Kertoisko joku miten kartingia voi alkaa harrastaa? 8-vuotias. Mitä maksaa?

Anonyymi

Eli ihan alusta alkaen, miten yh-äiti saisi lapsensa mukaan tuohon harrastukseen. Sarjoja näyttää olevan paljon ja erilaisia autoja. Myydäänkö nuo autot valmiina pakettina ? Ja mitä kaikki maksaa siis halvimmillaan?

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Katso netistä lähin rata ja mene kerhopäivänä tutustumaan. Siitä lähtee ja saa neuvoja järjestävältä seuralta

  • Tutki netistä lähin karting rata ja mene käymäs paikanpäällä useampana päivänä ja kato ketä siellä häärä. Sit kun hiukan tiedät kuka häärää, niin sen jutuille. On aika paljon paikkakunta riippuvainen. Etelässä paljon ratoja samoin lännessä. Ei kannata vielä ostaa mitään. Hyvin tällä hetkellä seuroilla autoja joita voi syksyn ajan koittaa. Lumille asti pääsee ajamaan jos haluaa. Koko talvi sit sisärataa. Tuolla innolla jos vetää joka vko voi keväällä miettiä omia vehkeitä.

  • Omasta sijainnista olis myös hiukan apua. Mikä lääni missä harrastus olisi?

    • veikkaan ettet osaa neuvoa oli sijainti mikä tahansa. kerros ny edes johonkin lääniin jotakin.

  • yh-äiti vois käydä jossain radalla kattelees menoa. yh-äidillä pitäs tietenkin aluksi olla oma auto, jossa peräkärry tai pakettiauto, teoriassa myös farmariauto käy jossa saa penkit kumoon, koska muutenhan karttia ei pysty kuljettamaan. alotusauto kustantaa n. 500-1500e.

  • Jos olet pääkaupunkiseudulla, käy lapsesi kanssa Bebmbölen karting-radalla Espoossa katsomassa meininkiä ja koittamassa karting-autoa. Se on auki ma-ke 17-20, lisätietoa löydät Facebookista "Espoo Motorsport Club"-sivulta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.