veikkaus yrittää pestä kätensä

Anonyymi

vähentämällä 3000 peliautomaattia. kirjautumista aikaistetaan vaiheittain alkaen vuoden päästä. rahastuskoneet pitää poistaa kaikki, ja välittömästi pakollinen kirjautuminen on otettava käyttöön ensi vuoden alusta. koneet on vietävä suljettuihin paikkoihin, joissa valvonta pelaa. valtavasti tulee lisää tragedioita viivyttelemällä, kun koneet kuitenkin joudutaan lopulta kaikki poistamaan. missään muualla maapallolla ei koneet ole nuoria houkuttelemassa joka nurkassa.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      mitä se pakollinen kirjautuminen autaa peliriippuvaisia?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos jollain Eemelillä on pakonomainen tarve rikkoa ikkunoita, niin poistetaanko ikkunat, tai peitetäänkö ne puulevyillä? Itse sinä päätät pelata, ei siinä auta mikään koneiden vähentäminen tai kirjautuminen.
      Minä olen entinen pelikoneitten ongelmapelaaja. Sitten päätin lopettaa. Nyt minulle on aivan sama vaikka peliautomaatteja lisättäisiin.

      • Anonyymi

        Sinulla varmaan löytyi nopeasti muuta fiksumpaa elämänsisältöä tilalle. Ongelmien taustat on tietenkin erilaisia. Usein se perusongelma on totaalisen joutokäynnillä oleva elämä ja krooninen aloitekyvyttömyys. Ostoslista kauppareisulla on hyvä konsti. Ostoslista taklaa myös rahankäyttöongelmat ja painonhallinta-ongelmat. Pidetään lista lyhyenä. Vimeinen tärkein ostettava listassa. "Heti kassalta ulos"


    • Anonyymi

      Siis vuoden parin aikana poistetaan 3000 kaikkien vähiten tuottavaa peliautomaattia. Ehkä n. 2 % vaikutus kokonaisuuteen. Sen jälkeen poistetaan seuraavat 3000 sillä hetkellä huonoimmin tuottavaa peliatomaattia ja korvataan ne upouusilla pikapeliautomaateilla. Eli tilanne vain pahenee.

      • Anonyymi

        tärkeintä että asia näyttää "paperilla" kauniilta.


    • Anonyymi

      En koskaan kiinnostunut noista koneista, Niitä 20 pennin pajatsoja tuli joskus kokeiltua ,silloin kun niitä vielä oli esim. linja-autoasemilla.

    • Anonyymi

      jos ikkunat on poistettu ei niitä voi hajottaa. tarjonta lisää kysyntää. alaikäiset lapset seisovat vieressä kun vanhemmat pelaavat. suljettuun tilaan alaikäisillä ei ole asiaa. 2-3 tuntia per kauppa, niin rahastuskoneet on viety pois näkyviltä, niin yksinkertaista se on. mistä sitten rahat valtiolle? päättäjien pitää sitä kysyä muiden maiden päättäjiltä. vaikkapa pelivero verotukseen, onhan siellä pakollinen yle verokin, vaikkei edes omistaisi laitteita mistä ohjelmia voi katsoa.

    • Anonyymi

      eiköhän ne ongelmat liene jossain muualla ku peliautomaateissa jotka on ollu jo olemassa vuodesta 1929. kyllä ihmiset on niihin tottuneet.

      sen sijaan monet kaupat yms käyttää hämy taktiikoita siihen että rahat tuhlattaisiin heräte ostoksiin yms.

      ihmiset vaan tykkää purkaa vihaansa ja paeta vastuuta syyllistämällä jotain hämy keppihevosta jotta vale toiminta voisi jatkua entisellään.

    • Anonyymi

      Kuka muu maahanmuuttajia tukee jossei veikkaus? Hävetkää uusnatsit. Köyhyytenne on itseaiheutettua

    • Anonyymi

      Veikkaus tekee hyvää demarien äänestäjulle

      • Anonyymi

        Antti rinne on niin karismaattinen kastraatti joten tottkai hänen lausunnoissaan on marxistista logiikkaa. Olen 60-v sukupuoleton ihmisapina ja ylpeä demari aina ja loppuun saaakka


    • Anonyymi

      Kaikkein törkeintä on puolustaa peliautomaateja sillä, että ne tuottavat kaupoile ja kioskeille merkittävän määrän rahaa ja ilman niitä osa kaupoista pitäisi lopettaa. Sairasta ajattelua. Samalla tavoin puolustettiin aikanaan tupakointia. Ei voitu millään tavoin rajoittaa, koska tupakkateollisuus ja tupakan myynti työllisti tuhansia ihmisiä. Ja koska suurin osa päättäjistä oli ketjupolttajia, niin ...

      • Anonyymi

        Aina voi kasvattaa kessua takapihalla. Etenkin jos askin hinta vaan jatkaa nousuansa.


      • Anonyymi

        Olet nyt kyllä väärässä! Paljon törkeämppää on puolustella peliauutomaatteja sillä, että niistä kertyvää tuottoa (0,3 %) jaetaan peliriippuviien hoitoon ja jonnekin muuallekin avustuksina. Ja tietysti kaikkia tätä "hyvää työtä" tekeville johtajille (30 %) eli entisille kansanedustajille tai heidän lähisukulaisille.


    • Anonyymi

      mikähän se todellinen tuotto valtiolle on? pelikoukussa olevat, ja tulevat perheet hajoavat, mielenterveys menee, luottotiedot menee, itsemurhat lisäntyy, alholismi lisäntyy, työttömyys lisääntyy, rikokset lisäntyy ynm, ynm. rahalla on taivaallinen voima, ja kun kaikki on mennyt niin millään ei ole enää mitään väliä. kun vouti on perässä, niin tuskinpa kaiken menettänyt menee ikinä töihin. kaiken tämän jälkeen eletään loppuelämä valtion piikkiin. siinäpä se tuotto sitten olikin. muutama johtaja siitä tilin tekee, ei yhteiskunta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe