Havainto Kiinasta

Anonyymi

Kiinan suurin kaukoputki on havainnut yli 100 salaperäistä radiopulssia, jotka tulevat maasta noin kolmen miljardin valovuoden tietämättömistä.

Joko tuossa olis jotain kiinni saatavaa todistetta elämästä jossain toisaalla avaruudessa.

36

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä kaukoputki

      • Anonyymi

        Mitä se sillä hutki, tuo Kauko Putki


    • Anonyymi

      Tarkoittaa kiinan radioteleskooppia.

      • Anonyymi

        Mikä uutinen kyseessä


    • Anonyymi

      Radiolla kuulivat kuusta lähtöisiä pulseja. Kovin salaperäisiä olivat kun eivät ole enempää paljastaneet.

    • Signaalit on kolmen miljardin valovuoden päästä. On arvioitu että tekniset sivilisaatiot ovat olleet mahdollisia jo 5 miljardia vuotta alkuräjähdyksen jälkeen eli lähes yhdeksän miljardia vuotta sitten.

      Siten katsottuna kolmen miljardin valovuoden päästä tulevat signaalit voivat teoriassa olla sivilisaatiolta joka on 6 miljardia vuotta vanha.
      http://www.xinhuanet.com/english/2019-09/09/c_138377523.htm

      • Anonyymi

        Uskoisin, että miljardeja vuosia vanha sivilisaatio on jo niin pitkällä, että ovat painuneet näkymättömän materian puolelle. Kenties pimeään aineeseen piiloutuneet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskoisin, että miljardeja vuosia vanha sivilisaatio on jo niin pitkällä, että ovat painuneet näkymättömän materian puolelle. Kenties pimeään aineeseen piiloutuneet?

        zhe bu keneng wo zhidao zhe zhong de hua shi UFO ren de tian ke shi。。


    • Anonyymi

      Hehheh, taas on pizzoja käristetty läheisessä mikroaaltouunissa.

      Se niistä sivilisaatioista.

      • Anonyymi

        3 miljardin valovuoden päässä?


    • Anonyymi

      Tuo onkin huimaa tuossa uutisessa jos todella signaalit selkeä sarja tuli 3 miljardin valovuoden päästä oikeita tekemällä aikaan saatuja radiosignaaleja. Vahingon sattumaa tänne saapuivat mut millaisia ihmisiä oli niiden takana ja ovatko jo kuolleet ongelmiinsa. Jotain ymmärrettäväksi käännettävää kuvasignaalia kun tulisi olisi aivan mahtavaa.

      • Anonyymi

        Nykyihminen on ollut täällä parisataatuhatta vuotta josta viimeiset 200 vuotta on ollut teknologian aikaa. Jos he ovat olleet kykeneviä radiosignaalien lähetyksiin 3 miljardia vuotta sitten, niin mitä kaikkea heille on ehtinyt tässä kolmessa miljardissa vuodessa tapahtua? Tähtensä voi olla sammunut aikoja sitten ja nielaista planeettansa tai mitä vaan. On lukemattomia tapoja miten ovat voineet päästä hengestään, muuttua ihan täysin, muuttua vaikka koneiksi, muuttaa muualle.. ei riitä mielikuvitus siihen mitä kaikkea on voinut tapahtua.

        Kun maapalloa ja ihmiskuntaa katselee niin säitäkään emme kykene ennustamaan kuin säkällä muutamia päiviä. Kukaan ei kykene ennustamaan maailmanpolitiikkaa kymmentä vuottakaan. Pahimmassa tapauksessa kykenemme tuhoamaan itsemme vain vuosissa huonolla tuurilla. Miljardit on niin isoja lukuja että ei niitä pysty edes ajattelemaan.


      • Anonyymi

        Avaruudessa tulevissa viesteissäkin on se sama riski kuin tavallista sähköpostiviestiä avatessa sisältö mikä ei aina niin miellytä sitä lukevaa.


      • Anonyymi

        Tulee varmaan vielä jonain päivänä Youtubeen ja sitten kuulostellaan 👂


    • Anonyymi

      En jaksa alkaa kaiveleen hakukoneista. Miten se saadaan laskettua, että lähtöpiste on juuri 3 mrd valovuotta? Liittykö punasiirtymä jotain tähän? Onko signaalin heijastuminen mahdollista, että tuleekin muualta, kuin näyttää? Voiko mikään vääristää signaalia siten, että se tulisikin lähempää, kuin mitataan? Suuret massathan ainakin vääristää valoa?

      • Universumi laajenee jatkuvasti. Maan "kokonaisvauhdiksi" lasketaan Universumissa vajaat 4 miljoonaa kilometriä tunnissa.

        Maa pyörii, Aurinkokunta pyörii, Linnunradan spiraalihaara (missä olemme) pyörii, Linnunrata pyörii ja sen lisäksi Universumin laajentumisnopeus ja se kiihtyy tuntemattomasta syyst

        Riippuen siitä millä suunnalla kyseinen kohde on ja mihin suuntaan se on menossa, niin anyway se ei ollut siellä 3 miljardia vuotta sitten missä se on nyt, jos sitä edes on.

        Kolmiomittaus ja tutkamittaus soveltuu vain lähikohteisiin. Trigonometrialla (Maan vaihtaessa omaa paikkaansa) pystytään mittaamaan kauemmas vertailemalla kohteen sijaintia eri kulmista. Sillä päästään sataan valovuoteen saakka.

        Hubblen laki on että mitä kauempana kohde on niin sitä enemmän se etääntyy. Lainaus: "Galaksijoukkojen kirkkammat galaksit ovat aina likimain yhtä kirkkaita. Kun tällaisten galaksien näennäiset kirkkaudet mitataan, voidaan galaksin etäisyys laskea"

        Radioaallot liikkuu valonnopeudella tyhjiössä. Kun tiedetään mistä suunnalta signaali tulee, niin sitten katsotaan mitä siellä suunnalla on ja näin saadaan selville lähettäjän sijainti ja etäisyys.

        Mikä lie tarkkuus sitten tuossa, en tiedä. Luulisi että tällaisia uutisia ei aleta julkaisemaan ilman tarkistuksen tarkistuksen tarkistusta tuhanteen kertaan. Muuten Kiinan uskottavuus kärsisi tieteen saralla. He varmaankin tietävät mistä puhuvat.

        Mutta palataan vielä siihen että enää se lähettäjä ei siellä ole missä se oli 3 miljardia vuotta sitten. Jos pelkästään ajatellaan paljonko me ollaan liikuttu sen 3 miljardin vuoden aikana 4 miljoonan kilometrin tuntinopeudella niin..

        Missähän v...ssa me oikein ollaan?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saisivatpa pian peukaloitua auki tätä signaalia. Vaivaa tuo asia melkein apinamaisesti whe hwe e whe hwe e uu uh uuhu ee ee eekk eeekk. Ihmisen elämä kun on rajalista. Joskus melkein 100 vuotta sotien jälkeen sitten näin rauhallisesti leijuvan pyöreän säröisen pallon mikä vaikutti ettei voisi olla tekemisissä minkään tiedetyn luonnollisen tapahtuman kanssa. Myöhemmin ei havaintoa, ei mitään, ei mitään, ei yhtään mitään, eikä vielä sittenkään mitään kuin nyt myöhemmin monen moista youtuben videota. Miettinyt joskus kuka näkisi vaivaa 1,5-2 metriseen palleroon ellei olisi joku tarkastelu mittaus laite. Tuos signaali voisi olla viimein vastaus jopa pallerolle kun signaali todistaisi kauan ennen meitä jossain on myöskin kehittynyt ihminen, käynyt täällä utsuro-bune kunnes kehityksen täystuhoutuminen. Odottelin ikäni uskollisesti utsuro-bunea jum*lauta ja kuolen v**tu köyhänä vanhana heikkona sekä pussit haljenneet latingista aikaa sitten. Juuh.

      http://www.paranoiamagazine.com/2018/04/ufos-in-japanese-folklore-and-the-mystery-of-utsuro-bune/

      • Havaintomahdollisuus selkeästä ja varmasta havainnosta yksittäisen ihmisen kohdalla on heikompi kuin saada lottovoitto. Sinun pitäisi olla oikeaan aikaan oikealla paikalla ulkosalla suotuisissa sääolosuhteissa katse taivaalle luotuna.

        Jos leikitään että Suomen ilmatilassa olisi vaikka torstaina 12.09. 2019 kello 19:35 Himoksen yläpuolella ufoalus leijuskelemassa 10 sekunnin ajan.

        Suomen pinta-ala on 340 tuhatta neliökilometriä. Jos leikitään että ko ufo on havaittavissa 10 neliökilometrin alueelta, niin sinulla on alueellisesti laskettuna 339 990 neliökilometriä Suomea jäljellä, josta et sitä ufoa näe.

        Sisätiloista et sitä näe, katse vaakatasoon luotuna et sitä näe, autosta et sitä näe, talosta et sitä näe ellei ikkuna ole siihen suuntaan ja satut juuri katselemaan, katse kännykässä et sitä näe, väärään suuntaan katsoen et sitä näe, pilvisellä säällä et sitä näe, et sumussa, et nukkuessa, et sateella etkä pimeällä jos se ei valaise itse itseään.

        Vuodessa on 31 536 000 sekuntia. Jos ufo on siinä 10 sekuntia, niin vuodessa on 31 536 990 sekuntia aikaa jolloin ufo ei ole siinä, vaikka sinä olisitkin katse luotuna taivaalle oikeaan suuntaan.

        Jos pitää tuolta pohjalta tehdä matemaattinen arvio että millä todennäköisyydellä olet juuri siihen aikaan sillä paikalla missä se ufo on, niin se todennäköisyys on hyvin lähellä nollaa.

        Se on todellista tuuria. Ei niitä ole vilissyt minunkaan kohdalla kuin se yksi varma tapaus, jolle en keksi selitystä ja siitäkin on aikaa yli 40 vuotta.

        Se teki sellaisen vaikutuksen että se laittaa tutkiskelemaan toisille sattuneita kokemuksia erilaisessa valossa. Sellaisessa valossa että se on mahdollista että jonkun toisenkin kokemus voi olla totta, enkä ainakaan etukäteen ala virnistelemään.

        Youtube on ihan ok, kun osaa erottaa viihteen ja humpuukin siitä asiallisesta materiaalista. Se vaatii taustatyötä tuben ulkopuolelta hakea tarinaan taustoja ja mielellään useasta lähteestä totuuden selvittämiseksi.

        Ei kannata masentua siitä jos joku on väsännyt tietokone-ohjelmalla upean ufoaluksen. Se on vain taidon osoitus ja viihdettä. Oikeaakin materiaalia kyllä etsivä löytää.

        Minua esim ei vakuuta perinteiset pomppivat valopallot kännykkäkameralla kuvattuna. Pitää olla vähän muutakin sitten siihen liittyen että siitä saa mielenkiintoisen keissin.


      • Anonyymi

        Näen säännöllisesti lentokentän lähellä leijuvia valopalloja, joille en ole saanut selitystä. Mistä johtuvat? Ideoita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näen säännöllisesti lentokentän lähellä leijuvia valopalloja, joille en ole saanut selitystä. Mistä johtuvat? Ideoita?

        Lilluin veneen kannella Saunalahdessa tähtikirkkaana syysyönä pohjaongella ja ottamassa hieman tärpättiä. Katselin siinä tähtiä samalla. Kirkas piste ilmestyi horisonttiin jotakin 30 asteen korkeuteen. Se kirkastui ainakin 10 minuutin ajan ja tuli suoraan kohti. Alkoi jo hieman hirvittää että mikä se on. Se oli jokin jumalattoman iso ja hidas rahtikone, joka oli laittanut laskeutumisvalon jo hyvissä ajoin päälle ja tuli aivan kohtisuoraan kohti. Ääntä ei kuulunut ennenkuin se oli jo melkein päällä. Ymmärrän hyvin että laskeutumisvaloa voi luulla ufoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lilluin veneen kannella Saunalahdessa tähtikirkkaana syysyönä pohjaongella ja ottamassa hieman tärpättiä. Katselin siinä tähtiä samalla. Kirkas piste ilmestyi horisonttiin jotakin 30 asteen korkeuteen. Se kirkastui ainakin 10 minuutin ajan ja tuli suoraan kohti. Alkoi jo hieman hirvittää että mikä se on. Se oli jokin jumalattoman iso ja hidas rahtikone, joka oli laittanut laskeutumisvalon jo hyvissä ajoin päälle ja tuli aivan kohtisuoraan kohti. Ääntä ei kuulunut ennenkuin se oli jo melkein päällä. Ymmärrän hyvin että laskeutumisvaloa voi luulla ufoksi.

        Eivät ole laskeutumisvaloja eivätkä tule kohti. Leijailevat vaan. En ole niitä ulkoavaruuden tunkeilijoina pitänyt. Ihmetyttää vaan mikä se voisi olla. Useampana kesänä nähnyt ja kerran talvellakin.


      • Anonyymi

        Joskus olen niitä tuijottanut puolisenkin tuntia samalla kun on syöty. Muukin seurue ne nähnyt.


    • Anonyymi

      Maasta avaruuteen suuntautuvat radiolähetykset kimpoilevat joskus takaisin muista planeetoista ja vääristyy siinä samalla. Kyllähän siinä uhvouskovaisilla tulee ilopissa pöksyihin.

      • Anonyymi

        Epäilet siis kiinalaisten vuosikausien tutkimusta ja osaamista? Sama signaali on havaittu myös Kanadassa, jos se sinua lohduttaa. Kyllä siellä on kuules ihan tiedemiehet asialla tätä tutkimassa eikä mikään uhvouskovainen. Signaaleissa on niin järjetön energia että tuskinpa ne mitään viestejä ole. Joku neutronitähtien tanssi tai muu vastaava tunnistamaton astronominen ilmiö. Signaalin lähtöpaikka tiedetään galaksin tarkkuudella.


    • Anonyymi

      Jälleen tuore 9/11/2019 uutisointi. Kiinasta kuuluu outoja. Hölmöltä tuntuu jos aiheettomasti ryhdytään takomaan uutista kuin pieruvitsejä.

      • Anonyymi

        Livescience lehdessä hyvä artikkeli aiheesta.


      • Anonyymi

        Samaa vanhaa uutista toitottelevat uusintana kerta toisensa jälkeen kuten esim iltapäivälehtien "sensaatiot" parin kolmen kuukauden välein.

        Eikä kukaan ole vaivautunut selvittämään edes uutisten todenperäisyyttä. Mutta sehän uppoaa aina kuin häkä päähän ainakin tämän palstan lukijoihin, kun ufosta on kysymys.

        Ei puutu enää kuin että Jeesushan se sieltä jo on tulossa! Varpaat on jo näkyvissä joidenkin tietojen mukaan vai mahtaneeko tulla pää edellä? Siinä onkin pohtimista tälle ufopäällikölle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa vanhaa uutista toitottelevat uusintana kerta toisensa jälkeen kuten esim iltapäivälehtien "sensaatiot" parin kolmen kuukauden välein.

        Eikä kukaan ole vaivautunut selvittämään edes uutisten todenperäisyyttä. Mutta sehän uppoaa aina kuin häkä päähän ainakin tämän palstan lukijoihin, kun ufosta on kysymys.

        Ei puutu enää kuin että Jeesushan se sieltä jo on tulossa! Varpaat on jo näkyvissä joidenkin tietojen mukaan vai mahtaneeko tulla pää edellä? Siinä onkin pohtimista tälle ufopäällikölle!

        Jaahas. Se on herra skeptikolla jäänyt taas tiedeuutiset lukematta tästä tapahtumasta mutta vahvaa mielipidettä silti kykenee pukkaamaan vanhaan malliin.

        Uutinen löytyy kaikista suurimmista lehdistä ja tiedejulkaisuista. Uutinen ei ole vanha, sillä purkaukset ovat kiihtyneet. Tässä kuussa jo yli 20 purkausta.
        Ziggy Pleunis kertoo asiasta ScienceAlert lehdessä. FAST:in julkaisemaa dataa tutkinut Pleunis työskentelee McGill-yliopistossa Kanadan Montrealissa.
        – Meidän pitäisi vain oppia koodaamaan vastaanottamamme signaalit auki, ne sisältävät paljon informaatiota, kertoo Pleunis.

        Signaaleita on bongattu vuodesta 2006 mutta nämä ovat ennätyskorkeaenergisiä ja toistuneet jo toistasataa kertaa.


    • Anonyymi

      Olen uusi täällä. En ole vielä päättänyt kumman puolella olen! Perustan kaiken tieteeseen, valitsen sen puolen, millä on paremmat faktat.

      Oliko oikea kirjoitusasu uhvo vai ufo?

      Asialliset kommentit, kiitos!

      • Anonyymi

        Oikea kirjoitusasu on OVNI


    • Anonyymi

      pakko puuttua keskusteluun. Nyt pitää kuunnella järjen ääntä. Radioteleskooppi joka investointia kallis, on paljastanut salajuonen. Näitä signaaleja voisi arvella tulleen 1900 luvun taitteesta alkaen johon meidän nopea kehityspiikki ajoittuisi. Näihin "ymmärtämisen viljely" signaalien lähettämien tarkoitus oli Hitlerin Saksan voitto maailmansodassa. Tällä hetkellä lähettäjät eivät tiedä Saksan hävinneen ja luultavammin lähettävät näitä signaaleja meille jotta kehittyisimme aseteknisesti heidän saapumistaan silmällä pitäen riittävästi "arjalaisina" liittyäkseen niihin. Vasta suunnitelmallisen liittymisen jälkeen asetekniikkamme päivitetään ajan tasalle "superaseisiin" sekä tarkoituksena maapalloa käytettäisiin tukikohtana siirtymisessä seuraavaan luonnoltaan meille vaarattomaan lauhkeampaan ihmisyhteisöön mutta myöskin aseteknisesti korkeasti kehittyneeseen. Nämä miljardeja vuosia eläneet ihmisyhteisöt ovat laskeneet ettei maailman kaikkeuden loppumisesta voi selviytyä kuin rajallinen määrä tietoa sekä aineellista olemassaoloa joten selvinnyt ihmislaji on jumalana kaiken ymmärtämisen yläpuolella. Vierailijat saapuvat maapallolle noin tuhannen vuoden kuluttua tervehtimään olettamaansa arjalaista rotukansaa.

      • Anonyymi

        Signaalien energiamäärä on valtava ja tarkoitusperä voisi olla juonellinen. Sisältöä ajan kuluessa helpotetaan tarkoituksella meille ymmärrettävään muotoon. Me luullaan ratkovamme signaalin sisältämiä viestejä. Ihmisistä halutaan valmistella jotain seuraavaan sopivaan siirtoon. Luonto on kaikkialla samaa armotonta luontoa eikä kehityksen myötä ymmärtämisen lisäyksen myötä vanavedessä seuraava vallankahvanhimo ei jää maapallon ilmakehän sisälle.


    • Anonyymi

      Jos olet pakkopaidassa ja sen mukaisessa hoidossa, niin omapahan on asiasi. Me muut täällä olemme kutakuinkin vapaita sanomaan mitä haluamme.

    • Anonyymi

      Sen sijaan että Kiinan signaalia käsitellään ufo pölhöjen osastolla. Valtioiden johtajien täytyisi istua alas, ison huurteisen eteen ja pohtia tuota signaali asiaa vakavasti. Meillä on käsissä jo nyt ylikansoitettu maapallo, ilmastonmuutos, saastumista, täynnä värikkäitä tapahtumia populistipuolueiden vaaliyllätyksiä, väkijoukkoon ampumista. Kannattaako valtavan energiamäärän signaaliin lähettäjiin luottaa edes tutkiakseen niiden sisältöä ja pyrkiä ratkomaan ongelmat tse.

      • "Ufopölhöjen" on yhdyssana. Olet selvästi jo istunut sen ison huurteisen äärellä ja pohtinut asiaa humalaisen kotiskeptikon näkökulmasta.

        Väestön lisääntyminen tuo luonnollisesti myös lisää ongelmia, rikoksia, saasteita ja haasteita. Ne ongelmat eivät ratkea siten että Suomessa aletaan syömään porkaanaa ja että armeijapojat kantaa elintasopakolaisten kasseja Torniossa.

        Maapallon väkiluku kasvaa 8 miljoonalla ihmisellä per kuukausi. Suomen talous on nyt kriisirajoilla ja velkaantuu lisää joka päivä. Me emme kykene elättämään edes itseämme nykyisellä tasolla.

        Jos otamme 100 tuhatta elintasopakolaista lisää niin joudutamme omaa loppuamme. Se tuntuu olevan joidenkin viherpummien tarkoituskin että Suomi loppuu. He eivät ymmärrä kuitenkaan että se taikaseinä ei toimi sitten heilläkään enää.

        Puhut samassa kirjoituksessa ufopölhöistä, mutta samalla puhut signaalin lähettäjistä uskoen siis että signaalin lähettäjä on alien ja vieläpä tarkoituksella. Mietit kannattaako luottaa "heihin".

        Minä en usko. Uskon että kyseessä on luonnonilmiö, harvinainen pulsari, neutrontähti, yhdistyvät mustat aukot tms. Tuollainen energiamäärä olisi järjetön käyttää kosmisiin viesteihin miljardien valovuosien päähän.

        Ajat on hieman muuttuneet universumissa siinä ajassa ja avaruudessa kun viesti ehtii perille ja tulkitaan. Mahdollisella viestillä ei olisi meille todennäköisesti mitään merkitystä sen enempää kuin pullopostilla. Se vain vahvistaisi "toisten" olemassaolon, mutta osa meistä sen jo tiesikin.

        Mitään mahdollisuutta ei ole poissuljettu.

        Siis kumpi meistä on se ufopölhö? Sinä estoton alienuskovainen humalassa vai minä joka esitän vain tiedossa olevat faktat?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe