Sytytystulpat

Anonyymi

Mitä mieltä onko championin tulpat hyvät -98 626 1.8 mazdaan? Boscheja en laita.Hinnat on tulpille kalliit mihin on tottunut niin tilasin netistä.Bocheista ei ole hyviä kokemuksia japsi autoista kun ostanut japsin millon niin boschit löytynyt niin merkki on vaihtunut tulpissa samoin tein.Kellä ollu kyseisen matukka 1.8 niin onko monella kylmänä pölläyttänyt savut kun käynnistänyt auton?

8

<50

  Vastaukset

  • Tulpat ei enä auta kun motor on paskana ja syö öljyä🤪🤪🤪🤪🤪😭😭😭

   • Vaihdan kun ei mitään tietoa koska vaihdettu viimeksi.Ajetaan sinne asti kun sanoo työsopimuksen irti...


  • Käyttöopas auttaa paljon, boschit on ihan hyvin toiminnut näissä japsipeleissä. Saksasta saa edullisesti osia n. viikon toimitusajalla kuten Autodoc.

  • Japanilaisissa autoissa yleensä käytetään NGK,n tulppia

   • Juu kyllä tai denso.en rupea 50€ euroa maksaa tulpista yhteensä densoista.


  • Latviasta tuli osat postiin.kuluineen 60.42€.sisälsi jarrukengät (lpr) ja niitten asennusosat,takajarrusylinterit taakse molemmin puolen (lpr) ja sai nyt kelvata noi championin tulpat 4kpl kun se kone ei oo enää tikissään ja ei tiijä koska leviää.ajettu kohta 410tkm.

   • Robert Bosch värkkää huonoja tulppia!


  • 50 vuotta olin autohommissa ja aina on ollut kiistelyä mikä tulppamerkki mihinkin autoon. Mistä se moottori tietää mitä tulpan kyljessä lukee?
   Tulppaan vaikuttavat suureet ovat lämpö, paine, ennekko, jännite ja mihin seossuhteeseen moottori on säädetty/ohjelmoitu.
   Kaikkein tärkein tulpan valinnassa on laittaa oikean lämpöarvon omaava tulppa ja tarvitseeko resistor-tulpan.
   Lämpöarvot ym. suureet tulpan valintaan löytyy omistajan käsikirjasta. Kun käyttää yleisimpiä tulppamerkkejä, ollaan turvallisilla vesillä.
   Kopiointi autojen varaosissa on lisääntynyt. Myydään paskaosia laatumerkin nimellä. Esimerkiksi jokunen vuosi sitten myytiin laatuöljyn nimellä jotain aivan muuta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   285
   6454
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   89
   4265
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   135
   1552
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   69
   1327
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   82
   765