Japanilaisia Eskolassa

Anonyymi

Eskolassa vieraili kaksikymmentä japanilaista opiskelijaa Tsurun yliopistosta. He tulivat tutustumaan Eskolan kylän yhteisölliseen kehittämiseen ja palvelutoimintaan. Näkyi olevan luentoa, japanilainen juhla ja monenlaista muutakin ohjelmaa.

Paikallislehti-Lestijoen uutiskynnystä tämä harvinainen vierailu ei ylittänyt, en ainakaan löytänyt mitään viime torstain lehdestä. Ihmetyttää kovasti.

8

<50

  Vastaukset

  • Käviköhän oikeasti ketään? Onko tämä valeuutinen eskolalaisten keksimä???

  • Katsoivat tyhjiä myytäviä taloja ja autioita katuja. Muutamaa ujoa lasta joita opetetaan omalla kylällä että edes joku jäisi pitämän täysi ikäisenä kylän baaria pystyssä eikä ymmärtäisi lähteä edemmäksi myös jaappanilaiset ihmettelivät.

  • Tämä uutinen julkaistaan lehdessä todennäköisesti 1.4.2020

  • Kyllä lehdistö (ainakin Lestijoki) tulee paikalle ja tekee juttua, jos sitä pyydetään. Mahtoiko tämän ketjun aloittaja tai joku muu olla yhteydessä lehdistöön? Aika lailla jälkijättöistä itkeä asiaa nyt.

  • Kannuksen keskustassa huoltoasemalla ja ravintoloissa pysähtyy lähes päivittäin parinkymmenen hengen seurueita. Lehdistö ei ehdi jokaisesta ilmaiseksi ruokittavasta ryhmästä tehdä juttua.

  • Luulisi olevan senverran harvinainen asia, että olisi tehty uutisjuttu paikallis lehteen ja ilmoitettu asiata, että olisi paikalliset voineet toivottaa Japanilaiset vieraat tervetulleeksi, on se aika kova juttu, että Japanista asti lähtevät tänne suomeen pienelle kylälle tutustumaan.
   Lestijoki lehdessä julkaistaan paljon mitättömämpiä ja vähäarvoisempia uutisia, vaikka korreloidakseen, että hyttynen törmäsi valopylvääseen.

   • Kuka lie näitä tänne kutsunut. Kannattaa varmaan olla itse yhteydessä lehdistöön mikäli näistä vieraista tietää etukäteen sillä tuskin ne aivan kutsumatta on tulleet. Täällä kaupungin keskustassa on jo niin totuttu ulkomaalaisiin kun ruotsinkilpisillä autoilla ajavat seurueet ovat muutamia vuosia täällä jo asuneet. Nyt tosin joku oli niille vuokrannut asuntonsa ja pyytänyt takuuvuokraa jota aivan lehden palstoilla ihmettelivät.


   • Ilmeisesti joku idiootti yksityinen vuokrannut näille asuntonsa. Muutenhan ne vielä pesii kaupungin asunnoissa. Varmasti hienoa saada nämä asumaan naapuriin. Ei ainakaan lisäarvoa tuo asunnon myyntiin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7240
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   243
   4911
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   63
   3541
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1402
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   51
   971