Kun vääryys on vallassa, eivät ihmiset täällä mitään oikeutta saa.

"Kun vääryys on vallassa, eivät ihmiset täällä mitään oikeutta saa", tuollainen ajatus tuli mieleeni äsken laitettuani jo aamusivumapin pois viitsimättä ottaa sitä uudestaan esiin kirjatakseni ajatukseni sinne.

Tässä välissä viimeisen kirjoitusrupeamani jälkeen täällä kuntoni on ehtinyt romahtaa pahimman kerran, eikä vain yhdesti, vaan kahdesti, valvottuani kivuissani sunnuntain vastaisen yön aamuun, jonka jälkeen sama tapahtui tiistain vastaisena yönä uudestaan, oltuani sen jälkeen vielä huonommassa kunnossa ehtimättä palautua siinä välissä ollenkaan.

Kirjoitinkin sunnuntaina aamuyönä jotain, kun en ollut saanut kivuissani ja säryissäni nukuttua vielä yhtään - ehtimättä palata siihen voinnin romahtaessa heti perään uudestaan, jaksamatta tämän enempää nytkään päästyämme vasta keskiviikkoon.

7

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitkähän ne sinunkin perimmäiset vaivasi oikein on?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuo virren poistoko se sinunkin perimmäinen vaiva on?


      • "Monen muunkin kunto ja vointi on voinut romahtaa. Valitettavasti."

        - Tiedän, tiedän, ja joskus lopullisesti... Hitaasti, mutta varmasti, kenenkään elimistön kestämättä tällaista tappokuuria ikuisesti.

        Pureskelin juuri ennen tätä kirjoittamista aprikoosinytimiä ja otin höyryhengitystä vahvalla kanelinkuori- ja timjamiöljyllä, ja vielä pitäisi jaksaa puhaltaa pulloon, impata merisuolapiippua ja suihkauttaa suuhun vähän omatekoista kurkkusuihketta ja hönkiä sitä hengitysteihin asti, ettei lima tukkisi hengitysteitäni kokonaan - jos pystyisin kivuiltani ja säryiltäni vielä nukkumaan, yrittäessään iskeä koko ajan päälle. Kaikesta ei jaksa kirjoittaa, kun korviinkin piti tiputtaa NutriBioticin greipinsiemenöljyä sisältäviä tippoja taudin levittyä sinnekin, jouduttuani turvautumaan korvatulppaankin taas, ettei ulkoisetkaan häiriötekijät pilaisi untani sisäisten syiden lisäksi.

        " http://jope58.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53259-virsi-440-vanha-virsikirja-jo-vaaryys-vallan-saapi "

        - Tärkeää oheistietoa, voi kiitos, en tiennytkään tuollaisesta!

        Vääristely ja vääryys kun on vallan saanut, ei tarvitse https://cutt.ly/ownKtBG ihmetellä, miksi meillä on niin vaikeaa, tämän kirjoittamisenkin ollessa täällä liian raskasta.

        Soon moro vaan - liian kuormittuneena kaikesta eikä vähiten itsensä hoitamisesta, ilman oikeaa apua ja lääkkeitä, joita ei saa!


      • "Vääristely ja vääryys kun on vallan saanut, ei tarvitse https://cutt.ly/ownKtBG ihmetellä, miksi meillä on niin vaikeaa, tämän kirjoittamisenkin ollessa täällä liian raskasta.

        Soon moro vaan - liian kuormittuneena kaikesta eikä vähiten itsensä hoitamisesta, ilman oikeaa apua ja lääkkeitä, joita ei saa!"

        - Kaiken lisäksi riesana täällä asiattomat viestit, joita olen koonnut https://cutt.ly/jwRuNoZ tuonne, joiden outoa motiivia voi vaan ihmetellä ja ylläpidon laiskuutta poistaa niitä aivan kuin homesairaudesta haluttaisiinkin antaa hullunleima viitsimättä edes pitää keskustelua asiallisena.

        Tämä on jo kolmas yö tällä viikolla, kun olen valvonut aamuun kaiken itsensä hoitamisen ja tuskallisten peittojen asettelun jälkeen vedon ja borrelioosin https://cutt.ly/bwRsqJG saadessa raajat jäätämään huoneenlämmössä peittojenkin alla! Tämä kaikki on pahempaa helvettiä kuin ikinä pystyn kuvaamaan ja kertomaan siitä.

        Peittoja, peittoja, ja aprikoosinytimiä vaan helvetinsairautta vastaan, johon ei saa oikeita lääkkeitä vääristelijöiden valtakunnassa taudista, jota ei haluta https://cutt.ly/JwRsQbF tutkia sen enempää eläviltä kuin kuolleiltakaan!

        Juuri purskuttelin steviaa suussani, jos auttaisi https://cutt.ly/fwRsP5i jotain.

        Valvottuani eilenkin aamutunneille saakka ja nukkumisen oltua liian vaikeaa, söin kourallisen https://cutt.ly/ewRdO9k kurpitsansiemeniä ja tabletin diklofenaakkia saadenkin ihme kyllä unta sen jälkeen, jonka jälkeen nukuin loppuun nääntyneenä kaikista valvomisista niin pitkään, etten muista sellaista tapahtuneen koskaan kellon oltua 14.28 katsoessani sitä.

        Nyt tuokin kokemus on muisto vain, sillä tänä aamuna sama ei enää toiminutkaan.


    • Anonyymi

      Googlaa Chasing the Cure. Se on ohjelma, jossa pyritään löytämään ratkaisuja outoihin sairauksiin. Selasin vähän juttuja, mutta niitä on paljon.

    • "sanasinko
      1.9.2019 1:01

      Pari päivää sitten oltiin meren rannalla muutama tunti eikä sen jälkeen ole tarvinnut vielä ottaa höyryhengitystäkään. Mutta jos stressiä pukkaa liikaa päälle, hyvä vaikutus haihtuu sen sileän tien, kokemusta on siitäkin. - Aivan kuin keuhkot olisivat vähän supistuneessa tilassa jo, mutta seurataan asiaa ja hoidetaan oireita sen mukaan.

      Sain taas reisisärynkin juuri sopivasti yötä vasten ilman, että taustalla olevaa borrelioosia olisi saatu vielä millään konstilla nujerrettua."

      "sanasinko
      1.9.2019 1:35

      Mutta joo, yskiessäni taas limaa pois keuhkoistani kyllä on niin yksin tämän helvetin kanssa, kaukana mistään hysteriasta tai 'joukoista' Tampereenkin jäätyä kokonaan vieraaksi meikälle asuttuamme täällä jo kolme vuotta.

      Väsyttää enkä jaksa kai muuta kuin rustata aamusivuni loppuun viime yönkin oltua niin karsea, kun alkoi jatkuva nukahtelu ja kivulias herääminen paperin äärellä, kun en sen jälkeen meinannut pystyä nukkumaan jäytämiseltä ollenkaan."

      - Edellä lainaukset https://cutt.ly/xwSez4g tuolta ja https://cutt.ly/RwSevvZ tuolta. Pahaenteisesti.

      Noin se yleensä alkaa, kehittyy ja vahvistuu. Helvetti.

      Julie True https://cutt.ly/MwcifIo vielä soi cd:ssä tuutulauluna, vuodesta toiseen sama levy, muttei sekään auttanut nyt nukahtamaan voinnin romahdettua taas. Toivottavasti vingutus kohta loppuu jaksamatta kuunnella samaa levyä kuin johdattamassa unten maille, jonne ei tänä yönä päässyt ollenkaan, koska on liian sairas nukkumaan.

      Lepään sängyssä puoli-istuvassa asennossa jalat koukussa peittojen päällä tietokone, joka alkaa kohta säteillä lämpöä jäytäviin reisiini alettuani vapistakin taas päästä varpaisiin.

      Puputin juuri kourallisen kurpitsansiemeniä, jotka voisivat auttaa saamaan unta sen lisäksi, että olen pureskellut kolme aprikoosinydintä lisää tappaakseni spirokeettoja odotellessani myös mustaa saksanpähkinää jauheena kotiin, ollessaan toinen tässä https://cutt.ly/RwcuvAD tutkimuksessa niistä, jotka tappavat spirokeetan kaikkia muotoja. Oikeita lääkkeitähän https://cutt.ly/Rwculab tähän helvettiin ei saa, siitä satusedät pitävät huolen.



      Edellinen on kirjoitettu aikaisin sunnuntaiaamuna 1.9.2019, kun en ollut saanut nukuttua kivuissani ja säryissäni vielä yhtään.

      - Virkkeen edellä taas olen kirjoittanut 5.9.2019 muistaakseni, milloin olen kirjoittanut valvotun yön vuodatukseni, jolloin nukuin liiankin tutuksi tulleissa oireissani pari tuntia, jonka jälkeen olen herännyt "hikeen, kipuihin ja särkyihin karseassa olossani kakomaan limaa hengitysteistäni ja yskimään. Jaksamatta tehdä mitään asettelin peittoni uudestaan ja alpakkaneuleenikin kaksin kerroin kipeiden reisien päälle lämmittämään ja päätin ottaa yhden 50 mg:n diklofenaakkitabletin, jos se auttaisi. Olinkin sitten nukahtanut taas ja heräsin hikeen ennen iltapäiväyhtä ollessani kipeä edelleen", lunttasin tähän aamusivustani, jonka olen kirjoittanut sunnuntaina 1.9.2019 iltapäivällä ulkona pihalla hoitaessani kipeää kehoani ihanassa auringonvalossa ja lämmössä, jota silloin vielä oli.

      Tuon jälkeen sama sairastelu ja voinnin romahtaminen on jatkunut syyskuussa vain parin päivän välein tehtyään siitä erityisen rankan.

      Punkit ovat purreet minua ennenkin, jo lapsena varttuessani punkkiseudulla, muttei se ollut koskaan tehnyt sellaista jälkeä kuin vuoden 2012 punkinpurema https://cutt.ly/5wSwBhu sairastuttuani jo sitä ennen vuonna 2008 homeista myös astmaan, sieni-infektion ja kroonisen poskiontelotulehduksen pamahdettua täysillä päälleni https://cutt.ly/9wSw3yN alkuvuodesta 2010 niin, että olin helppo uhri borrelioosille, josta en ole koko aikana tuon jälkeen enää parantunut niin kuin en taustalla jylläävästä homesairaudestakaan, joka ei sekään ole mitään satua, vaan karseaa todellisuutta ja kärsimystä "kivapuheen valtakunnassa" https://cutt.ly/EwSwShe "onnellisen" kansan helvetissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe