Miksi Kukaa Ostaisi

Hyypiö

No siksi että lomailu osakkaille on halvempaa tasokkaampaa ..

Kirjoittanut: Hyypiö 15.3.2005 klo 21.30
   Ei näemmä ole tietoa viikko-osake pohjaisen kiinteistöyhtiön päätöksenteosta.

Otettakoon esimerkkinä HCF.n useat kohteet.Niistä löytyy useita mökkejä joista on huoltoviikkoa lukuunottamatta kaikki viikot.

Jaa kukako ne on ostanut?

Tässä muutama taho jotka ovat katsoneet osakkeet parhaaksi vaihtoehdoksi jäsenilleen. ( joo eivät varmasti tiedä mikä heille on fiksuinta :) )

Fortum on hankkinut henkilöstönsä virkistyskäyttöön yli 1000 vuosittaista lomaviikkoa Holiday Club Finlandilta.

Fortum on hankkinut henkilöstönsä käyttöön Holiday Clubin viikko-osakkeita. Sopimukseen kuuluu yli 1000 lomaviikkoa vuodessa Suomessa. ”Holiday Clubilta saamme valmiin, monipuoliset lomanviettomahdollisuudet tarjoavan ratkaisun, joka käsittää myös varaus- ja muiden rutiinien hoidon", kertoo palvelupäällikkö Antero Aalto Fortumista.

Holiday Club Finlandille Fortum-kauppa on suurin laatuaan ja jatkoa Sampo-konsernin kanssa viime vuonna aloitetulle yhteistyölle. Sammon henkilökunnan käytössä on yli 500 Holiday Clubin viikko-osaketta. ”Yritysten kiinnostus viikko-osakkeita kohtaan kasvaa jatkuvasti, sillä ne ovat kustannustehokkaita investointeja ja osoittavat modernia henkilöstöpolitiikkaa”, Holiday Club Finlandin viikko-osakeliiketoiminnasta vastaava johtaja Hannu Mäntyharju kertoo. ”Kysyntä korkeatasoisia HCF-viikko-osakkeita kohtaan kasvaa sekä perheiden että yritysten keskuudessa.”

Fortumin hankkima kokonaisratkaisu koostuu sekä viikko-osakkeiden ostoista että vuokrauksesta. Sopimuspakettiin kuuluvia lomakohteita ovat mm. HC Katinkulta, HC Kuusamon Tropiikki, HC Saariselkä, HC Tampereen Kylpylä ja HC Oulun Eden. HCF-yhteistyön kautta Fortumin henkilökunnalla on käytössään myös RCI:n lomanvaihtomahdollisuus 3 800 kohteeseen ympäri maailman.

Ammattiliitto Suora hankki jäsenistölleen Holiday Clubin viikko-osakkeita (31.5.2004)

TIEDOTE 31.5.2004

Järjestöt tarjoavat entistä enemmän lomailuetuja jäsenilleen
Ammattiliitto Suoralle Holiday Club Finlandin viikko-osakkeita

Holiday Club ja Ammattiliitto Suora ovat sopineet lähes 500:n viikko-osakkeen kaupoista juuri suomalaisen kesälomakauden alkaessa. Viikko-osakkeet tulevat Ammattiliitto Suoran yli 34 000 jäsenen käyttöön heinäkuun alussa.

”Olimme jo keväästä 2003 lähtien hakeneet vaihtoehtoa omien lomakylien omistamiselle ja taloudellisesti raskaalle ylläpidolle”, kertoo Ammattiliitto Suoran puheenjohtaja Tarja Lankila. Ammattiliitto Suora on rahoitus-, vakuutus- ja sosiaalivakuutustoiminnassa sekä rahapelien ja alkoholikaupan parissa työskentelevien valtakunnallinen työmarkkinajärjestö. Holiday Clubin ja Ammattiliitto Suoran välinen kauppa on taloudellisesti merkittävä. Kaupan yhteydessä Ammattiliitto Suora ulkoisti myös lomavarausjärjestelmän Holiday Clubille.

Holiday Club on tehnyt viime vuosien aikana useita huomattavia viikko-osakekauppoja yritysten ja organisaatioiden, mm. Rautakirjan, Rautateiden Urheilun Tuki-Säätiön, Fortumin ja Sammon kanssa. Viikko-osakkeet vapauttavat omien lomamökkien ylläpitokustannuksista ja hoitamisesta. Ympäri vuoden toimivat lomakohteet mahdollistavat henkilöstön monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Ammattiliitto Suora valitsi viikko-osakkeita Holiday Clubin Katinkullan, Tampereen, Punkaharjun, Pyhän, Kuusamon, Saariselän ja Calahondan kohteista. ”Pyrimme ottamaan valikoimassa huomioon erilaiset käyttäjäryhmät. Mukana on sekä pariskunnille että perheille sopivia vaihtoehtoja, kaupunki-, luonto-, ja kylpyläkohteita sekä yksi kohde ulkomailla”, Lankila iloitsee.

Holiday Clubin varatoimitusjohtaja Hannu Mäntyharju kertoo suomalaisten lomailun muuttaneen viime aikoina luonnettaan. ”Loma ei tarkoita enää välttämättä kuukautta kerran kesässä tai hiihtolomaviikkoa talvella. Lomailu on yhä useammin pirstaloitunutta ja spontaania, pitkät viikonloput ja lomat sesongin ulkopuolella tempaisevat nopeasti irti arjesta. ”Myös Ammattiliitto Suoran ja Holiday Clubin viikko-osakekaupassa haluttiin ottaa muuttuneet lomanviettotavat huomioon. Eri vuodenaikoina halutaan erilaisia aktiviteetteja. Lomailu on myös tehty helpoksi, kun lomailija pääsee suoraan valmiiseen, laadukkaaseen vapaa-ajankohteeseen ja voi aloittaa lomailun rentoutumisen merkeissä”, toteaa.


TIEDOTE 13.10.2004
Järjestöt suosivat maailman nopeimmin kasvavaa lomailumuotoa
Holiday Club Finlandin viikko-osakkeita Tehyn jäsenille

Holiday Club Finland ja Tehy ry ovat sopineet yli 400 viikko-osakkeen kaupasta. Lomailuun oikeuttavat viikko-osakkeet tulevat Tehyn 124 000 jäsenen käyttöön hiihtolomien alkaessa helmikuussa 2005. Tehy on maamme johtavia ammattiliittoja ja suurin terveys- ja sosiaalialan koulutetun hoitohenkilökunnan ammattijärjestö.

”Ympäri vuoden toimivat lomakohteet mahdollistavat jäsenille monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet”, kertoo Tehyn puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola. ”Viikko-osakkeet vapauttavat Tehyn omien lomamökkien ylläpitokustannuksista ja hoitamisesta sekä mahdollistavat erilaisten käyttäjäryhmien tarpeiden huomioimisen. Mukana on sekä perheille että muille sopivia kohteita kaupunki-, luonto-, kylpylä- ja aktiivilomailuun”.

Näille tahoille on myyty halallaan olevat viikot ja näin on saatu jokaiselle viikolle vastikkeen maksaja.

Tosin SijoittajaM varmasti tietää asianlaidan paremmin.

Ps. Ei kai näitä lisää rakennettaisi jos olis myymätöntä inventaaria?    

8

2672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Torso

      Ovat huomanneet että omien lomailuun tarkoitetut Mökit etc,lomakiinteistöt ovat kalliita ylläpitää sekä hallinnoida.

      Eli osakelomailu paljon edullisempaa,helpompaa,ei tiettyyn paikkaan sitovaa.

      Muutamia Forttumilaisia tuolla laskettelukeskuksissa tavanneena voin todeta.

      Usean ostavan itselleen oman viikon jos vaan rahat riittää.

      Tiesittekös että suomen varakkain henkilökin omistaa lomaosakkeen! ( ja vieläpä keskeltä periferiaa )

      Eli olitpa sitten sosialisti tai kapitalisti osakelomailu sopii hyvin molemmille :)

      SijoittajaM varmaan perustelee miksi Fortumilaiset Sampolaiset,Useat ammattiliittolaiset ovat tehneet huonon valinnan !

      Vaan tuleekohan loppupäätelmässään samaan kuin minä.Kun saa osakkuuden edullisesti ja opiskelee kuinka sitä tehokkaimmin hyödyntää se onkin ihan hyvä ja edullisempi tapa kunhan lomailee pari viikonlomaa vuosittain.

      • Rikas

        Me rikkaat omistamme paljon muutakin, esim pölynimurin ja TV:n. Ne saattavat myydessä olla kalliimpia kuin lomaosake.


      • Hyypiö
        Rikas kirjoitti:

        Me rikkaat omistamme paljon muutakin, esim pölynimurin ja TV:n. Ne saattavat myydessä olla kalliimpia kuin lomaosake.

        Mitä onko sulla TV , mikä se toinen ihmekone oli ? pölynimaisin.. Kaikkea Saksalaiset keksii..


    • SijoittajaM

      Eihän siinä pohdinnassa tarvita kuin tervettä maalaisjärkeä. Yhtiöiden päättäjät katsovat omaa etuaan ostamalla karvalakkikohteita henkilöstölleen.

      Näin saadaan täkyjä henkilökunnan pysyvyyteen ja lisäksi nämä ostot eivät maksa käytännössä yhtiöille mitään, sillä osto ym- kulut kulut saa vähentää verotuksessa, tähän ei yksityisillä ole mahdollisuuksia. Toisinsanon veronmaksajat kustantavat nämäkin ostokset.

      Eihän sekään ole sopivaa, että duunarit majailevat tasokkaissa kelohuvioissa. Köyhät on pantava sopuloimaan, joten herroille ja enemmän tilaa lomailla tasokkaammin.

      Älä puhu mitään tasosta, sillä kyseiset lomaosakeasunnot ovat keskinkertaisia ja tavaomaisia pikku luukkuja, joissa ahtaanpaikankammo tulee ainakin meille väljempiin tiloihin tottuneille.

      • Hyypiö

        Sarasvuon sanoja lainaten . Jollain perverssillä tavalla rakastan sinua :)


      • Tahvo

        Työn raskaan raadannasta kotiutuneena,ei voi kuin kauhiast ihmetellä SijoittajaM.

        Varmaan olitkin tietoinen että kyseisistä kelomökeistä luovuttiin.Jotta herratkin saavat nautiskella Suomen mittapuun mukaan huippuvarustelluista loma-osakkeista!

        Tavallisen lomalaisen silmin nämä HCF ovat kyllä tasokkaita . Kun niitä verrataan tavallisiin hotelli huoneisiin joissa television katselun lisäksi ole muita viihdykkeitä.

        Toki ymmärrän ettet törmää tavallisissa hotelleissa äiteihin ja isiin jotka etsivät mikroaalto uunia että pikkumuksun ruoka saadaan lämmitettyä.Kas kun niissä hotelli huoneissa joissa lomaillaan moista pukku ylellisyyttä ei ole.

        Huoneeseen on ahdettu kaksi tai kolme varavuodetta, siinä kelpaa olla köllötellä perheen keralla lomailemassa.

        Vaan näkisitpä Valtiontukeman perhelomalaisen kasvot kun heidät on majoitettu esim Tropiikin 67 neliöiseen huoneistoon. Katinkullan lomamökkeihin.Puhumattakaan tampereen Lapinniemen sata neliöisiin huoneistoihin.

        Ja kun tälläiseltä perheeltä kysyy kummassa mielummin lomaillessa asut hotelli huoneessa vai osake-huoneistossa vastaus on n.98 kertaa sadasta Kyllä tottakai.

        Sinä et ole ilmeisimmin käynyt kyseisissä kohteissa,Kun kuvasi tasosta on tuollainen.

        Käy huviksesi katsomassa virtuaalivideon pätkät kyllä niissä tavalliselle kansalle taso riittää.

        Ai niin mutta sinähän etsitkin Ne luksuslomakohteesi etelän villat Keltaisesta Pörssistä.

        Niinhän ne väljempiin oloihin tottuneet tekevät...


    • Ekitalo

      Olen kokenut nuo molemmat,mistä täällä puhutaan eli hirsihuvilat ja lomaosakkeet.

      Ex-työnantaja eli Outokumpu Oy on myös ostanut Katinkullasta viikko-osakkeita koko henkilökunnan vapaa-ajan viettoa varten.

      On myös rakennuttanut aikaisemmin Hirsihuviloita tuonne Kropiovaaraan Särkijärven rantaan.

      Tosi isoilla herroilla on omat huvilansa Levillä.

      Olen käynyt monta kertaa tuolla Kropiossa,marjastamassa,kalastamassa ja ihailemassa maisemia mutta ei siellä juuri muuta voi harrastaa onhan nämäkin toki hyviä harrastuksia mutta minä kaipaan muutakin liikuntaa ja sen takia olen hankkinut Katinkullasta lomaosakkeita ja juuri mulle oikeita harrasteita.

    • Hhjhgbb

      No kannattaa ottaa vapailta matkkinoilta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe