Miten tutustua ihmisiin?

Anonyymi

Tässä jo pitkän ajan miettinyt, miten tutustua ihmisiin. Olen siis työtön täl hetkel. On pieniä mielenterveysongelmia, masennus jne. Pitemmän aikaan ollut siis ihan yksin, ei ole ketään kavereita, ja kaipais uusia ihmisiä. Asun etelässä, mutta tuntuu että kaikilla on täälä omat kaverit ja kaikki on koulutettuja. Itse olen hyvinkin erilainen enkä ole koulutettu ja sillain, tunnen olevani niin erilainen, mut alkanu hajottaa tää yksin eläminen, ja tuntuu pahalta.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen siis aika ujo ihminen ja välillä on sosiaalisten tilanteiden pelkoo ja sillee, mutta haluaisin tutustua ihmisiin, en tiedä vaan miten niitä löytää? En harrasta mitään, muutako että käyn salilla.

    • Anonyymi

      Uudellamaalla on ns. matalan kynnyksen paikkoja joissa käyvät esim. mielenterveyskuntoutujat, joissain työttömiä, eläkeläisiä ym. Ainakin Vantaalla ja Helsingissä, muista en tiedä kun nämä ovat itseäni lähimpänä. Krjoitit vain asuvasi etelässä ja se on kuitenkin aika laaja käsite.

      • Anonyymi

        Joo mutta silti. En tiedä miten tutustua ihmisiin. Jatkuvasti tuntuu pahalta olla yksinkin.


      • Anonyymi

        Lähinnä noilla edellisillä paikoilla tarkoitin että sellaisiin voi mennä niin kyllä siellä tutustuu ihmisiin. Jos joku on hiljaisempi ja arempi niin joku alkaa jutella. Sillä tavalla sitä tutustuu. Sain käsityksen ettet halua mennä minnekkään kun kirjoitit edellisessä, joo mutta silti. Mitä sillä tarkoitat? Silloin kun liikkuu paikoissa missä on muitakin niin aina tulee jonkun kanssa juteltua. Jos ujostuttaa alkaa jutella niin kannattaa rohkaista itseään ja ainakin yrittää, ei siitä vahinkoakaan ole. Saattaa jopa yllättää positiivisesti. Eikä täällä etelässä todellakaan kaikki ole koulutettuja, on paljon porukkaa jotka ovat varmasti suunnilleen samanlaisessa tilanteessa kuin sinäkin.


    • Anonyymi

      Yllä mainittiin vaihtoehtoja eli mielenterveyskuntoutujille, työttömille järjestetty toiminta ja seurakunnat ovat usein parhaita livepaikkoja tutustua muihin. Netti on ylivoimaisesti silti paras keino tavoittaa ihmisiä.

      Kannattaa etsiä noita ns. matalan kynnyksen toimintoja. Hyvä on pyrkiä juttelemaan vaikka muutama sana ulkopuolisille. Pidemmän päälle tulee lisää itsevarmuutta.

      Yksi idea on oppia käymään julkisissa paikoissa mm. ruokapaikoissa, kahviloissa jne. Vaikka siellä olisi itsekseen niin käy tilaamassa jonkun ruoan ja syö ulkona. Sama idea liittyen musiikkikeikkoihin ja tapahtumiin. Aluksi voi tuntua hankalalta mutta mitä enemmän käyt Tälläisistä paikoissa niin rohkeutesi kasvaa ja voit myöhemmin kutsua jonkun muunkin mukaan.

      Semmoinen sääntö vaan on hyvä muistaa ettei kannata lannistua jos joku ei halua tulla kanssasi. Muutenkin voi kysyä lähinnä kuin ohimennen että "Käyn tuolla x paikassa kahvilla, jäätelöllä tms" tai "Käyn kattoo tuota x tapahtumassa" niin siitäkin voi tulla puheenaihe.

      Idea on oppia aluksi käymään noissa paikoissa ja saada lisää rohkeutta ja itsevarmuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4894
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3217
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1365
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1196
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      865
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe