Palovankan joen silta poissa

Anonyymi

UK- puiston Palovankan joen silta likellä Suomujokea on poistettu. Metsähallitus suosittelee kahlaamaan joen yli 200-300 metriä ylävirtaan päin.

9

<50

  Vastaukset

  • Entisen sillan kohdalla on tukeva lankku joen yli mistä pääsee turvallisesti yli. Idästä päin tullessa vaatii hieman enemmän rohkeutta.

  • Tarkoitatko, että jos tulee idästä Palovankanojan eteläpuolta pitkin sillalle ja lähtee ylittämään, niin tunne olisi kurjempi kuin jos tulisi Lankojärven suunnasta sillalle (Suomun itäpuoli)?
   Onko lankun laittanut metsähallitus vai jotkut retkeilijät/poromiehet?

  • Lankojärveltä päin tullessa vaatii pikkasen tarkkuutta ja rohkeutta enemmän. Lähinnä kun joutuu laskeutumaan sinne joen varteen ja lankulle pystysuoraa seinämää vasten. Alla kuohuu koski ja joutuu selkä jokeen päin etenemään pikku pätkän. Eteläsuunnassa tullessa paikka on helpompi hahmottaa ja liikkumisalan näkee paremmin... Tai tämä on lähinnä minun näkemys asiasta.

  • Onko tämä lankkusilta asennettu lähiaikoina?

  • Lapinkävijälehti 3/2019:

   "Palovanganojan silta puretaan, kartalle merkitty kahluupaikka läytyy noin 150 - 250 metriä ylävirtaan. Kahluupaikalla on vettä hieman alle polven korkeuden."

  • Kaikki hyvät sillat puretaan kuten tämä Ukk puiston SOTAVAARANOJAN siltakin. https://www.youtube.com/watch?v=ec-gdWgmPUc Ihan turvallinen ja vankka silta oli! Kukkahatut purkaa ja luokittelee kaikki vaaralliseksi.

  • Onko joku parin kuukauden sisällä ylittänyt Palovankanjoen siltaa pitkin? Eli onko siellä uusi silta?

  • Elokuun alussa kuljin siitä ohi ja ei ollut siltaa.. lankku oli joen yli.

  • Emme käyttäneet lankkua. Ylitimme joen noin 100 metriä ylävirtaan. Vedet olivat tosi alhaalla. Helppo homma eli normaali ylitys.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   204
   8993
  2. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   292
   7238
  3. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   135
   6028
  4. Putous-Martina

   Eikö kukaan huomannut viime lauantaina sketsiä Putoksessa jossa Malla Malmivaaran esittämän Martinan olisi pitänyt antaa selkään Shirley Karviselle. H
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   681