ILKEÄT KALAT

neito

ihmettelen, miksi kaloja aina luonnehditaan myötätuntoisiksi ja ystävällisiksi ihmisiksi. Työpaikallani on tällainen aikuinen ihminen jo, voisin luonnehtia häntä työpaikkakiusaajaksi, joka myrkyttää ilmapiiriä kertoilleessaan perättömiä asioita aina sillä hetkellä poissa olevasta ihmisestä, on kova kritisoimaan ja mollaamaan toisia, keksii aina pikku ilkeyksiä, joilla leikin varjolla mielellään nolaa tosia ihmisiä. Lisäksi hän itse suuttuu mielettömästi saadessaan osakseen minkäänlaista kritiikkiä, toisinaan suuttuu jopa aivan ilman näkyvää aihetta. Todella outoa käytöstä aikuiselta ihmiseltä. Oletteko tömänneet vastaavanlaisiin kala-ihmisiin kukaan?

20

2582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Triton

      Luonnollisesti mieleen tulee sellainen värjyväsieluinen ihminen, jonka pitää päästä loukkaamaan kaikkia muita ennenkuin nämä saattaisivat satuttaa häntä. Kai sitä joku näinkin voi kalaudestaan suoriutua: peittelemällä pehmeyttään.

      Mutta jotenkin tulee mieleen että hänellä olisi kartalla jotain muita tekijöitä, sillä jatkuva vihanpito ei oikein mielestäni istu Kalaan. Tavallaan olen pelännyt aikoinani omaa Kala-äitiäni, ja hän saattaa olla nouseva Skorpioni. Minä Kala myös olen suustani joskus vähän turhan pisteliäs, ja minulla on Kuu Skorpionissa.

      Mutta kaikkein eniten minä tuossa ko. tapauksessa kiinnittäisin huomiota kohteen ikään. Ettei olisi pahasti vaihdevuodet meneillään, jos on nainen?

      Toisaalta isäni, myöskin Kala, ei oikein osannut leikkiä kuin kiusaamalla, ja kovin ylimielinen hänkin osasi olla... Pitääköhän tässä nyt alkaa oikein mietiskellä että mikä kaikki kaloissa HAISEE..

    • mimosa

      kohtaamiini rapu ihmisiin tuo kuvaus!

      • kala-83-

        Joo rapuihin sopii toi kuvaus todellakin, ainakin kolmeen rapuun ketä tiedän. Kaloista itseasiassa tiedän yhden tuollaisen. Mutta sitä olenkin ihmetellyt kun mielestäni se ihminen ei ollenkaan tunnu kalalta. Tai sitten se vaan esittää kokoajan jotain..jaa-a..


      • se on

        näin on


    • Skorp.n

      En jaksanut lukea muuta kuin ekan lauseen, en ole kovinkaan luku päällä. x) Mutta minä olen tuntenut kolme kalaa, silloin yläasteen ekalla luokalla. Ylä-asteen jälkeen en kovinkaan ole kysellyt ihmisten horoskooppeja joten kerron näistä, jotka tiedän varmoiksi kaloiksi. Aloitampa nuorimmasta, 12 vuotiaasta pojasta joka kävi ala-asteen viimeistä luokkaa tällöin. Tunsin hänet vain netin kautta, mutta olin tuntenut hänet niin pitkään että voisi luulla että tunnen hänet oikeassa elämässä, koska tiesin hänestä niin paljon. Hän oli mukava ja kiltti, kovin surumielinen tosin. Hän asui kouvolassa, ja kävi kuulemma hirveätä koulua jossa kaikki olivat ilkeitä. Hänellä oli muutama ystävä, mutta suurin osa kuulemma pilkkasi häntä. Hän oli minulle todella rakas, tunsin hänen olevan sielun veljeni. Hän oli ymmärtäväinen, hauska, mukava, seikkailun haluinen joka ei halunnut muille pahaa. Hän ei välittänyt ihmisen ulkonäöstä, vain siitä mitä ihminen oli sisältäpäin.

      Seuraavaksi kerron 13 vuotiaasta pojasta, joka oli tällöin luokallani. Hän pukeutui yleisimmin mustaan huppariin ja mustiin farkkuihin. Hän oli kovistelija ja poltti tupakkaa, haukkui muita ja oli todella masentava. Häntä pelättiin, vaikka hän olikin pieni ruipelo, hänen sanasa sattuttivat ihmisia niin että häntä ei uskallettu vihastuttaa. Hänellä oli lisäksi paljon kavereita yhdeksänneltä ja kahdeksennelta luokalta - kaikki olivat samanlaisia tupakka pellejä jotka uskoivat olevansa haluttuja. Haisi pahalle ja haukkui ihmisiä. Paljon hänestä puhuttiin, paljon pahaa...

      Sitten viimeinen, 13 vuotias tyttö joka myös oli luokallani. Hän oli hieman pissaliisahko, tiedätte kai mitä pissaliisa meinaa? Mutta mukava hän oli, tiesi paljon siitä mitä koulussa tapahtui, tai siis mitä koulua käyville ihmisille tapahtui - sisäpiiri tietoa. Hän oli erittäin luotettava, ainoa ihminen johon luotin täysin, tai en ihan täysin, mutta häneen luotin enemmän kuin keneenkään, vaikka hän ei ollutkaan minun ns. bestis. Ei minulla bestiksiä ollut koskaan ollutkaan, olin erakko, ja olen yhäkin. Hän oli fiksu, mutta kovin herkkä. Pojista hän sai aina minkä halusi, se johon hän oli ihastunut tuli myös ihastumaan häneen. Hänellä olikin kovin paljon ihastumisia, ja ainakun alkoi tapahtumaan ja aina kun oli vaara joutua kimppaan jonkun kanssa, hän yht äkkiä vaihtoikin ihastumisen kohdetta, sai entisistä kohteista tapeekseen. Hän oli avoin ja huumorin tajuinen, kiusasi ihastuksista malliin "mitäs sakulle kuuluu..? Onkos sitä tultu jo pussailtua..? heh.." Kaunis ja laiha hän oli... Kadehdinkin hieman häntä. x) Hänellä ei itseasiassa ollut edes vihamiehia niinkään, kaikki pitivät hänestä..

    • ehkä,ehkäei

      En kiellä enkä myönnä kirjoitustasi paikkansapitäväksi.

      Oletko koskaan lukenut KAIKKIEN horoskooppien "luonnekuvaukset".
      Teeppä se, vertaile niitä ja huomaat kuinka paljon niissä on samaa.
      Vain tyylillisesti erilailla kerrottuna.

      Ota sitten huomioon "ihmisen" luonne, ikä, kasvatus, elämäntyyli, -asenne, -kulku.
      Sen jälkeen ala ihmetteleen mitä ja miksi.

      Voit hyvinkin päätyä siihen lopputulokseen.
      Ettei horoskoopilla ole lopultakaan niin suurta merkitystä ihmisen käytöstavoissa, mitä aina oletetaan.

      Oletko itse juuri sellainen mitä horoskooppimerkkissäsi kuvaillaan?

      Kuvaamasi henkilössä on "kalan piirteitä"
      mutta enempikin siinä tulee esiin ,kyyninen, vahingoniloinen, heikon itsetunnon omaava EHKÄ yksinäinen henkilö jolla ei ole muuta sisältöä elämässään...

      Toivotan sinulle oikein
      hyvää kevään jatkoa ja jaksamista työpaikallasi.

    • rapu

      veit jalat suustani. sama täällä, työpaikalla kala on kilttiä ja hellyyttä näyttelevä,mutku selän käännät, nii kyl alkaa kalatus,näyttelijän lahjat hyvät,mut itsetunto nolla,heikko hermonen sääliiks käy. mut mitä teet, pare olla vaan hiljaa ja miellä tollanen. saat siitä muuten ikuisen harmin ,kokemusta on.

    • hukun

      KYLLÄ TEKISI MIELI SANOA, ETTÄ YKSIÄ PIRUJA OVAT TYÖKAMUINA. keksivät mitä ihmeellisimpiä tarinoita toisen päänmenoksi. kirjoitustaito ja muisti kiusaamiseen on ni perkeleeen hyvä, ettäjotta. voimia sinulle myös sen pirun kaa.

    • nAineen

      Kyllä, itse asiassa tiedän kaksoset joista toinen on mies toinen nainen. Mies on todella symppis ja ihana ihminen ja nainen taas on melkoisen häijy, seläntakana puukottaja ja krooninen valehtelija... =) että kaikki ei aina siitä horoskoopista ole kiinni.

    • ei kalojen ystävä

      Mä en tunne yhtään myötätuntoista ja ystävällistä kalaa. Kaikki kalat, joihin olen törmännyt ovat manipuloivia, itsekkäitä, hyviä näyttelemään (=valehtelemaan), arvostelevat muita ja jopa ilkeitä.

    • silakka

      Halusin vaan sanoa et oon itse kalat ja olen harrastanut astrologiaa parikymmentä vuotta. En pidä itseäni kovinkaan ilkeänä ihmisenä sillä teen aina kaiken ystävieni ja sukulaisteni vuoksi enkä antaisi ikinä anteeksi itselleni jos satuttaisin jotain minulle läheitä ihmistä tai eläintä. Mutta osaan olla pirullinenkin, manipuloin myös paljon ihmisiä ja puhun niistä paskaa seläntakana. Eikä minua kiinnosta mitä minulle tuntemattomille ihmisille tapahtuu,olen myös todella rasistinen lihavia, vammaisia, rumia ja ulkomaalaisia kohtaan.Ystävänikin usein sanovat minusta etteivät tunne ketään yhtä kilttiä ja huolehtivaa ihmistä, joka aina muistaa merkkipäivät ja ottaisi kaikki maailman orvot kissanpennut itselleen mutta joka silti on todella rasistinen ja tunteeton vieraita ihmisiä kohtaan. Yleensäkin kaloista sanotaan että ne ovat kilttejä ja sympaattisia mutta myös kyynisiä, ennakkoluuloisia ja manibuloivia ihmisiä. Sitä paitsi se riippuu täysin siitä mitä muita merkkejä on syntymä kartalla.

    • Iitun tilttu

      Kyllä varmaan kyseisen ihmisen tapauksessa sillä on joku vahva nouseva merkki..

      • KatHe

        Olen itse tyypillinen kala nainen, joskin nouseva merkkini on mitä ilmeisemmin skorpioni-onneksi. Kalat on eräissä asioissa hyvä näyttelijä ja vieraalle voi piirtyä kuva kylmästä, tunteettomasta jopa ilkeästä ihmisestä.Mutta sisällä on tunteellinen, hellä ja rakastava ihminen. Kalan läheiset sen tietää miten herkkä ihminen on kyseessä.Henkilökohtaisesti tiedän että minun on säilyttettävä eri rooli työssäni että uskottavuuteni säilyy. Koti roolini on täysin toinen. Rakastan hyvin paljon kaikkia ja kaikkea mikä minulle on tullut läheiseksi.Puolustan läheisiäni henkeen ja vereen, en juoruile heidän asioita eteenpäin. Olen rakkaudessa joutunut hyväksi käytön kohteeksi monesti juuri sen vuoksi että olen herkkä ja pehmeä luonne rakastetulle.Pettymyksiä on tullut Jousimiehen, Kaksosten ja Oinaan taholta. Tästä voisin kertoa enemmänkin, mutta ehkä tärkein tuli sanottua. Kalat myös hakee voimaa mystiikasta, rakastaa taiteita ja ihannoi kauneutta. Iloista ja aurinkoista kevättä kaikille, hymyillään niin maailma hymyilee!


    • Piches

      Luultavammin tämä Kalat kiusaaja työpaikallasi on nuorempana ollut hyvin herkkä ja mahdollisesti saanut useasti selkäänsä. Hän ei ole varma itsestään ja kerää itseluottamusta kiusaamalla, väärällä tapahan tuo.. Toisaalta, olen itsekin saanut pepulleni koko lapsuuteni, mutten silti käyttäydy kiusaajasi lailla.

      Keksikää muiden työntekijöiden kanssa jotain jäynää hänelle, näyttäkää missä kaappi seisoo.

    • Kala

      Joo! Tunnen itsekkin tälläisen henkilön.

    • senita

      Ei kalat tai muutkaan ole ilkeitä horoskooppimerkkinsä vuoksi, vaan pulma on jossain muualla. On uskomattoman naivia pyrkiä selittämään kuvaamiasi pulmia ihmisen käytöksessä horoskooppimerkin kautta. Sekin on yhdensortin kiusaamista.

    • vaakanainen

      Kaloja kahden laisia.. toiset pinnallisia, teennäisiä ja juonittelevia. Toiset kalat mukavia.

    • kivakala1

      Kuulostaisi enemmänkin narsistiselta luonteenpiirteeltä, kuin kalan perusluonteelta. Tuskin mikään horoskooppimerkki perusluonteeltaan on veemäinen.

    • kalatnainen

      Aivan totta, ei se varmasti horoskoopista riipu, minkalainen ihminen on, vaan luonteesta.Olen itse kalat,minus siskoni on myös kalat,Ollaan kyllä aivan kuin eri planeetalta.Siskoni on syntynyt huhtikuussa, minä maaliskuussa.

    • kalat-beibi92

      jos sun sisko on syntynyt huhtikuussa niin hän on oinas, nimittäin kalat vaihtuu oinaaseen jo 20.3... minäkin olen kalat (maaliskuun kaloja) ja siskoni on oinas (huhtikuussa) ja todellakin me ollaan niinku yö ja päivä :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1240
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1225
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      16
      1150
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1091
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1045
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1024
    10. 12
      1007
    Aihe