Porin päivät

Anonyymi

Kun katsoo paikallla olijoita niin eipä ihmetä judon tila Suomessa , hallituksen naiset S..a M...u V.........n ja Tj esiityvät Maajoukkueasussa naurettavaa. Leikkikää nalleila se on teille sopiva vastus.

25

<50

  Vastaukset

  • Tarkennatko vähän mikä tuossa kokoonpanossa judon tilannetta Suomessa pahentaa? Oman mielikuvani kumaan lähes kaikki sellaiset liitot joissa Suomen Olympiakomitealla on edes jonkinlaista roolia ovat ihan sekaisin ja fokus hukassa. Tämän voi helposti todeta jo ihan siitä, miten Suomen menestys erityisesti kesäolympialaisissa on kehittynyt viimeisen 50-vuoden aikana.

   • Huomaat kun katsot judon tilaa tällä hetkellä....


  • Hallitukselle verkkarit, mutta ei urheilijoille, ellet ite maksa!!!

   Ha Haa.... vit... mitä pas...

   • Kyllä urheilijoiden pitää maksaa hallituksen verkkarit. Liittoa ja hallitusta varten he urheilevat.

    Saahan hallitus varmasti liput, kilometrikorvaukset ja päivärahat jos se menee viikonloppuna katsomaan kisoja joihin se on laittanut urheilijat hakemaan näyttöjä Euroopasta omilla rahoillaan?


   • Näin se on ja tulee olemaan,jos ei ei jäsenet ja heidän vanhempansa puutu tähän.Judoliiton hallitusta ilman on judo Suomessa, mutta ilman judokoita sitä ei ole.


   • Jos on sen verran urheilija, että valitaan arvokisoihin, ei tarvi maksaa kamoista


  • Kyllähän ne siellä tärkeilevät ja nuolevat toisiaan.

   • Nuoleminen on kivaa...


  • Tilaisuus oli kutsun mukaan avoin kaikille seuroille. Kävittehän tekin Porissa kertomassa mielipiteenne, haukkunne ja kehittämisajatuksenne hallitukselle ja paikalla olleille seurojen ihmisille ? Uusia jäseniä seurojen ja liiton hallitukseen valitaan joka vuosi, ilmoittautukaa mukaan syksyn kokouksissa ja viekää judoa eteenpäin edes seurassanne. .

   • Aika nopeasti jonkun asian esittäjä hiljennetään. Yleensä kommentilla "tämä asia ei kuulu tähän kokoukseen"


   • 'Aika nopeasti jonkun asian esittäjä hiljennetään. Yleensä kommentilla "tämä asia ei kuulu tähän kokoukseen"'

    Hyvä niin, sillä säännöt ne on liitollakin:
    "Syys- ja kevätkokouksessa voidaan käsitellä muut liiton hallituksen ja jäsenseurojen asiat. Asiat, jotka joku jäsenseura haluaa saada varsinaisessa kokouksessa käsiteltäviksi, on jätettävä hallitukselle viimeistään kuusi viikkoa ennen Liiton kokousta, ja ne on mainittava kokouskutsussa."

    Näin seuratkin tietävät etukäteen mistä asioista päätetään ja voivat lähettää edustajansa paikalle, jos tarpeelliseksi katsovat.

    Vainoharhaisille tiedoksi, en ole TJ P...a


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aika nopeasti jonkun asian esittäjä hiljennetään. Yleensä kommentilla "tämä asia ei kuulu tähän kokoukseen"

    Porin tilaisuus ei ollut määrämuotoinen syys- eikä kevätkokous, vaan seurojen toimijoiden ja liiton tapaaminen.


   • Toinen kommentti on aina "aika alkaa loppumaan ja nyt on siirryttävä jo toiseen aiheeseen"...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Porin tilaisuus ei ollut määrämuotoinen syys- eikä kevätkokous, vaan seurojen toimijoiden ja liiton tapaaminen.

    Hyvä että täsmensit. Alkuperäisestä kommentista en ymmärtänyt koskiko se Poria (tai jotain muuta ei sääntömääräistä kokousta) vai sääntömääräisiä kokouksia.


  • Valituksen taso on taas ihan omaa tasoaan täällä. Anona suomi24-palstalla vinkuminen kehittää Suomen judon tasoa! Harmi, kun ei kentällä sitten näy näitä kaikentietäviä mestareita koskaan.

  • Mitä sitä tänne kitisemään. Mene paikalle ja tee asialle jotain. Liitto on yhdistys ja sinne valitaan hallitus parlamentaarisesti syyskokouksessa jäsenten(judoseurojen) toimesta.

   Ihme vollottamista judon tilasta. Ei ihme, jos lajilla ei mene lujaa, kun harrastajat veisaavat itkuvirsiä jossain nettifooruimeilla. Judogi päälle ja tatamille hikoileen, niin ei ole jaksaa enää täällä narista. Ja kokouksiin edustamaan ja esittämään tilalle mielestäsi sopivia henkilöitä.

   Ihme jöllöttelyä. Ynnynnyy

  • Viime hallitukset on toimillaan aiheuttanut jatkuvaa kilpajudon tuhoamista Suomessa. Helppo sanoa että menkää hallitukseen ja vaikuttakaa sitä kautta mutta jos perehtyisitte hallituksen toimiin niin sinne ei pääse kuin etukäteen hallituksen ja TJ hyväksymät henkilöt mielellään naiset tai akkamaiset ukot niin kuin viimeksi

   • Jos perehtyisit yhdistyslakiin, niin sinne valitaan juuri ne henkilöt, joita jäsenistö sinne syyskokouksessa nimeää.


  • Eipä sinne ketään nimetä vaan äänestetään ja hallitus seurat ja niiden nuolijat pystyy sen järjestämään niin että muutosta ei saada aikaan millään. joten perehdy sinäkin asiaan.

   • Semantiikkaa. Äänestäminen tapahtuu, jos nimetessä samalle paikalle tarjoutuu enemmän kuin yksi henkilö. Outo kommenttisi nuolijoista ei poista edelleenkään sitä tosiasiaa, että syyskokouksen enemmistö valitsee hallituksen, mikä johtaa toimintaa syyskokouksen määräämän toimintasuunnitelman mukaan.
    Päänrääpimiset foorumeilta pois ja lamps syyskokoukseen äänestämään hallitukseen henkilöitä, joiden uskoo vievän Suomen judoa eteenpäin.


  • Välitettävästi Lehdes ja sen piirin ovat kehittäneet systeemi miten äänestetään, ja näin he saavat omat suosikkit läpi.
   Kun seuralla on 100 ääntä käytössä, ja he äänestävät 3 eri ehdokkaita, se menee heidän mukaan niin että he saavat antaa 100 ääntä JOKAISELLE, eli suomeksi: seuralla on 100 ääntä, he käyttävät 300 ääntä.
   Toisella seuralla on 80 ääntä, ja heillä on 1 ehdokas, he saavat antaa 80 ääntä,ja näin ollen ko. ehdokas ei pääse.
   Eli jos on 100 ääntä, äänestäkää vaikka 30-30-40 (yhteensä 100 ääntä) eikä 300.
   Se on puhdas matematiikka, tasavertaisuus ja reilu peli...
   Jos haluatte muutoksia ja uusverta, ensin äänestys-systemi uusiksi niin saadaan uudet mukaan, muuten sama paska jatkuu.

  • Mikä estää sitä toista seuraa äänestämästä kolmea itseänsä miellyttävää ehdokasta? vaalitavan vois tietenkin muuttaa niin että annetaan kolmen ehdokasta järjestyksessä ja siitä joku vertailuluku. Noita on mutta vaalitavan muuttamiseen pitää ehdotus tulla seuralta jotta se voitaisiinsääntöihin viedä.

   Mutta seurat liittoumall varmasti voivat vaihtaa hallituksen jäseniä. Ei se ole lehdeksen vika jos toiset ei osaa pelata

  • Luuletko että ei ole yritetty selkeyttää seurojen puolesta?
   Edelleen, jos seuralla jolla on 80 ääntä ja äänestää 3 x 80, ei voi millään saada omia ehdokkaita jos toisella seuralla jolla on 100 ääntä ja äänestää 3x100.
   Kun kokouksessa edelleen vastaavat että äänestystapa ei muutetaan.
   Se on ainoa tapa "varmistaa" ettei tule sellaisia ihmisiä joka on uhka heille.
   Se ei ole vaikea ymmärtää mitä ne siellä tekee...Piiri pieni pyörii, mulle, mun kaverille ja jopa mun kaverin-kaverille.
   Kukaan ei pääse hiekkakentälle missä on jo oma jengiä... Ja ihmetellään miksi judo kuolee...

  • No siksipä asiat pitää valmistella. Rumasti sanotusti juntata nätisti sanottuna verkostoitua ja tehdä yhteistyötä. Kaksi 80:n äänen seuraa voi käydä keskusteluja siitä mitä haluasivat hallitukseen ja sitten niillä on 160 ääntä joikaiseen kolmeen kohtaan

   Äänestysjärjestelmän voi muuttaa samalla tavalla. Yhdistys etsii mieleisensä (suosittelen suhteellista vaalitapaa) äänestystavan ja:
   - varmistaa tarpeeksi monelta muulta seuralta että kannattavat ja pitää pimennossa ne joiden olettaa olevan vastaan
   - tekee määräajassa yhdistyksen kokouksen asialistalle vaatimuksen hallituksen jäsenten vaalitavasta ja sen viemisestä yhdistyksen sääntöihin.

   https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1989/19890503

   pykälät 29/28. Suhteellinen vaalitapa antaa vähemmistölle taktikointi mahdollisuuksia joista tässä ei sen enempää.

  • No siellähän oli porin pääpelle mukana. Suoranainen judovirtuoosi, niitä kaivattaisiin lisää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2209