Drone luvilla alettiin rahastamaan

Anonyymi

Taitaa Drone säädäntö tähdätä pelkästään rahastukseen.
Drone kursseilla ja drone lennätys luvilla tullaan rahastamaan harrastajia.
Drone lupaan vaaditaan kurssintarjoajan kurssin käyminen ja tässä näyttää olevan kurssi drone lennättäjille, hinta 460€
Varmaan trafin myöntämä drone lennätys lupakortti maksaa vähintään 200€ ja se pitää uusia varmaan 2 vuoden välein, joka tietenkin maksaa taas yli 100€.

http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/drone-koulutus/?fbclid=IwAR11v_ZVhQ8pjh04qiMaWAmBVSnsGg6rNpYEB3AO4YA8Ai6tjSwsdRDJNI0
"Koulutuksen jälkeen osallistujalla on riittävät valmiudet aloittaa dronen käytön harjoittelu. Hän omaa tiedot teollisuuden käyttökohteista sekä osaa toimia sääntöjen ja määräysten mukaisesti."

Kysynpä vaan kumpi on pätevämpi dronen lennättäjä, se joka on lennättänyt rc-helikopteria yli 20 vuotta, kuin yksikään tuon kurssin käynyt, jotka miellettään aloittelijoiksi jo tuon lauseen perusteella, että osallistujalla on riittävät valmiudet aloittaa dronen käytön harjoittelu.
Yksikään, joka ei ole rc-helikopterilla koskaan lennättänyt ja osaa dronea lennättää, jos tämä laitetaan lennättämään rc-helikopteria niin 100% varmana se rc-kopteri on entinen kopteri ja silppua sen jälkeen.
Rc-helikopterin lennätys on 1000x vaativampaa, kuin nykyaikaisen dronen lennätys, joka lentää itsekseen ilman ohjaustakin, mutta rc-kopteria on jatkuvasti ohjattava.

1

<50

  Vastaukset

  • Drone luvilla laitetaan ne ääliöt kuriin, jotka eivät ymmärrä mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Homma on karkaamassa käsistä kun kaiken maailma koltiaiset lennättää droneja missä ja miten sattuu huvittamaan.
   Lupia ei tarvittaisi, jos lennättäminen olisi vastuullista, mutta kun ei haluta noudattaa sääntöjä, niin pistetään juttu luvanvaraiseksi. Ihan oikea reaktio.

   Dronen lennättäminen ei juuri tautua vaadi, sillä homma on pitkälle automatisoitua. RC kopteria lennetään käsipelillä ja pitää iahn oikeasti osata lentää. Näitä kahta ei voi verrata toisiinsa millään tasolla.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4386
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   122
   3613
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1044