Suomalaiset tienaavat liikaa

Anonyymi

Tavallinen kansa tienaa liikaa. Monessa duunariperheessä on kaksi uudehkoa autoa. Asutaan uudessa omakotitalossa ja on oma kesämökki, sijoitusasunto ja pörssiosakkeita, vaikka olisi nuori alta kolmikymppinen pariskunta ja muutama lapsi. Tulevaisuudessa meillä ei ole varaa tällaiseen. Palkkoja tullaan melkein joka alalla leikkaamaan 30%. Poikkeuksena ovat alat, joissa vahvat ammattiliitot. Eli Akt, paperiliitto ja lääkäriliitto. Ne ainoastaan kykenevät nostamaan omiensa palkoja se suotakoon heille. Johtajien palkat tulevat nousemaan rajusti, sillä muualla kuten ameriikassa he tienaavat paljon enemmän kuin meillä Suomessa. Suomalaisten on nyt vaan tyydyttävä kohtaloonsa.

20

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Postin työntekijöiden palkat putoavat 30-50%. Aika paljon. Millä he elävät, kun nykyinen 2200e kk palkkakaan ei ainakaan itsellä riittäisi elämiseen kuin kahden viikon ajaksi. Siksi teenkin reppuhommia 8000e kk palkalla.

    • Anonyymi

      On se vain merkillistä, että pieni promillen joukko pomoja saavat haluamansa duunareiden palkkojen heikennykset ja pomojen palkat vain sen kuin nousevat. Miksei työntekijäpuoli tee mitään? Eivätkö he uskalla tehdä mitään? Oletteko lampaita? Ranskassa olisi jo moiselle kyykytykselle tehty loppu jo ajat sitten.

    • Anonyymi

      Joka alalle melkein ollaan ajamassa postin kaltaiset palkkojen heikennykset. Nyt duunarit toimikaa. Tiedätte mitä teidän kuuluu ja ehdottomasti pitää nyt jo tehdä!!

    • Anonyymi

      Postipomojen ylikalleilla autoilla pystyy ajamaan tiettyyn mutkaan 100km/h kun taas citroen xantia activalla pystyy ajamaan vastaavaan mutkaan 150km/h. Buahahahahahaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Activan ennätys jo 20v vanha!!!!

    • Anonyymi

      Kyllä on pihalla aloittaja kuin lumiukko. Jokaisella mittarilla köyhyys lisääntyy. Yhä harvemmille siirtyy kansantalouden varat. Juuri siksi Suomi on koko ajan hätää kärsimässä. Talous ei pyöri koska yhä suurempi joukko ei pysty ostamaan yritysten tuotteita ja palveluja normaalilla tasolla. Ja nämä harvat rikkaat eivät ehdi joka paikkaan kuluttamaan.

      Pienet palkat eivät missään päin maailmaa ole koskaan tuottaneet hyvinvointia. Ei työpaikkoja. Jos palkkoja pudotetaan 30%, kaatuu iso joukko yrityksiä nurin!

      Näin on närhen munat!

    • Anonyymi

      En itse usko, että posti saa heikennyksiään läpi. Pakko duunarin on tehdä tuolle stoppi keinolla millä hyvänsä. Suomi muutenkin jo älyttömän kallismaa, jossa ei elä alle 4000e kk palkalla mitenkään!

      • Anonyymi

        Ammattiliitot ovat luopuneet vallasta jo vuosikymmeniä takaperin. EK sanelee palkankorotusten tarpeen ja kokoluokan. Palkansaajilla ei ole siihen nokan koputtamista. Ammattiliitto toimii vain lääkäreillä ja lakimiehillä. Katsokaapa ketkä liittojen jäsenmaksuja vielä maksette mitä tavoitteita teidän liittonne ajaa syksyn palkkakierroksella, vai ajaako yhtään mitään. Tolloimmat duunarit maksaa liitollensa 500 e vuodessa samatta vastineeksi muuta kuin 2 sentin alennuksen bensasta. Saman alennuksen saa TB:n käteisalennuskortilla ilman liiton jäsenyyttä.


    • Anonyymi

      Hinnat meillä täällä Suomessa ovat niin korkeita, että albaanialaistenkin ostovoima parempi kuin suomalaisten. Minä suostun 30% palkanalennukseen, jos samaan aikaan kaikki muut verot yms. kulut putoaa 60 %.

    • Anonyymi

      Eli suostut 30% korotukseen.😂😂

    • Anonyymi

      Ilmankos lakimiehet ja lääkärit tienaavat melko mukavasti. Liitot ajaneet asiaansa. Miksei hoitajien liitot tehy ja super pysty ajamaan huonopalkkaisten hoitajien asiaa.

    • Anonyymi

      Keltaliivit kaduille Ranskan tapaan. Ranskassa presidentti joutui perumaan leikkauksia, kun kadut olivat pelkkää tulimerta.😈🌋

      • Anonyymi

        joutui perumaan joo, kun autoja poltettiin tuhansittain. Haluatko maahamme samanlaista ranskalaista huliganismia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joutui perumaan joo, kun autoja poltettiin tuhansittain. Haluatko maahamme samanlaista ranskalaista huliganismia?

        Joskus tuntuu että juuri tällaista toimintaa tarvittaisiin , tosin lakeja noudattaen ja omaisuutta tuhoamatta . On mennyt vallan mahdottomaksi tuo omaan taskuun kerääminen kuten Postilla ja muissakin valtion pörssiyhtiöissä ja Veikkauksessa . Hyvä että on Sirpa Paateron kaltaisia omistajaohjaus ministereitä joilla on vielä terve moraali tallella ja tahto asioiden korjaamiseen . Kyllä korjattavaa riittääkin useammaksi vuodeksi , edellisen hallituksen toimissa taxi laki ym: ym: ... Itse saan 40 työvuoden jälkeen eläkettä noin 1500,00 € kuukaudessa se juuri ja juuri riittää elämiseen vanhassa hirsitorpassa joka on talvella hatara kuin variksenpesä . Kyllä vitut... raskaasti kun katsoo herrojen bonuksia ja kokouspalkkioita , on se kummaa ettei työstä normaali palkka riitä vaan vielä pitäisi saada luontaisetujen lisäksi ylimääräistä , ei mahdu duunarin ja eläkeläisen tajuntaan .


    • Anonyymi

      Ei me Suomessa uskalleta. Bää, mää linna Venäjän bäämääää!

    • Anonyymi

      Aika normaalia on että pienellä paikkakunnalla asutaan omakotitalossa ja on kaksi autoa kun liikenneyhteydet huonot! Käsittämätön aloitus, jollain on taas ylimääräistä aikaa.

    • Anonyymi

      Todellisuudessahan kyse on siitä että luottolaitokset ovat saaneet nämä ihmiset "liekaan" ja velkavankeuteen. Kaikkihan johtuu siitä että nykyään ihmisillä ei ole mitään kärsivällisyyttä vaan asenne on että "mulle kaikki nyt heti", eli pitää näyttää kuinka hyvin menee - Velkarahalla.

    • Anonyymi

      Juuri näin ja leveesti elävät duunarit joutuvat tyytymään uuden auton ja talon sijaan vuokra-asuntoon ja vanhaan ladaan, sillä jokaikisen duunarin palkkaa tullaan leikkaamaan 30% tulevien viiden vuoden aikana. Se on varma asia se.

      • Anonyymi

        Millä luulet ihmisten elävän, kun palkat laskee?? Koko maa menee konkurssiin, kun ihmisillä ei ole varaa kuluttaa. Yrityksiä kaatuu. Yhteiskunta kaatuu, kun ei ole verotuloja palkkojen laskun myötä.


    • Anonyymi

      Postista tulee ennakkotapaus. Mikäli käräjäoikeus ja muut oikeusasteet, kuten hovioikeus ja mahdollinen korkein oikeus hyväksyy postilaisten palkkojen puolitukset, niin sen jälkeen lakia tulkitaan joka alalla. Eli duunarien palkat heikkenee ja johtajien nousee.

    • Anonyymi

      Hoitajien palkkoja voisi laskea 50 prossaa. Patalaiskoja ämmiä koko simpukan väki.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe