onko olemassa uskollisia leijonamiehiä?

kukkanen

haluaisin tietää. Olen saanut käsityksen, että juurikaan ei ole...?

18

2819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monnica

      Eilen sain tietää omani pettäneen ja salanneen asian minulta yli puolivuotta.. Nytte pistää vihaksi!

      • sirpaleina

        Mekin oltiin onnellisia, tai ainakin niin luulin... Kunnes selvisi, että leijonani petti minua melkein alusta asti. Ensin puoli vuotta saman tytön kanssa, ja sitten jatkuvasti irtosuhteita.

        Sattuu.

        En halua ylreistää, mutta niillä hurmureilla kun tuntuu olevan jokin tarve todistaa saavansa naisen sänkyyn asti, vaikka vähempikin huomio riittää todistamaan vetovoimansa.


      • ansku

        olen uskollinen. Yhdessä 14,5 vuotta. Joten eihän yleistetä


    • Oinass

      Tunnen monta leijona miestä jotka jumaloivat vaimoaan eivätkä ikinä ole pettänyt. Eipä pidä yhden esimerkin perusteella yleistää. Pettäjiä on joka merkissä.

    • lumessakahlaaja

      siis ei ole.

    • jellona

      Kuules nyt "kukkanen" olen itsekkin leijona enkä ole kertaakaan pettäny ketään että olisikohan kyseessä jonkinlainen väärin käsitys. No mulle ihan sama mutta silti tommoinen ärsyttää!

      • ...mutta

        Kerronpa yhden tapauksen missä 16-vuotias poika pääsi yläasteelta ja seuraavana kesänä nai entistä ruotsin opettajaansa ja se opettaja oli 36. Molemmmat oli leijonia horoskoopissa ja seuraavana vuonna tämän pojan tyttöystävälle ruotsii opetti sama nainen. Arvaa vituttiko tyttöö kattoo sen maikan naamaa ja miten onnellinen se maikka oli saadessaan hyvää. Tämä silloinen poika oli mulle kaveri.


      • OIS IHANAA OLLA
        ...mutta kirjoitti:

        Kerronpa yhden tapauksen missä 16-vuotias poika pääsi yläasteelta ja seuraavana kesänä nai entistä ruotsin opettajaansa ja se opettaja oli 36. Molemmmat oli leijonia horoskoopissa ja seuraavana vuonna tämän pojan tyttöystävälle ruotsii opetti sama nainen. Arvaa vituttiko tyttöö kattoo sen maikan naamaa ja miten onnellinen se maikka oli saadessaan hyvää. Tämä silloinen poika oli mulle kaveri.

        JOKO SUOMEN TAI RUOTSINKIELISEN LEIJONANAISEN RINNALLA JA SILLOIN TÄLLÖIN PISTÄYTYÄ TÄMÄN KANSSA MÄKISSÄ


    • fisutyttö83

      Itselläni on tällä hetkellä leijona mies ja vakuuttelee ettei ole ikinä pettänyt eikä petä...mut niinhän kaikki...Edellisellä leijonalla oli kuitenkin yhtäaikaa säätöä moneen suuntaan...itsekin tajusin olevani yxi monista, joiden kanssa tämä jellona petti tyttöystäväänsä...Ja tiedän että on ollu aina meneväistä sorttia...Muuten on kyllä perinteinen jellona...
      Eli eroja löytyy, täytyy vain koittaa luottaa omaansa...Toivottavasti jättää ennen kuin pettää=/

    • Olen horoskooppimerkiltäni Leijona,enkä kertaakaan ole pettänyt yhtäkään tyttöystävääni.
      Olipas taas muuten harvinaisen ääliömäinen kysymys/yleistys!

      • Sha

        Yks leijona kaveri on ehkä uskollisin ihminen minkä tiedän!!!


    • shiny

      Usein jellonilla on "yhtäaikaa säätöä moneen suuntaan" mutta silloin jellona on vielä vähän eksyksissä eikä välttämättä tosissaan kenenkään suhteen vaikkakin saattaa välittää toisesta enemmän kuin toisesta..

    • Leijona-neiti

      Leijonat yleensä flirtaavat kaikkien kanssa...
      Mutta kun he todella pitävät jostain henkilöstä eivät he silloin petä!!! (minä olen elävä esimerkki)

    • jellona

      Itsekkin olen leijona horoskoopilta ja olen kova flirttaileen mutten ikimaailmassa voisi kuvitella pettäväni poikakaveriani naimalla jotain toista (ellei hän loukkaa minua ensin todella pahasti)

    • minä vaan vanha nainen

      Tuskin on olemassa täysin uskollista leijonaa... itse sain kokea sen kantapään kautta.. Rakastuin, annoin sydämeni, mutta olisin tarvinnut vielä aikaa... Hän meni ja hankki uuden hoidon itselleen. Nyt hän panee sitä lehmää ja kuitenkin unelmoi minusta ainakin omien puheidensa mukaan. Tekstareita ja sähköposteja tulee vieläkin tiuhaan... hän pettää meitä molempia, miettikääs sitä! Kauniita sanoja ja runoja piisasi niin kauan, kunnes sai kaadettua minut sänkyynsä... Leijona tarvitsee todella paljon ihailua ja haluaa aina olla jalustalla toisten ihailtavana. Jos sitä ei tule yhdeltä, löytyy toiselta ja hänhän hakee! Leijonamiehessä tulee todistettua se missä miesten todelliset ajatteluelimet ovat!

    • LIOON

      voin sanoa TÄYSIN REHELLISESTIKIN että olen nyt seurustellut yli vuoden rapumieheni kanssa ja en ole ikinä IKINÄ valehdellut hänelle mistään!!

    • JellonaNa

      Olen leijona nainen ja olen täydellisen uskollinen patnerilleni. Olin kahdeksan vuotta naimisissa eikä kertaakaan tehnyt edes mieli vilkuilla ympärille. Olen vain ja ainoastaan yhden miehen nainen. Kun olen jostain ihmisestä kiinnostunut, niin muut jäävät sen siliän tien... jos taas saisin tietää pettämisestä, niin silloin kannattaisi pysyä mahdollisimman kaukana pedon kynsistäni ;)

      No joo miehistä kaiketi oli kysymys, mutta halusin vaan sanoa, että ymmärtääkseni leijona on kyllä uskollinen silloin kun oikeasti rakastaa ja on sitoutunut suhteeseen. Nuoren leijonan egoa imartelee ihailun kohteena oleminen joten niin kauan kuin ei ole vakavammasta kyse, kynnys vaihtaa partneria saattaa olla pieni. Perheen perustamisiässä taas uskoisin leijonan olevan ehdottoman lojaali valitsemalleen kuningattarelle :)

      • MMS

        HALUAISIN OLLA SELLAINEN LEIJONAMIES JOKA KÓHTELISI VAIMOAAN KUIN PRINSESSAA JA KUIN KUKKAA
        JA SELLAINEN MIES JOKA TUKISI VAIMOAAN < JA NÄIN JA OTTAIS TÄTÄ KÄDESTÄ KIINNI JA SANOIS TÄLLE HEI..MÄ TUEN SUA..SÄ ET OLE YKSIN..JA SELLAINEN NAINEN ENNEN KAIKKEA JOKA TUKISI LEIJONA.KAURIS.SKORPIOONI.RAPU VAIMOAAN..JA SELLAINEN MIES JOKA KOPPAISI VAIMONSA SYLIIN KUN TULISI TÖISTÄ JA SANOISI HEI RAKAS MÄ TULIN NYTTE JA JOTA OLISI VASTASSA KAKSI BERNHARDILAISTA JA SAKSANPAIMENKOIRA


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe