Ruoka-apu Kokemäellä

Anonyymi

Kolmas kerta kun näin ohimennen miten mersuilla, volvoilla ja tämän vuosikymmenen aikaisilla autoilla haetaan isoilla kasseilla ruokaa vapaakirkolta. Joukossa omistusasunnoissa asuvia henkilöitä joilla takuulla varaa ostaa ruoka kaupasta. Valvooko tuota avustusta kukaan? Se nyt tiedetään että ihminen on röyhkeä ja tietynlaiset nuukiakin, mutta apu on tarkoitettu kaikkein hädänalaisimmille. Ilmeisesti riittää kun kuuluu tuohon kirkkoon?

8

81

  Vastaukset

  • Jep, riittää kun viittii käydä kuuntelemassa sitä shaissea, niin saa kassin hyvitykseksi. Mut on paljon esim. köyhiä lapsiperheitä ja vanhuksia, joille tuo apu olis enemmän kun tarpeen, mutta eivät pääse itse hakemaan.

  • Kaiken kukkuraksi nämä niinsanotut ruoka-avustusjärjestöt yrittävät ujuttaa lääkittyä ruokaa ihmisille. Niin sairasta.

   • Näin tekee eliksiiri sekä elämän leipä. Naiset ujuttavat lääkittyjä elintarvikkeita yhteisellä sopimuksella ihmisille. Laboratorioon ja poliisille ilmoitus niin loppuu keräysluvat ja ruoanjaot.


  • Ei kai vaan Erkki käy sieltä hakemassa sapuskaa? Jos on pihi luonteeltaan niin kaikki on aina kotiin päin vaikka raha olis satoja tonneja tilillä.

   • Luulen että sadan tonnin erkki maksaa kyllä sen verran veroja että voi huoletta hakea vaikka pakettiautollisen kakkoa puhtaalla omallatunnolla.
    Hakeehan sieltä nekin jotka eivät veroja maksele.
    Turha pullistella että maksanhan minäkin veroa korvauksista. Se ei ole mitään veronmaksua jos valtio ottaa omasta rahastaan vähän pois. Sehän ei ole ansaittua rahaa se korvaus vaan ansiotta saatua.


  • Uskovaisten omaisuus on yhteistä?
   Kyllähän nämä kehtaa, jollain oikeuttavat itselleen ilmaisen ruoka-avun. Fanaattisimmat pahimpia.
   Jaksaa sitten lenkittää villakoiraa, asua omassa rivarinpätkässö ja ajella uudella tila-autolla.
   Niin ja katsella alentuvasti kaikkia vuokralla asuvia.

  • Jos kaikki rahat ovat menneet komioihin autoihin ja asuntoihin, niin pitäähän sitä jostain ruokaa saada? Tosin jos omistat uudehkon "Pirkkamersun" ja rivarinpätkän, niin ei se susta vielä rikasta tee..

   • Jos on varaa ajella autolla niin on varaa ostaa itse ruokansa eikä viedä huonompiosaisimpien suusta! Hankkis sitten halvempia kulkuneuvoja tai asuu halvemmalla jos ei muka raha riitä ruokaan.

    Mistä nämä avustukset tulee tuonne jaettavaksi?
    Joku viitseliäs vaatimaan ruoka-avun siirtoa diakonissan tai sosiaalitoimen alaisuuteen.
    Menee apu tarvitsijoille.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4906
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   106
   3379
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   99
   3011
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   38
   1600