuin pientä lasta. Ei kunnioitusta ei mitään. Olen pelkkä rasite ympäristölleni. Kuolleena olisin parempi. Näin vahvasti koen.

En yksinkertaisesti enää jaksa. Vuosien teeskentely on viennyt veronsa. Ei ole mitään järkeä elää elämää, jota ei pysty hallitsemaan. Pelosta toiseen, ei helvetti! En tunnu koskaan pääsevän tasapainoon. Kuinka ele tai väärä sana voi kaataa mielen sisäisen tasapainon. Vihaan itseäni tavalla, jota sanat ei riitä kuvaamaan. Minun on täytynyt tehdä jotain todella pahaa edellisessä elämässä, kun minua nyt rangaistaan näin. En halunnut sairastua enkä varsinkaan toisten toimesta!

Vaikka kuinka olen vuosien mittaan yrittänyt. Ei muutosta vaan tapahdu. Ei terapia, ei positiivinen ajattelutapa, ei erilaiset yksin harrastettavat aktiviteetit, ei mikään..

Suurin ongelma on etten yksinkertaisesti pärjää tässä maailmassa. En osaa toimia oikein, en osaa kantaa vastuuta itsestäni, en tunnu yksinkertaisesti osaavan enää mitään, mikä on pelottavaa. Tuntuu että menetän koko ajan opittua osaamista. Tuntuu etten pysty enää omaksumaan uutta tietoa, en mitään. Pelkkä tyhjä riutunut kuori.

Olen hyvinkin yksinäinen, mikä pahentaa tilannetta. Pelkään sosiaalisia tilanteita. Sanon aina väärät sanat tai käyttäydyn jotenkin oudosti. Saan ympärillä olevat ihmiset vaivautuneeksi. Opin jo pienenä etten kuulu joukkoon. Paikkani on olla ulkopuolinen. Kaipa se sieltä kumpuaa.

Odotan vain sitä hetkeä kun kuolen ja saan ikuisen rauhan. Kuolemaa rukoilen, joka ilta ja aamulla herään jälleen uuteen kärsimykseen. Ehkäpä olen jo helvetissä?

17

3032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sulla on siinä mielessä asiat hyvin jos on auttajia keneltä saa apuja ja turvaa. Älä lannistu enempää vaan tee itsellesi suunnitelma tulevaisuuteen. Päivä päivältä käännät mieltäsi positiiviseen suuntaan. Näet että elämässäsi on kuitenkin jotain hyvääkin. Pyydä rohkeasti apuja kun sitä tarvitset. Meistä kuka vaan voi olla tilanteessasi ennenkuin huomaakaan.

    • Anonyymi

      Elät vaikeaa vaihetta nyt. Lähetän täältä lämpimän sydämen sinulle. Olet tärkeä ihminen maailmassa. Sinulla on oma paikkasi täällä, jaksamista toivon!

    • Anonyymi

      No jo on " sijaiskärsijällä" mietteet! Onneksi en itse ajattele ollenkaan edes tuon suuntaisesti kuin aloittaja. Kiitos valon rakkauden ja ilon.

      • Anonyymi

        No olet päässyt mielestäni helpolla elämässä, jos itselläsi ei yhtään vaikeampaa aikaa ole ollut. Jippii ja hip hurraa, luuletko että sinun valosi paistaa ympärille noin pimeästä päästä?


    • Anonyymi

      Tuli surullinen olo puolestasi. Harmi, ettet ole saanut ymmärtäviä, hyviä ihmisiä lähellesi. Muistan itse lapsuudestani, miten oma mummini kohteli sairasta ukkiani kuin koiraa. Ukki, sotilasuran tehnyt perheen elättäjä, sairastui eläkkeellä ollessaan vakavasti. Tämä kotirouva, yhtään työtänsä väheksymättä, vihasi sairastavaa miestään.

      Silmät suurina lapsena kuuntelin, kun mummi haukkui koko ajan sänkypotilaana makaavaa lääkekoukkuunkin jäänyttä ukkiani. Ukki oli hyvä mies ja lempeä, mummi sen sijaan katkera ja dominoiva ihmishirviö. Valitti äidille ja tämän siskolle kaiken aikaa ukistamme, kun olimme heillä kylässä. Ja kyläkäynnit kestivät aina viikon, koska elimme eri puolella maata. Mummi ei koskaan muistanut nimeäni. Olin aina serkkuni, joka oli läheisempi jo asuinsijaintinsakin vuoksi.

      No eipä ole sen läheisempiä myöskään isänpuoleiset sukulaiset. Kylmiä porvareita kaikki. No ei tarvitse olla missään tekemisissä heidänkään kanssaan. Kerran pyysin pienen summan rahaa tiukassa tilanteessa lainaksi kummeiltani, joilla sitä todellakin riittää. Tietysti velkakirjaa vastaan olisin lainannut ja maksu olisi tullut pian, kun tiedossa oli jo päivä, jolloin rahaa tulisi. Heidän tilanteensa oli liian huono, jotta olisin voinut heiltä tuon summan saada... Nöyryytin vain itseni kun kysyin. Mutta vihdoin tajusin, ettei minulla ole sukulaisissani ketään.

      Omat lapset ovat tietysti itselleni kaikki kaikessa ja sisko on myös läheinen jotenkin, vaikka hyvin erilainen, kuin itse olen. Isä sairastui ja kuoli kun olin vasta koulun aloittanut. Äiti alkoi elää omaa elämäänsä ja olin häiriötekijä selkeästi. Hyvät rahat hän sai minusta, kun olin korkeasti koulutetun isäni orpolapsi. Isän äiti oli jossain kohtaa läheinen ja eräs isän veli. Mutta hekin ovat olleet jo kauan kuolleina.

      Muista, että kusipäät, jotka läheisiäsi ovat, eivät määrittele sinua. Kukaan ei määrittele myöskään minua. Olen täysin juuristani irtautunut, melkoisen yksinäinen sielu. Mutta olen ymmärtänyt sen, että olen arvokas. Vaikeuksien kautta (niitä riittää kyllä edelleen) tämäkin on tapahtunut. Ole ylpeä itsestäsi ja arvosta itseäsi. Voimia!

      • Anonyymi

        Olipa hyvä ja opettava kertomus sinulta. En ole aloittaja, mutta samaistun kyllä jossain mielessä hänen sanomaan. Vaikeat ajat on voitettavissa. Se on hyvä motto meille kaikille. Se vasta on elämää, kun nousee syövereistä uuteen kukoistukseen.


    • Anonyymi

      Moi! Ehkä sinua kiinnostaa lukea kotkansydän. https://ystavyydenmajatalo.fi/healingeagle/indexfi.html
      Oletko hoksannut että se mitä on sisimmässäsi ja sinussa itsessäsi tuo elämääsi juuri samoja asioita.. ja
      Sisäinenparaneminen on juuri yksinäistä puuhaa.
      Ja mitä huomasin mitkä on täysin välttämättömiä.. nöyryys,nöyryys ja nöyryys.. pysyä viileänä, jättää pahat tavat. Ja Mulla oli se että ole kiitollinen hyvistä asioista silloin kun et tunne kipua..
      Tuo kans ku sanoit että muutosta ei tule.. Niin Älä muuta mitään? En ole paras puhumaan kun olen itsekkin tuossa vaiheessa..
      Ja kyllä se ei ole toiminut että yrittää väkisin sinnitellä positiivisuudessa.
      Mulle muuten auttoi ihan alkuun juuri tuo täysrehellinen ja kaiken tiedostaminen mitä tapahtuu. Katsoin että mitä Mulla on.. jesh jalat(vaikka kipeät niin on) jesh pystyn hengittämään ilmaa! Millanen persoona on siis ne vahvuudet. Sitten seuraava oli mitä teen ihmisenä eli totean että en usko mitä ääni sanoo päässä. Aluksi kaikki tein yksin. Totesin ettei ole muutakaan.

    • Anonyymi

      Sulla on myös muita todellisia ongelmia että joku "varastaa oppomasi". Useilla ei ole tuota samaa ja ovat siksi tai muuten vain iloisia. Älä provosoidu vaan pysy nöyränä.. niin ja sitten yksi itsekkyys mikä itselläni oli.. kuvittelin että Onnellisten ihmisten elämä on helppoa.. ehkä onkin mutta mitä ymmärrän niin on tehnyt hyviä valintoja ja läpäissyt testin edellisessä elämässä.. siis tehnyt oikein tuntemuksista huolimatta. Kokeile myös lukea koraanin käännöstä..?
      Ja kun voit ole avoiminmielin ja katso miksi ja mitä hyviä tapoja onnellisilta ihmisillä on mutta ÄLÄ tee niin jos et pysty vielä katsomaan hyvin.

      Mun mitkä auttaa aivan heti ensiapuun on oli missä tilassa hyvänsä ja sisin tila mikä vain niin: Vesi. Suihku jos ei se niin pese kädet, kasvot,Pää😃, Suu ja nenä ja ota tuo rutiiniksi! Mulle tuo on rakastamista kun en nuorena oikein tiennyt miten rakastan itseäni ja samalla muita myös. Ja mä uskon että tuo on se mitä muutkin haluaa.
      Kiitos aloittaja mä muistin taas miten pysyy jaloillaan^^ ja toinen tärkeä mikä myös niin paasto eli Älä syö päivällä mitään.. mä samalla muistutan itseäni tässä. Ja tuo raskas olo jos on niin sitä sietää niin kauan kun löytää sen tavan miten saa varmasti poies hmm

    • Anonyymi

      oon 12 vuotias tyttö ja täs mun elämästä tarina

      ekana oli vaikeuksi perheessä ja muutenki niin hankittiin sit apua noin 5 tai 6 vuotiaana noh en muista siitä oikeen mitään mut tiiän et mul oli jotain vihan hallinta ongelmia tai jotain koska mul oli veitsi ja juusto raastin jolla uhkailin mun veljeä ja jopa löin sillä raastimella noh sit kulu aikaa mistä en muista oikeen mut kaikki meni hyvin sit ja sit 5 keski vaihees tuli sossut mun elämään ku mul oli vaikeuksia koulussa ja tiesin sen mun sydämmessä et tää elämä on vaan paskaa ja olin sen sossun (piia) niin jossain 6lk aikaan se tuli sit oltiin joku puol vuotta ja sen aikana kaikki oli pilalla mä mietin itse murha ideoita itkin ja löin käsiä sekä päätä seinään ja toivoin et pyörryin sit oli aika ku piian piti lopettaa mut mul meni niin huonosti et oli pakko jatkaa ja siin vaihees olin niin mullan alla ku voikaan olla itkin ja huusin äidille et jooko en vaan vittu jaksa tää ei auta mua ja sit lähetin itekki sille viestei et mä en pysty enään ja osaan mun asiat ilman suaki ja sit sain ne pois mun kuvioista onneks sit elämä jatku ja jatku stressaavaa oli menetin hyviä kavereita ja koulussa edellen vaikeuksia no mun entinen puol iskä sai töitä mut sen oli pakko olla mökillä äitistä 3h kaukana ja koska äiti oli yksin se hankki uuden miehen ja jätti entisen puol faijan itkin ja viiltelin koska olin niin alhaalla kuinka ihminen joka oli 5 vuyotta meijän kaa niin onki vaan poissa ja uus mies sit oli 1kk koska se oli juoppo ja se petti äitiä salaa ja äiti heitti sen pois mut anto toisen mahiksen ja senki jälkee heitti pois täältä ja mä olin niin stressaantunu koska koulu ja joku random uus mies viiltelin edelleen ja mun kaveri sai tietää ja se kiels mua ja äitiki sai tietää sano vaa et idiootit tekee tolleen eikä se mua liikuttanu oikee mut annoin mahollisuuden ja heitin viiltely kamat pois elämä jatku koulussa vaikeuksi kotona vähä vaikeeta mut aina vaan yritän yritän mut tuntuu et kukaan ei huomaa ja elän teini aikaa joka on vaikeeta mut en vaan jaksa eilenki mietin itsaria aina vaan yritän tuntuu et jään 6lk enkä pääse 7 mut toivon parasta oon luottanu siihen et nyt on vaikeeta mut kyl se siitä mut tuntuu turhalta yritän kyl viel jaksaa aina vaikka oonki ottanu puukotuksia en tiiä kauanko jaksan mul on kavereita mut ei niin hyviä et voisin puhuu tän kaiken niille opettajat tänään sano et ku vähän panostat kyl se riittää ja hyvin menee mut ku tän kaiken on kokenu niin kouluun on vaikee keskityy hyvin mut kyl mä yritän nyt mahollisuuden kunhan pääsen 7lk voin olla ilonen ja en tiiä kesälomastakaa mut näkee sit alotan nyt loppu kirin ja yritän jaksaa turha sanoo mulle sit mitään positiivista ooon kuullu tarpeeks mut kiitos kuitenki tsempeistä ei mulla muuta PALJON yksityis kohtia jäi sanomatta mut suoraan naamaan on helpompi puhuu mut heipsuli nytte

    • Anonyymi

      Sinulla on vahvuuksia, joita voit käyttää.

      Tilassasi on masennusta, niin ota masennuslääkkeitä, jotka tuntuvat kuin valo syttyisi.

      Ihmiset tuntuvat rasitteelta, mutta ihmiset ovat samassa voimanvara.
      Ilman ihmisiä ei selviää, kukaan.

      Rauhoita mielesi ja mieti rakentavasti.
      Vaikeassa tilanteessa pitää säilyttää tasapainon.

      Kuulostat järkevältä ihmiseltä.

    • Anonyymi

      Sinähän säästätät kun et halua syödä . SE on parasta elämässäsi .

    • Anonyymi

      No mulla kuoli äiti, suku haukkuu ja lapsi huostattu. Niin että kyllä tässä itku pääsee usein.

    • Anonyymi

      Minäkin käyttäydyn oudosti ja olen omituinen.

    • Anonyymi

      Kesällä ollaan vain

    • Anonyymi

      Surun pyyhit silmiltäinsun vierees hiljaa hiivin.

    • Anonyymi

      Täällä myös omituinen höpöttäjä!

    • Anonyymi

      Et saa rauhaa ellet kosta väärintekijöille ennen kuolemaasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe