Hyvä englannin oppikirja itseopiskeluun

Anonyymi

Tietäisikö kukaan mitään hyvää englannin oppikirjaa itseopiskeluun. Peruskoulun+ammattikoulun käynyt jossa englanti ollut aina huono, tarvitsisi englannin kielitaitoa parantaa.

1

<50

Vastaukset

 • Sinulla on taustalla peruskoulun ja ammattikoulun englanti huonolla menestyksellä. Suosittelen ehdottomasti opettajajohtoista kurssia. Nyt on juuri alkamassa kansalais- ja työväenopistojen lukuvuosi. Sinne vain jollekin sopivalle englanninkurssille. Voit aloittaa vaikka aivan alkeistakin.

  Jos oikeaan opetukseen osallistuminen on täysin mahdotonta, lainaa kirjastosta kasa englannin kirjoja. Tutustut niihin perusteellisesti, ja valitset sitten ostettavaksesi sen, joka parhaiten vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Tai päätät sittenkin mennä oikein kurssille.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  56
  930
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  481